Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GeForce 3
kellene egy kis HELP, de nem a gamebe (majd lehet ott is 😄), nade, NVIIDIA kártyám van (Gf Ti 200 64 M😎 és most fel raktam az új drivert és mikor indul a game, várnom kell 2 percet hogy elinduljon ... meg mikor töltöm be a gamet, akkor is, miért van ez? tán télleg a driver? HELP
o.k.
köszi

Bandew
Az a gáz, hogy most hirtelen nem tudom a sok mentés közül, hogy melyik és most mziba kell mennem, de igérem utána megnézem.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Mint írtam, a legelején. :-D
Küldöm!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

mellon
Az gond; nekem. Valahogy majd megpróbálom megoldani. ATI-d van? Milyen régi detonator van a gépeden?

Nemreg vettem elo (pontosabban nekem mindig telepitve van gepre). Uj detonatorral nemmegy xpalatt.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

küld el légysz oszt megnézem
örök hálám 😊

mennyire az elején?

Bandew
Nekem van egy mentésem, ami az Árvaház legelején van. AZ is jó?

üdv !!
Nincs valakinek az árvaházas rész után mentése???
Nagyon kéne mert lefagyott a gépe és törölte a mentésemet és ráadásul arra mentettem mindent.Nincs kedvem meg idõm se újrakezdeni az egésze 😞
ha valakinek van kérem küldje el a [email protected] címre.
életet mentene vele 😊

mellon
N VIDIA kártyám van. Gondolom ti jó pár évvel ezelõtt játszottatok a Thief 1 -el.

mellon
Zárt térben inkább lopakodok, ahol kell azért használom az olmosbotot. A szabad ég alatt meg fogalmazzunk úgy hogy eltüntetem a város lakóit szép csenben. Nem ugrok neki a 3 õrnek mert rögtön kicsinálnának, hanem szép lassan eltüntetem õket.
Engem nem is az õrök zavarnak, hanen a sipákoló asszonyok. Egy idõ után elég idegesítõek tudnak lenni és akkor puff. De ha viszont nem lennének nem lenne ilyen jó hangulata a játéknak.

mellon
Legjobb. Tiszta SoF feeling. Irtok irtok és szinte ugyanaz. Engem kicsit idegesített. Akit megölök az ne keljen már fel

Enis szeretek neha gonoszkodni az ilyen jatekokban 😊 Szerintem sem feltetlenul arrol szol, hogy ne oljunk betartsuk a torvenyt stb 😊
Bandew
Mindenki úgy játszik, ahogy jólesik neki.

Ilyen hozzaalassal sztem hanyagold a thiefet. 😞

Xp-n max ati, matrox kartyan mehet, vagy regebbi detonatorral

Mondok valamit:Sosem fogynak el!Ha megölsz tizet jön még tíz!

mellon
Ok köszönöm, megskubizom.
A rendszerkövetelményeket az Ezt vedd meg oldalon olvastam. Nemtom aki csinálta a boritót de egy kicsit bezizzenhetett mert nekem a Thief2 dobozára 95/98-t írt és ha jól láttam a Thief1 bórítóján ott volt az ME. Az EVM honlapon is így van feltüntetve. Számomra talány hogy hogyan. Az a lényeg Xp-n fut.
Még 1x kösszönöm

A Thief1-ben a karakterek sokkal kevesebb poligonból épülnek fel, mint a 2-ben, így kissé "pucolt krumpli" grafikája van az embereknek, illetve a textúrák többsége 8 bites, ami szembeötlõ különbség a Thief2-höz képest. Továbbá a Thief2-ben lehetõség van több rétegû és animált ég megjelenítésére, ködre és egyéb idõjárási jelenségek megjelenítésére (néhány FM-ben marha jó havazást valósítottak meg!), de egyébként a motor tényleg ugyanaz a két verzióban.

A rendszerkövetelménynél az 1 nem írja a ME-t (hiszen az akkor még meg sem jelent). A Thief Gold readme-jében sem találtam, szóval nem tudom, ezt hol olvastad. Ettõl persze megy rajtuk.

És persze talán tudod, de rengeteg kiegészítõ küldetést található mindkét részhez (sokuk talán az eredeti pályáknál is jobbak). A Thief trilógia magyarítása mellett néhány ilyen küldetéshez (Fan Mission) is találhatsz magyarítást a honlapomon. És ha valaki más is szívesen fordítana FM-eket, szívesen kirakom a jövõben is bárki fordítását.

Thief: The Dark Project/Gold/Metal Age magyarítás: http://kgysoft.try.hu/darkhun Thief: Deadly Shadows magyarítás: http://kgysoft.try.hu/thief3hu

mellon
Ok. Akkor majd beruházunk rá. Azt nem értem hogy a 2-nél a rendszerkövetelmény 95/98 míg az 1-nél 95/98/Me . Hogy van ez?

