Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Addig nem adok senkinek semmit, amig rongyosra nem teszteltem a rohadékot.
Hykao : ahogy beérsz a kis lyukon keresztül, mingyár egy ilyen nagy ingás terembe jutsz. Két ör keringözik jobbra balra. A lyukbejárattól srégen átellenes sarokban, fent a menyezet alatt van az aranyfogaskerék. (falra kell mászni)
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
Egy szépség hiba van csak, de ez általánosan igaz a Chello-ra, a 15 Gb-os adatforgalom korlát, melynek túllépése esetén 90%-al leszabályoznak.
Na de ennyi pénzért kérem...
Csak abban az esetben él, ha a munkáltató szerzõdést kötött az UPC-vel...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
mindenkit megöltem, mindent szétvertem, mégse írja ki, hogy misün kámplít!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

(19:37:32) (+Nokedlike) nemtom mit kell csinalni
(19:37:32) (+Nokedlike) kinyirtam mindenkit
(19:37:39) (+garrett\\uff) 😄DDD
(19:37:45) (+garrett\\uff) akkor már rossz
(19:37:54) (+garrett\\uff) bemész oda ahol a vár fõurát kinyírtad
(19:37:57) (+Nokedlike) minden nalam van
(19:37:58) (+Nokedlike) de nemtom mit kell csinalni
(19:38:00) (+garrett\\uff) és megkeresed a titkos kapcsolót
(19:38:10) (+garrett\\uff) aztán kimész oda ahol kezdtél
(19:38:20) (+garrett\\uff) de ha mindenkit kinyírsz szerintem inkább menj doomozni 😄
(19:38:24) (+garrett\\uff) ez nem olyan játék

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Nem jött össze Andie-nek és mivel most elment ügyintézni, este 7 elõtt nem lesz mûködõ verzió!
Addig visszaállítottam az oldal eredeti formáját, hogy akinek nincs fordítása, az leszedhesse és akinek elbaxta a fájljait a telepítõ, az visszaállíthassa...
Sorry...

(most tényleg kapkodok, mert 5-re várnak pest másik felén az utazási irodában...)
Mike teszteli, ha tényleg jó, akkor rövidesen letölthetö.
Prince : töleg elnézést kérek a malörért
Remélem más nem töltötte le...
(pedig hányszor megfogadtam, hogy nem kapkodok! ráadásul nem irok úgy programot, hogy nem tudok kipróbálni (jelen esetben installált thief nélkül))
Elbaxtam!!!
Senki ne használja a telepitöt amig nem szólok!!!

Csak állítsd vissza az eredeti ENGLISH könyvtárat!
Ott van a gond, de már dolgozunk rajta...
A .cut-ot rakhatod nyugodtan.
Hol a lófüttyben van a Toronyórában a gyémánt fogaskerék (a másik két különleges zsákmány - a bor, és a szobrocska - megvan)???
Hihetetlen, azt hittem már mindenütt jártam, erre a végére csak 76%-át loptam el a megszerezhetõ zsákmánynak.

Állitsd vissza, és nézd meg úgy.
Nem teszteltem agyon az installert, de elvileg nem okozhat ilyen hibát...

(A telepítõs magyarosítás felrakása elött a játék tökéletesen ment.)
De valóban vicc, hogy látszólag 2-3 paramétert kell beállitani, azt kész. És mégsem megy. Vagy nem user-friend 😊
Ez vicc hogy pont te nem tudod beállítani az mms-t aki ennyire ért a telefonos dolgokhoz 😞
B@szogasd az ügyfélszolgálatot tovább:
"Hanyas vagy te disznó..." 😄
Lehet szedegetni!
nekem is feltûnhetett volna tegnap, hogy annyi bejegyzést kezel, ahány fájl van. pedig..............
MÁS : nem tudná valaki megmondani, hogy a vodafonnál miket kell beállitani, hogy tudjak mms-ezni? A tököm kivan már a dologgal, 2 napja próbálom, már mindent átállitottam, beállitottam, engedélyeztem, letiltottam, ahogy azt az ügyfélszolgálaton mondták, de továbbra sem küldi el, hanem "szolgáltatás elutasitva" üzenettel bemutat

Megvan a véleményem róluk az FIX 😄