Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandew
Az aurára nincs valami gyóccer? Jó lenne, ha csak simán kivilágosodna.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Takimate
Nvidia Vs Ati...

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

hiba
ezt a hitman 3ra irtam 😊
ott lehet.

amugy elõször énis visszavetem a felbontást mert belsõ nézetre aszitem akad 😄 de aztén viszaraktam és ugyanolyna jól megy 😊
(amugy ez a belsõ nézetes dolog tényleg kicsit idegesítõ 😛)

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

ja oks
bloomnál lehet állitani hogy medium emg iylenek? mert nekem csak pipa vagy nem pipa..., és ha felhuzom multisampot akkor kiveszi a pipát rögtön

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Bandew
Na basszus én vissza nem olvasom ezt a 160 hozzászólást! :-D
Történt valami érdekes?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

hm... tudtok valami más progit flessgeten kivül?

http://thenamelessphoto.com/

hiba
ezerkettonyocvanszorezerhuconnegy + minden koxon kivetel a bloom az mediumon 😊

Töltsd HTTP-rõl.

mit értesz te "ugyan iylen" alatt? 😊

hiba
/off/
itt ugyan ilyennel minden koxon kivetel a bloom (marmint ha hitmanrol van szo) meduiumon az 20fps korul.
es anitalisra abszolut nem reagal nem tudom bekapcsolni se - hatastalan.

/on/

mert kifizettem píz..
és nem látom FTP részlegen. vagy csak ekkora láma vok?

Takimate
haverom épp most fogja onnan szedni hamarosan. Mert ?

1280*1024 minden maxon igaz bloom nicns bekapcsolva mert akkor nem engedi 4xresre nyomni a multisamplinget
bár igazáûbol nem tom melyikel nézne ki jobban
jah és a hangoknál az ucso kettõ -t (eax meg a másik aminek már nemtom nevét 😛) nem engedi bekapcsolni de akkor ez amiatt lesz emrt nem audigy 2-m van 😊

senki nem tölti W.C.O?

Takimate
CSAK a videokártyával és a látvánnyal nem lehet lemérni, hogy melyik játék mennyi hardwert zabál

hiba
mer ha a regi "énemet" veszem alo akkor 800x600ba full ba azert ma mar minden megy csak kicsit tulleptem ezen a felbontason 😊

hiba
milyen felbontas milyen gfx reszeltesseg milyen hw? 😊

donneck
Jah és milyen beállításokkal?

Jön a szokásos ATI <-> NVIDIA vita.

megsugom hogy nekem se ez se a hitman nem akad és akinek meg akadt annak ugyanugy akadt nvidiával is mint atival, legalább oylanról ne tarts kiselõadást amirõl gõzöd sincs 😊

grebber
Feltettem új rendszert azt asszem a VGA-m elszálni készül mert feltettem a legujabb drivert azt nagyon látható pixelhobák vannak nem a játékokban ott még nem probáltam hanem az ikonoknál látszik a hiba.
Na mindegy kiprobálom igy az összes gamet ha ott is vannak ilyen hibák akkor sajna egy darabig nem gépezek.

Szegény embert az ág is huzza 😞

Pedi annyira akarok már ezzel játszani.

Next PC upgrade: 2022

nekem 9800pro és egyátalán nem akad, aki beveszi ezt a dumát hogy arra van optimalizálva az egy... 😊
egyetlen iylen game volt a bridge it, be is bukot rendesen az only nvidia dologgal 😊

hiba
ja bocs ugylatik a kep masik forumba van😊
es nem thief2 hanem 3.

donneck
Az utolsó jó, és megfizethetõ karesz a gef 1i 4200 volt.
Az az idõ remélem sosem jön el amikor mindeki nvidiával fejleszt. Nincs köze? Ennyit tudnak? Persze a Far Cry arról volt híres, hogy olyan minimális a hardwer igénye. Ráadásul annyira nem is szép graf se ez, se a hitman, hogy ennyi hardwert kelljen zabálnia.

