10699
-
KGy #8255 Asszem a kikötő körzetében kapható a mászókesztyű. -
#8254 mássz fel a falra :)
/a mászókesztyűvel , amit a plázában árulnak/ -
tomcooper #8253 Üdv!
Segítsetek lécci: Thief 3-ban, amikor a Clocktowerbe kell bejutni, hogy érem el a kék jellel ellátott csatorna bejáratot (fenn van a p.csában) a Stonemarket Plazán????
Hogy a brébe lehet oda felmászni??
Plíz!! -
KGy #8252 Ööö... Már azt se tudom, hová piruljak...
Kösz mindenkinek! -
mike369 #8251 Hepibörcdéj!
-
#8250 Nagyon jó a magyarítás a Thief Gold-hozthx
heppibőrzdéj tegnapra :) -
thief3 #8249 Minek nézel engem? Valami leader designernek aki fél nap alatt összedob egy ilyet?
Naszóval kiadom a forrást, de a szándék a fontos:)
katt -
#8248 De ünneprontó vagy!
Igenis amióta együtt homokoztunk a jáccótéren, azóta a naptáromba van irva ez a redletter day!
A szándék a fontos, neme?
Thief3, ezt te rajzoltad?? -
KGy #8247 Hűha, lebuktam? Á, gondolom, az ICQ írta ki, igaz, Andie?
Egyébként köszönöm szépen!
Thief3, a képet elteszem emlékbe. :)) Köszi. -
thief3 #8246 Ez igaz? Iszom is a tiszteletére egyet
Még jó sokat és boldogat KGy!
Vegeta: tudom, de a gold végigjátszásban olvastam ;)
-
#8245 Happy Birthday a mi legnagyobb Tafferünknek! -
_Vegeta_ #8244 A kosaras a sima thiefbe is bennevan. Sott asszem a demoba is. :) -
thief3 #8243 Hmm, Atinál is van szarakodás, néha csak feketeség és az idióta windows hibaüzenet vár.
Van amikor rosszabb (na ez csak 1* volt de pont rögzítettem):
hiba
/a hangerőt vegyétek le halkra!!!/
más:
Innentől csak az olvassa aki már végigvitte vagy nem is akarja megcsinálni a Thief-et.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Még jó hogy elolvastam a gold végigjátszását, tele van poénokkal a játék.
A tréningben a kosaras rész :)
Meg a bónusz pálya LOL
poénos képek(az egyik kakukktojás:)
-
_Vegeta_ #8242 Jaja. Jolmondod. :DDD
Amugy nvidia peccsel menni fog. :) -
KGy #8241 Ez az nVidia problémát nem oldja meg, csak azt, hogy lehessen telepíteni XP-re (ami kompatibilitási beállítással szintén megoldódik).
A fényt az alagút végén Vegeta tippjei jelenthetik. Viszont a Thief1/Gold megy hardveres gyorsítás nélkül is, (igaz, ez csak végszükség esetén javasolt, mert 256 színben rém ronda a játék), Thief2-nél meg állítólag működik, ha a user.cfg-ben törlöd a kommentet a safe_texture_manager sor elől.
Persze ATI kártyát is lehet venni, esetleg visszatelepíteni egy régi Detonatort (bár azt meg a Thief3 nem szereti), vagy az XP mellé Win98/ME-t is telepíteni régi detonatorral (esetleg VMWare), és akkor még ki sem merítettük az összes (őrült) ötletet, ami egy igazi Thief fanatikusnak az eszébe juthat... -
#8240 úgy telepítsd,hogy "setup -lgntforce "akkor működik! -
_Vegeta_ #8239 thieffixedgold.zip->thieffixedg.exe 969 KB (992 370 bytes)
thieffixed114.zip->thieffixed.exe 962 KB (986 101 bytes)
THIEF.1.37.(GOLD).nvidia-texturepatch+nocd.rar->THIEF.1.37.texturepatch+nocd.EXE 798 KB (817 551 bytes) -
#8238 A google nem kompatibilis a "pachcrackexe" kifejezéssel. Esetloeg ha valami konkrétabbat közölnél.. :) -
_Vegeta_ #8237 Jaja, ha nvidiad van akko nemtetszik neki az xp+uj detonator vagy mi mán a neve. :D
Van hozzá patchcrackexe, leszed, kitomorit, orul, jatszik. -
#8236 Thief 1 Gold is simán felmegy XP-re , csak a SETUP fájlt a kompatibilitásnál Win 98-ra vagy 95-re kell állítani..........ahogy már leírták elöttem :)
hú , de régen játszottam már vele :) -
#8235 Köszönöm a válaszokat! Még nem tudom segít-e. (erre lelkileg fel kell készülnöm:)
Érdekesség a Thief 1-el ha babrálok a beállításokkal akkor elindul a játék, de mikor elindulnék kedvenc tolvajunkkal akkor kilép windowsba. Nekem pl egyáltalán nem sírt, hogy miéért NT ?! :)
-
KGy #8234 Hűha, te ilyen mélységekig átrágtad a fórumot? Ez a hozzászólás most vagy a 15. oldalon van...
