Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Bandew és mike369!
Szerintem vegyétek fel a kapcsolatot a KGy SOFT-os srácokkal! Õk fordították le a Thief 1-2-t is!
FREAK
az a vicc, hogy régebben angolul is "quicksave" volt, sõt néhol mai napig egy szóban írják

Riszpekk

FRISSÍTETTEM!!!

http://www.mike.iweb.hu/

Bandew
Írd meg priviben az e-mail címed, és ha majd készen van, elküldöm.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

OK!

javítottam, köszi!

hykao
Kukk #13381 a Játékmagyarításról tudtok-e topikban!
Egyébként jó kis munka lesz, ha tényleg igényes, és közel teljes fordítást akartok csinálni!
hykao
Egyébként ehhez a játékhoz szerintem jobban passzol ez a motor, és színvilág, mint a Deus Ex 2-höz.
Bandew
Nekem hosszabb szavak is elférnek, ha egy rövid szót átfordítok.
De hogy ne össze-vissza fordítsunk, hanem ütemezetten, te fordítsd a menüt, én meg a tárgyaklat, ok?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

hykao
Ha már itt tartunk, gyorsmentés az egy szó!
Nem kötözködés, csupán felhívom a figyelmedet, hogy magamon is észrevettem, hogy fordítás közben az angol miatt hajlamos vagyok a magyar szavakat széttagolni!!!
Külön koncentrálnom kell, hogy ne tagoljak szét néhány olyan szót is, amit a magyarban egybe írunk!
FREAK
így van

itt egy a lényeg: MÉLTÓ folytatás

semmi extra, egyszerûen csak pont olyan, amilyennek lennie kell (mondjuk kár a nagy nyílt pályákért, de ki tudja mi vár még ránk)

Riszpekk

pluhi
Aham. Mondjuk amúgy is leszarom a grafikát, mert olyan sötét van, hogy az orromig alig látok a gameban.
hopp! most látom, hogy gyors mentés helyett gyros mentést írtam
bár ennek is van értelme...

Hmuda
Hát grafix, lehet mászkálni a városban, zoom, extra mellékküldik a városban, stb.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

hajrá, hajrá!

FREAK
abban, hogy ez a harmadik 😊

és hogy már nem csak a textúrákra festett foltok az árnyékok, hanem tényleg léteznek 😄

Riszpekk

Bandew
Bazz ne belelovaltam magam a fordításba. Már egy csomó tárgynevet lefordítottam. :-)

pluhi
Valaki, aki ismerte az elsõ két részt, irja le légyszi, hogy ez miben nyújt többet azoknál. Kiváncsi vagyok...
FREAK
olyanokat is találhatsz, hogy MULTIPLAYER, pedig az sincs, szóval......

Riszpekk

egy dologra kell figyelni: a program a szöveget "beméretezi" a helyére, vagyis ha sokkal hosszabb a szöveg, mint az eredeti, akkor nem lesz rendesen látható...

Hyder

Steam: [HUN]Feriggno

Bandew
Hoppá-hoppá!
Mit láttam az inetory szövegfájlban? Rope arrow!!!
Nem azt mondták, hogy az nincs benne?

most is azzal foglalatoskodok...
úgyhogy már kb. 2x annyi van kész, mint amit kiraktam eredetileg!

Bandew
Lefordítottam pár fegyvert, és a játék tökéletesen kezeli az ékezeteket.
Jó kis magyarítást lehet itt csinálni. :-DDD

Bandew
Sajna nem lehet, mert a Deus Exnél is ez volt a próbléma.Azokat csak a hivatalos editorral lehet szerkezteni, de az csak a fejlesztõknek van meg.
Viszont a küldik, menü, tulajdonságok, és a könyvek (JEEE) azok fordíthatóak.

na, akkor azt majd megoldja valami fõguru...

Bandew
Van egy rossz hírem! Sajna a párbeszédeket nem lehet lefordítani, mert azok con fájlokban vannak, amiket nem lehet szerkezteni. De az összes többi dolgot lehet.

a segítség mindig jól jön...
én most ennek a két fájlnak ugrottam neki, ami lényegében a full menü és a küldetések értékelése.
Aki érzi magában a túlcsorduló energiát, az essen neki a többi ugyanott található fájlnak!
A menü kismiska, a nagy falat majd a nagy szövegrészeknél jön...

mukika
ja! sry 😄DD
már fáj a szemem a játéktol, annyit jáccok....

FREAK
teljesen igaz, és aki a városi missionöknél öl, az tényleg játszon inkább Painkillert

Riszpekk

Bandew
Egyedül fordítod? Nem kérsz pár embertõl segíccséget?

Bandew
Én azt írtam NEM gáz. :-D

mukika
gáz.

mukika
ja, az télleg gát. meg a rongybabák, nahát ehhhh.....

Bandew
Sok sikert!

Bandew
Sztem az nem gáz, ha a vársoban újretermelõdnek az õrök. Elvégre is egy egész város õrségét nem lehet megszüntetni.

FREAK
akkor én nekiállok a szinkronnak pár haverral 😄

Riszpekk

Üdv!

Nos, elkezdtem fordítgatni a dolgot és ezzel kapcsolatban lenne egy kérésem!
Nem sok minden van még kész, mert elõbb le kéne tesztelni, hogy: mûködnek-e az ékezetek, nem fagy-e ki a játék, nem csúszik-e ki a szöveg a képbõl...

Akinek van kedve szedje le (leírtam, hogy hova kell bemásolni) és próbálja ki!
Ha minden OK, akkor lehet rárepülni a továbbiakra!!!

A cím: http://www.mike.iweb.hu/

Lacc
TPS nézetben én ezt nem bírom játszani, mintha egy teljesen más játék lenne. FPS az igazi nekem.
Nagyobb baj az, hogy tele van a játék kis bugokkal...
Lacc
Help! A Panagonknál az oltárnál már áldoztam vizet meg mohát, de vért... Azt honnan szerezzek? Már próbáltam a hullákból kifolyó vért valamivel elvinni oda de nem jártam sok sikerrel 😊
FREAK
thx, király vagy

Riszpekk

hykao
Oké, már írtam privit az ügy érdekében, remélhetõleg mielõbb felkerül.
FREAK
javítva

Riszpekk

hykao
Te, a .txt elejére írd már oda az .ini pontos útvonalát, nevét, mert ha bekerül a banner alá, nagyon nem lenne jó, hogyha majd az újonnan érkezõk teleszórnák a topikot "melyik fájlban van ez?", meg ehhez hasonló kérdésekkel.
The Garrett
nemszóltam 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

FREAK
szvsz egyáltalán nem játszható úgy, de ha neked igen, az mázli 😄

amúgy engem az egész irányítás-mozgás-grafika az Arx Fatalisra emlékeztet

Riszpekk

hykao
Megkérek valakit.
hykao
Én arra gondoltam, hogy látszik, hogy TPS nézetre optimalizálták. FPS-nél sajnos sokkal szembetûnõbbek a ma már alacsony minõségû textúrák, illetve nem olyan a látvány, mint a szokásos FPS-eknél.
TPS nézetnél viszont egész pofás a grafika, nem szembetûnõek a low textúrák! (akárcsak a Splinter Cellnél, vagy a Hitmannél)

Én mondjuk nem játszottam sem az elsõ, sem a második résszel, nekem így elsõre a TPS jobban bejön, mind látvány, mind játszhatóság szempontjából.
FREAK
nem kéne link az ini txt-hez fejlécben?

Riszpekk

raziel.
hm havernak akkor nagyon bugzik...
eltünnek a hullák és visszaadja az ellenfeleket...

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]