Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
az attól függ, hol tartasz most...
BBird
Nagyon örülök a fordításnak,s remélem nem haragszanak meg a többiek, ha KGy fordítását telepítettem!? :-)
Így már bátrabban nekivágtam a játéknak, 1-2hó szünet után, s már végre értek is valamit. (Bár az elején kicsit nehéz volt a beszélgetésekre is figyelni, olvasni, közben lesni az eseményeket) ;-)

Az egyik kis gond az nálam (nem tudom, hogy másoknál is van-e ilyen), hogy a töltésnél jön 2 idézet, és a betöltés végére elõjön egy tipp, majd szinte rögtön már a pályát hozza be. Nem egy tippet elolvasni sem tudtam. Persze ahogy észrevettem nem is nagyon fontosak, viszont észrevettem egy érdekes tippet, és lényegében ezért is írok most:

Falmászó kesztyû. Tippbe írta valahol, s egy kezdetleges Thief3 bemutató videóban láttam is, hogy falat mászik a fõhõs, azonban nem tudom milyen kesztyût keressek és merre!? Mert ha jól emlékszem, valahol régebben azt írták, hogy végül a falmászás kimaradt a játékból. Így már sikeresen összezavarodtam.
Kerestem a "boltokban", és sajnos az egyik csinos eladólány nem csak, hogy nem akart meglátogatni otthon ;-)), de nála sem volt a szokásos nyílvesszõkön, stb. kívül ilyesmi.
Lehetséges, hogy egy késõbbi küldetés során fogom megszerezni?

Mégegyszer Köszönöm KGy a fordítást! :-)
Andie
Ott a gond, hogy a múltban már nem találod meg ezeket. vissza kell jönni a jelenbe (elkapatod magad pl), ellopod a cuccot, aztán újra vissza, és úgy ki.
Sajna a spec lútokat hamarabb kell megszerezni, minthogy visszamész, és erre nem figyelmeztet semmi.

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

A Treatment room kezelõhelyiséget jelent (de 2 magyarítás is van a Thief3-hoz, szerintem érdemes azzal is kipróbálni). Reklám helye: tegnap frissítettem a magyarítást, történt néhány elgépelési javítás.

Az ezüst sebészkészlet a mûtõben van: B kezelõ - homloklebenymetszõ mûtõ (Lobotomy). Az aranyfogak meg a hullaházban (Morgue) a hamvasztókemencétõl jobbra lévõ teremben lévõ egyik "hullatároló tepsi" - vagy mik azok a fülkék - ajtaja mögött.

KGy

Thief: The Dark Project/Gold/Metal Age magyarítás: http://kgysoft.try.hu/darkhun Thief: Deadly Shadows magyarítás: http://kgysoft.try.hu/thief3hu

tHoMaSmAn
nos megint itt vok!<#wow1>
átfésültem a hullaházat (a multban!) semmi aranyfog, semmi fényes...
A mûtõ az mit takar? Treatment rooms?
Ott csak azt a vérfoltot eltüntetõ löttyöt találtam, meg egy cetlit...
<#fejvakaras>
Egy kicsit közelebbi segitséget PLZ!!

Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb

Rózsalány
jajaja! azt már el is felejtettem<#vigyor3>

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

tHoMaSmAn
kössz!!
ugrok neki, és keresem!

Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb

Vagy az értékes mûtõszerszámok.<#vigyor2>

Rózsalány
Hello! Nem az aranyfogak a hullaházban???

tHoMaSmAn
Sziasztok!!
Valaki elárulna nekem az árvaházban 1 special loot-ot hol találhatnék, hogy végre kijussak onnan? (kész Silent Hill az a rész! <#merges2>
Eddig nem volt gondom ezekkel, mindent vittem, ami mozditható vovlt, itt is bementem mindenhova a multba, jelenben, de csak azt a páncélszekrényben lévõ borosüveget találtam... Tököm tele!<#rinya>

HELP PLZ!!<#help>
Köszi elõre is!!

