Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha ertenek hozza bennelennek. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

FREAK
figyi emberek, dumáljuk meg, hogy amennyiben a Thief 3 is módosítható lesz, mint az elõdök, közösen csinálunk egy komoly kiegészítést hozzá

Riszpekk

Az lenne a legjobb ha a Thief1-2t megcsinalnak az uj endzsinnel. :>> Thief SE 😛

tep
Az nem jóóóó.
Én mindig is a legnehezebb fokozatban játszok
Akkor maradok a belsõ nézetnél

\"SLICE of LIFE\"

FREAK
ahogy megmondták: könnyíteni fogja

nálam ez annyit jelent: elbassza

legjobb, ha be sem bindelem azt a funkciót 😄

Riszpekk

tep
Kíváncsi vok , hogy a külsõ nézet mennyit ront , vagy tesz hozzá az élményhez.

\"SLICE of LIFE\"

FREAK
nem biztos, mert mission után meg bejárhatod az egész várost, így semmi okuk rá, hogy közben lezárják

de majd meglátjuk

Riszpekk

tep
Vagy pont nem azt a kulcsot vettem elõ , amelyik nyitotta volna

\"SLICE of LIFE\"

tep
Szerintem ez most sem lesz másképp. / zárt vasajtók, kapuk / .....de nem is baj.......milyen fíling volt az , amikor 5 õr kergetett és én a kapuhoz érve döbbentem rá , hogy zárva van

\"SLICE of LIFE\"

FREAK
hát.... házon belül nem, ez tény, de az utcák eléggé le voltak korlátozva

persze sok helyen dönthettél, hogy felmész a létrán vagy, átmész alatta, de a városnak mindig csak az a része volt "nyitva", amire épp szükség volt, és a lehetõségeid elõre ki voltak számolva

Riszpekk

tep
Eddig sem kellett meghatározott útvonalakon haladni.

\"SLICE of LIFE\"

FREAK
szerintem ez igenis sokat dob a feelingen, végre nem csak elõre meghatározott útvonalakon lehet haladni, hanem legjobb tudásod szerint lopakodhatsz a városban

Riszpekk

Bandew
Én ezt hiányoltam az elõzõ részekbõl. Mindig is szerettem volna igazából tolvajkodni, amit az 1-2-ben nem lehetett.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

egyaltalan nem ertettem felre. sztem ez sux. legyek palyak egymas utan es kesz. nem kell varos. eltart egy jodarabig mig felderitem es rajovok mi holvan. szamomra egyre rosszabb hirek jonnek thiefrol. 😞
azert meg remenykedek.

Bandew
KIRCSÓK!!!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

FREAK
ilyen lesz, korábban már belinkelte valaki

kigallgatsz pár polgárt, és ha mázlid van, az egyik pont egy ellopható állapotban lévõ ékszeresdobozról beszél 😊

Riszpekk

Bandew
Nem olyan lesz a város, mint a GTA3-ban, hanem annyira lesz élettel teli.
Annak örülnék, ha a készítõk olyan dolgokkal színesítenék a játékot, mint mondjuk ki lehessen hallgatni a hétköznapi polgárok otthoni beszélgetéseiket, ha mondjuk bessurransz a házukba. :-D

FREAK
GTA3 város sux lenne, de szvsz félreértetted

Riszpekk

Bandew
SZTEM AZ ISZONYAT KIRCSÓK!!!

nekem a 3as pont sem rulz :\

grebber
Egy új rész multival? Hmm remélem lesz de elöbb ez jöjjön.

Next PC upgrade: 2022

Bandew
A 3-as pont nagyon király, az utolsó meg egy nagy kalap...

Bandew
Hardwired:

A legfrissebb Thief: Deadly Shadows interjút a Homelan követte el Paul Weaverrel, az Ion Storm (és a Thief 3) szenior producerével. Barny néhány bögre nyuszis kakaó elfgyasztása közben összefoglalta számunkra a lényeges elenmeket:

- a TPS nézetet Warren Spector ellenezte, viszont a designerek szerint ez néhol megkönnyíti a játékmenetet

- a sorozat 3. részében a Pagan és Hammerite frakciók után most a "Keepers" nevü társaság körül bonyolódik a sztori, melynek régen Garrett is tagja volt

- a designerek egy "élõ" várost terveztek, melyben szabadon lehet kószálni (Weaver a Zelda sorozat városainak összetettségéhez, és a GTA3 városának életteliségéhez hasonlította). Garrett búvóhelye azonban biztonságos, ahol lehetõség van gyakorlásra.

- FPS nézetben látszódnak Garrett lábai, illetve a keze miközben használja a lockpickket, stb.

- az XBox változat kb. 30 fps-t fog produkálni átlagosan, és nem támogatja a HDTV szabványt

- PC-n a max felbontás 1600x1200

- egy következõ, multiplayer lehetõséget nyújtó Thief rész "megfontolás alatt áll"...

Igy VAN!

Takimate

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

Takimate
nem is szabad warezolni

jah, de en csak akkor fogok vele jaccani ha meglessz eredetiben, szal 1,1.5ev mulva! Nem warezolok....
;DDDD

Takimate
Sziasztok !
M é g e g y h ó n a p !!!
Csak beköszöntem.

