Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amugy a zombikat csak hatba kell szurni aztan ott kell hagyni a hajos palyan. A masodik zombis palya viszont nagyon gaz.
\"This is a good day to die!\"
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
90% -ból megvan 88% , 3 speciális tárgyból meg 2.
már 500* végigjártam , de hiába. 😄DD
ja....a legnehezebb fokozaton
\"SLICE of LIFE\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Odavittem a leütött õrt, hátramentem a sötétbe, belelõttem egy rendes nyilat, és ha pont nem folyt rá a vére, akkor felvettem és rádobtam a középsõ jelre.
Én most a keeper könyvtár utáni részen vagyok elakadva. Már az összes librarys feladat kész és azt írja, hogy a Dokkoknál kéne ügyködnöm, de a dokkokhoz nem lehet menni, mert le van zárva. Van egy Csatorna nyilás ami szintén oda vinne, de az is le van zárva. A Libraryban, még a legfölsõ emeleten lévõ titkos szobát is kinyitottam de aranyon kívûl, meg egy elolvasható könyvön kívül nem volt semmi.
Hogy jutok a Dokkokhoz?

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ajánlom figyelmedbe: "Documentation - Useful documentation."
Meg az xboxos sorokat is kihagytam...
De most én is bajban vagyok. A kapitány villájában vagyok, meg kell szereznem azt a mágikus kacatot, ami egy titkos szobában van. A kapcsolót meg is találtam a szobához, de a szobát nem 😄 Azt írja, az elsõ emeleten van, az északi galérián. Hát én végigjártam ott minden, rohantam fel ahogy bekapcsoltam, de nem találtam... Help?
Valakinek volt már dolga dds fájlformátummal (elég sok játékban van ilyen)???
Mert elkezdeném fordítani a háttérképeken, menükben lévõ feliratokat, csak azt a kib... ku.... dds fájlt nem sikerül soha megfelelõ formában menteni ki a PhotoShop-ból
Nem tudja esetleg valaki, hogy mik ilyenkor a beállítások?
Skacok,hogyan kell falra mászni,mert falra mászok!
(a demo képeken rajta volt)
Fehérítsetek KI! Tsõ!
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Change font size
Contributed by Mentalepsy
If you think the font size for your objectives and the "Tips" on the loading screens are grotesquely huge, you can change them. Open DEFAULT.INI and change this line under the
'Papyrus14__tp=Papyrus_21,0.81,0.80' to
'Papyrus14__tp=Papyrus_21,0.61,0.80'
Changing 0.81 to 0.61 (or any other decimal value) will scale down the font size. This will affect load screen tips, your notes and objectives, the help screen you get from right-clicking on your equipment, and confirmation dialogue boxes ("Are you sure you want to quit?").
Modifying Papyrus12 affects the size of dialogue subtitles and the size of the text that appears below your item or weapon icon when you select it:
'Papyrus12__tp=Papyrus_21,0.61,0.80' to
'Papyrus12__tp=Papyrus_21,0.50,0.80', for example.
Így nekem TPS-ben jön be jobban, és így szebb is a játék.
Ráadásul sajnos az FPS nézeten látszik, hogy a készítõk a TPS-t vették alapnak, az FPS csak annyi, hogy a "kamerát" a karakter fejére hozzák. Más, kifejezetten FPS játékban azért ez nem így van.
Slight perfomance boost.
CacheSizeMegs= X
Change CacheSizeMegs= X TO 80% of your ram
Mine is CacheSizeMegs= 350 (from 512 mb ram)
Works on all UT engine based games.
Próbálkozz ezzel esetleg.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/