Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GaVino
szal leütött embert megölni, mert az még nem hulla.

FREAK
meg lehet

Riszpekk

GaVino
De leütött hullát miért nem lehet megölni?? ARGHHH...

FREAK
"3. EGYÉB

A. A játék indításakor kihagyhatjuk a sok videót. DEFAULT.INI-ben keressük meg a "" szekciót, majd alatta írjuk át a

"ShowIntroMovies=True"

értékét "False"-ra.

Így rögtön a töltõ képernyõvel kezdünk."

Riszpekk

Hmuda
Hát nekem például a Golden DAgger bejegyzése eltünt mikor beraktam a ládába.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

The Garrett
rá kell dobni az elotár középsõ/fához közeli részére 1 hullát.
de megölt hullát, nem leütött hullát 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

grayfox
jajj de kár hogy ennyire bugos 😞
pedig tököltem a beállításokkal rendesen probaltam több drivert de elobb utobb megint jelentkezik annak érzete, hogy ez bizony inkább bétára emlékeztet mint egy kész játékra. Lusta genyó programozók, hiszen a painkillerben pl már láthattuk azt hogy valami szép, és gördülékenyen fut, itt is ezt szeretném látni, ki tudja mikor.. a patch sorsa is elég bizonytalannak tûnik, kár érte.. mind1, én megvárom a patchet, mert nekem rombolják a játékélvezetet a töménytelen mennyiségû apró hibák. hónapokat kell várni hogy végre ne egy második-világháborus szar jelenjen meg, erre tessék, szarnak a pc-re én már úgy látom 😞(

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

The Garrett
annyit írj benne oda hogy a showintromovies-t nem az Xboxstartup hanem a Pcstarup részben írják át.

szhvsz nem lesz mindenkinek egyértelmû. SG-t ismerve 😉

FREAK
nekem borzalmas a TPS nézet, van ahol bejön (Gothicban jobb volt, mint az FPS), de itt kizárt

Riszpekk

hykao
Banyek megvan! Ezt a köcsög módot: 1024x768-ban a BLOOM az utolsó az oldalon, egérrel kattintva egybõl a hangbeállításokra ugrik, csak ha a le nyilat nyomogatom, akkor gördül le a többi beállításhoz LOL.

Újabb érdekesség: a multisamplinget (élsimítás) feljebb állítva (4x-esre) gyorsabb lett a játék LOL.

Amúgy azt észrevettétek, hogy - legalábbis TPS nézetben - mozgatás közben nincs élsimítás, csak ha megáll a kép???

Nekem a nézet perspektíva alapján úgy tûnik, hogy a TPS nézet az alap. (személy szerint nekem jobban bejön, hogy láthatom Garrett-et, de lehet azért, mert a többi lopakodósnál ezt szoktam meg)
GaVino
Üdv!

Egy kis segítségre lenne szükségem. Hogy a nyavajába kell azt az átkozott Pagan rituálét végrehajtani a fánál, hogy kiadja az aszott múmiakezet???
A tócsába belelõttem egy water nyilat, a zöldbe pedig egy moss-t ez idáig ok, de még kellene a leírás alapján vért áldozni, de hogy?? Vittem oda leütött embert, de nem tudom kivéreztetni, hiba akarom megszúrni, vagy meglõni. Már azt a dromedárt is kinyírtam aki ott császkál, de annak a vérének kell pont az oltárra hullnia, vagy mi a fene? És ha igen, akkor hogyan? Mert odacsalom - az ok, de egy nyílvesszõvel, vagy aknával nem sikerült egybõl kinyiffantani, s mindig elrohangál és kicsit arrébb döglik meg. Már a saját véremmel is próbáltam, hogy ott halok meg, de nem jött be. 😊
Fogadni mernék vmilyen triviális megoldás lesz, csak túl bonyolítom, sz'al HELP please!!!

FREAK
na jó így?

Riszpekk

FREAK
hmmmm...... elég érdekes

amúgy ezt is mindet lehet állítani az inikben, de most így hirtelen nem vágom mit hol

nálam amúgy LOD, shadows, Bloom, VSync, light cutoff, felbontás, Low textures meg még valami van

Riszpekk

hykao
Nálam csak BLOOM van banyek.
Így hogy kilinkelted így teljesen...

FREAK
neked az nem mindegy? 😊

Riszpekk

hová???

FREAK
okosabbak és többen is vannak elvileg

Riszpekk

The Garrett
köszi 😉

FREAK
na kész a txt, felrakom, nézzétek át mit felejtettem ki belõle

Riszpekk

The Garrett
ez nem ent mer ez gyors 😄 és nagyot üt 😊

The Garrett
aha. a Küldetések alatt nincs ilyen. Nemtudom az elkábított ellenfél felkel-e. Sz.tem ha észreveszik felkeltik.

