Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Btw engem is erdekelne egyket dolog. 😉
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Juj de reg jartam errefele. 😊
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Kössz a játék megerõsítését.A Thief 2-t mindenképp szeretném kipróbálni,és ha szerencsém van és lessz a boltban akkor talán már holnap sikerülni fog.
Ha olyan vagy hasonló grafikája lessz mint az Alicenak akkor már nálam jó a játék.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Én egy bõ hónapja vittem végig ezt a nagyszerû játékot és azóta nem megy ki a fejembõl, úgyhogy nincs mit tennem engedek a játék kisértésének és újból el fogom kezdem. Fõleg hogy látom a karaktereket is át lehet változtatni ami eddig valamilyen rejtélyes okból nem szúrta ki a szemem . Szerintem a játék hangulata egyszerûen fantasztikus, engem szinte az elsõ percektõl megfogott. Ehez hasonlót eddig csak az American McGee's Alice játéknál és RTC Wolfensteinnél tapasztaltam fps és tps szinten. Reméllem lessz negyedik rész mert én már nagyon várom és ha jó kritikát kap akkor minden pénzt megér nekem, hogy megvegyem.
De addig is végig kell játszanom az az elözõ részeket mert ez kimaradt az életembõl eddig. Furcsa lesz elsõ személyi nézetbõl játszani majd, mert én a harmadik részt szinte végig harmadik nézetben vittem végig, és szerintem így jobb a játék.
Köszönet a fordítócsapatnak hogy élvetetesebbé tették a játékot
.
Elsõ hozzászólásom az sg fórumon kicsit hosszúra sikeredet, de errõl a játékról szerintem nem lehet nem keveset beszélni.

Köszi a kisregényt, én kérek elnézést, nem gondoltam ilyen tartalmas válaszra.
Na mire ezt elolvasom... 😊
Köszi!
Mike:
szex közben meghalni(a csúcson) lehet nem is olyan rossz
(persze lényeg hogy kivel és hogyan) 😄
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
Thief3 : nem küldi el a privátüzenetet (lehet, hogy sokat irtam?) küldöm mailen

Privit nézem.
"kimoderáltak az Eidos-tol"
Na és? Regisztráld magad új néven 😉
-----
Andie: küldtem privet
Meister : ez a "harzos" teli találat volt 😊
Rammstein rulez

ps: Magam egy harzos tipus vagyok ezért kimoderáltak az Eidos-tol, legálább s két hétre. Nagyon nagy botrány wolt.hammerite
- Tribes 2 ezek szerint még ki sem jött? :-DD Vagy ha kijött, akkor ott mit láttunk, ha lenéztünk? :-)))
Jó utat, meg ha visszatérsz kérdeznék a tuningról, árakról.
Elsõsorban az optikai és az autó hifi érdekel.
Egyébként a német nyelvet, mint olyat gyûlölöm, szerintem nagyon csúnya a hanglejtése, meghallgatok egy német dalt, és elhányom magam(kivéve pl:Rammstein 😊
De hangsúlyozom Németországot/Ausztriát nagyon bírom:
Autók, gazdaság, környezet...
Két kérdésem van feléd:
-Milyen a német visszhang a játékról?
-Igaz hogy Deutschland-ban a vér/erõszagokosság/ a tabu?
(az amcsiknál meg a szex)

)
Ez a v, f, w dolog érdekes, van egy haverom (full magyar, szegedi), aki gyerekkora óta tanul németet (angolt kevésbé). És õ az apját úgy irja, hogy "vater". Hiába magyarázom neki, hogy a fater az fater, a magyar nyelvben is használatos, de F-el. Nem. Neki vater. Hát az elején még jókat mosolyogtam, de mostmár kicsit idegesitö.
Persze MeisterDieb simán irhatná v-vel a v-betüs szavakat, hisz tud magyarul, ezt látjuk. De még mindig jobb, mint néhány user (pl doom3 topicban), aki következetesen ly-al ir minden j-s szót, és forditva.
Unokatesóm 10 évesen került ki Düsseldorfba (azaz 16 éve), hát ha az ö leveleit olvasnátok?!

Néhány példa : "hoty", "bisztos", "kissebb", "gondólkoztál", stb.
Egyébként nem "hüje" srác, pilóta az air berlinnél.
Csakhát 10 év magyar, és 16 év német után már az ember keveri a dolgokat.
jöttem én ide kiwáncsiságbol, hogy milyen a Dark Project3 magyar wiszhangja. mugy nics jelentösége a dillemádnak, ahogy jöttem az árnyékok segitségéwel eltünök.Ahogy a Temetöben is Garrett eltünt a meglepödött Hüterek ámulkodására-.

Amúgy gondolom magyar vagy, attól függetlenül, hogy osztrák (kis o-val ebben az esetben) állampolgár vagy.
ps: Nem némt , hanem Osztrák, és 50% Ez gond te neked????

Meg Ps-en nincs "v"? De xar 😄
Off:
Andie!
Nem nagyon nézem (csak mostanában) az MTV-t, és láttam egy neked való mûsort. Lehet ismered is:
Pimp My Car
Elég durván nyomatják a négerek a tuningot...
Mellesleg nálunk a v az v, a w pedig dupla v... 😊)
Amúgy hány piros x-et akarsz még berakni? Az eddigi 11 hozzászólásodból kb. a fele piros x... 😊))
"Ez valami hülye német vicc, amit magyarok nem értenek?" 😊)))))))

PS: Örülök én hogy egyáltalán igy megy nekem . Sorry ha gond wan ezzel akkor kiszálok.

Thief: The Dark Project/Gold/Metal Age magyarítás: http://kgysoft.try.hu/darkhun Thief: Deadly Shadows magyarítás: http://kgysoft.try.hu/thief3hu

Az utolsó mondat egyik részével kötekednék, hisz van magyarítás.(nem is 1 😊
Nem semmi 😊
Összességében tehát pozitívak a kritikák, egyedül a "rongybaba" szereplõk küllemére(arcára) és az esetlen esésükre lehet panasz.(na meg a mászókesztíûre és annak létjogosultságára)
Én meg arra vagyok kíváncsi hogy te szándékosan írsz ilyen pocsék helyesírással?
Nem bántásként, de pl. minek írsz "w"-t "v" helyett?
kiwáncsi lennék hogy mi a wéleme´ny a játékrol Mo-n.
Na igen, nem érthet mindeki a PC-hez magas szinten, ezért könnyen meggyûlik vele a baja
Meg elég unalmas csalva játszani...
Mellesleg ez az új õr úgy néz ki, mint egy középkori Terminator 😊
Naggyon jó!
csak az írott szövegek lettek hungarizálva...

Nos létezik-e Dark Project 1-2 (Thief 1-29 magyar synchronnal.
mfg meistergarrett