10699
-
#2655 Az a baj, hogy úgy nem az igazi. :-) -
#2654 Igen! Ezt csak a Thief tudja kiváltani. :-D
Én vagy 10 évet öregedtem az első két résszel. :-) -
#2653 Bakker francnak kellett nekem visszamenni...
Megyek a félhomályban, hajtogatom magamnak, hogy "ez-csak-egy-játék-ez-csak-egy-játék" erre egy rohadt ajtó nagy nyikorgással kinyílik, de még csak azt se láttam, hogy mitől vagy ki volt vagy egyáltalán merre van az ajtó. Asszem ezt a pályát valami nappali időpontra halasztom, mert komoly elmebajokkal fenyeget. :D -
#2652 Ááá...
Ez az intézetes pálya ultramegabrutál para. Alig vagyok túl az alagsoron de máris ki kellett lépnem, mert ha bármi megmozdul a szobámban amíg ott bóklászok, tuti beüt egy szívroham. Phű. Fél óra pihizés, aztán vissza. Valaki nyugtasson meg, hogy a lépések csak háttérzaj és nincs ott senki. -
#2651 Kösz megvan. Nagy vagy. :D -
Gbr #2650 Thx!
A mentést nem töröltem le,először. -
#2649 asszem az is default.ini, de lehet hogy az options.ini -
#2648 Ha leszeded a játékot, manuálisan is töröld ki az összes mappát és fájlt! -
Gbr #2647 Felbontást hol tudom vissza állitai mert túlnagyra állitotam
és most ha belépek a játékba fekete képernyő.Ha leszedem a játékot és visszarakom, ugyanezt csinálja.
Segitse valaki,PLS!!! -
#2646 utáNa -
#2645 az a térkép a citadelláról van, de a csatornáról nincs sok belőle ( v igen? ) és nemtom h h kell feljutni a citadellához -
#2644 ha stonemarket proper varosreszben kiengedted a gyikot a cellabol akkor ott talalsz egy terkepet.. ha nem akkor kovesd a piros jeleket a falon foldon stb
DILIHAZ ISTENCSAAASZAR!!!! legjobb palya! kb telecsokizom a gatyam ..el se merem kepzelni audigyn full sorround eax anyamtyukja mindennel milyen lenne valszeg szivroham!!!!! AAA ATOOOOOOOOOOM -
#2643 sracok, ott tartok amikor be kell mennem a glyph kulcsért a citadellába, bementem a csatornákba, és mászkáltam jódarabig míg észrevettem h körbe körbe megyek, valami mellett elmentem v alapbol rossz irányba mentem? hogy kell bejutni a citadellába? :) -
mike369 #2642 kint van a mike.iweb.hu -n -
Chaos Mad #2641 hmmm..... az nekem is jol jönne :) -
#2640 Hm. Még a 2.1.0 is jobb mint a semmi (annyira többet csak nem tud). Merre találom? -
mike369 #2639 2.1.0 kell? -
mike369 #2638 Fraps 2.1.0 van full a 2.1.1 még nem "tört meg" -
#2637 Ezer hála. :-) -
#2636 Hmm...lehet, tudod mit!? Szerintem nem is érdemes magyarosítani semmit! Minek? Ki tudja nem igaz? Mikor jöhet egy patch ami tönkre tesz mindent! Hagyjatok mindent a francba! Egyébként mi a bajod? Tök korrekt fordítónak (embernek) ismerlek..most meg jössz ezzel az álldumával. -
mike369 #2635 utánnanézek... -
#2634 Kellene full Fraps 2.1.1
Valaki tud segíteni (DC-n nem találtam). -
#2633 Pl nyilakat, gránátokat, üvegcséket és a kesztyűt. A többi powerupot a történet során kapod (bár nekem még hiányzik egy és nemtom mi lhet az). -
Chaos Mad #2632 izé.. cuccokat lehet is venni? és miket? -
mike369 #2631 nem erőszak a disznótor...
nem hiszem, hogy az eddigi munka olyan hihetetlenül, iszonyatosan leterhelő lett volna (részemről pl.), hogy ne lehetne utólag visszadolgozni egy kicsit.
amúgy patch mindig jöhet ki; ezzel az erővel várhatunk a végtelenségig...
de persze egy véleményen vagyunk: ELŐFORDULHAT -
#2630 Pontosan mikor vagy a könyvtárban leszel ott párszor. Mek pontosan mikiet nem csináltál még meg. A kesztyűt a dokkban lehet venni az árustól. -
#2629 Keeper Libary pályán vagyok az első 4-5 feladat megvan a többit nem tom hol keressem.HELP mit kell csinálni?
Egy csomo helyen fel kéne mászni de nem találom a falmászó kesztyűt az hol van??? -
#2628 Ó banyek...
Akkor lehet, hogy majd újrakezdem az egészet...magyarul.
Addigra lesz gondolom peccs is. -
#2627 Részemről a fáklyásmenet... -
#2626 ELGONDOLKODTÁS:
Nem vagyok kezdő, tudom, hogy számos Játék javítása nem nyúl effektíve annak szövegállományához, de azon nem mélázott egyikőtök sem, hogy jobb lenne kicsit várni ezzel a magyarítással?
Hemzseg a Játék a hibáktól, gyakorlatilag 1-2 patch tuti várható.
S nem hiszem, hogy szívesen venné bárki is, ha újra kellene egyeztetni az angol (patchelt) szövegeket a már lefordítottakkal...
Hangsúlyozom még egyszer: tudom, hogy előfordulhat az, hogy a szövegeken nem módosítanak, de sosem lehet tudni!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
----------------------------------------- -
#2625 Sajna az a gond, hogy én csak tizen-egynéhány mentést használok (nem akarok túl sok helyet lefoglalni ezekkel) és két-három mentéssel ezelőtt lőttem le a toronyórás mentésemet. Bocsi. -
mike369 #2624 -
#2623 Hmuda, ha vannak pálya eleji mentéseid, közkinccsé tehetnéd valahogy! Nagyon nem szeretném előlről kezdeni, vagy kihagyni a Toronyórás balhét! -
mike369 #2622 a szótár nem képes csodákra, max. TE a szótárral... -
#2621 mike: Misc + UI + MapRooms fájlokat küldöm (helység- és helyiségnevek teljesek, + még egy két dolgot fordítottam bennük, csak azokat hagytam ki, amikre nem akartam hülyeséget írni, mert több minden is lehet)
Részemről befejeztem a munkát, a további fordításhoz sok sikert, és erőt. -
#2620 Fölös ilyen apróságokba merülni. Olvasd el az objectiveket és kész. Ha nem tudsz valami akkor a szótár csodákra képes. -
mike369 #2619 paw=mancs
szedd le a magyarítást!
ha nem is sok minden, de ezek már benne vannak! -
#2618 Mancs -
yal #2617 de mostmar magamtol is rajottem mi volt a megoldas:) -
#2616 ez egy magayar szokas marmint leugatni a masikat.