Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus

Seth
Csak hoszabb legyen mint az SC

PSN ID.: Beegabor

FREAK
hát ez is egy vélemény, de szvsz a SC nem igazán gagyi kategória

Riszpekk

Azt a banatos pinaszorszalat.
Thief=no multi, okes ?

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Vegulis igazad van... de sztem akkoris ilyen sprinter cell fele idiotasag lesz. 😊

FREAK

Riszpekk

Bandew
lol

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Tombi
multi lesz benne ? mert akkor talán megérdemli a dobozt 😊

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Bandew
Hát ja. Pl én ilyet nem akarok:
Legnehezebb fokozaton játszom a játékot, ergo nem ölhetek meg senkit. Van egy õr, aki mögé nagyon nehéz odalopakodni, hogy leüssem. Megpróbálom, de nem sikerül. Észrevesz, kinyír. Load... Újra megpróbálom, újra kinyír. Load. Ezt eljátszom kb 15x, míg végre sikerül mögé lopakodnom. Ekkor elõveszem a bunkót, és leütöm hátulról! DE AKKOR JÖN A BUG! Mert véletlenül elbaszták a programozók, és a bunkó is halálos fegyvernek számít. Az õr holtan esik össze, én meg ideg vagyok.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Seth
ugyanmár ilyenre nem kell adni, majd kijön 2 napra rá egy 100 megás patch oszt jóvan

FREAK
egy dolog még megölheti a játékot, a bugok, bár most esküdöznek az Ion Stormnál, hogy odafigyeltek erre

Riszpekk

Bandew
Hát ja. Reménykedjünk.

FREAK
az lenne, de nagyon

és mondom, fel is lennék rá készülve, ha nem maga Spector felügyelte volna a fejlesztést, õ meg csak nem bassza seggbe magát és a hírnevét pár dollárért (akkor már eddig is megtehette volna)....

Riszpekk

Bandew
Az mekkora gáz lenne, ha a "fõellenséggel" meg kéne küzdeni a végén!!!

FREAK
"In stores June 2004" - thief3.com

persze warez bármikor kijöhet

Riszpekk

FREAK
gondolkodtam, mennyire baszhatják el

mi a legrosszabb dolog, ami történhet? az, hogy a játék elveszíti az egyéniségét - sunnyogás helyett belekényszerülsz egy csomó harcba

õszintén szólva nem hiszem, hogy ez a veszély fennáll, azért ennyire Spector nem engedné megerõszakolni a "gyermekét"

és én bízom ebben az emberben, sõt HISZEK benne (Vegetának 😊 és az elveiben

a játékmenet tehát valószínûleg nem probléma, bár biztosan beépítették a "bunyós" jelleget a konzolos ifjúságnak

mi maradt még?

irányítás - sosem lehet tudni, de mivel nem akarunk harcolni, a sima mozgást csak nem baszták el

hangulat - igen, ez kényes téma, és ahogy a T1-T2 is megosztja a közvéleményt, biztosan ez is külön tábort fog kialakítani, hogy a mostani rajongóknak bejön-e vagy sem, azt nem lehet tudni, és a hangulat relatív dolog, azonkívül egyéniségfüggõ - mi meg nem vagyunk egyformák

látvány - no comment, én már csak emiatt is végigtolom

sztori - õszintén bevallom, nekem soha nem volt 100%-ig tiszta, hogy mit miért csinálok a játékban, csak körvonalakban vágtam a szövevényes történetet, és mégis rabul ejtett

mindent összevetve ha az ember nem esik kísértésbe, és nem kezd el külsõ nézetben a falakon közlekedni és Rambo stílusban öldökölni, nincs mitõl félni

Riszpekk

Seth
Megjelenés : Május 25
én mindenhol ezt látom...ti hol láttatok 10 nappal korábbi megjelenést?

Bandew
Holnap jön?

nem is, csak elorejelzek :>

FREAK
nem károg!

Riszpekk

elcseszik

_Atti_
várom ezt a játékot remélem nem cseszik el valami hülyeséggel

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Kiveve a magyarokat. :>

FREAK
Ja, minden játékbolt polcain fent lesz 😊

Riszpekk

Mr_no_NaMe
Yeaa!Remélem valahol fent lesz😊))
FREAK
"Ja" - Warren Spector

Riszpekk

Mr_no_NaMe
15.én
Mr_no_NaMe
Nos!

Akkor 15 kijön igye?
Serpa

vadító konceptek itt !

Garrett27
A francba! Pont szolgalati uton leszek abban az idoben, de majd beloholok ide, hatha vki ir vmit rola.

