Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Garrett nem tud úszni: tanulság: a biciglizést nem, az úszást el lehet felejteni 😄
Visszatérve a történethez, Gamall-hoz meg a többiekhez: jó lenne összefoglalni ki kicsoda, mi az elõzmény.
Ha kész a magyarítás, akkor abban biztos már én is többet megértek, de imádom a körítést, ezért szeretem mégjobban a gámát.
Az elsõ részben Victoria, a 2-ban Karras 😄
Minden karakter háttértörténete kidolgozott és összetett.
Ez benne a legjobb, nem Star Wars féle jó/gonosz harc.
Na most a cetli már kint van az ajtón, hogy bezárta a boltot.
Amint kinyírod, menj egy kicsit másfelé, hogy Fogerthy, az aranymûves kinyithassa a boltot, és máris a rács nyitva lesz, és új cetli figyel...
Moira Özvegy-nél járok a "trió" fordításával.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Ez GREAT !

Csak így tovább a párbeszédekkel is. Azt majd adhattok fordítani ha úgy alakul.
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
Mike, Hykao, Imi : mail ment a témáról.
Egy kérdés : Auldale-ben fültanúja vagyok egy beszélgetésnek, melyben egy aranymüvest zsarol a Penge, vagy kicsoda, hogy nem nyithatja ki a boltját, vagy mi. Namost azonnal meg is kapom a feladatot, hogy öljem meg ezt a pengét, aki általában az Auldale pláza környékén található. Node itt van elöttem! Ott fenyegeti az aranymüvest, nem? Fogtam, lelöttem.
Erre megyek az aranymüves boltjához, rajta a cetli, miszerint penge bezárta, kilockpickelem az ajtót, de egy rács még mindig elötte van. Bent meg rengeteg csillivilli cucc!!!
Ilyenkor mivan?
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

..
egyébbként grats a magyrosítóknak

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Na de akkor foglaljuk már össze, hogy végképp eloszoljon a köd (az én fejemben is...).
SPOILER!
Tehát amikor még Drept felügyelõ gyerek volt, a kis barátját Laurylt megölte a boszorka, akit azóta is keres.
Ez a boszorka Caduca néven írásjelmegfejtõ az Õrzõknél, és sikerült hatalmába kerítenie az életmeghosszabító, és alakváltó gliféket.
Mindeközben belebújt a halott Lauryl bõrébe, és Gamall írásjelmegfejtõ tanoncként saját magát tanítja a glifék értelmezésére.
Mi persze pont az utódlási szertartás kellõs közepén köpünk bele a levesébe, amikor Lauryl szellemét visszavezetjük a halott testéhez.
Már csak két kérdésem maradt:
-Artemus bõrébe csak a végén bújik, vagy mindvégig Artemus is õ volt?
-A végén amikor visszaváltozik öregasszonnyá, ki marad az Õrzõk Könyvtárában, amit csak messzirõl mutatnak? Caducaként is ottmarad?
Vagy most akkor mi van? 😊
UI.: szállj le a tûkrõl, nem vagy te fakír!

