Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
oks, csak elõbb felébredek

Riszpekk

hykao
A menübõl az összes grafikai beállítás a felbontás, és az árnyékrészletesség?
hykao
FREAK: megcsinálod az összesített .ini buhera .txt-t?
FREAK
nekem is ez volt, megoldás lejjebb

Riszpekk

The Garrett
lol nekem ilyen nem volt 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
hmm nekem azt se kellett csak deamon tollzal
mount cd 1 aztá unmound=> mount cd2... ment simán. a legvégén meg mikor kiírta hjogy a telepítés sikerrtelen Abort/retry/fail akkor betettem a cd-1et és retry.

Bucser
Hát telepítés közepinél elkezd abajgatni, hogy adjam vissza neki az 1-es cd-t miközben a 2-esrõl másol....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

The Garrett
talán ha írnál valamit hogy mit ír ki 😄

FREAK
nekem felment anélkül is, csak semmi más nem futott, és ISO cserénél hagytam egy perc szünetet

Riszpekk

Bucser
értem köszi😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

pluhi
Két virtuális drive-ot csinálj. Az elsõ CD mindig legyen bent az egyikben.
FREAK
mi a baja?

Riszpekk

Lacc
#1737:

Én eloltottam a fáklyát, aztán bemásztam az ablakon. Nem így kellett? 😄
Bucser
NEm értem... Dombon ülõ fûcsomó legyek ha értem... De nem tudoim miért nem akar feltelepedni a Razor 1911-es 3cd-s Thief 3.😞((

VAlaki tud valami segítséget adni???

FREAK
szerintem nálam sem tûnt el a bejegyzés (és egyik note sem tûnik el), csak a lista aljára került

Riszpekk

Hmuda
1: csak azt kérdeztem elrontottam-e valamit és ha igena kkor mire figyeljek...

2: csak annyi, hogy melyik városrészben keressem a térképen jelzett helyet.

3: csak a jutalom érdekel, hogy mikor kapom meg.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

FREAK
biztos, hogy el akarod baszni a saját szórakozásod?

Riszpekk

Knox
Az elsõ pályán a kastélyba valo belopozásnál én nem oltottam el a fáklyát, hanem bemásztam az ablakon! csinálta még valaki igy? nehogymár a visszajutásnál gond legyen!
A játék tényleg nagyon hangulatos!

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

mukika

Viszont ami a játék tagadhatatlan elõnye, hogy a szövegfájlok simán szerkeszthetõk!!!
Úgyhogy asszem jövõ héten neki is ugrok, ha más nem teszi meg addig...

Lacc
Hát nem csak a ragdollon javíthatnának, hanem az AI-n is... Volt ilyen, hogy mikor az ál-Garrettet megöltem, benyitottam a szobába, hátha lesz valami duma a felbérlõvel. Erre a felbérlõ megijedt, õrért akart rohanni, de én ott áltam az ajtóban és sehogysem tudott átfutni rajtam.
2 perc után meguntam és lekéseltem 😄
pluhi
Szerinted kérdeztem én valamit? 😛
Takimate
Király ez a játék !!!
A szobában egyedüli fényforrás a monitor.
Borsódzik a hátam...

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

The Garrett
olvassvissza 5 öt 😛

pluhi
Catalyst 4.5-re a progi kijelentette, hogy a 9600PRO-ban nincs pixel shader. Mindjárt sejtettem, hogy nem lesz itt minden okés.
délután óta 90új üzenet?! mi a F@$Z? ezt nevezem én pörgõs topicnak bazze

http://thenamelessphoto.com/

Hmuda
Vagy még rongybaba etalon a Max Payne 2, bár ott is kicsit alacsony a gravitáció. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
A rongybaba fizika tényleg irtó pocsék. Még a DE2-ben is jobb volt (de csak az), bár ott meg túl könnyen dobálhatók voltak a hullák (nulla izomnöveléssel dobáltam õket a kukába az alsóvárosban 😛). Mostmár a gravitáció megfelelõ lenne, csak a megfelelõ testhelyzeteket kellene eltalálni. Példát vehetnének a Painkillerrõl, Farcry-ról, HL2-röl, stb. Hatalmasat dobna ha rendesen lekódolták volna.

Hmuda
Ja, pár kérdés:

1: pontosan merre van a bérlõm pénze amit a fenyegetõnek szánt? A Black Alley-ben megszereztem a csatornafedél alól a pénzt de a listából nem tünt el a bejegyzés, másoknál meg eltûnt. Bug, vagy valamit elrontottam?

2: az a gyíklény akit kiengedtem a celábol, ugyebár elmenekült. Találtam egy térképet. Elvileg valami könyvtárat ábrázol. Az merre van?

3: megszereztem a Golden Daggert, beraktam a ládába, de a jutalmat mikor kapom (az ál-Garrett halott, engem senki ne utánozzon >😄).

