Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rorr
bazd ki ezt a dx2 óta bennthagyták ott ugyanez volt a megoldás és a bibi!

FREAK
aztatat én nem szokok olvas mer hüjjeség

Riszpekk

rorr
a readme-t olvasd már el! audigy1 2 ezzel megy!

Bandew
Az a baj ezzekkel a könnyû átírásokkal, hogy így a cheatelõ köcsögök könnyen megkönyíthetik a maguk játékát.

Képzeljétek csak el, mondjuk ad egy kis sebességet garrett alá, aztán sose kapják el. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

rorr
bazd ki ti nem olvassátok el a readme file-okat abban mindent leírtak a driverekrõl atihoz és nvidiához egyaránt!
mondjuk én az nvidiához egy 45.23-ast használok és tökéletes nem biztos ,hogy az 5x.xx jobb hozzá fõleg gf3 4-hez!

_Atti_
Nagyon király a játék😄 Szerintem most egy darabig nem fogok ide benézni..nehogy vki kibökje az esemnyeket😄

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

FREAK
space of course, nálam az alap 😊

Riszpekk

The Garrett
shift.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
ált énis a "megvárom míg elmegy" híve vagyok de a nevemmel senki nejáccon. Rosszkisfiu ehe ehe 😊

Takimate
Kicsit többet beszélnek a katonák. ennyi.
Egyébként nálatok mi az "ugrás" ?
Nálam a keypad-0 !

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

The Garrett
hehe ilyen modot régen akartunk a t1 hez. Miután kitépték az egyik szemét, lásson csak félképernyõn. Nem is lett volna nehéz 😉

FREAK
ja, az elõbb jártam ott, de én nem vagyok agresszív, inkább sunyi 😊

Riszpekk

The Garrett
nekem átlag 2-2,5 óra 1 map. most járok a 4. en mer csak este jáccom. 😄 van idõ

FREAK
na, még egy érdekes "tuning" 😊

ha már zöld garrett mûszeme, logikus lenne, ha zöldben látna vele

ezt kell megkeresni és beállítani a default.ini-ben

Tint_R=0.10
Tint_G=0.99
Tint_B=0.10

kész a nightvision 😊

Riszpekk

The Garrett
aaa a legnagyobb lol az volt, mikor 1 sárc garrettnek adta ki magát a felbérlõjénél és ezért + zsetont akart elkérni. PErsze õ is elment aztán szunyálni 😊

meg mikor belémszeretett a boltoscsaj 😄DD

The Garrett
mouse wheel le blackjack mouse wheel fel waterarrow. Tõrt még nem is használtam a játékban.
delete meg end pedig a broadhead és a noisemaker.
pageup inventory fel| pgdown inventory le|
nyilakon jáccom

The Garrett
Engem nemzavart. aki mestertolvaj az messzirõl kiszúrja mit kell ellopni és még jól is néz ki ahogy csillog. 😊

Nekem is volt 1 érdekes. inkább idegesítõ jelenet: Az elsõ utcai portyázássom alkalmával betévedtem 1 ékszerész házába. Épp 2 thug beszélt vele és ki akarták nyírni. A Párbeszéd végén kardotrántottak és üldözõbe vették az ékszerészt.
Az utcán 2 õr elõtt!!! meggyilkolták, erre az õr nekiesett 1 járókelõnek és leszúrta, aztán egyenesen odarohant hozzám. (én ezt az egész jelenetet kb 1 utcahossznyi távolságból figyeltem a bokorból. És kérdés nélkül nekemesett. A nagy poén az hogy valódi tettesek is elkezdték keresni ki ölte meg az elõttük fekvõ embert. 😄D (akit ugye fél mpe öltek le.

GG a scriptelõbajnokoknak az ion stormnál. Ha már beletesznek 1 ilyen jelenetet, akkor tehettek volna valami AI-t is a játékba. (hozzáteszem az ai nem változott a t1 óta szerintem semmit.

Takimate
1-es: tõr, 2-es: blackjack. az elsõ volt amit megcseréltem 😊
+ a flash bomb, és a fire arrow is áthelyezendõ 4 évvel ezelõtti helyére

Bandew
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!
Ez kurva jó!!!! Mingyá orgazmusom lesz!!!!!!
Annyira jó, hogy alig birok vele játszani!!! :-D
Ez hülyén hangzik, de tényleg így van. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

FREAK
ez mondjuk igaz, utánanézek, ki lehet-e kapcsolni 😄

Riszpekk

Bandew
Nem tom, ez nem Diablo, hogy csillogjon, mutatván, hogy "héééé vegyél már fel!".
Ha észreveszed, hogy értékes, akkor jó. Az elõzõ részekben is meg lehetett különböztetni az értékes cumókat a sima cumóktól.
Egyszerüen csak illúzióromboló, hogy a töksötét szobában 100 méterrõl csillog valami a polcon.

