Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
a vid kari már megvan 😄 kaptam 1 ati8500 at 1 rekesz gösser ice ért 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Azert a szep csomagolast ne tedd tonkre. :>

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

FREAK
én is megajándékozom magam egy videokártyával 😊 de a játékot is eredetiben akarom, szóval szép kis kiadás lesz, de már leírtam, mi fog történni, ha szar a game 😊

Riszpekk

500

SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!

meg 1 es enyem az 500!

SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!

Hehh.. lehet nekem is fejleszteni kellessz. 😄

The Garrett
ez olyan gyönyrû hogy mindjárt elsírom magam,... ha belegondolok hogy emiatt kellesz gépetcserélnem :/

hamarabb ittlesz a thief minthogy eljon az ereccsegi ideje...

FREAK
ja, még egy kemény hónap 😊

Riszpekk

tep
Nagyon messze van még a megjelenési idõpont , sajnos 😞

\"SLICE of LIFE\"

Hat, kepek alapjan teccik... bar az elso kep nem kene. 😄

grebber
Thief 3: NAGY büntetés

<2004-04-10 @ 13:10 - ZeroCool>

Mike mester dobott egy linket három új, nagyfelbontású Thief: Deadly Shadows kép lelõhelyérõl. Mit is mondjak. Nem rossz, nem rossz 😊 Najó, szigor állat! 😄 A grafika mondjuk szerintem nem 100%-os, de azért bõven jó lesz lopakodás közben. A szörnyi-mörnyi viszont elég barátságos, attól tényleg be fogok... NI 😄

1 kép
2 kép
3 kép

nagyok a képek azért nem tettem be.

Info: Gamestar!

Next PC upgrade: 2022

Bandew
Új képek a Hardwireden!!!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Tehat.. Smith=Garrett 😄

FREAK
ezt nem vágom

Garrett volt a projektvezetõ? 😄 Ki az a Smith? Ez valami Mátrix humor? 😄

Riszpekk

Bandew
Na vazze':

THIEF III: Garrett nincs többé

Egyik nagyobb tavalyi THIEF III. médiakitörés alkalmával - mint valami magyar Edgar Cayce vagy szalonnacsipegetõ Nostradamus - megjósoltam, kereken kijelentve, hogy „Probléma lesz a Thief 3.-al!” (??!)
Nos, tisztelt publikum:
Az Adrenaline Vault újságírói – 2004. április másodikán – megtudták, hogy Garrett mestertolvaj elhagyta a céget és új cinkostársat keresgél magának. Nem projektvezetõje többé a Thief: Deadly Shadows címû játéknak. Smith rengeteg hangulatos elemet építtetett a Thief: The Dark Project és a Thief II: The Metal Age címû játékokba, munkájával növelve ezen termékek élvezhetõségét. Régi Looking Glass Studios tagként költözött át társaival annak idején Texasba, az Ion Storm Austini irodájába, miután az Eidos felvásárolta a Thief frencsájzt. A projekt így Warren Spectorék stúdiójához került, ahol a mai napig is kalapálnak rajta. A harmadik Thief rész evilági manifesztációja három éve áll már fejlesztés alatt. Megjelenését májusra várják a nagy játékboltok. Az Eidos nem tudta kommentálni e hírt.

(Hardwired)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Latjatok, mar a nagyfonok is tudja mi az abra

The Garrett
Randy Smith, a Thief sorozat atyja úgy döntött elhagyja az EIDOS épületét. A lépés összefüggésbe hozható az EIDOS újonnan érkezõ menedzserével, aki nagy változtatásokat eszközöl a kiadó életében. Több, mint három éve van fejlesztésben a játék, s csak reménykedhetünk, hogy nem lesz különösebb negatív hatása Randy távozásának.
HaRDWIRED

nah egy telefon megoldotta a kezuket 😄

Varjal ezt masolom! kuldtem mailt a supportra ez a valasz:
Tisztelt XY!

Köszönettel vettük UPC Magyarország Kft.-hez küldött megkeresését, mellyel kapcsolatban az alábbiakról szeretnénk tájékoztatni Önt.

Az okozott kellemetlenségekért mindenekelott szíves elnézését kérjük.

A modemét ellenõriztük, a modem felõl érkezõ adatok szerint a szolgáltatás a chello csomagnak megfelelõ sávszélességen mûködik.
XY az én lennek 😊

Ezekszerint a chello 64/64-es.. na varjatok csak kurva upc-sek, bemegyek a irodaba es borogatni fogok.. huu de ideges vagyok.

