Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem vegyétek fel a kapcsolatot a KGy SOFT-os srácokkal! Õk fordították le a Thief 1-2-t is!
Riszpekk
http://www.mike.iweb.hu/
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Egyébként jó kis munka lesz, ha tényleg igényes, és közel teljes fordítást akartok csinálni!
De hogy ne össze-vissza fordítsunk, hanem ütemezetten, te fordítsd a menüt, én meg a tárgyaklat, ok?
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Nem kötözködés, csupán felhívom a figyelmedet, hogy magamon is észrevettem, hogy fordítás közben az angol miatt hajlamos vagyok a magyar szavakat széttagolni!!!
Külön koncentrálnom kell, hogy ne tagoljak szét néhány olyan szót is, amit a magyarban egybe írunk!
itt egy a lényeg: MÉLTÓ folytatás
semmi extra, egyszerûen csak pont olyan, amilyennek lennie kell (mondjuk kár a nagy nyílt pályákért, de ki tudja mi vár még ránk)
Riszpekk
bár ennek is van értelme...
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
és hogy már nem csak a textúrákra festett foltok az árnyékok, hanem tényleg léteznek 😄
Riszpekk
Mit láttam az inetory szövegfájlban? Rope arrow!!!
Nem azt mondták, hogy az nincs benne?
úgyhogy már kb. 2x annyi van kész, mint amit kiraktam eredetileg!
Jó kis magyarítást lehet itt csinálni. :-DDD
Viszont a küldik, menü, tulajdonságok, és a könyvek (JEEE) azok fordíthatóak.
én most ennek a két fájlnak ugrottam neki, ami lényegében a full menü és a küldetések értékelése.
Aki érzi magában a túlcsorduló energiát, az essen neki a többi ugyanott található fájlnak!
A menü kismiska, a nagy falat majd a nagy szövegrészeknél jön...
Nos, elkezdtem fordítgatni a dolgot és ezzel kapcsolatban lenne egy kérésem!
Nem sok minden van még kész, mert elõbb le kéne tesztelni, hogy: mûködnek-e az ékezetek, nem fagy-e ki a játék, nem csúszik-e ki a szöveg a képbõl...
Akinek van kedve szedje le (leírtam, hogy hova kell bemásolni) és próbálja ki!
Ha minden OK, akkor lehet rárepülni a továbbiakra!!!
A cím: http://www.mike.iweb.hu/
Nagyobb baj az, hogy tele van a játék kis bugokkal...
amúgy engem az egész irányítás-mozgás-grafika az Arx Fatalisra emlékeztet
Riszpekk
TPS nézetnél viszont egész pofás a grafika, nem szembetûnõek a low textúrák! (akárcsak a Splinter Cellnél, vagy a Hitmannél)
Én mondjuk nem játszottam sem az elsõ, sem a második résszel, nekem így elsõre a TPS jobban bejön, mind látvány, mind játszhatóság szempontjából.