Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Képzeljétek csak el, mondjuk ad egy kis sebességet garrett alá, aztán sose kapják el. :-)
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
mondjuk én az nvidiához egy 45.23-ast használok és tökéletes nem biztos ,hogy az 5x.xx jobb hozzá fõleg gf3 4-hez!
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Egyébként nálatok mi az "ugrás" ?
Nálam a keypad-0 !

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
ha már zöld garrett mûszeme, logikus lenne, ha zöldben látna vele
ezt kell megkeresni és beállítani a default.ini-ben
Tint_R=0.10
Tint_G=0.99
Tint_B=0.10
kész a nightvision 😊
Riszpekk
meg mikor belémszeretett a boltoscsaj 😄DD
delete meg end pedig a broadhead és a noisemaker.
pageup inventory fel| pgdown inventory le|
nyilakon jáccom

Nekem is volt 1 érdekes. inkább idegesítõ jelenet: Az elsõ utcai portyázássom alkalmával betévedtem 1 ékszerész házába. Épp 2 thug beszélt vele és ki akarták nyírni. A Párbeszéd végén kardotrántottak és üldözõbe vették az ékszerészt.
Az utcán 2 õr elõtt!!! meggyilkolták, erre az õr nekiesett 1 járókelõnek és leszúrta, aztán egyenesen odarohant hozzám. (én ezt az egész jelenetet kb 1 utcahossznyi távolságból figyeltem a bokorból. És kérdés nélkül nekemesett. A nagy poén az hogy valódi tettesek is elkezdték keresni ki ölte meg az elõttük fekvõ embert. 😄D (akit ugye fél mpe öltek le.
GG a scriptelõbajnokoknak az ion stormnál. Ha már beletesznek 1 ilyen jelenetet, akkor tehettek volna valami AI-t is a játékba. (hozzáteszem az ai nem változott a t1 óta szerintem semmit.
+ a flash bomb, és a fire arrow is áthelyezendõ 4 évvel ezelõtti helyére

Ez kurva jó!!!! Mingyá orgazmusom lesz!!!!!!
Annyira jó, hogy alig birok vele játszani!!! :-D
Ez hülyén hangzik, de tényleg így van. :-)
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Ha észreveszed, hogy értékes, akkor jó. Az elõzõ részekben is meg lehetett különböztetni az értékes cumókat a sima cumóktól.
Egyszerüen csak illúzióromboló, hogy a töksötét szobában 100 méterrõl csillog valami a polcon.
persze lehetne a színekkel operálni meg stb. de jó ez így, egy csomó rejtett cumót így is picsa nehéz kiszúrni
Riszpekk
Téged nem idegesítenek a csillogó értéktárgyak?
mászkál az utcán egy pap féleség 2 értékes cuccal (villog rajta), a környéken meg csövezik két tolvaj
na mondom, kipakolom a papot, kerestem egy sötét helyet, várom, hogy jöjjön, jön is, de NINCS NÁLA SEMMI 😊
visszakolbászolok a tolvajok mellé, erre az egyik mondja a másiknak, hogy milyen könnyen kirabolt egy bizonyos illetõt... hát hamar rájöttem, ki lehet az 😄
Riszpekk
Egész jó ez a csináld magad Thief játék. :-D
Riszpekk
És még a graf card check is rögtön OK-t mond rá, Radeonhoz ezt használjátok!
Riszpekk
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Az már a lopakodás. Ennél picit gyorsabb a sima séta. Annak mekkora a sebessége?
Bocs, hogy ilyen kielégíthetetlen vagyok. :-)
Amúgy ami még felbasz, az az, hogy azok a tárgyak, amik érnek valamit már távolról csillognak. Pfff...
DE KIRÁLY MERT VÉGRE THIEFEZHETEK!!! :-D
Ezek szerint az átmenet, a Catalyst 4.4 lesz a jó.
Catalyst csak a neve a drivernek nekije. 😊)
- Üdvözlöm, Paul Sherman vagyok az NVidia-tól. Hogy haladnak a munkálatok?
-Haladnak, haladgatnak...
-Mit szólna, ha Nvidia termékekre optimalizálnák a játékot, valamint az elejére kerülne a LOGO-nk 250.000 dollárért ?
- Hm köszönjük elfogadjuk.
Bemegyek egy szobába. A gyertya árnyéka behülyül ,mert végülis jó lenne az a szoba megvilágítás így is, meg úgy is, de a program szembetalálta magát egy Ati kártyával, és képtelen eldönteni, hogy most mi is legyen.
Inkább villogok. A gémer meg tolerál.

Figyelem!
Az Ati 9700 tulajoknak írom, hogy a Catalyst 4.5 nem mûködik jól a Thief-nél, a fényforrások / árnyékok megjelenítése igencsak bizonytalan, sokan a TTLG fórumán a 4.4 -est javasolják. Feltettem én is, és már nem villognak a fények, jók az árnyékok...stb. Tehát nem minden esetben a legfrissebb driver a megoldás. Persze lehet, hogy a 9800-nál más más a helyzet.
Curtis
www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere
Next PC upgrade: 2022