Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát nemsemmi film... Nem túlzok, hogy tátott szájjal néztem végig. Most igy hirtelen még nem is tudok mit mondani róla.. aszem aludnom kell rá egyet.
Zene : sajnálom, hogy néhányótoknál nemmegy. Egyenlöre elképzelésem sincs, mi lehet. De ha kint sem megy a másik, akkor ötletem sincs a megoldásra, az ugyanis Wav. A credits meg mp3. És ráadásul a wav-ot egy beépitett windows-os API hivással jáccom le (Playsound), a másikat meg egy delphis mediaplayer-rel, ami elvileg használja a telepitett codec-eket.
Esetleg megkérem Mike-ot, tegye ki külön a credits.mp3-at, és megnézitek úgy megy-e. Mondjuk winamp egész más dolog, az a saját dolgait használja...
Hát passz. megpróbálom megoldani, gondolkodom rajta...
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
.

Szal az órát a legalsó szinten(meg egyel felette a galériában) lehet leállítani, el kell zárni a gõzt, fel kell gyorsítani a szénadagolót, majd a féket meghúzni és bumm, így lett a csokapik 😄
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Teccik ahogy mozog a készítõk felsorolása
Már majd megesz a fene, úgy nyomatnám, de addig nem, amíg a párbeszédeket nem látom magyarul. Minden pillanatát ki akarom élvezni

én már mindenhogy próbáltam, de még nem sikerült ezt a hibát kierõszakolnom...
A hiba gondolom kodec már megint...
Nem találtam az uninstall résznél a magyarítást.
Nem tudom lehet-e backupot csinálni az Intallshield-del, de majd megnézem holnap hátha. Oda bele lehetne rakni a képeteket is 😊
Hykao : a játékban nemtom mondják-e. A "bes" miatt nyilván pogány duma...
Mintha találkoztam volna olyan szövegekkel, ami aztán nem került be a játékba.
Nálam hülye hangot ad ki mikor megnézném a készítõket.
Mellesleg ez milyen progival van csinálva?
"I kills it! It bes dead!" - egy kis szabadforditásban 😊
Remélem nem hagytam ki egy-két mellékküldetést a játékból...meg a fordításból...

Gratula elõre is
, meg ki civakodik?
további sok szerencsét a forditáshoz

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Már megint elrakta valami okostojás...

Inkább dicsérjétek az installert, meg meséljetek érdekes thief-es történeteket

Te
, hogy 
meg,
ki és
be
Ez jólesett...
Meg a #6021 is csak egy rossz vitz volt... (rossz idõben)

Hihi

Így akkor rendben vagyunk.
Megyek is, kipróbálom ezt a "csodatelepítõt"...
Off:
"Szegény" Backhem, úgy "sajnálom" 😄
De meddõ, mert elbeszélünk egymás mellett.
A stílusom olyan, amilyen, ez nem áll összefüggésben sem az intelligenciával, sem a jólneveltséggel, bármily furcsa is.
Szal marad a béke.
Szal béke?
Egyébként mit jelent ez, hogy "nálunk még tanították az etikettet"? Mikor, és hol?
...aztán lezárhatjuk a témát.
No MCI device open.
Ez mit jelent?

Egyébként csak megsúgom, hogy a credit képernyön nem mindig ugyanaz a kép van 😊)
Mike : gondolkodtam, hogy állithatóvá teszem a szinusz hullámot, de aztán már rámzárták az irodát, igy hagytam. Megcsináljuk? 😊
Azt viszont észrevettem, hogy az idözitések elcsúsztak. Gondosan beállitottam a cégnél a szövegfutást, hogy akkor álljon le és induljon el, amikor a zenében valamilyen fordulópont van. Erre most látom, hogy itt sokkal gyorsabban végigfut a szöveg (pedig a céges 2.5 P4, ez meg 1.6 amd). Mégis gyorsabban dolgozik 😊
Egyébként ez a TTimer controll hibája, de mindig megszivat 😊

gyorsan kipróbáltam vagy 10x és ment minden jól!