The Garrett
ellopsz 1 üres fogaskereket. Arra nyomtatsz 1 mintát 1 ilyen nagy géppel. Ellopod a high priest szobájából az összes létezõ tárgyat és az egyik megy a másik zárra.

aztán voilá

The Garrett
😄

Hmuda
Jó hogy olvasgatod az Objective-ket és a Note-okat. Azzal nyitod ki a kincstárat. :-)))

visszaolvastam és más is írta ezt már tegnap.

Az Ati drivererkkel kapcsolatban szólnék, hogy ha valaki feltette a legújabb 4.5 Catalyst dirivert az teheti vissza a 4.4-et. Nekem ugyanis 4.5-el villogó texturák jöttek be a fény árnyék hatásoknál. Ha másnál nem akkor õ szerencsésebb , mint én voltam, de 4.4-el szuperül megy.

Bandew
Amúgy mingyá kifolyik a szemem az alacsony FPS miatt. :-(

Tényleg az elsõ pályán (mármint nem a trainingen) amikor elfordítom a falon azt a fáklyát, az mit nyit? Mindent körbejártam, de semmi újat nem fedeztem fel.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Jaja tapasztaltam. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

hat emberek nekem tûlhevült a gef4Ti4600-am, pont itt a Thief-nel.. teljesn hasznalhatatlan lett.. par nap mulva tudom csak kirprobalni ezt, ha makom van.. jó jatekot nektek addigis, majd jövök, eszméletlen kivancsi vagyok erre.

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

FREAK
ja nem, csak a belsõ felépítése hasonló sorry

Riszpekk

FREAK
na jócakát tolvaj banda, majd holnap pakolom ki a katedrálist (jól rémlik, hogy a T2-ben is ugyanez a katedrális volt, csak ez már v1.5?) 😄

Riszpekk

FREAK
azt vágod, hogy ha leütöd a fickót, felkapod, és VÉLETLENÜL 😊 valami hegyes tárgyra (szobor, kerítés stb) ejted le, akkor simán megpurcan?? 😊 ez elég komoly

gondolom, ugyanez van, ha elég magasról ledobod 😊

Riszpekk

FREAK
stealth/tactical fps

minden sunnyogós játék õse és istene 😊

lõni azt nem kell benne, de általában még ütni sem

Riszpekk

Bandew
Megjelent a demo! Akit érdekel, mert még nem töltötte le a teljeset mert fél, hogy tán nem tetszene neki, az tõccse le oszt endzsój!

Le lehet tõteni INNEN.
Elég nagy darab, pontosabba 426 Mb

Bandew
Újabb pozitívum: jó ez a gyertyaoltás. Elég kisérteties. :-)
Negatívum: NEM LEHET KAJÁLNI!!! :-( Az elõzõ részekben imádtam kajálni. Külön összegyüjtöttem Garrett kedvenc kajáit, és kényeztettem õt, de it nem tudok. BRÜHÜHÜHÜHüüü....

Lacc
Nekem 10-bõl 7 ember így esik mint #1709. Én is be akartam rakni képet, de most már mindegy 😄

Most vagyok a Hammerite templomban, ahonnan el kéne lopni a kelyhet. Tud valaki segíteni, a factoryban vagyok, egy fogaskereket már megbélyegeztem, és gondolom a factoryban levõ plafonon lógó ketrecet kellene leereszteni, de ez a fogaskerék se nagyon illik a lenti gépbe.
De nem is tudom miért írom ezt le, ilyenkor szoktam rájönni a dolgokra pár perce rá, hogy beírom a kérdést 😊
Bandew
Kicsit hülyén maradt meg a csajszi hullája!

Le akartam ütni, de nem tudtam. Azt hittem menni fog, mert az elõzõ részekben a sima polgárokat akkor is le lehetett ütni, ha észrevettek, de itt úgy látszik már nem. :-)
Aztán meg tök idegesített a csajszi sikoltozása, hát jól ledöftem. :-D
Na majd mingyá visszatöltöm, azt jól leütöm. :-)

FREAK
na mentem, még le kell nyúlnom pár stuffot

Riszpekk

rorr
én sem olvas csak értelmez mert sokan vannak akik driverekkel kinlódnak és ezek a dolgok ÉRTHETÕEN le vannak írva!ati sblive! gondok stb....

FREAK
pl. azt mondd meg, hogy az UnrealEd-del lehet-e pályát csinálni hozzá?

Riszpekk

FREAK
ok nagyon okos vagy, és mi van azokkal, akik nem játszottak vele???

kommentálni mindenki tud, újat mondj

Riszpekk

FREAK
jaja meg az ugrás magasságát is be lehet lõni, +leveszed a gravit, és máris a háztetõn vagy 😄

de ki a faszt érdekel, nem multiplayer, aki magának elbassza az megérdemli

Riszpekk