FREAK
amikor a Kyro-t vettem, csak a Sowah foglalkozott Herculessel, de nem sokkal késõbb már õk sem importáltak

persze jó másfél éve nincs infóm a dologról, remélem, azóta valaki újra elkezdte árulni

Riszpekk

K.András
Valahol láttam anno ilyet,tehát biztos lehetett kapni, a kérdés az ,hogy még mindig van e és az hogy hol..

http://druglord.buzz.hu/ ;)

FREAK
Szívem szerint ezt venném

de ebben a kibaszott országban tudtommal már nem árulnak Hercules termékeket... Pedig milyen király volt a Kyro II, imádtam 😊 Csak aztán jött a Morrowind 😊

Riszpekk

FREAK
ettõl nem tartok, nem én magam fogom beszerezni

Riszpekk

K.András
Ha lesz,én amikor fx-et vettem a fél várost bejártam mire találtam,mindenhol ki volt irva ennyi meg annyi,mikor kértem meg hát most nincsen stbstb...

FREAK
na nézegettem egy árlistát, szerintem ATi 9600 lesz, 20 rongy nagykerben

Riszpekk

The Garrett
na ja csak használtat találni nagy szerencse kell itt falun 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

K.András
20k-s kategoriában meg kell keresni GF3-at vagy 4-et nem mx-et,AA nélkül böven elvisz mindent játékot 1024-ben...Speciel én 20 ért adtam oda asus GF3-at,és nem szaggatott rajta semmi,pedig majdnem mindent full-ban nyomtam vele!

The Garrett
jah azért írtam hogy ez a 20k s kategóriára igaz.

K.András
59-töl jok az fx-ek,gépem teljesen hangtalan,bár ebben szerepe van a háznak is ami magában 50 rongy...
Na de mind1
ON

The Garrett
Jah énse tudom most melyik a jobb SE PRO MX FX TI 😄 minden van...de a legjobb hogy a számozásban se lehet bízni. mer a 9200 jobb mint a 9500 meg ilyenek 😄

The Garrett
Én tuti nemfogom megvenni a legujabb karit ha kijön. Annyira nemvagyok teljesítménybuzi, (cs-t is 640x480 ba nyomom szofteare renderben 😊 ) hogy meg is érje kiadni 50-60k-t 1 videókártyára. Van ami sokkal fontosabb az életben és amire akire szivesebben áldozok. Igaz arra sem ilyen összegeket. 😊
Tehát nekem ilyen max 25k ig jöhet szóba bármilyen kártya.
FX eket aztmondták messze kerüljem el. Mert zajosk és az 20ks árkategóriában lévõkkel mindent lehet csinálni csak játszani nem.

FREAK
nekem 20 rongy+MX440, ennél többet nem adok érte, akkor inkább leveszem 640x480-ra a felbontást, vagy majd köv karácsonykor megint veszek egy XBOX-ot 😊

Riszpekk

K.András
Pedig milyen sok köze van a teljesitményhez...Ha nem akarod majd a legujabb kareszt akkor nehéz lesz választani,én pont jokor vettem az FX59XT-t ráadásul 51 ezerért és nagyon jo,akárki akármit mond!Persze a 98-as ati jobb(nem az SE), de még mindig aranyáron adják...

FREAK
ez az egész engem hidegen hagy, nekem a pipe csövet vagy pipát jelent, aminek semmi köze a videóhoz, a lényeg, hogy adott összegig a legjobb ATi kártyát akarom, mire kijön a T3 😊

Riszpekk

Jogos! Mind2 egy szemet mocsok ceg, lett. Az atit regen baromira birtam. (a rage kartyakat) De ezektol a radeonoktol a hanyinger kerulget. En tuti nVIDIA-t fogok venni...sztem olyan 1ev mulva fogok kartyat venni. 😛
Addigra megveszem a Thief3at is. 😊)))

K.András
Mostanában ne vegyél karit,várd meg az uj kiadásokat,most jön uj ati meg nvidia ami nagyon zoral lesz,azért az mond valamit, hogy uj atit 12 pipe-al akarták kiadni,jött nvidia és azt mondta ö 16-al, erre ati gyorsan megváltoztatta a menüt és azt mondja aktiválja a kártyában ö is igy neki is 16 renderelö futoszalag lesz,a kérdés az, alapbol miért nem akarták?Azért mert át akarták verni az embereket ugyanazt a kártyát többször akarták eladni,elöször ki akartak adni egy 12 pipe-osat majd utána aktiválva a többit ugy is el akarták adni,elég gusztustalan huzás ati részéröl de szerencsére nvidia keresztbetett...

FREAK
én végeztem az nVidia-val, nálam már csak ATi jöhet szóba

Riszpekk

Hat, sztem most nem eri meg vidkartyat venni.. Max 1 occso fx5600ast. Radeonokat kerulni jo messzirol. 😉

FREAK
én se tudom, mire kéne cserélni, mert 20 rongynál sokkal többet nem óhajtok rááldozni

de már elvesztettem a fonalat a sok FX, MX, SE meg Pro közöt 😄

Riszpekk

The Garrett
hát jobb mint a mostani :/
de mind1 jó vagy sem más nincs, és egyhamar nem is lesz :/

FREAK
gondolod az jó lesz? haveromnál a CS 1.6 is akad rajta :/

Riszpekk