Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Letöltöttem a The Circle of Stone and Shadow kiegészítõ Gathering at the Inn misszióját.......
Hogyan kell feltelepíteni???

\"SLICE of LIFE\"
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Kedvenc
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

de a kulcsos téma nagyon sux......
Riszpekk
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Velemenyem a kovetkezo: ami jo, azon nem kell valtoztatni! 😊
Riszpekk
Bar h megemliti a termeszet folotti elemeket, kicsit enyhit a dolgon, de nem fuzok sok remenyt hozza..
Inkabb vegignyomom a T2-T1-et megegyszer 😉
Pedig a honlap milyen jóra sikerült...
De hát az nem jelent semmit.
-a rope arrow-t a mászókesztyûk tették szükségtelenné, mivel így túl sokat veszített a használhatóságából
(nem mondom, hogy rossz ötlet a mászókesztyû, de azért a rope arrowt nem kellett volna eltörölni)
-ezúttal nem kell a kulcsokkal szöszölni, a zárt ajtót automatikusan kinyitod, ha nálad van a megfelelõ kulcs
(ezt valaki áldásnak veszi, de én nem. A valóságban is szöszmotölni kell a kulcsokkal. Ezek után nem lesz izgalmas egy menekülés sem, hogy gyorsan ki kell keresned a kulcsot, kinyitni az ajtót, majd rázárni az ellenre. Ez a móka kimarad :-()
-ezúttal fõhõsünk nem tud úszni
(No comment. Méghogy egy tolvaj nem tud uszni...Ráadásúl sztem nagyon jók voltak a vízalatti rendszerek az elõzõ játékokban. Nem is értem.
)
Nagyjából ennyi. A többit elfogadtam, vagy megbékéltem vele.
Barny szigorúan titkos ügynökünket kiküldtük egy hírszerzõ jellegû bevetésre az Ionstorm HQ-ra, amelyrõl az alábbi infokkal a tarsolyában tért meg:
Fegyverekrõl, felszerelésekrõl:
-a rope arrow-t a mászókesztyûk tették szükségtelenné, mivel így túl sokat veszített a használhatóságából
-több felszerelési tárgy lesz, melyeket majd vásárolni lehet a városban (mint pl. a mászókesztyû)
-moss arrow, scouting orb megmarad
-a megvásárolt felszerelések Garretnél maradnak, akár több küldetésen keresztül is (persze csak ha nem használod el)
-a magunkkal cipelhetõ tárgyak-fegyverek mennyisége továbbra sem lesz komolyan korlátozva
-a felszereléseket boltokban lehet vásárolni
-ezúttal nem kell a kulcsokkal szöszölni, a zárt ajtót automatikusan kinyitod, ha nálad van a megfelelõ kulcs
-a water arrow-val a megölt ellenfelek által hátrahagyott vértócsákat is el lehet takarítani
-felszerelésekhez - fegyverekhez ugyanúgy mint az elõzõ részek esetében, fokozatosan jutsz hozzá
-az ellopott értékeket a kereskedõknél lehet eladni
Pályák:
- a pályák jóval nagyobbak lesznek, mint az Invisible Warban látottak
-ezúttal nem lesznek az egész pályára kiható riasztórendszerek, mint az elõzõ részben
-a város különbözõ részein az NPC-k eltérõen reagálnak Garretre. Egyes helyeken vérdíj lesz kitûzve a fejedre, máshol meg barátként tekintenek rád.
-ezúttal Garretnek csak egy vázlatos térképe lesz a városról, az aktuális pálya térképeit neked kell ellopni/megvenni
-padlótípusok majdnem ugyanazok, mint a T2-ben
-tömegnyi titkos hely/átjáró lesz, hasonlóan a T2-höz
-lesznek különleges, természetfölötti pályák, mint pl. elõzõleg a Lost City, Crypt, stb.
Garretrõl:
-ezúttal fõhõsünk nem tud úszni
-Garret szinkronhangja a régi marad
-Garret kapott néhány "dinamikus mozgást" (átlendülés akadályok fölött, stb.)
Egyéb fícsõrök:
-a játékban kb. annyi "természetfölötti" elem lesz, mint a T2-ben
-zombik visszatérnek (de nem lesznek olyan gyakoriak, mint a T1-ben), kísértetek maradnak
-a T3 a Metal Age után játszódik, és a sztoriját a T2-t alkotó designer jegyzi
-még nem tudni, hogy lesz e demo
-Garreten kívül jónéhány szinkronszínész visszaköszön az elõzõ részekbõl
-néhány RPG elem is helyett kap (nem karakterfejlõdés), fõként az NPC-kkel, frakciókkal lehet machinálni

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
Sp-t ugyerted hogy South Park ?
Nekem nemteccenek, de ezt mar kifejtettem eccer.😊Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Eddig jo game volt, most kezd romlani.

Az elõbb nálam egy piros X volt, még frissítés után is, de most jó.
Mint mondottam en szeretek minel tobbet idozni egy-egy palyan, es mindent atvizsgalni, mert imadom ezt a hangulatot.
Mégvalami, en nem kerdeztem h hol a zsé, csak kozoltem h 1enlore nemtalalom, de valoszinuleg ha nemmondod is megtalalom, max +2szer kellett volna vegignezni a palyat. Azert koszi!

bocs, csak úgy tûnik, mintha most az lenne a lényeg, hogy minél gyorsabban átrohanj a pályákon (ami ráadásul magánügy)
Riszpekk
Riszpekk
Szal, 1 palya elhuzodhat 2-3oraig is. 😊
A pinceben +talaltam termeszetesen.
(Pedig en mar megcsinaltam eccer regen experten, nah m1) 😊

\"SLICE of LIFE\"
asszem leemelem a polcrol a dobozt es feltelepitem ugyis még csak 1x vitttem vegig 😊