Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Riszpekk

SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!
SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!
<2004-04-10 @ 13:10 - ZeroCool>2004-04-10 @ 13:10 - ZeroCool>
Mike mester dobott egy linket három új, nagyfelbontású Thief: Deadly Shadows kép lelõhelyérõl. Mit is mondjak. Nem rossz, nem rossz 😊 Najó, szigor állat! 😄 A grafika mondjuk szerintem nem 100%-os, de azért bõven jó lesz lopakodás közben. A szörnyi-mörnyi viszont elég barátságos, attól tényleg be fogok... NI 😄
1 kép
2 kép
3 kép
nagyok a képek azért nem tettem be.
Info: Gamestar!
Next PC upgrade: 2022
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
THIEF III: Garrett nincs többé
Egyik nagyobb tavalyi THIEF III. médiakitörés alkalmával - mint valami magyar Edgar Cayce vagy szalonnacsipegetõ Nostradamus - megjósoltam, kereken kijelentve, hogy „Probléma lesz a Thief 3.-al!” (??!)
Nos, tisztelt publikum:
Az Adrenaline Vault újságírói – 2004. április másodikán – megtudták, hogy Garrett mestertolvaj elhagyta a céget és új cinkostársat keresgél magának. Nem projektvezetõje többé a Thief: Deadly Shadows címû játéknak. Smith rengeteg hangulatos elemet építtetett a Thief: The Dark Project és a Thief II: The Metal Age címû játékokba, munkájával növelve ezen termékek élvezhetõségét. Régi Looking Glass Studios tagként költözött át társaival annak idején Texasba, az Ion Storm Austini irodájába, miután az Eidos felvásárolta a Thief frencsájzt. A projekt így Warren Spectorék stúdiójához került, ahol a mai napig is kalapálnak rajta. A harmadik Thief rész evilági manifesztációja három éve áll már fejlesztés alatt. Megjelenését májusra várják a nagy játékboltok. Az Eidos nem tudta kommentálni e hírt.
(Hardwired)
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
HaRDWIRED
Tisztelt XY!
Köszönettel vettük UPC Magyarország Kft.-hez küldött megkeresését, mellyel kapcsolatban az alábbiakról szeretnénk tájékoztatni Önt.
Az okozott kellemetlenségekért mindenekelott szíves elnézését kérjük.
A modemét ellenõriztük, a modem felõl érkezõ adatok szerint a szolgáltatás a chello csomagnak megfelelõ sávszélességen mûködik.
XY az én lennek 😊
Ezekszerint a chello 64/64-es.. na varjatok csak kurva upc-sek, bemegyek a irodaba es borogatni fogok.. huu de ideges vagyok.
Melyiket érdemes letölteni? / Gathering at the Inn-en kívül /
\"SLICE of LIFE\"
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
Vannak még ott concept art képek is, de sztem azok nem érdekese annyira. Aki kiváncsi rá, ugyis meg tudja nézni a Hardwireden.
Megjelenéshez második negyedévet írták.

\"SLICE of LIFE\"
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
A legújabbal nekem sem ment!!!
\"SLICE of LIFE\"
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
túl sok az újítás, és többségük rossz irányú
amire nekünk, rajongóknak szükségünk lenne, az a régi, bevált játékrendszer, egy új sztorival és az új, döbbenetes grafikával, de mi túl kevesen vagyunk az anyagi sikerhez, és gyõzött a marketingosztály, korhatár kitágítva, mítosz megtépázva a tömegek kedvéért
ma eldöntöttem, hogy a T3 lesz az a játék, ami alapján eldöntöm, hogy játszom-e a jövõben valamivel, vagy végleg lezárom életem gamer korszakát - mert ha már ez is csalódás, akkor semmi más nem marad
Riszpekk

Gáz hogy nem lesz rope arrow.
Néha órákig képes voltam bojongani és átnézni a pályát amolyan "rope-arrow" szemmel. Az mindegy, hogy végül semmi értelme nem volt, de hogy nálam erõsen játékélményt emelt az biztos ! Sajnálom, hogy nem lesz.
Mászókesztyû ? Röhej... Remélem a gas arrow helyett nem fingani kell majd...
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.