Ez is csak óvatos kérdés, ami a feladatokból eddig készen van, nem lehetne feltenni? Egyáltalán ez összevissza van vagy az elejétõl készül.... Mert ha az elejétõl, akkor el tudnám kezdeni... Talán megértitek, most fejeztem be a Gothic 2-õt, és pill döntés elõtt vagyok, melyik játék legyen a nyári gém... köfike...http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
(Amúgy is idegesítettek a bogarak
)
Szal hogy tiszta legyen:
"...Old an bild Interpreter Caduca uses her hands to read the eerily luminnescent Glyphs, while the unfealing child, Gammal, translates Caduca's words..."
de mintha leállt volna és csak a már meglévõ dolgait módosítgatná...
caduca a vak bölcs öregasszony
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Persze vigyáztam, hogy ne vegyen észre, mert különben "Megmondalak!" kiáltással elfutott, és GAME OVER lett...
Valószínûleg a céges monitorod képcsöve már nem a legfittebb...
Viszonyok : alapvetöen 4 féle nép van a játékban :
- városörség (ezek mindig vadásznak rád, hivatalból)
- hammeriták (általában piros ruhában, kalapáccsal)
- pogányok (tetoválásokkal, zöld jelekkel, és mindent s-el és sz-el mondanak)
- õrzõk : könyvtárban találkozhatsz velük, ezek foglalkoztatnak a legtöbbet (hammerita értelmiség)
Namost a játékban lehetöséged van kibékülni a pogányokkal és a hammeritákkal. Ennek érdekében szivességet kell tenned nekik. Miért jó ez? Mert nem támadnak meg az utcán, plusz a területeiken. Egyel kevesebb dolog, ahol aggódnod kell, meg lopakodnod.
A békités érdekében a
- hammeritáknak : le kell lövöldöznöd az utcán járkáló óriás szarvasbogarakat, meg... nem jut eszembe 😊
- pogányok : a város minden pontján, elszórva, az utcasarkokon egy érdekes jel van a házak sarkán. Amolyan konnektor szerü. Nehéz észrevenni, mert sötét szinü. Ezeket kell meglöni mohanyillal. Aztán van még ilyen összetámasztott elefántagyarszerüségük, ezeken kék csomagocskák lógnak (4).Ezeket is meg kell löni valami elemi nyilvesszövel. Aztán van még egy facsemete. A dokkból lehet ellopni. Ezzel 2 dolgot is csinálhatsz : vagy elégeted egy kemencében, és ezzel a hammeritáknak kedvezel (az ö csikjuk fog nöni), vagy elülteted egy adott helyre a pogányok területén, ezzel meg nekik kedvezel (csik). - miután ezek egymással háborúban állnak.
De te megteheted, hogy mindkettövel kibékülsz, nem befolyásolják egymást a csikok.
Hykao : nekem tökéletesen látszik a kép, éles, jó minöségü, söt, kicsit még világos is. (és hol találkoztál vele? 😊
De tapasztalatból tudom, hogy a céges monitorom is olyan, hogy ha süt a nap (irodában mikor van sötét?) akkor semmit nem látok a thief screenshotokból! Érthetetlen, de ez van. (a brightnesst fel kell tolnom 100-ra, akkor esetleg, de minden szin elmegy olyankor ugye)
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
De így én nem látnék rendesen...
Látom egyedül kell rájönnöm a faültetés rejtelmeire.
Majd utánajárok, visszaolvasok stb. (ha lesz kedvem)
Amúgy természetesen közeledik...csak emlékszem, hogy egy perccel azelõtt milyen "fényképet" csináltam...
Erõs a gyanúm, hogy sok minden mást is kihagytál...ha ezeket sem tudtad...
Én csak loptam meg raboltam...
Egy pár szóban leírnád mi ez a sarokkõ, meg facsemete?
Hogy kell megtalálni/használni...
Egy tolvaj aki fát ültet(biztos ez a bejelentett munkahelye)
Garett mint parkfenntartó technikus

a játék alatti menüben a FACTIONS (vagy valami ilyesmi), magyarítással VISZONYOK alatt láthatod.
mellesleg akkor te termeszeket sem lõttél, meg elemi gumókat se, meg sarokköveket sem??? se facsemete ültetés, miegymás??? hmm...
)
Élmények:
-elsõ õr mikor észrevett felugrottam a székbõl
-bátyám benyitott a szobába, a szívem meg leállt...
-végezetül: a diliházban jártam, öcsém jött megnézni mit csinálok, elsõ kérdése meg az volt: "Melyik csatornán megy ez a király mese?"
Azt hitte valami Adams Family...
Más:
Én ugyan végigtoltam már a gámát, de fogalmam se volt errõl a jó/rossz viszonról. Hol a fenében látom hogy mennyire tetszem a pogányoknak/kalapácsosoknak? Meg ez jó valamire? Nem bántanak ha jóba vagyok velük?

De mondom, ha jobbnak látjátok a másikat, én nem ragaszkodom hozzá.
Nehéz kiszúrni, ha valaki nem olvasgatja a hátrahagyott feljegyzéseket, mert ugyanúgy néz ki, mint a világító kristályok, csak más a színe.