Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tep
Tud vki segíteni?
Letöltöttem a The Circle of Stone and Shadow kiegészítõ Gathering at the Inn misszióját.......
Hogyan kell feltelepíteni???

\"SLICE of LIFE\"

Bandew
Nekemnem emiatt az elsõ. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Mutatok vmit ami mindenkinek ismeros lessz. Ez az a vmi ami miatt a Thief lett az elso szamu jatek nallam.
Kedvenc

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

FREAK
arról már lecsúsztunk

Riszpekk

MESSZEMENOKIG TAMOGATOM!

Faterx
Legyünk divatosak!
Írjunk petíciót kulcs ügyben
FREAK
én csak azon az 1-2 helyen használtam, ahol ez volt az egyetlen megoldás, valszeg ezért nem érzem olyan fontosnak

de a kulcsos téma nagyon sux......

Riszpekk

Bandew
Engem ezek mind nagyon zavartak. A rope arrow azért más mint a kesztyû, hisz a kesztyût csak a szoba vagy terem végén lehet használni, hisz ott van a fal. A rope arrowt pedig kilõhetted a szoba közepérõl is, és az én életemet nem egyszer mentette meg. Én igazság szerint nagyon szerettem a rope arrowt, legalább olyan fontos volt nekem, mint a vizes nyíl. A végén már tök profin tudtam vele bánni. Elég volt max 3-at kilõnõm, és máris eljutottam bárhová (persze csak ott, ahol fafelület volt).

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Hat nekem a rope arrow is egyfajta kultusz..nagyon sajnalom h nemlessz.
Velemenyem a kovetkezo: ami jo, azon nem kell valtoztatni! 😊

FREAK
engem csak a kulcsos rész zavar, az úszás egy kicsit, a rope arrow-t meg leszarom, a mászókesztyû is egy eszköz, de azért remélem, nem MINDEN falon lehet majd mászni

Riszpekk

Faterx
Igen, a szöszmötölés a kulcssal hozzá tartozott a játék hangulatához. Ha ilyesmiket kivesznek, sima mászkálós lesz.
Ja, bandew tokeletesen egyetertek veled.
Bar h megemliti a termeszet folotti elemeket, kicsit enyhit a dolgon, de nem fuzok sok remenyt hozza..
Inkabb vegignyomom a T2-T1-et megegyszer 😉

En szoltam elore, penzes vilagban elunk, ahova ilyen jatekok kellenek.

Bandew
Ja és most elõszõr tört rám a para, hogy a játék iszonyat szar lesz.
Pedig a honlap milyen jóra sikerült...
De hát az nem jelent semmit.

Bandew
Amiken KURVÁRA kiborultam!

-a rope arrow-t a mászókesztyûk tették szükségtelenné, mivel így túl sokat veszített a használhatóságából
(nem mondom, hogy rossz ötlet a mászókesztyû, de azért a rope arrowt nem kellett volna eltörölni)

-ezúttal nem kell a kulcsokkal szöszölni, a zárt ajtót automatikusan kinyitod, ha nálad van a megfelelõ kulcs
(ezt valaki áldásnak veszi, de én nem. A valóságban is szöszmotölni kell a kulcsokkal. Ezek után nem lesz izgalmas egy menekülés sem, hogy gyorsan ki kell keresned a kulcsot, kinyitni az ajtót, majd rázárni az ellenre. Ez a móka kimarad :-()

-ezúttal fõhõsünk nem tud úszni
(No comment. Méghogy egy tolvaj nem tud uszni...Ráadásúl sztem nagyon jók voltak a vízalatti rendszerek az elõzõ játékokban. Nem is értem. )

Nagyjából ennyi. A többit elfogadtam, vagy megbékéltem vele.

Bandew
Hírek (Hardwired):

Barny szigorúan titkos ügynökünket kiküldtük egy hírszerzõ jellegû bevetésre az Ionstorm HQ-ra, amelyrõl az alábbi infokkal a tarsolyában tért meg:

Fegyverekrõl, felszerelésekrõl:

-a rope arrow-t a mászókesztyûk tették szükségtelenné, mivel így túl sokat veszített a használhatóságából
-több felszerelési tárgy lesz, melyeket majd vásárolni lehet a városban (mint pl. a mászókesztyû)
-moss arrow, scouting orb megmarad
-a megvásárolt felszerelések Garretnél maradnak, akár több küldetésen keresztül is (persze csak ha nem használod el)
-a magunkkal cipelhetõ tárgyak-fegyverek mennyisége továbbra sem lesz komolyan korlátozva
-a felszereléseket boltokban lehet vásárolni
-ezúttal nem kell a kulcsokkal szöszölni, a zárt ajtót automatikusan kinyitod, ha nálad van a megfelelõ kulcs
-a water arrow-val a megölt ellenfelek által hátrahagyott vértócsákat is el lehet takarítani
-felszerelésekhez - fegyverekhez ugyanúgy mint az elõzõ részek esetében, fokozatosan jutsz hozzá
-az ellopott értékeket a kereskedõknél lehet eladni

Pályák:

- a pályák jóval nagyobbak lesznek, mint az Invisible Warban látottak
-ezúttal nem lesznek az egész pályára kiható riasztórendszerek, mint az elõzõ részben
-a város különbözõ részein az NPC-k eltérõen reagálnak Garretre. Egyes helyeken vérdíj lesz kitûzve a fejedre, máshol meg barátként tekintenek rád.
-ezúttal Garretnek csak egy vázlatos térképe lesz a városról, az aktuális pálya térképeit neked kell ellopni/megvenni
-padlótípusok majdnem ugyanazok, mint a T2-ben
-tömegnyi titkos hely/átjáró lesz, hasonlóan a T2-höz
-lesznek különleges, természetfölötti pályák, mint pl. elõzõleg a Lost City, Crypt, stb.

