Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Andie
Na vagyok, csak a Green Mile-t néztem végre (1 éve meg akarom, csak mikor ment a tv-ben, vagy Bécsben voltam, vagy épp vonaton 😞
Hát nemsemmi film... Nem túlzok, hogy tátott szájjal néztem végig. Most igy hirtelen még nem is tudok mit mondani róla.. aszem aludnom kell rá egyet.

Zene : sajnálom, hogy néhányótoknál nemmegy. Egyenlöre elképzelésem sincs, mi lehet. De ha kint sem megy a másik, akkor ötletem sincs a megoldásra, az ugyanis Wav. A credits meg mp3. És ráadásul a wav-ot egy beépitett windows-os API hivással jáccom le (Playsound), a másikat meg egy delphis mediaplayer-rel, ami elvileg használja a telepitett codec-eket.
Esetleg megkérem Mike-ot, tegye ki külön a credits.mp3-at, és megnézitek úgy megy-e. Mondjuk winamp egész más dolog, az a saját dolgait használja...
Hát passz. megpróbálom megoldani, gondolkodom rajta...

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

mikeleroi
Lehet, hogy az integrált hang karikhoz kellene egy újabb driver, de nem hiszem, talán

Shep
közben rájöttem, hogy a nagy sötétségben nem találtam meg egy ajtót, és így az alagsorba még nem tudtasm lejutni 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

mikeleroi
Pedig sima mezei SB Live-om van. Nem értem mi lehet a bibi nálatok

Nekem persze nem mûködik a zene.

mikeleroi
Akkor azt már nem is mondom, hogy tiszta jó minõségû. Nekem rendes nagy állat erõsítõn és bazi hangfalakon megy a téma. Gondolhatod...

mikeleroi
Jó a fizika a gaméban. Nem a rongybabára gondolok, hanem a tárgyak gurulására. Mindíg ott ellenõrzöm a fordítás állapotát, ahol megtudjuk a vendégkönyvbõl Lord Julien lakosztályát. Ezek után a lépcsõ tetejérõl frankón le lehet gurítani a foteleket, meg a kis asztalokat. Egyszer érdemes megnézni, hogy hogyan mozognak a lépcsõn lefelé, meg milyenek a fény árnyék viszonyok

Ne is folytasd... máris fáj a szívem.

mikeleroi
Ha jól rémlik az elsõ kiadott trailer /video/ alatt szóló megy. A vége felé hallani még azt is, ahogy egy nyílvesszõt kilövök

A hammer óra?(és még mondja valaki hogy nem kell végigjátszás egyeseknek)

Szal az órát a legalsó szinten(meg egyel felette a galériában) lehet leállítani, el kell zárni a gõzt, fel kell gyorsítani a szénadagolót, majd a féket meghúzni és bumm, így lett a csokapik 😄

De jó neked. Milyen szám megy alatta?

Shep
merre vannak a kapcsolók a toronyórában, ahhoz, hogy le tudjam állítani az órát, mert nem találom õket.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

mikeleroi
Nálam szuperul szól a szám a készítõknél.

Teccik ahogy mozog a készítõk felsorolása

Már majd megesz a fene, úgy nyomatnám, de addig nem, amíg a párbeszédeket nem látom magyarul. Minden pillanatát ki akarom élvezni

A credits alatt neked van sercegés?

KInt van a fordítási ápdét!

hát ezt meg hogy a csudába csináljátok?
én már mindenhogy próbáltam, de még nem sikerült ezt a hibát kierõszakolnom...

hykao
Nálam sincs a credits alatt zene, s utána, ha visszalépek, már a telepítõ alatt sincs.
hykao
Na, a "trió" fordítása a 8. napnál tart. Mindjárt küldöm Mike-nak a legújabb adagot.
Sejtettem hogy Delphi(a checkbox ismerõs volt)
A hiba gondolom kodec már megint...

Nem találtam az uninstall résznél a magyarítást.
Nem tudom lehet-e backupot csinálni az Intallshield-del, de majd megnézem holnap hátha. Oda bele lehetne rakni a képeteket is 😊

Nekem is ugyanez van.Akkor úgy látszik ez nem csak nekem probléma.

Andie
Thief3 : hát nem értem. Mike-nál jó, nálam jó, a benti gépen jó (tök más konfiguráció mind). Akkor nálatok mi lehet??! Delphiben irtam.

Hykao : a játékban nemtom mondják-e. A "bes" miatt nyilván pogány duma...

hykao
Na, de te találkoztál ezzel a szöveggel a játékban??? Vagy kihagyták a készítõk?
Mintha találkoztam volna olyan szövegekkel, ami aztán nem került be a játékba.
Végre, tehát:
Nálam hülye hangot ad ki mikor megnézném a készítõket.
Mellesleg ez milyen progival van csinálva?