Háború a nemzet ellen: http://docler.hu/video/160355 - http://docler.hu/video/160384 - http://docler.hu/video/160291 - http://docler.hu/video/160315

Bandew
Ó je mádá. :-)

FREAK
ahogy mondod, brada 😊

Riszpekk

Bandew
Letöltöd. Megnézed jó-e. Ha igen, megveszed.

FREAK
hát az a szar, hogy épp lenne pénzem megvenni, de kezdek fosni

ha elbaszták, akkor nem fogok érte pénzt adni, mivel játszani sem fogok vele

Riszpekk

The Garrett
hehe most nézem már írtátok 😊

na mind1. Meglátjuk mi sül ki belõle a végén HARD on biztos nem lesznek majd ilyenek benne 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
Wah most néztem meg a vidijót. Kicsit elszomorít/megijeszt.
Végig olyan jeleneteket mutatnak amiben épp 3 zombit hentell halálra. ://
És ha jól vettem ki akkor botrányosan szar az ai is. Tökéletesen kivilágított folyson ódamegy szembõl az õrhöz és leüti, az meg áll mint fasz a lagziban. Meg mikor már csak 2mm re áll tõlle az ember még mindig ugy mozog, mintha nemlátna semmit maga elõtt, csak gyanusan körbenéz és keresgél.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

FREAK
állítólag GOLD

Riszpekk

tep
B*sszameg , még csak hatodika van
Még húsz hosszú nap

\"SLICE of LIFE\"

Garrett27
OK, szuper, persze gondolom a jatek nem lesz ilyen gyors, sokat kellesz varni amig lenyugszik a terep,... ha egyaltalan lenyugszik... kulso nezet NEM KELL, remelem jatszato lesz a normalis nezet is 😊

Háború a nemzet ellen: http://docler.hu/video/160355 - http://docler.hu/video/160384 - http://docler.hu/video/160291 - http://docler.hu/video/160315

Én speciel játszottam mindkét résszel, sõt az elsõ része sokáig etalonnak számított nálam (nem, mintha most nem). 😊
Kiváncsi vagyok, hány százalékban lesznek ilyenek akik a 3. részt is játszani fogják.

FREAK
csak mondjuk így azt érik el, hogy a sok kis lúzer megveszi (letölti) a játékot, elindul hentelni, és majd mind itt fog sírni, hogy szar a játék, mert nem lehet megölni a 26 ránk támadó õrt a templomban (meg elfogy az "ammo" és keveset sebez a kard) 😊

Riszpekk

FREAK
én nem nézem meg, de azért érthetõ, ha egy trélerbe akciódús jeleneteket vágnak

nem tehetik bele a Thief legparásabb részeit, amikor pl. 2 percig ülsz egy tetõgerendán, mielõtt át mersz ugrani egy párkányra 😄

Riszpekk

Bandew
Megnéztem. Nagy szar ez a tréler. Mintha valami akció játék lenne. Nagyon erõltetik a videoban a külsõ nézetet, és a zene sem jó, de nem gáz, mert ez csak tréler. A játék képeit nézegetvén viszont elégedett voltam.
Senkinek ne szegje kedvét ez a tréler, mert ez nem egyenlõ a játékka, csak valami Quake õrült programozó csinálta a barátjával, ennyi.

Bandew

Bandew
(Hardwired)

Fekete csuhás, görnyedt hátú öregasszony lép a játékbolt pultja elé és megszólítja az éppen Deus Ex 2-vel bíbelõdõ tinédzsert. Aranyoskám, jer közelebb egy kicsikét, nem látom az okulárém nélkül a brossúrán lévõ betûket! Jól olvasom, hogy a Thief III: Deadly Shadows bearanyozódott és május 25-én Észak-Amerikában már kapható lesz? Nénikém! Szó szerint ez van a brossúrán! Jólvan fiacskám köszönöm a segedelmet, az Isten áldjon meg! S ezzel kisétált az üzletbõl, majd elégedett vigyorral vetette be magát az elsõ árnyékos helyre, ahol végre szemügyre vehette újdonsült, korához képest kissé modern mintázatú, pokémonos pénztárcáját.

hiba
Persze majusban 😊 ezt el sem hiszem .
Nem 2060ba akartak kiadni?😊

Andie
Hm.. nem eccerü.
De mostmár igazán jöhetne, mert olyan érzésem van, mint a sivatagi vándor, aki elött egy oázis képét húzzák madzagon 😊

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

grebber

Next PC upgrade: 2022

Andie
Nézd át most a tételeket, aztán május végén, jún. elején szabad vagy. Az már tökmindegy, hogy most készülsz fel, vagy az utsó pillanatban - sztem.
A lényeg : május végén jáccunk!!! 😊))
(bár nekem is épp azon a hétvégén figyel be egy autós tali, meg egy merülés, de azért szakitunk rá idöt 😊

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

FREAK
faszé államvizsgázol....

Riszpekk