Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
legjobb ha lefele nézel hála az istennek már van a testednek alsó rész. Látod a derakadtól lefele.... 😮)))))))))))))
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
C:My Documents\Thief - Deadly Shadows\SaveGames\User Options\options.ini
Riszpekk
Addig nyomom a Potter Gamet. :-D
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
Riszpekk
Nem akarok szapora lábakkal lassan menni. :-D
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
ha valamiért mégis, akkor akkor az anim iniben tuti lehet azt is állítani
próbáld ki, és kiderür (bár belsõ nézetben szvsz tökmindegy, milyen animációval mozogsz)
Riszpekk
Mindig is szerettem sétálgatni ebben a furcsa világban, nem pedig átfutni rajta.
azt meg egy szóval sem montam hogy mi a jobb mert nem ide tartozik de amit te irsz az egyszerûen BAROMSÁG...
errõl enyit, téma lezárva, tõlem aztán oylan tévhitekben élsz amiben akarsz, ismételten cask gratulálni tudok hozzá...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
egy másik (futás) gombra meg ugyanezt csak 1.000000 értékkel
Riszpekk
A training-et megcsináltam.
Nem játszottam se a Thief 1-el se a 2-vel de nekem ez nagyon bejövös!
Eddig nincs semmivel gondom.KIRA.
Next PC upgrade: 2022
1. kurva mindegy
2. lófaszt se érdekel
3. unalmas
ha a játékról nincs mondanivalód, akkor plz távozz
Riszpekk
Neked lehet, hogy elég a Radeon 9800 proval a fél grafika aa és af nélkül, de engedd meg, hogy nekem ne legyen elég.
Márpedig ennél a gaménál rápakolok 1024*768-ra full grafikán 4*aa-t és 8* af-t akkor diavetítés lesz belõle. A Far Crynál meg nem, pedig ez utóbbi grafikailag jóval magasabb szinten van, mint a Thief. Hát ez meg hogy lehet? Hát úgy lehet,hogy az Nvidia kareszok az aa-t és az af-t másképp oldják meg, mint az Ati. No ezért nem mindegy, hogy mire optimalizálnak a fejlesztõk.
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
legelso palyan probald ki a hotman 3-at amikor a feher termeben vagy es belepsz egy ajton egy kis szobaba.
ott nezd meg filterrel es filter nelkul, nagyon sok a kulonbseg.
on/
http://thenamelessphoto.com/
Szerintem az a leghasználhatóbb letöltésre.
Persze tele van kémprogramal, de utána mindig le kell írtani õket.
A Hitman 3-ban végül visszaraktam azt a Post Filter effektet, csak azért, hátha sikerül rájönnöm mi a fityfenére jó ez a homályosítás (miután az ATI control panelen levettem az élsimítás, az AF-et meg 8x-ra visszaállítottam - Post Filterrel is jól futott!!! - élsimítást ugyse használ sajnos a játék).
Némi játék után kiderült, hogy ez olyasmi, mint pl. a Silent Hill-ben az a szemcsésítés, régi film effekt szerûség.
A hitman Contractsban pl. néhány helyszínen jobban beszemcsésíti a képet, ill. fekete fehérbe vált a kép, meg ilyesmi, valószínûleg ezzel akarták növelni a horrorba hajlás fílinget, ami szerintem egy barom próbálkozás volt...mármint ez az egész horrorosdi a Hitmanben...
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
amugy meg sose probaltam

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
(csináljatok nekem kedvet, hogy megvegyem...)
hitman 3ban is bloomnak nevezték azt az izét? 😊 én azt azért kapcsoltam ki mert kurvára idegesitett az a homályoság, hogy mi értelme van mai napig nem jöttem rá 😊