Bandew
Teljesen ugyanaz a motor mindkettõ. Talán a textúrák ici-picit csúnyábbak, de amúgy nincs sok különbség.

mellon
Grafikailag milyen a másodikhoz képest.

mellon
Meglessz.
Anyian vannak mint a kínaiak,én meg ítt állok a kardal a töbséggel szemben. Node itt az ész és a furfang.Fognak még rimánkodni nekem a rongyos életük miatt .

Szólj ha elfogytak!

Bandew
SOKKAL nehezebb!
De az elsõ részt ki ne hagyd, mert az a legeslegeslegjobb!

mellon
Basszus a Thief 2 sokkal nehezebb mint a három.A játék tök olyan mint ahogy azt írtátok, nagyon élvezem Most a városban feldühítettek az õrök és most következik a hentelés.

mellon
Az elképzelhetõ, hogy valamelyik gamer magazinban le volt írva pár hónappal ezelõtt.Be lehet telefonálni a szerkeztõségbe, hogy volt e végigjátszásuk.
Ha csak ezért szereznéd meg a magazint akkor érdemesebb ide írnod,és itt biztos kapsz választ.

Bandew
Ha valahol elakadsz, írj ide és mi majd segítünk.

errõl sajnos én is tudtam ... de angolul meg nem tudok 😞, a PC GURU-ban van vagy a GAMER-be, de egyiket sem veszem ...
mellon
Magyar végigjátszásról nem tudok a neten. A thief3hun.uw.hu-n van végigjátszás szép angol nyelven.
Ide is leírhatod.

Valaki tud Thief 3 végigjátszásról? Nagyon segítene, aki tud, PLEASE HELP
Jojo, de nem a fanmissonok erdekelnek, hanem volt egy ilyen nagyobb szabasu cucc tortenettel meg mindennel. 😊

Sziasztok,

most regisztráltattam magam (Andie "unszolására"). Nagy itt a pörgés valóban😊
A T3-at még nem fejeztem be. Lassan, minden pályát kiélvezve haladok elõre, aztán majd jöhet az expert fokozat😊
No, mielõtt nagyon sokat dumálnék, inkább átolvasom az utóbbi napok termését a miheztartás végett😉

uff
Bandew
Hát jó sok van belõle. :-D

Figyitek: Emlexem h volt egy Fanmisson pack amit a t1hez csinaltak. Mi volt annak a cime ?

Bandew
Na túléltem az árvaházat (68 perc).
Azt hittem jobban be fog durvulni, de sajna nem. Nem mondom azért így is bekakkantottam néhol, de a katedrális még így is messze félelmetesebb!

_Atti_
az árvaház 'csak' parás még a katedrális szivrohamosan nyomasztóan parás😄DD sötétségbõl bujok be a vaksötétbe a zombi elõl azt ott halok meg infartusban mert a sötétben meg ott a másik..😄

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Bandew
Hát, mindenesetre a katedrális parásabb az árvaháznál. :-D

_Atti_
Az egynek milyen király volt már a vége😄 Jégen csuszkálni mekkora móka;D

Ja Bandew a diliházat szerintem az a csávesz csinálta aki a legfélelmetesebb thief 1 FM-t készitette..
thiefthecircle(?)-n irják hogy a csáveszt a FM kiadása után egy kevéssel bevették a t3as csapatba😄 Azt az Fmet tán 12 re értékelték 10bõl éás aztmondják a pálya sokkal parásabb mint a katedrális...

bevallom magam még nem próbáltam ki az Fmt..de le van töltve meg minden..de vhogy nem volt kedvem parázni aztán csak most jutott eszembe hogy megvan😄 majd holnap lehet elõszedem😄

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Bandew
Hogy megcsináltam-e? Viccelsz? Nem is egyszer! :-D
(még ebben a topicban is írtam arról a pályáról, annyira ki vagyok készülve, amikor ott vagyok)
Amúgy az az egyetlen pálya az eddigi játékörténelemben, ahol tényleg meg lehet halni. :-D

Gratula!

Én most kicsit (nagyon) be voltam (vagyok) havazva, de megígérem, hogy a doom3hun után mi is befejezzük!

Az ilyen mellékküldetéseknek csak a pluszpénz, meg az élmény a jelentõségük. De pl az ál-Garrett helyetti tõr ellopás elég jövedelmezõ, mert pénz minden nap ott lesz a Kalapácsos adományozó ládában. Jelentõsebb jutalmat (legalábbis az élmény szempontjából) a 15 sarokkõ és rozsdaatka kilövéséért kapsz.

