10699
-
#2855 Hm. Pályák alatt csak a küldetéseket érdet ugye? Mert a városban flangálást nem szoktuk pályának venni mert minden küldi után ott kötsz ki. -
Chaos Mad #2854 ok, köszi
egyébként még csak a 3as pályán tarok, Garrett Lakhelyénél :) -
#2853 Ja, és nem kell többé a félős szövegemet hallgatni, túljutottam. Tulajdonképpen már a 2. helyszinen nem paráztam, végre volt mivel elfoglalni magam. :-))) -
#2852 Vagy dobsz fénygránátokat vagy szenteltvizes palackot a pfájukba (bár inkább a lábuk elé illik :D), esetleg tűznyillal a képükbe. Mind a hármat zokon veszik. :-) -
Chaos Mad #2851 wow!!!
olyanok is vannak? az állat. és hogy kell öket megölni? le kell öket locsolni? -
#2850 Zombik ellen. -
#2849 Spoiler...
A kedvenc idézetem mindig is a gyerekversike volt. :DDD
(van aki tudja mire gondolok)
Szinte ordított hogy belekeverik. -
Chaos Mad #2848 mire jo a szenteltviz? -
#2847 Nagyszerű! Remélem sikerül áthidalni a problémát! -
#2846 BlackShadow és grebber: #2822
és amiről pofázok: elementalcocoon -
#2845 Nah, már majdnem jó a .con editáló proggi, de most beleakadtam egy dologba, és ma még nemis jáccottam. Asszem most nyomok egy kis thief-et, aztán holnap megoldom :) -
#2844 Ja és mégvalami. Végre nem tartom félelmetesnek a pályát csak sajna elfogyott a szenteltvizem meg a flashgránátom. :P -
#2843 A diliházban lehet valamit csinálni a páciensek cuccaival? Mindegyik villog hogy használható, de egyiket se tudom felvenni. -
mike369 #2842 lehet, hogy még egy régebbi verziód van, mert ezt ma már kijavítottuk! -
#2841 Kösz mert nem nagyon tudom hol járok most.Nem ismerem annyira a helyeket. -
#2840 uhh hát ez az abysmal gale pálya nem volt 1xü :D elég para hangok, majd beszartam mikor egy hulla elöttem 1 centire felkelt és rámtámadt :DD
--
2 kérdés: - hogy kell bejutni az óratoronyba?
- hol vannak még oyan zöld bigyók amiket a pogányoknak kell lövöldözni mohával? (amúgy én azt az 1iket ami ott volt a feladatnál meglöttem és sok változás nem történt, bár lehet h votl csak nem vettem észre)
--
1 észrevétel: a magyarosításban aaa zizében a viszonyoknál, felvan cserélve a barátságos - ellenséges :) pogányok megakarnak ölni : barátságos , hammerek spanolnak : ellenséges :) -
#2839 Bejössz az Old Quartertől egenesen mész, és rögtön az egyik sarkon lesz. Majd berakok képet. -
#2838 Esküszöm hogy elmegyek szemészetre mert semmilyen zöld kockaköveket nem találok azon a kurva dokkos pályán. :( -
#2837 Pfff. Poén, hogy végre találkoztam valakivel máris kevésbé ijesztő. :-) -
#2836 pls help #2745 !!!
:( várom már nyagon a forditást utána ujra végigviszem de a legkeményebb fokozaton... -
#2835 :-DDD -
#2834 Na végignyomtam!!!! Kicsit mást vártam a végén, de előbb-utóbb nekiugrok mégegyszer.
Negwar : nemkell mindet visszavinni. -
#2833 ismerem az érzést
így végezte nálam az Arx Fatalis és az Undying is
de ezt végignyomom mindenképpen -
#2832 Vki nyugtasson meg, hogy az intézet után jóideig nem lesz hasonló pálya. -
#2831 Ja, hogy téleg szó szerint. :D
Aszittem lemenekültél a kanyonba. :D -
#2830 Minek az? Felkeltem a földről, azt jól kinyírtam. :-D -
#2829 Az kellemetlen. Legalább volt mentésed? :DDD -
#2828 Azért beszéltem csak pillanatról. :-D
Amúgy én is pont ott dobtam egy hátast szó szerint. :-D -
#2827 Abban egyszer se féltem ennyire. Abban csak egy ijedős rész volt, mikor a sziklapárkányok után a csőben a pofámba ugrott egy headcrab. Beleeresztettem egy tárat és máris jobban éreztem magam. :D -
#2826 AZért anno a Half-Life is okozott szép pillanatokat. :-) -
Braveheart #2825 Énvelem ilyen utoljára a Far Cryban történt:)
off
épp egy romos inka vagy milyen ősi templomban (catacombs) lopakodtam, amikor hallom hogy vmi dübörög (este volt és fülhalgatóval nyomtam) befordultam a sarkon és egy nagy szörny ugrott rám nagy ordítás közepette :)
Akkortá ordítottam, hogy sztem felébredt az egész lépcsőház :))
csak másnap reggel mertem folytatni :)
-
#2824 Mindenesetre vagy 5 mp-ig szobroztam a padlás ajtaja előtt, hogy menten leuninstallálom az egészet, ne játszon itt az idegeimmel, de végülis nem volt olyan nagy száma mi fent volt (nem lövöm le). -
#2823 Pontosan. 19 éves fejjel még mindig fosok a horrorjátékokban de egyik se volt még ennyire durva. :-) -
#2822 Jobban jársz, ha a pogányoknál azt a tengerparti művüket lövöldözöd. Tűz, víz, vagy mohanyíllal lődd a négy kis kék labdacs valamelyikét! Ha átmegy a státusz semlegesbe, akkor már nyugodtan járkálhatsz köztük az utcán, ha Barátságosba megy, akkor már a területükre is minden további nélkül besétálhatsz.
Vigyázz, ha lopsz náluk - tőlük, akkor a Státusz visszafelé változni fog! -
#2821 Megnézem.kösz -
#2820 Hehe, nem vagy te egy kicsit (nagyon) gyenge idegzetű?
Azért ez már túlzás...
Te - valószínűleg - az életben egy nagy gyerek vagy! -
#2819 Mert nem az a sarokkő. A sarokkövek kis zöld kockakövek a sarkokon a föld szintjén. Kis ábra is van rajta. Találsz egyet a dokkban az old negyed bejáratával szemben ahogy le kellene menni a paganokhoz a fatákolmány lépcsője előtt. -
#2818 Én ezen a diliházas pályán kezdek megörülni
még jó hogy jó helyen járok
most viszem vissza a kacatokat a helyükre. kérdem: mindet vissza kell vinnem mert az egyiknek nincs meg a helye a madárháznak valami balkoni a helye csak nem találom -
#2817 Hali a Dokk részen vagyok megvettem a falmászó kesztyűt azt volt a falon egy irás hogy löjjem meg a zöld jelzésű sarokköveket.Kapásból azzal a papirral szemben volt egy meglöttem vagy 10x jó nyilllal azt lószar sem lett miért???? -
#2816 Bakker pedig csak egy játék. Kár, hogy mindig sikerül beleélnem magam a játékokba. :-)