Andie
A legelsõ a csc editorban 😊))
"I kills it! It bes dead!" - egy kis szabadforditásban 😊

hykao
No akkor egy kérdés: az a szövegrész hol szerepel a játékban, amit korábban beírtál, hogy "megöllek ember stb.", mert még nem találkoztam vele, és már a 8. napnál tartok a fordítással, újrajátszással.
Remélem nem hagytam ki egy-két mellékküldetést a játékból...meg a fordításból...
Miért? Mész nyaralni?

Hóóógy? Látatlanban csak jókat hallottam róla, bitos jó lehet 😊
Gratula elõre is , meg ki civakodik?

_Atti_
ok legyen😄 engem nem zavar..felõlem dühöngõ vagy homokozó is lehet...
további sok szerencsét a forditáshoz

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

De, csak nem találom a laptop töltõjét és nem tudok magyarítást telepíteni 😞
Már megint elrakta valami okostojás...

Andie
Ne úgy menjek már el nyaralni, hogy az utolsó élményem a fórumról, hogy cívódtok

Inkább dicsérjétek az installert, meg meséljetek érdekes thief-es történeteket

hykao
Nem unatkozol egy kicsit véletlenül? 😊
Ezt én is kipróbálom...
Te , hogy meg, ki és be

Ez jólesett...
Meg a #6021 is csak egy rossz vitz volt... (rossz idõben)

hykao
Nos bármelyik ilyen "háborút" vissza lehet nézni (már amelyiket nem törölték...), mindig az volt az indítóok, hogy nem hagytam szó nélkül a személyeskedéssé fajulást, és az ismeretlenül minõsítgetést... stb...

Vajon miért? Hihi

hykao
Nekem volt már pár itt az SG-n...
hát ez:

Mondjuk megnézném mi az a "háború" itt 😄
Így akkor rendben vagyunk.

Megyek is, kipróbálom ezt a "csodatelepítõt"...

Off:
"Szegény" Backhem, úgy "sajnálom" 😄

hykao
Részemrõl nem volt háború, csupán egy kissé vehemensebb eszmecsere.
De meddõ, mert elbeszélünk egymás mellett.
A stílusom olyan, amilyen, ez nem áll összefüggésben sem az intelligenciával, sem a jólneveltséggel, bármily furcsa is.

Szal marad a béke.
Erre jobb ha nem válaszolok.
Szal béke?

hykao
Én elhiszem, hogy "nálatok" még tanították az etikettet, de szerintem nem sikerült pontosan megértened...
Egyébként mit jelent ez, hogy "nálunk még tanították az etikettet"? Mikor, és hol?
...aztán lezárhatjuk a témát.
Ott hallom.Rájöttem hogy van zene de akkora a sercegés hogy alig lehet hallani.De egyszer ezt irta ki:
No MCI device open.
Ez mit jelent?

ha gondolod...

Andie
Az elsö képernyön, ahol a checkboxok vannak, ott hallod a háttérzenét?

Egyébként csak megsúgom, hogy a credit képernyön nem mindig ugyanaz a kép van 😊)

Mike : gondolkodtam, hogy állithatóvá teszem a szinusz hullámot, de aztán már rámzárták az irodát, igy hagytam. Megcsináljuk? 😊

Andie
Megnéztem az itthoni gépemen, itt is jó. Sima mp3-at jáccik le, max codeccel lehet gond - már ha lehet iylesmivel gond xp-nél...
Azt viszont észrevettem, hogy az idözitések elcsúsztak. Gondosan beállitottam a cégnél a szövegfutást, hogy akkor álljon le és induljon el, amikor a zenében valamilyen fordulópont van. Erre most látom, hogy itt sokkal gyorsabban végigfut a szöveg (pedig a céges 2.5 P4, ez meg 1.6 amd). Mégis gyorsabban dolgozik 😊
Egyébként ez a TTimer controll hibája, de mindig megszivat 😊

sõt! biztos, ami biztos az egész gépet cseréld le! ennyit csak megér ez a telepítõ...

Akkor a hangszoró.Már régi is, szar is.Ideje lecserélni

Vagyis Hykao! Bocs csak siettem...

gyanús, mert ez egy sima mp3, úgyhogy az exe-vel ilyen szempontból nem lehet gond!
gyorsan kipróbáltam vagy 10x és ment minden jól!

Nálam addig serceg amig elõ nem jön a felirat.Ezután pedig néma csend.Hangkártya?