Egyébként kösz a tippet, azóta már megvan a megoldás (hiszen hónapok óta kész a teljes Thief3 fordításom).
De hogy "halálra ne izgulja magát" az, akit a megoldást érdekel, a Dictionary.com szerint:
clean (someone's) clock - Slang:
To beat or defeat decisively
Vagyis alaposan ellátni valaki baját -
KGy #8233 ATI-val simán megy, nVidiához meg lásd Andie tippjét.
Thief 1/Gold esetén meg a telepítőre Win98 kompatibilitást kell beállítanod, különben közli, hogy NT-re nem tehető fel a program. Maga a feltelepített játék már gond nélkül megy. -
#8232 Szivesen, máskor is -
#8231 Pályabetöltés után fekete kép, windowsban hibaüzenet? (directx, memory texture, stb?)
Akkor csek disz áut, pontosan le van irva mi a teendö. Nekem thief2 esetén segitett. (a ; eltávolitása a safe_texture_manager sor elöl az user.cfg-ben).
Thief 1 esetén valami patchet kell letölteni ahogy látom, én azzal még nem próbálkoztam xp-n. -
#8230 És mégegyszer.... 1000THX a fordítóknak : Andie , Hykao , IMYke2.0.0.0 , Mike -
#8229 Huhh.....most lett vége a játéknak.Kvajó volt!
Az árvaház volt a legnehezebb. -
#8228 Nah megvan a 100%........kicsit nehezen ment -
#8227 Nem műxik. A játék feltelepül hiba nélkül, a menü pörög ahogy kell, de betöltéskor lefagy a game.Mivel érdemes próbálkoznom? DX7 ? Videokártya visszabutítás stb ? Elég bosszantó. :I -
#8226 Nekem mentek simán! -
#8225 Üdv!
Thief 1-2-be hogyan lehet életet lehelni xp alatt ?
-
#8224 egy maréknyi aranyfog...jah... :) -
#8223 Az ezüst sebészkészlet és a bor már megvan.........gondolom az aranyfog lesz a harmadik különleges zsákmány---->hullaház -
#8222 thx
a mackóban? meg :) -
#8221 Ha jól emlékszem igen...
Legalábbis az ezüst sebészkészlet mintha a múltban lenne megszerezhető...legalábbis így rémlik.
Sírkerti Vörös megvan már? vagy megittad? :)) -
#8220 Csakis HARD-on játszottam végig 1-2-őt is......ezt is a legnehezebben játszom.......épp ezért vagyok bajban a 90%-kal.
Egyébként az értékeket mindkét időben lehet szerezni? /jelen-múlt/
-
#8219 Nem jáccottad thief 1-2-t hard-on?
Van ott della, több mint elég :)
(ha végképp nemmegy, keress walkthrough-t, lootmappel) -
#8218 Egy kérdésem lenne......ha már mindent megcsináltam az árvaházban , már csak ki kéne mennem az ablakon/ajtón......de nincs elég dellám!!!
Hol a LÉ? Nem találok......49%-nál tartok :(
Már az összes őrt "elfüstöltem". -
#8217 Te is rosszul írtadegyébként egykutya. -
#8216 Ööö.. nem értem ezt mire irtad.
És egyébként sem bunkósbot, hanem ólmostbot