hiba
hat igen a mai gepek mar kevesek az uj gamekhoz akarmilyen eromuvek is 😊
far cry, deus2, thief2 1280x1024be fullba olyan 10fps mind foleg ha filterek is vannak dehat enelkul meg mar gany. bar igy elso ranezesre semmi extrat nem latok a thief3 gfxen, foleg az itt lentebb beszurt kepen ahol elig 20fpst produkalt. az egy dolgog hogy vannak feny arnyek hatasok de volt mar par ilyen game bar most egyse jut acembe 😊

gergou
En pl 2 eve nem fejlesztettem gepet, es a mai gamek is szebben futnak, mint boxon, a vidkartyam 2 es fel eves, es meg mindig allja a sarat😊 mar a ventillator sem forog rajt, de egyszeruen nem lehet elsutni... jojezagef3ti200innovision😊

`Take a look to the sky just before you die`

shaba23
nekem 9700pro van, de nincsen baja
insp
Semmi köze nincs Nvidia optimalizációhoz...
Az csak egy logo.
Egyszerûen EZ az Engine EZEKEN a gépeken ENNYIT tud.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Takimate
Atyavilág, hogy én hogy szoptam az Nvidia kártyáimmal, amennyi, és amilyenek voltak. Egyedül a Gef 3 Ti-vel nem. Az egy jó kártya volt.
FREAK: Nem vagyok egy nagy .ini varázsló, de azért majd megpróba cseresznye... azért konkrétumot ezzel kapcs, szívesen vennék 😄

gergou
a jatekok szemszogebol kell nezni, hogy mi a jobb, ha erre omptimalizalnak majd mindent, akkor ilyet kell vgenni, ebbol a szemszogbol ati suxxx, hiaba jobb a kartya...😊

gergou
naja, de a thief kulso nezetbol sztem szar, nekem ugy nem az igazi, xboxon meg fps nezetbol lehetetlenseg jatszani, de ha lehet, nem sok orom van bent... Volt xboxom 2 honapig, aztan eladtam, mert kellett az uj gitarom araba meg love, es nem bantam meg... X-box SUXXX 😊

hiba
Na ne mond azt hogy 5900assal oylan vadul szaguldozna?

donneck
Emlékszel az elején a nagy Nvidia logóra? Nos a radeonod a gyenge láncszem, ugyanis a game geforce-ra van optimalizálva. Nekem is beszaggat 1024*768 no aa, af, pedig erõmû van alatta egy 9800 proval. Hitman contracts ugyanez. Érdekes a Far Cry full grafikával 4*aa, 8*af röccenésmentesen futott. Szal elmehet az Edios a pitsába az Nvidiával együtt. Azért, mert egy-két szaros kiadó megvehetõ még nem fogok Geforce-t venni, ha egyszer szarabb.

ki szedi a W.C.O-ról?
mert onnan akarom.. de nincs fent FTPn de az oldalon azt írják hogy már van...

hykao
Ahogy elnézem ebbe a játékba is elkélne egy rajongói részletesebb textúra patch.
The Garrett
hehe de gagyi a Xboxos hud...
Ami most van ez a fogaskerekes ennél jobbat kitalálni se lehetne. Fantasztis.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Köszi.

shaba23

😄
Nekem 2.

Nincs valakinek CD-Cover?

Lacc
Argh, még mindig hátra van egy cd...
shaba23
ezexerint a esc/save-t csak nem vettem észre 😊 pedig néztem...az F10et meg megnyomtam, de nem jelezte, hogy mentett volna .)
The Garrett
én kezdek megbarátkozni a "darabos" mozgással is. Egyátalán nem zavaró így a 4. pálya körül. 😊

A Hammer templom még mindig gyönyerûûû :_)))

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

FREAK
ok

Riszpekk

FREAK
megmeg

Riszpekk

rorr
valamilyen szinten talán értek ehhez! lassan 20 éve van gépem mindig más!szoktam beherálni a konfigokat és azért meg tudom különböztetni a dolgokat! meg ha egy konfigban látom azt ,hogy t3 vagy dx2 akkor nem nehéz rájönni ,hogy mizújs ez olyan mint a prince of persia sand of time vagy a beyond good and evil motorja ugyanaz a jasmine motor!mondjuk a dx2 ben tapasztaltakat már beletették a t3-ba mert a nagyobb területeken sem szaggat!szerencsére az ajánlott gépen!

bazza
Megéri megvenni?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

FREAK
zárnyitás mégsem bonyi, csak az elõre/hátra/jobbra/balra irányt nyomd meg, az a jó, amikor "remeg" a gyûrû

hagyd úgy pár másodpercig

Riszpekk

FREAK
ESC/save

quicksave F10

Riszpekk