Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bon
Lennie kell egy szobának azon az emeleten ahol megölted a papot. A szobába van egy nagy ágy az ágytol nem messze van egy beugró egy asztallal az asztaltol jobbra van egy fáklya ami nem ég kell elfordítani és kinyitja a rácsot.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Takimate
jjó

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

ubi
4.3 ill 4.5ös catalyst
Takimate
hálistennek 😊)

Takimate
Idõközben rájöttem, hogy az ati9600hoz a 4.03 catalyst volt fent és akadozott. (nem voltak felvillanó faldarabjaim)
Nosza letöltöttem, feltettem a 4.05-öt ! Nagyon szépen, gördülékenyen fut. (már vannak felvillanó faldarabjaim)
Ezt orvosolja az a tolerance 10 & 30 amit írtál ?

hykao
Ha még nem lett volna szó róla: közben kijött a demó is 450 mega.
Takimate

Takimate

grebber
Volt egy szoba benne egy pap kinyirtam volt nála egy "key" kulcs az mire jó????
Meg van lent a pincében ahol a csö elvan törve egy ajtó rácscsal hogyan jutok be oda???

Next PC upgrade: 2022

raziel.
csa

leszedtem a thiefet a 7wrz-vip.smsftp.hu oldalrol, de ilyen rzr-tdsc filékba jöttek le
na szal azokat mivel lehet kibontani?

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Sil3nt
egyszerûen nem találok már cuccot amit felvehetnék

a 67% minden?

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Sil3nt
hmmm....valószínûleg én vagyok béna, de az 1. elakadtam...mindeent felszedtem ( 67%) és ezek után?

pluhi
Bocs, fogalmazz pontosan legközelebb. Nálam Soundstorm van és be lehet kapcsolni. Errõl többet nem tudok mondani. Kérem kapcsojja ki...
FREAK
én ezt is belõttem, kicsit segít a mozgás folyamatosságán

Disable First-Person Head Bobbing
Contributed by Komag

This tweak will remove the up-and-down bobbing motion of the camera in first-person mode. Note, however, that this also disables head bobbing in third-person mode, which will look rather odd, but in first-person mode you will of course probably not notice, unless you happen to be studying your shadow on the wall while moving back and forth.

In T3PlayerAnims.ini:

Find the "-- NORMAL GROUND MOVEMENT --" section
Change all through
Change:
'Translate=false'
to:
'Translate=true'

Riszpekk

FREAK
*félmegoldás

Riszpekk

FREAK
gyakorlatilag MINDENT be lehet állítani, de a fileokban lévõ kommentekbõl nekem az jön le, hogy valszeg a kiadó nem adott elég idõt mindent befejezni és letesztelni, mert sok "félemgoldás" van beállítva

Riszpekk

FREAK
lehet azt is, figy:

Increase mouse speed
Contributed by Redearth
In DEFAULT.INI,

MouseLagThreshold=75

change to:

MouseLagThreshold=0

If you want mouselook to respond a bit faster.

Snowmit has another idea:

To increase your mouse sensitivity open default.ini and find:

MouseSensitivity=50

I raised mine to 70 and found that the turning was much more responsive. I also found that if I had my MouseLagThreshold set to =0 at the same time that everything was kind of twitchy. So I'm running with MouseLagThreshold=75 and MouseSensitivity=70 and it feels great to play.

Riszpekk

PTW
...lamanak ne nezzel mar legyszi....8)

tudom hol van de nem lehet bekapcsolni, mintha nem tamogatna a kartya erted.....

hykao- 1024x768-32 2x multisampling minden fullon...
eleg kielegito voltam?

hykao
Ezeknek a jól fut / akad hozzászólásoknak nem sok értelme van beállítási adatok nélkül.
Nyilván elég sok mindenkinél jól fut minden alacsonyan, 640x480 16-en...
hykao
Felejtsd el! A Splinter Celles hullafelvételt levédette az UBI, a Hitmanest meg az EIDOS nem engedélyezte az Ion-nak, úgyhogy maradt a "felugrik a hulla a vállamra" hullafelvétel...
Hi!
Valaki írja már meg hogy mivel lehet bekapcsolni a külsõ nézetet meg pár okosságot amit lehet használni!
Én még nem játszottam az elõzõ résszel ezért valaki egy pár okosságot írhatna!
Köszi!
pluhi
Mi az hogy nem tudod bekapcsolni? Nem találtad meg az optionsban? Ott van az alján.
BTW nem ájultam el a progitól igy elsõre. Fel akarom venni a leütött faszit erre hopp ott terem a vállamon. Azt hittem ennél már elõbbre tartunk.
Tutorial pályán lelövöm a tüzet, erre megszólal a hapi, hogy "hé ez nem vicces, nem látok", de meg se moccanak, nem kezdik keresni, hogy ugyan ki lõtt vizet a tûzre. Hát ez nem valami fényes AI.
PTW
elfelejtettem valamit!

nem tudom bekapcsolni a hardweres hangot!! tud ra valaki mondani valami okosat? SB live legutolso driver (mas jateknal semmi problema)
thnx

PTW
nekem nagyon bejon a jatek..!! ha kijavitjak az iranyitas/grafikai hibakat amik tenyleg elegge bosszantoak egy patch-csel akkor mondhatni tokeletes lesz szerintem! maris magabaszippantott az univerzum es a hangulat , atom!!

lattam olyan hozzaszolast hogy akadozik mint a deus ex2... en nem talalkoztam ilyesmivel halistennek, tokeletesen fut.
na megyek is vissza jatszani 8) eddig azt mondhatom hogy azt kaptam amire szamitottam jeeeeeeeeeeee vegre egy jo jatek a nagy ehinseg idejen..