Egyébként a fordítás közben rájöttem, hogy még egy csomó minden tervbe volt véve a játék készítése során, ami végül nem került bele a játékba. Pl. ha Moira özvegyének nem lopod el az örökségét, és vittél neki bort is, akkor nem egy keményfiú várna a lakásod elõtt, hogy megöljön, hanem egy köszönõlevél egy palack borral (kipróbáltam, de nincs se bor, se levél, csak annyi, hogy nem jelenik meg a verõlegény). Ezenkívül pl. Szívtelen Perry és a többi orgazda mindig aktuális hírekkel fogadna, ráadásul attól függõen, hogy hogyan végezted a dolgot az elõzõ küldetésednél (pl. Perrynek külön szövegei vannak a Rutherford vár, a Kalapácsos templom és a Pogányok szentélyében végzett küldetések minõsétésére, attól függõen, hogy mentél-e mint a tank, és kinyírtál mindenkit, vagy nem öltél, hanem leütötted a fél társaságot, vagy csak osonkodtál, és észre sem vették, hogy bent jártál). Ehelyett egyedül a karantént illetve annak feloldását emlegeti, mint aktuális hírt. Ezenkívül egy idõ után feleszméltek volna a leütött emberek, mert mindenkinek vannak ilyesmi szövegei, hogy "jaj, a fejem, hol vagyok..." vagy hasonló.

Bandew: A Thief1-et megcsináltad? Az elátkozott katedrális belseje nagyon ott van horror szinten. Bár nem mondom, egy hirtelen felugró árvaházi "bentlakó" elmebeteg is jól rá tudja hozni a frászt az emberre...

Thief: The Dark Project/Gold/Metal Age magyarítás: http://kgysoft.try.hu/darkhun Thief: Deadly Shadows magyarítás: http://kgysoft.try.hu/thief3hu

Annyira sok jelentõsége nincs(de én azért megcsináltam).

Befejeztem ; KIRÁLY!, Igaz még nyitvahagytam a végét. Van valami jelentõsége hogy bedobom a hullát a vízbe,vagy csak lóvét kapok?Meg a bicska Jimmy?+ a patkányok..... stb.Ha nincs így is jó. Ha van,még turkálhatok. Szóljatok, kössz !
Bandew
Na most értem a híres-neves árvaházig!
(tom ciki, hogy fan létemre csak most kezdtem el nyomni, de KGy magyarítása nekem alap :-D)
Hát halljátok, még csak az elején vagyok (tudtommal beljebb elég para hangok is lesznek), de már most ki vagyok készülve. Igaz ez a para nem a hagyományos Thief vonalat követi (én egy kis Silent Hill hangulatot érzek benne), de még a SH-nek sem sikerült ilyen fokon elérnie ezt a parát (mint már régebben mondtam, a karakter erõssége miatt).
De tényleg, itt ülök a koromsötét szobában és megyek fel a lépcsõn (mármint a játékban :-D) és valami fentrõl elkezd dübörögni. Teljesen átéreztem azt a félelmet, mint amikor nem tudok menekülni egy rémálomból. Megálltam azt úgy maradtam egy percig (mondom kész voltam), majd vettem a bátorságot hogy tovább menjek. Nagyon lassan haladtam fokozatosan nézve, hogy épp mikor készül valami felbukkanni a csigalépcsõ kanyarában. Erre megint az a rohadt dübörgés! Na mondom itt hagyom abba!
Holnap muszáj lesz végignyomnom, mert jövõhéten végig egyedül leszek itthon, szal akkor nem hiszem, hogy lesz rá bátorságom. :-D
Szal minden elismerésem azé a pszichopata barom állaté, akinek volt mersze ezt a pályát kipiszkálnia sötét fantáziájából. :-D
Amúgy ez az egész boszorkányosdi (á la Blair Witch) sztem nagyon passzol a Thief világához, ez jó ötlet volt.
Na lehet, hogy még picit visszamegyek félni. :-D

mellon
Húú.
Én meg ahogy lefejezem a másodikat visszatérek a harmadikhoz.
Danke

Bandew
Zsír! Úgyis tegnap kezdtem el tolni. :-)

Maratoni méretû Thief3HU frissítés történt: az utolsó verzió óta több mint 110K-val nõtt a parbeszed.pch mérete. A megjelenõ véletlenszerû feliratoknak most már tényleg a túlnyomó többsége magyar (nagyjából 90%-ban már magyarul jelennek meg). A kezdõdõ egyetem miatt természetesen lelassulok, de ha nagyobb mennyiségû szöveg fordítása történt, mindig frissíteni fogok a honlapomon.