Bandew
Ent :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

The Garrett
meg az ál garrett 😄

Bandew
De ez a városban volt, ahol szabadon lopkodhatsz?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

The Garrett
a Küldetések alatt eddig 2 dolog halt meg a kezeim közt. 2 nagy FASZörny 😄

The Garrett
TÉnyleg ezt akartam kérdezni, hogy a nehézségi fokoknál csak a végrehajtandó feladatban van különbség? vagy az õrök is okosabbak? nmert akkor lehet inkább expertben fogom hard helyett. Minden küldetés simán teljesíthetõ magasabb fokozaton is annyi az árnyék szvsz 😊

Ne haragudjon meg a világ, de ez enm painkiller, hogy akit látok azt ölöm...
Már írta más is, h itt egy tolvajt kell(ene) játszani. :-D
Amúgy meg ha ennyire nem érted a játék "lényegét" akkor szvsz ne játssz vele, mert nem hiszem h tetszeni fog.

The Garrett
amugy visszateszik. Nekem is volt ilyen. 1 et megnyilaztam mer nemtetszett az arca. Átmentem a másik városrészbe, visszajöttem. ÉS megint ott járõrözött ugyanazokkal az ékszerekkel skinben stb. LEöltem ezt is a kíváncsiság kedvéért és a hulláját odadobtam az elõzõ leöltre. tehát nem kelt fel.

A titok az, hogy minden ellopott dolog a városban "nehezíti" a városi életedet. És minden lebukás+ emerölés + stb re +1 ember respawnol. Poénból van 1 ilyen mentésem amiben legalább 8 an állnak már a hammer templom elõtt...

Bandew
Ja, legalább hamarabb lép szintet. :-)

The Garrett
nem az égõt kell... 😄

The Garrett
örülj neki.. unlimited money 😄

Bandew
Basszus leöltél 5 õrt? Gratula. Amúgy ebben a játékban tolvaj vagy, csak úgy szólok.

Bandew
Egy dologban biztos lehetsz. Nem adja vissza õket!
A Thiefben nincs ilyen. Sztem megtalálták a hullákat azt odaözönlöttek, vagy ha elrejtettétek a hullákat, akkor csak keresik az õröket, de az is lehet, hogy nyomtál egy loadot, és nem emlékszel rá. :-)

FREAK
eltûntek a hullák?

"nem kell nagyarc szöveg ki mennyit ölt nem ez a lényeg"

Hát pedig de. Itt ez a lényeg, ez nem Doom...

Riszpekk

Bandew
Biztos multiba nyomják. :-D

raziel.
jo most nem kell nagyarc szöveg ki mennyit ölt nem ez a lényeg hanem hogy kinyirtuk a kint lévõ 5 faszit vagy kb 10x er és visszaadta öket.....

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

És még véletlenül se vagytok skizofrének, mint ahogy a hangok is megmondták már...
Vagy akkor mi ez a királyi többes??

FREAK
nem

de szvsz hagyd abba a játékot, ha már a 3. pályán ennyit öltél, nem neked való

én Thief 1-2 ben összesen nem öltem meg ennyi embert

Riszpekk

raziel.
Hm 3. pályán tartunk.

Na és van egy kérdésem viszaadja az ellenfeleket???? mert akkor nagyon hányás sztem....

3. pályán már megöltük a kint lévõ 4-5ört vagy 20x........
no comment

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Sil3nt
hogytom elfordítani a fáklyát? 1-pálya.....asszem Lord szobájába vagyok...és ott van a nem égõ fáklya..sehogysem tom elfordítanui...nem jelöli ki

Nah nekem is volt szerencsém a gamehoz, bár még vsak megnéztem h villognak-e a textúrák és kell-e másik driver...
Nekem is kifagyott ha át akartam konfigolni az irányítást (valaki már írta h neki is). A megoldás az hogy ki kell húzni mindenféle joystickot meg gamepadot meg kormányt a gépbõl...
Mondjuk én is csak tök véletlenül jöttem rá. Gondoltam elrakom má a gamepadot, ne porosodjon a gép mellett, úgyse kell egy darabig...

FREAK
többit nem látod???????

Riszpekk

hykao
Ha valakit érdekel: ATI és nVidia OMEGA driverek
hykao
A BLOOM az látszik nálam is, de hol a többi?
FREAK
persze, szépen tételesen lesz

Riszpekk

hykao
Danke! Ha lehet, azt is írd már oda majd, hogy melyik mit csinál.
hykao
Én amúgy 4.5-ös Catalyst-on alapuló Omega drivert használok (többek közt a beépített softmod miatt), és nincsenek villogó textúrák, meg árnyékok, ezen felül az elején a check-el sincs gond!
FREAK
+bloom, +ligh cutoff (vagy mi) +multisampling, +LOD

Riszpekk