FREAK
nem, valahogy meg kell különböztetni az értékes cuccot, a junktól, és bár Garrett tudja, melyik a loot, a játékos nem tudná enélkül megkülönböztetni

persze lehetne a színekkel operálni meg stb. de jó ez így, egy csomó rejtett cumót így is picsa nehéz kiszúrni

Riszpekk

Bandew
Ázáz! :-)

Téged nem idegesítenek a csillogó értéktárgyak?

FREAK
na talán holnap

Riszpekk

FREAK
LOL

készségfejlesztõ szoftver kattant marháknak 😄

Riszpekk

FREAK
ja, egy érdekes történés (ha jól vettem le)

mászkál az utcán egy pap féleség 2 értékes cuccal (villog rajta), a környéken meg csövezik két tolvaj

na mondom, kipakolom a papot, kerestem egy sötét helyet, várom, hogy jöjjön, jön is, de NINCS NÁLA SEMMI 😊

visszakolbászolok a tolvajok mellé, erre az egyik mondja a másiknak, hogy milyen könnyen kirabolt egy bizonyos illetõt... hát hamar rájöttem, ki lehet az 😄

Riszpekk

Bandew
Próbálkoztam a ToggleRun paranccsal, de sajna nem jött össze. :-D

Bandew
Az nem ártana.

Bandew
Kezd megfelelni a magas elvárásaimnak. :-D

Egész jó ez a csináld magad Thief játék. :-D

FREAK
lassan össze kéne állítani egy listát az install után rögtön átírandó ini értékekrõl, nem?

Riszpekk

FREAK
én nem tapasztaltam

gondolom, HW függõ

Riszpekk

Bandew
Amúgy még átállítottam a menüben a fegyverek gombjait a régi Thiefhez viszonyítva. Már rég játszottam velük, de amikor le akarok ütni egy manust, a kezem automatikusan a 2-es gombra megy. :-D

Bandew
Ok thx!

FREAK
A Catalyst 4.4-gyel tényleg nincs árnyék bug/villogó falak!

És még a graf card check is rögtön OK-t mond rá, Radeonhoz ezt használjátok!

Riszpekk

FREAK
az elsõ 10 a második 30

Riszpekk

FREAK
0.7 asszem nálam, az kb. finom 😊

Riszpekk

Hmuda
Hm. Nem tud vki orvosságot a tízpercenkénti hosszú beakadásokra?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Bandew
Ez hogy 10-30-ra?

Bandew
Freak amit te írtál értéket a mozgás sebességéhez (0.500000) az meg túl lassú. :-D
Az már a lopakodás. Ennél picit gyorsabb a sima séta. Annak mekkora a sebessége?
Bocs, hogy ilyen kielégíthetetlen vagyok. :-)

Amúgy ami még felbasz, az az, hogy azok a tárgyak, amik érnek valamit már távolról csillognak. Pfff...

DE KIRÁLY MERT VÉGRE THIEFEZHETEK!!! :-D

Takimate
ó persze, csak felbasz, hogy szívok a driverekkel.
Ezek szerint az átmenet, a Catalyst 4.4 lesz a jó.
Catalyst csak a neve a drivernek nekije. 😊)

FREAK
he? minden ok? 😊

Riszpekk

Takimate
Lázasan készül a Thief3. Csörög a telefon.
- Üdvözlöm, Paul Sherman vagyok az NVidia-tól. Hogy haladnak a munkálatok?
-Haladnak, haladgatnak...
-Mit szólna, ha Nvidia termékekre optimalizálnák a játékot, valamint az elejére kerülne a LOGO-nk 250.000 dollárért ?
- Hm köszönjük elfogadjuk.

Bemegyek egy szobába. A gyertya árnyéka behülyül ,mert végülis jó lenne az a szoba megvilágítás így is, meg úgy is, de a program szembetalálta magát egy Ati kártyával, és képtelen eldönteni, hogy most mi is legyen.
Inkább villogok. A gémer meg tolerál.

FREAK
ja látom már ati.com-on, akkor a 4.4 kell?

Riszpekk

FREAK
öööö én felraktam a legújabb drivert (9600), de nem tom mi az a catalyst, help pls

Riszpekk

Hi,

Figyelem!

Az Ati 9700 tulajoknak írom, hogy a Catalyst 4.5 nem mûködik jól a Thief-nél, a fényforrások / árnyékok megjelenítése igencsak bizonytalan, sokan a TTLG fórumán a 4.4 -est javasolják. Feltettem én is, és már nem villognak a fények, jók az árnyékok...stb. Tehát nem minden esetben a legfrissebb driver a megoldás. Persze lehet, hogy a 9800-nál más más a helyzet.

Curtis

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

grebber
Kösz már rátaláltam magamtól is.ahogy elnézem ez hosszu game lesz legalábbis nekem.

Next PC upgrade: 2022

The Garrett
nézsd meg a térképet....

Sil3nt
én még a papot sem találom...merre van? fönt lent? már végigjártam az egészet de pass...

The Garrett
miért mondtad el neki, 😄 én 3/4 ed órán át kerestem 😄

The Garrett
winrar...