Jó 😊

Thief: The Dark Project/Gold/Metal Age magyarítás: http://kgysoft.try.hu/darkhun Thief: Deadly Shadows magyarítás: http://kgysoft.try.hu/thief3hu

hykao
újrakezdtem az árvaház elejétõl (illetve a toronyórás buli elejétõl...)
Rózsalány
Ez válasz volt a #8138-ra!

Rózsalány
A képe amit betettem azt árulja el, hogy kit keresek!<#wink>
És te mit tettél, hogy új küldetést kapj a bug után? vagy mostmár végem, nem tudok tovább menni?

Andie
Majd irunk neki rendes telepitöt Gyuri 😊

Nekem végigfut rendesen, bár rettentõ hosszú ideig tart, mire az egész fölmegy.

ElfQT
Telepítem ezt a texture csodát. Hát vazz a készítõ inkább maradt volna a rajzolásnál! A telepítõ állandóan új ablakot nyit, és elveszi a fókuszt, elõidézve a "Replacing" ablakban akjár a space-el a cancel megnyomását. Ezen kívül a telepítõ tmp processzei állandóan beragadnak, kézzel kell kiõnöm õket, hogy továbbmenjen.
Na így nem szabad telepítõt írni.
Miért nem kért a készítõ segítséget? Biztos talált volna valakit aki segít neki...
Ezek után félek, milyen lesz az eredmény.

Vigyázat, a leopárd harap!

hykao
Ez a kép, amit betettél nem árul el semmit a problémádról...én viszont annyit elárulhatok, hogy a játék keresztül-kasul játszása során 2 rohadt buggal is találkoztam: egyszer átugrasztott a toronyórás küldetésen, másodszor pedig pont ott, ahol te is vagy...azaz az árvaház ablakán kiugorva Lauryl szelleme nem volt sehol...és ha jól emlékszem itt is egy nappal késõbbre dobot... 😞(
hykao
Én nem! Nem használok ilyesmit...még icq-t sem... 😊
Rózsalány
Értem hát! Köszi!<#ijedt>

Andie
Na! Ez a kékes fehér folt fog a zutcán is vezetni.
Kövesd a fehér nyulat. vagy a szellemet.Érted.

Rózsalány

Rózsalány
Szab képet tenni?

Én max. csak a munkáltatóm rokonait emlegettem, mert nekem sincs sok idõm mostanában...sajnos...

Andie
Néha napján 😊
Játszani gyak nincs idöm, ezért nemis nagyon láthattok itt fórumokon. Per pill 3 maszek fut párhuzamosan, plusz a rendes meló, ezzel kicsit el vagyok 😊
Nem te emlegetted a messengert Mike? Esetleg Hykao?

Nahát!<#wow1>
Andie, téged is látni még néha?!

<#vigyor3>
Rózsalány: Pedig ott kell lennie.Egy fehér fény elötted és beszél neked.

Andie
Egy lány? Aki thiefezik?
Úgy látszik vannak még kellemes meglepetések az életben 😊

Rózsalány
mikor kijöttem az árvaházból, akkor nem volt ott a szelleme. kiugrottam az ablakon, az utcán vagyok az árvaház elõtt és megelevenedett kõszobrok kólésznak, meg gyökérszörnyek akik mindenkit kinyírnak. itt kéne lenni a kiscsajnak?

Kövesd Lauryl szellémet, õ elvezet ahova menned kell.

Rózsalány
Sziasztok! Lécci segíccsen valaki! Kijutottam az árvaházból (ahol többször halálra rémültem<#vigyor>) de kint nem kapok feladatot, pedig már körbejártam mindent 5x. Meg kellenen ölni valahogy az ott kószáló szörnyeket?Köszi ha vki segít!<#vigyor2>

Andie
Itt irta valamelyikötök, hogy fent van msn messengeren?
Feltelepitettem ezt a dögöt, de sehol nem találok olyat, mint az icqnál volt, hogy online partner keresése. Az a keresö, ami bennevan mindenkit kiad, akinek van hotmailes cime, de még egyet sem találtam, aki a messengert is használná.
Van valaki online? Ki szeretném próbálni ezt a proggit, de elég minuszból indul már eleve szegény 😞

tHoMaSmAn
köszi a segitséget!!<#vigyor2><#vigyor3>

Mászd meg a falat az eredeti glyph-es bejárat fölött, és bejutsz.

tHoMaSmAn
sziasztok!!
A játékban a 6. napon tartok, és kéne egy kis segitség, mert elakadtam!! A KEEPER LIBRARY-be kéne visszajutnom (keresnek azok a bérgyilkosok) miután találkoztam pár szövetséges KEEPER-rel.
Namármost az összes GLYPH mûködésképtelen, és nay bölcsen a gép is irja hogy találjak másik utat, DE MERRRREEEE????

