Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Az lehet a gáz,hogy nem tömöritettem ki,csak rányomtam az EXE-re és a "kicsomagol és futtat"-ra nyomtam.....pfff...ÖKÖR

Glpetyus
No mindegy majd ha hazaérek megpróbálom mégegyszer ^.^
(remélem nem kell uninstalállni az egész gémet 😛)
THX ^.^

hykao
Azokat se hagyd ki! Már csak a jobb hajak miatt sem...
hykao
Az nem lehet probléma!
A lényeg, hogy a magyarítás 3 fájlja egy helyen legyen, aztán elindítod, és mindent magától csinál!!!
Glpetyus
Az NPC módosítás kivételével mindent felraktam ^.^
Nagyon minQségi munka ^.^

Glpetyus
Hú de jókor néztem be ^.^

Ugyanezt tettem :/
Ámbár amikor telelpült 2x is kiirta,hogy nem talál vmi bejegyzést vagy mit ^.^
Lehet az a baj,hogy a magyarítás a rackon volt,a játék ugye meg a C-n ?

hykao
És felraktad az összeset? A MISC-et, Garett-et, meg az összes NPC módosítást is???
hykao
Nem kell másolni semmit sehová!
Letöltöd, kicsomagolod, elindítod. A többit magától megcsinálja!
Glpetyus
Ezt felraktam én is,nagyon über ^.^

Glpetyus

HI ^.^
Valaki segitsen már pls ^.^
Most megint felraktam a gammát,...mondom mostmár végignyomom a kész forditással is....^.^

Erre a láma fejem elfelejtette,hogy kell felrakni a magyarítást ^.^
Persze a telepítQ programot elindítom,de gondolom a két másik fájlt se ártana bemásolni,mert így csak a menü háttér magyar ^.^ Na ez a kérdés is egyben=hova kell másolni? 😛
Köszi ^.^

hykao
"A karakterkészlet telepíthetõ a John P.-féle cuccossal együtt is"
Mármint a karakterkészletet a Thief3HU telepíti, szóval a fentit úgy értettem, hogy nincs semmi baj akkor sem, ha a John P. féle cuccos is telepítve van, mert a kettõ nem vész össze.

Thief: The Dark Project/Gold/Metal Age magyarítás: http://kgysoft.try.hu/darkhun Thief: Deadly Shadows magyarítás: http://kgysoft.try.hu/thief3hu

Nem semmi. Csak marha lassú, míg feltelepül.

Nem mintha tõle kaptam volna kedvet, de ma frissítettem a magyar karakterkészlet-textúrát. A javításban csak annyi van, hogy a "papirus" betûtípus "i" és "í" betûi jobban megkülönböztethetõk lettek. A karakterkészlet telepíthetõ a John P.-féle cuccossal együtt is.

És ha már divat összehasonlítgatni (remélem, megjelenik a kép):

Magyar élsimított karakterek nélkül:

És magyar élsimított karakterekkel:

Thief: The Dark Project/Gold/Metal Age magyarítás: http://kgysoft.try.hu/darkhun Thief: Deadly Shadows magyarítás: http://kgysoft.try.hu/thief3hu

hykao
John P. ma is frissített.
hykao
Ilyen vót:

Valamelyik nap felraktam, de sajna XP alatt sehogy sem tudtam elindítani...
hykao
Úgy tûnik valami ilyesmit terveznek...
Bár nekem személy szerint a középkori szerû hangulat is nagyon tetszett...

Hát én vágynék egy középkorban játszódó FPS, vagy TPS-re, de erre úgy tûnik kevés az esély...
Pedig régebben több ilyen volt...
Ma már csak talán RTS-ben foglalkoznak történelmi témával...

Az uccsó ilyen FPS, a Timeline volt amivel játszottam, bár nagyot bukott, nekem azért tetszett...
Thief barátunk átkeveredik a DeusEx világába?

hykao
Ja, egyébként most olvastam, hogy a készítõk tervei szerint a következõ részt már modernebb környezetbe szeretnék helyezni...
Hááát...
hykao
Tegnap is frissített John P. barátunk.
hykao
A segítséget megtalálod a Nyilvántartónál...
Egy kis segítség kellne!
Az árvaházban vagyok, de nem találom melyik tárgyat hová kell tenni, pl. Madárkalitka - balkon? de hol van. Ha ezekrõl valaki tudna némi infóval szolgálni megköszönném.
.D.
tovább tartott felnyomni, mint magát a játékot, de megérte!

nagykispeter
A legutóbbi CD.games

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

nincs mit

Köszi Prince007!
Magyarról nem tudok.

angolt itt.