Garretrõl:

-ezúttal fõhõsünk nem tud úszni
-Garret szinkronhangja a régi marad
-Garret kapott néhány "dinamikus mozgást" (átlendülés akadályok fölött, stb.)

Egyéb fícsõrök:

-a játékban kb. annyi "természetfölötti" elem lesz, mint a T2-ben
-zombik visszatérnek (de nem lesznek olyan gyakoriak, mint a T1-ben), kísértetek maradnak
-a T3 a Metal Age után játszódik, és a sztoriját a T2-t alkotó designer jegyzi
-még nem tudni, hogy lesz e demo
-Garreten kívül jónéhány szinkronszínész visszaköszön az elõzõ részekbõl
-néhány RPG elem is helyett kap (nem karakterfejlõdés), fõként az NPC-kkel, frakciókkal lehet machinálni

Bandew
Forrás?

rorr
lesz thief3 júniusban és csak DVD-RE jön ki nem lesz cd verzió!!!

FREAK
Pre-Order: Ships on 05/17/2004

Riszpekk

Takimate
Most jövök a Tescoból. Belepillantottam a Gamestarba. A híreknél volt egy csomó megjelenési dátum. Azt írja, hogy a Thief 3 tavaszi megjelenés, és egy "halasztva" jel van mögötte. Nagyon remélem, hogy baromságokat írnak...

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

FREAK
azhát

Riszpekk

LOL 😄
Sp-t ugyerted hogy South Park ?

FREAK
ja, ha van új SP epizód, onnan szedem le 😊

Riszpekk

tom h nem ide tartozik, de Freak szoktal ircelni ?

Nekem nemteccenek, de ezt mar kifejtettem eccer.😊

FREAK
jó az, kibaszott para 😊

Riszpekk

Na Eljutottam arra a palyara ahol eloszor jelennek meg a robotok. (emlekeim szerint)
Eddig jo game volt, most kezd romlani.

Bandew

Az elõbb nálam egy piros X volt, még frissítés után is, de most jó.

Mi? Mi tortent vele ?

Bandew
Valami történt a bannerünkkel. Kéne másikat találni.

Hehe
Mint mondottam en szeretek minel tobbet idozni egy-egy palyan, es mindent atvizsgalni, mert imadom ezt a hangulatot.
Mégvalami, en nem kerdeztem h hol a zsé, csak kozoltem h 1enlore nemtalalom, de valoszinuleg ha nemmondod is megtalalom, max +2szer kellett volna vegignezni a palyat. Azert koszi!

tep
Jól van öreg , neked van igazad

\"SLICE of LIFE\"

FREAK
õ azt kérdezte, hol a lé, nem azt, hogy mennyi idõ alatt csináltad meg...

Riszpekk

FREAK
fasza, de nem hiszem, hogy a 22 vagy 38 perces adatok bárkinek is segítenek 😛

bocs, csak úgy tûnik, mintha most az lenne a lényeg, hogy minél gyorsabban átrohanj a pályákon (ami ráadásul magánügy)

Riszpekk

tep
Például Vegetának

\"SLICE of LIFE\"

tep
Hátha vkinek tudok segíteni aki nem talál vmit. Amúgy + neszójjábe!!!

\"SLICE of LIFE\"

FREAK
nem akarok beszólni, de most pontosan miért is osztod meg velünk ezeket az info-kat?

Riszpekk

tep
4.pálya:Ambush....ez a legkönnyebb- 22 perc tisztán 😊

\"SLICE of LIFE\"

FREAK
nálam az utsó pálya tiszta ideje volt 4 óra 20 perc (összesen 2 hétig csináltam esténként) 😄

Riszpekk

En nem a gyorsasagra megyek, van ugy h megallok 1 setét helyen, es kimegyek keresni vmi kajat, vagy iszok vmit. 😄
Szal, 1 palya elhuzodhat 2-3oraig is. 😊

tep
Persze a tiszta játékidõ....amúgy két órámba telt

\"SLICE of LIFE\"

tep
3. pálya 38 perc..

\"SLICE of LIFE\"

tep
Második is kész...ez már nagyobb pálya... több mint másfél órámba került

\"SLICE of LIFE\"

Kossz, pedig minden virag mogott megneztem,de ujracsekkolom.
A pinceben +talaltam termeszetesen.
(Pedig en mar megcsinaltam eccer regen experten, nah m1) 😊

tep
A másik gem meg a pincében van a dobozfal mögött

\"SLICE of LIFE\"

tep
Az egyik szobában a virág mögött a falon van egy kapcsoló....az nyitja a titkos széfet

\"SLICE of LIFE\"

Bakker, hat elkezdtem... Elso palyan, minden megvan, de 200Gemet nemtok talalni, 1xuen nincs sehol, 100 az van, de 200.. :| Basso meg a csajszia már kinnvan..

tep
Elsõ pálya 48 perc 😊

\"SLICE of LIFE\"

jo 5let
asszem leemelem a polcrol a dobozt es feltelepitem ugyis még csak 1x vitttem vegig 😊

Bandew
Én még nem hallottam olyan emberrõl, akinek nem lépett ki egyszer sem a Morrowind.