Elõre is köszi: Tamás

hykao
padlás, lauryl szelleme melletti asztalon...
Sziasztok lenne egy kérdésem hozzátok a nem találom a biztosítékot az árvaházban help???
Hát ha mást nem, egy kis reményt kaptak a Thief(3) kedvelõk, hogy lesz pályaszerkesztõ a játékhoz és így FM küldetések.

kiemelném egy részét:
"we have been (quietly, by necessity) working for several months on the process of releasing the Deadly Shadows editing toolset to the fan community. This is not a guarantee"

forrás

Leszedtem 😊

Örvendetes hír továbbá azoknak, akik szeretik a Thief(2) Fan Mission-öket, hogy most jelent meg egy magyar készítésû és nyelvezetû.
Leírás itt
Letölteni pedig innen lehet.
A készítõje Turi Robert. Így látatlanba is köszi!

Egy CS-Source után jól jön kikapcsolódni a pörgésbõl és átmenni lopakodásba 😊

A napokban újra végigjátszottam a Thief1-et. Közben felfedeztem néhány durvább hibát a fordításban, úgyhogy frissítettem a magyarítást (a játékot eredetileg még 1999-ben magyarítottam, és volt olyan hiba, ami azóta sem lett javítva). Mint kiderült, az egyik átvezetõ film feliratozása is lemaradt, azt is pótoltam. A frissült magyarítás a honlapomról leszedhetõ.

Tudod? Hiszi a piszi 😊

vinko
Az amulettet nem a papnõ nyakában, hanem egy kövön találod nem messze tõle a Bagoly/Remetevölgyben.

Mellesleg én is Remetevölgy-nek fordítottam, ezzel szívtam, mert angol volt a küldetés leírása, magyar meg a térkép...

hykao
De azonos!
Ha jól gondolom KGY fordításában Remetevölgy van, a miénkben meg Bagolyvölgy (ezt nem gondolom, ezt tudom... 😄)
Szal, ha te KGY magyarításával nyomod, akkor Remetevölgy Parkjában találod Dyan a pogány papnõ amulettjét, ami a kocsma, az orgazda, és Drept felügyelõ házának közvetlen szomszédságából nyílik.
vinko
A Bagolyvölgy és a Remetevölgy nem azonos ?
A Remetevölgyben lévõ tábort bejártam,de semmit nem találtam.Kérlek,pontosan,konkrétan ird le,hol az amulett !

mellon
Megvan a megoldás.
Tudtam, hogy csak pihenés kérdése az egész.

mellon
Óváros.

vinko
A Bagolyvölgy mwlyik városrészbõl nyilik ?

mellon
Amit keresel az a Bagolyvölgyben van (pogánytáborban), méghozzá a nyílt terepen.
Sok sikert.

vinko
Köszi,de a Bagolyvölgy a Remetevölgyben lévõ pogánytábor,vagy valahol máshol van?

mellon
Hello mindenkinek.
A Thief 2-ben kérnék egy kis segítséget.
Az utolsó pálya 2. szakaszában vagyok. Megcsináltam a vezérharangot, és átkapcsoltam B állásba 6 db adótoronyot (ami a térképen van). Sajnos a maradék 2 db-ot nem találom, de gondolom ott lehet ahová nem tudok bejutni. Aki tudja, hogy a 7. toronyhoz hogy kell eljutni, annak mgköszönném ha leírná, mert nekem már nincs ötletem.

A zöld parkot Bagolyvölgyben találod meg,az amulettet pedig Dyan papnõ adja oda.