FREAK
csinálj botrányt

én már rendeltam adsl-t, ahogy tudom, lemondom a chello-t

Riszpekk

Nem Thiefhez kepcsolodik, de figyeljetek. Mondtam marcius elejen h belassitott az upc. Na most aprilis van és még mindig 64/64kbit van.. mit tegyek sztetek ?

tep
Utólag is KÖSZ

\"SLICE of LIFE\"

FREAK
a thief the cirle oldalon a top rated modokat próbáld!

Riszpekk

tep
Pedig a GATI nem volt rossz , csak nem eléggé összetett.

\"SLICE of LIFE\"

Bandew
Nem játszottam egyikkel sem sajna. :-(

tep
Játszottál Thief2 mod-okkal?
Melyiket érdemes letölteni? / Gathering at the Inn-en kívül /

\"SLICE of LIFE\"

Bandew
Na mi van, kihalt mindenki?

Bandew
Na van már az SG-n is info ITT!

Reméljük a végeredmény is jó lesz 😊

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

tep
Hát igen.......ez már nem a Dark Engine 😄

\"SLICE of LIFE\"

Bandew
Új képek (Hardwired):

Vannak még ott concept art képek is, de sztem azok nem érdekese annyira. Aki kiváncsi rá, ugyis meg tudja nézni a Hardwireden.
Megjelenéshez második negyedévet írták.

tep
Kész van a Gathering at the Inn.....De hol volt az az emléktárgy /nab a token/????? Sehol sem találtam

\"SLICE of LIFE\"

tep
OK rájöttem......

\"SLICE of LIFE\"

tep
A Gathering at the Inn-ben mit kell csinálni a smelly hanky-vel???

\"SLICE of LIFE\"

rorr
nekem xpsp1-el gf4-el 45.23 driverrel tökéletes!

THX !

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

tep
Nekem 4.4.0.3-assal /Nvidia Detonátor/ mûködik rendesen.
A legújabbal nekem sem ment!!!

\"SLICE of LIFE\"

Egy kis OFF (SRY) : T 2-t sikerült valakinek mûködésre bírni XP-n ? Patch-et feltettem , progi eredeti de nem sikerült összehozni a dolgot . 😞 (XPprofhu,Gef4,AMD,NForce2;legutólsó hivatalos driver-ekkel)

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

rorr
ez hülyeség amit írsz én egyszer abbahagytam másfél évre 96-98-ig aztán megjelent a thief1 és azóta is itt vagyok!

FREAK
hát akkor ezt kitárgyaltuk

túl sok az újítás, és többségük rossz irányú

amire nekünk, rajongóknak szükségünk lenne, az a régi, bevált játékrendszer, egy új sztorival és az új, döbbenetes grafikával, de mi túl kevesen vagyunk az anyagi sikerhez, és gyõzött a marketingosztály, korhatár kitágítva, mítosz megtépázva a tömegek kedvéért

ma eldöntöttem, hogy a T3 lesz az a játék, ami alapján eldöntöm, hogy játszom-e a jövõben valamivel, vagy végleg lezárom életem gamer korszakát - mert ha már ez is csalódás, akkor semmi más nem marad

Riszpekk

jajaja

Bandew
:-D

Takimate
Water arrow-al eddig is el lehetett tüntetni a vérfoltokat. Nem használtam ugyan, de el lehetett.
Gáz hogy nem lesz rope arrow.
Néha órákig képes voltam bojongani és átnézni a pályát amolyan "rope-arrow" szemmel. Az mindegy, hogy végül semmi értelme nem volt, de hogy nálam erõsen játékélményt emelt az biztos ! Sajnálom, hogy nem lesz.
Mászókesztyû ? Röhej... Remélem a gas arrow helyett nem fingani kell majd...

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

tep
Kib...ott jóóóóóóóó.....a legnehezebb fokozaton /no hints/

\"SLICE of LIFE\"

tep
Megtaláltam....Köszönöm

\"SLICE of LIFE\"

tep
Darkloader???

\"SLICE of LIFE\"

FREAK
zip-ben kell hagyni, és betölteni a darkloaderbe, az majd telepíti

Riszpekk

rorr
nem a pcdome az eidos hivatalos lapja csak ott olvastam!!!

rorr
eidos hivatalos lapjárol a pc dome-ról tessék:
Thief 3 csak DVD-n

Az Eidos hivatalos közleményébõl az derült ki, hogy a Thief sorozat harmadik tagja csak DVD-n jelenik majd meg idén júniusban. Az akciójátékot az Ion Storm fejleszti és az Unreal engine legújabb verzióját használják fel hozzá.