Bandew
Azaz! :-D
Ilyenbõl lesz 15 pálya, majd jön a fõszörny, akinek el kell lopni az egyik csápját. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

The Garrett
igen és közben meg kell szereni a piros/sárga/kék keycardokat. 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
ehh ehh 😊 Lord ember szobájában meg kell találni a titkos kapcsolót. Átkapcsolni lemenni a pincébe ellopni az Opal-t és elszaladni ki a kezdõre.

Bandew
Meg kell ölni mindenkit, majd eljutni a kijáratig.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Sil3nt
hmm..lehet hohy én vagyok a béna, de az elsõ pályát végigjártam felszedtem a poharakat stb.... és mit kell csinálni?

The Garrett
Ebbõl is látszik hogy nem CSzel 😄

Bandew
Igen, de az csak úgy mûxik, hogy ha folyamatosan nyomvatartod, az engem meg idegesít.

Takimate
Mouse sensitivity-t miért nem lehet állítani sehol. 😞
FREAK: ua.a problem. késve reagál az egér, ill. a movement key-ekre egyaránt. Kb egy tizedmásodperc, de úgy érzi az ember, mintha Garrett közeledne a nyugdíjhoz...

Takimate
A Light-ot 10-re a Shadow-t 30 ra kell állítani ?

The Garrett
hát szvsz a thief 3 minden volt csak nem melléfogás. DE lehet elfogult vagyok.

Kandurex
hmmm...tolja itt valaki WIN9X -en ? 😄

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Seth
Egyelõre még nincs megerõsítve az információ, de a Shaknews több forrásra hivatkozva jelentette, hogy az Ion Strom házatáján komoly gondok vannak: 20-25 ember távozott a cégtõl és a hírek szerint Warren Spector is letette a lantot az austin-i cégnél. Ennyit tudni eddig, ha lesz további info, majd szólunk 😊. Valahogy nem lep meg a dolog, a Deus Ex 2-nél éreztem, hogy ebbõl komoly gondok lesznek...
Hardwired

PSN ID.: Beegabor

Seth
Mer akkora feje van hogy lehúzza 😊

PSN ID.: Beegabor

The Garrett
ami viszont engem kib ul idegesít amozgásban az a lean left/right ot hogy elbaszták. HA pl 1 szakadék, párkány akármi szélén nyomok 1 kifele lean-t. mondjuk meg akarom nézni mi van alattam, akkor fogja magát és leesik...

The Garrett
ezt viszont kipróbálom. Mert 800x600 ba ha ráhúzom a shadow detail-t kicsit magasabbra akkor játszhatatlan.

The Garrett
nekem val walk... be lehet bindelni menüben. Az használható is volt.. halkabb mintha futnék... és gyorsabb mint gugolva.

FREAK
savegame-nél

ha már állítod, akkor szvsz a strafe sebességét is vedd lejjebb, mert hülye érzés, hogy elõre nyugisan, oldalra meg rohanva mész 😄

Riszpekk

Bandew
Ez most akkor a default.ini-ben van, vagy a savegame-nél?

Bandew
Zsiradék! Köszi szépen!

hány gigát foglal?

http://thenamelessphoto.com/

Takimate
THNXX..

nah fent van FTPn is csak én láma nem láttam ,mert The Deadly Shadows néven rakták be... én meg Thief 3:The Deadly Shadows néven kerestem! és már nem is kell a flesget! juhéé

http://thenamelessphoto.com/

FREAK

; TTP 26348 - set light and shadow intensity tolerances to zero will impede performance,
; but it will fix this bug. They were 10 & 30, respectively. Ian and John Talley will attempt
; some optimizations later.
LightIntensityTolerance=0
ShadowIntensityTolerance=0

default.ini

10-30-ra állítva sokszorosára gyorsul a játék, akinél akad, próbálja ki!

Riszpekk

rorr
sajnos ez van én is visszasírom az AMIGÁMAT!azóta sem játszottam olyan jókat semmivel, kivéve jagged alliance1 2!

hykao
A Deus Ex 1 esetében lehet, de az, abban az idõben igen jól mutatott!!!
Most viszont más a helyzet: MULTPLATFORM!!!
...sajnos, ezek a mostaniak úgy lassúak, hogy láttunk már szebbeket, vagy ugyanilyen szépeket, de gyorsabbakat...