Sziasztok! Hol találok végigjátszást a Thief 3-hoz?
Üdv!
hykao
Na megnéztem ezt a német textúra csomagot.
Lényegében:
-lámpatestek lecserélése thief 1-2-ben megismertekre
-hammerita mérõmûszer kijelzõ lecserélése thief 1-2 félére
-faliszõnyeg lecserélése
-városõr lecserélése
Mayday
Hat igen, van azert kulonbseg.
Asszem, lerancigalom, amint sorrakerul a 3. resz.
Koszonom az infot.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

hykao
MULTIPLATFORM...az Xboxos párhuzamos fejlesztés miatt - PC-s szemmel - alacsony minõségûek a "gyári" textúrák, csakúgy, mint pl. a Deus Ex 2 esetében...sajnos, de hála John P.-nek, a játékhoz, és PC-hez méltó textúrákra cserélhetõek!!!

ezeket kattintgasd végig, és egybõl meglátod micsoda különbségek vannak!!!
Bandew
Nekem nincs bajom az alapverzióval sem, de tényleg szépek ezek a textúrák! Szóval érdemes õket felrakni, hisz tudtommal nem lassul be tõle a játék.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Mayday
De az nem eleg szep magatol is? Ugy hallottam rola. Persze meg nem lattam, csak most kezdtem meg az elso reszt 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Bandew
Természetesen a harmadikhoz van. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Mayday
Ööööö, ez melyik Thief reszhez valo dolog?

hykao
Hmm, ezeket nagyjából értettem, csak reménykedtem benne, hogy valahol az oldalon arról is szó van, hogy miket érintenek a változtatások.

Mindegy, letöltöm, és megnézem a .txt-jét...remélem van egyáltalán...

Egyébként még este felraktam a John P. féle új MISC csomagot (jópár percig eltartott az install) - elõtte le kellett szedni a régit.
Hát azt kell, hogy mondjam, mostmár szinte alig akad eredeti terxtúra! Látványosan megszépült a grafika!
Fõleg a fa-, fém-, kõ-, falfelületek változtak látványosan!
Andie
Ezt a Johnyt még felveszik az ionstormhoz designernek 😊 Én legalábbis igy tennék.

A német szöveg semmi különlegeset nem rejt. Arra biztat, hogy töltsd le a packot, zippeld ki a Thief3 könyvtárba (ne a texturesbe vagy systembe, egy külön könyvtárba), és inditsd el az installert, ami will do the job. EMelett fent lehet a JohnP féle textura pack, nem bántják egymást.

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

hykao
Errõl valaki csicsereghetne egy kicsit, miket érintenek a változtatások, mert ih nixt festén dojcs...
hykao
Hohó! John P. barátunk is frissített, mégpedig jócskán!!!
A legújabb módosítások itt tekinthetõk meg: KATT IDE

dióhéjban az újdonságok: új fa-, fémfelületek, pogány állati koponyák, könyvek stb.

Kötelezõ!!! 😊
Új hájresz-teksztúrák
ITT.

Bandew
Hát én fel vagyok háborodva! :-D

Korántsem. De ha valakit ez tart vissza a végigjátszástól, akkor megjegyezném, hogy a Thief1-2 magyarítási szintje (ahol a dumák nincsenek feliratozva), jóval túl van haladva. Fõleg a játék eleje felé meg már szinte nem is találkozhatunk angolul feliratozott szöveggel, mert most egy rendkívül aprólékos végigjátszással igyekszem az minél több helyzetbõl szóra bírni az embereket.

Persze azért ne reklamáljon nekem senki, ha kiderül, hogy valamelyik õrnek külön megszólalása van arra az esetre, ha az asztal tetején féllábon ugrálva meglátott másfél méterre a nyitott ajtótól a zajkeltõ nyílvesszõvel felajzott íjaddal, mert bizony meglehet, hogy ezt a szitut épp nem próbáltam ki - de valljuk meg, azért nem ez a legtipikusabb helyzet a játék során... Igyekszem az elõfordulás gyakorisági sorrendjében fordítani, tehát fõleg, ha Lytha vagy ghost stílusban játszol (senki nem vehet észre, és nem is bántasz senkit), akkor már nehéz nem magyar megszólalásokat találni. (Ha meg nincs bekapcsolva a feliratozás - a' la Thief1-2, akkor nem is lehet).

Ha viszont olyan angol megszólalással találkozol, ami Garrett megmozdulásaitól független (és nem mondjuk "Hogy s mint?" vagy "az Építõ legyen veled" jellegû), akkor azt kéretik jelezni mondjuk e-mail-ben.

Bandew
Akkor ez azt jelenti, hogy most már teljesen 100%-os a magyarítás?

Hû, ennyire hanyatt vágtam volna a fórumot négy napja ezzel a mondattal? Akkor inkább ismét bejelentést teszek: újabb mérföldkõhöz érkeztem, mert az összes beavatkozás nélküli véletlen párbeszéd magyarítva lett, vagyis azok a szövegek, amiket az emberek spontán, nem Garrett hatására mondanak (kivéve talán még a köszönéseket). Szóval megint lehet nyomni a frissítés gombot...

Jó, akkor majd szólok kb. jövõ ilyenkor 😊)

Az elõbbit az egyes frissítésekrõl való értesítésre értettem. Ezt fölösleges naponta megüzenni, ha ugyanennyi energiával mindenki meg tudja nyomni naponta egyszer a "Frissítések keresése az Interneten" gombot a magyarító programban... (de azért halkan megjegyzem, ma érdemes megnyomni 😊)

nm

Amse
Azért szólj ha kész Thief3 maradék szövege.

Köszi, mûködött a tipped! Pedig majd kiszúrja az ember szemét
Mayday
Oke, en tegnap mar nyomtam, de meg csak az elso resznel tartok, es azzal sem volt sok idom jatszani.
De a magyaritas szuper, koszonet erte!
Legkozelebb valszeg csak hetfon jatszok, de asszem, mire vegigmegyek a Thief 1-2-3-on is, mar keszen lesztek a 4. resz forditasaval is 😊 (Nincs sajna sok idom.)

Õ ez nagyszerû!
Mindjárt töltöm is