Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Írtam!

Udv sracok
kis problemam van, inditom a jatekot es hihetetlen mertekben szaggat, ne anyazzatok lecci ha 15 commenttel alattam van a megoldas, de nincs idom vegigolvasni mindent. Ja es nem azert szaggat mert lassu a gepem😊

Takimate
a keresett oldal nem található...

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

Bandew
Amúgy írtál KGy-nek?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Írd oda az oldalra az e-mail címedet!

Talán tudok szerezni pár embert.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

FORDÍTÓKEDVÛEK FIGYELEM!

Az eddigi fordítás megtalálható a http://www.thief3hun.iweb.hu/ címen!
Akinek kedve lenne besegíteni, az szóljon, örömmel fogadnánk!!!

Bandew
Azért köszi, hogy megosztod velünk. :-D

The Garrett
de ha végigjátszottam esküszöm nekikezdek.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
aaaaaaaaaaaaaa
ennek csak akkor kezdek neki ha végigvittem a gamet. Máris lelõtte az egyik poént ami történni fog pedig csak véletlenszerûen beleolvastam egybe.

Bes thou cursed, youuuu nasty little...! 😄

Priviztem egyet!
Nézd meg!

Bandew
Van egy pár. Ja és csak az angol részét fordítsd le!
(ezt magad sem hitted volna! :-D)

The Garrett
oké

Bandew
Hagyjad, õ sem érti sztem! :-)

FREAK
????

Riszpekk

a Thief Cell -re gondolsz?

A menü szinte késznek mondható, a többibe meg még nem néztem bele...
Sajnos hét közben annyi a meló, hogy tutira nem lesz idõm ezzel bíbelõdni, de majd igyexem!
Néha majd nézz el a tudodmelyik oldalamra, mert ahogy tudok tudodmitcsinálok a fordítással...

insp
Fura kicsit ez a "Splinter Thief" stílus... Nektek nem?

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

A books\english könyvtárban bármelyik fájlra rávetheted magad (kivéve a Screens.sch, az UI.sch, meg amiben a fegyverek vannak, mert azokon már dolgozunk)!
Sima notepaddal megnyitod és már mehet is a móka!

FREAK
hehe 😄DDD

úgy belecsempésznék egy locsolóversikét 😄

Riszpekk

Bandew
Hát akkor rajta! :-D
Csinálhatnál pár könyvet. :-)
c:\Program Files\Thief - Deadly Shadows\CONTENT\T3\Books

Kellemes idõtöltést. :-D

FREAK
úgy gondolod, mindenkinek az a legjobb, ha téged követ? majd õ sem fogja írkálni a huszadik fordításánál, de ha mégis, az õ dolga

Riszpekk

Hmuda
Abba gondolj bele, hogy az õrök páncélban rohangálnak, a lusta civilek nem éppen mozgékonyságukról híresek, Garret meg, háát ... Nem hiszem, hogy túl sok idõt töltene lustálkodással.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

IMYke2.0.0.0
Nem kötekedés.
Tudod mennyi Játékot magyarítottam már?
Ha minden egyes alkalommal beírtam volna a "Játékmagyarításról tudtok-e?" vagy a Játék topikjába, hogy éppen mennyi sort fordítottam le belõle, akkor biza több tízezer hozzászólással több lenne majdnem 60 játéknak a topikja, és a "Játékmagyarításról tudtok-e?" topik már 100 ezernél járna...
Szóval, nem kötekedés, hanem fel/ráébresztés volt arra, ami eléggé egyértelmû: felesleges mindenegyes százalékról hírt adni!
Tegye a dolgát, fordítson kedvére, és mondjuk jelezzen akkor, amikor a teljes munka felénél jár!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

The Garrett
amugy ha bármi help kéne angolbol "profi" vagyok 😄

szal szóljatok nyugodtan 😉

The Garrett
full magyarítás nemlesz, mivel a párbeszédekhez nem lehet nyúlni.

Sil3nt
mike 396: kb. mikor lessz full magyarítás? 1 hónapon belül? vaagy hogy tervezitek?

igaz...

FREAK
faszér reagálsz egy ilyen kötekedésre?

Riszpekk

1. azért írtam be elõször, hogy ... (tudod mit), mert akkor volt lényeges haladás és nem csak pár szó
2. azért írtam le másodszor, mert mint látható, már alig kell valami hozzá, hogy kész legyen

De ígérem, többet nem fordul elõ...

FREAK
ez nem bug, ilyesmi velem naponta fordul elõ itthon 😊

Riszpekk

Bandew
ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!
Nem bírom kivárni az estét! Most rögtön nekiállok!!! :-D

The Garrett
ujabb csodálatis AI bug. Az õr ajtót nyit járõrözés közben, és elkezd gyanakodni mi volt ez a zaj 😄D meg ki nyitott ajtót.

The Garrett
ilyen cetlik több helyen vannak a városban. És az adott városrészre vonatkoznak...

bTw hogy hogy segítságet is kérjek, de kerüljem a spojlert.

PAgan vagy hammer?

Aki tudja az tudja mit kérdeztem most 😊 aki meg nem annak nem spoiler 😊

grebber
A mi emberünk fáradhatatlan 😊 futnak utánnam 3-an azt leállnak lihegni de mi futunk és futunk tovább.

Next PC upgrade: 2022

Hmuda
Úgylátszik az a cetli csak a mi bûneinket írja ki, mivel még a kõcsiszolót is kicsinálták...

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Mellesleg megjegyzem, hogy bár Lady Elizabethék lemészárolták egymást, én csak az ál-Garrettet öltem meg, de azt nagyon. 😄

Hmuda
Loál! Megcsináltam a Hammerita küldit és utána a házam elõtti kút melletti falra ki volt rakva egy cetli, hogy milyen bûntények történtek elõzõ este a városban (1 hulla, két eszméletlen, 27 rablás, 0 zárfeltörés (ami kamu, mert ezen a téren elég tevékeny voltam 😄)).

IMYke2.0.0.0
Nem lenne egyszerûbb - és ne is lenne flame-gyanús - ha inkább dolgoznál, és mondjuk hetente egyszer írnád be, hogy frissítettél?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

FRISSÍTETTEM!!!
A menük 90%-a már le van fordítva!

http://www.mike.iweb.hu/

Takimate
A gyors büfé is gyros büfé, csak a görögök elírják...

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

hykao
Hehe, rájöttem, a #1856 már egyes számban íródott.
úgy is írtam neki!

IMYke2.0.0.0
KGy Soft csak 1 ember...

Bandew
Írsz nekik? Ok akkor a tárgyak az enyimek. :-D

ok, írok neki

Bandew
Tudsz adni valami címet?

hykao
hykao
Ja, érdekes.