Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már alig várom, hogy játszhassak vele!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Riszpekk
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
IDE!
Sorry mégeccer, de ez a sux 98 valtogatja itt az ablakokat, es rossz helyre irtam. :|
Megkérdezed mi tetszik ebbe nekem, erre TE megadod a választ a #739-ben, mire toMpEr megint megkérdezi tõled, hogy mi a jó ebbe!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Jah...kell a ráknak a vakítás....a játékélmény mindennél fontosabb
\"SLICE of LIFE\"
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
sõt, jobb is így, legalább nem kattan rá a sok high-end PC-s 12 éves majom
Riszpekk
Persze ettõl lehet még jó, de ha ezt nem bírták belerakni, nem tudom mit "felejtettek" még ki belõle.
A Gamespy megjelentette az elsõ Thief: Deadly Shadows rivjút, gondolom már sokan kiváncsiak, hogy hogyan sikerült Warren Spector újabb "félig-meddig ebben is benne vagyok" játéka. A cikk szerint a sztori elsõrangú, nagyon jól sikerült a pályatervezés, a hangok és beszéd is, külön ámultak és bámultak a dögös árnyékokon. A grafikával viszont úgy általánosságban nem voltak megelégedve és nem tetszett nekik, hogy a karaktereknek "viaszbaba" megjelenése van és szájszinkront se építettek be a játékba. A végsõ értékeés szerint a játék nem jobb, de nem is roszabb, mint az elõzõ részek.
Bizony, jön 😊. Az ActionTrip titkosügynökei életüket kockáztatva kutatták fel az informáicót. A jelentésükbõl kiderül, hogy európai kontinensünkön élõ barátaink és társaink -akárcsak mi- június 11-én kapják kézhez a Thief: Deadly Shadowst. A régebben emlegetett május 26-a amerikai embertársainkra vonatkozik."
by Gamestar.hu
Ilyesmi hangok jöttek a katedrálisnál néha egy egy falrész, vagy szobor mellõl... brahh 😊))
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
P4 AMD1600+ GFmx420 768MBRAM(hehe tegnap vettem 512 ddr-t😊) 40vincsi stb...
Ezen azért elfutna mongyuk 1024*748-ba?
csak sajna csak software módban mert a videjókártyát nem ismeri😄
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
de a hitmannel is haggyama'. 😊)
addig még csak kibírjuk valahogy 😄