10699
  • FREAK
    nem kell letölteni, akinek megért 400+Áfát, hogy leszedje az ISO-t, annak megért 500 forintot CD-n a magyar szöveg

tisztelet a fordítóknak, de egy szinkron azért sokkal nagyobb munka
  • mike369
    végülis meg lehet próbálkozni vele...
  • bazza
    Én leszedném!!!!
  • mike369
    és mondd, amúgy jól vagy?
  • Andie
    Anno, mikor a Diablo2-t forditottuk, nekem irt egy srác, és felajánlotta, hogy rendelkezésünkre bocsájtja a szinkron csapatát. 8 lelkes fiú és lány, akik már sokmindent szinkronizáltak. Volt stúdiója is, meg minden, szóval frankón meg lehetett volna csinálni, csakhát 1 cd-nyi anyag lett volna, és ki az, aki azt letölti? Föleg 2 éve, mikor még nemnagyon volt ennyire elterjedve a szélesszájú net.
  • Andie
    Arghhh... most jutok egy kis lélegzethez, de már rögtön kezdödik is a következö megbeszélés. Történt valami újdonság, amiröl tudnom kell? Plz valaki irja már meg :)
    Ma még nem forditottam egy szót sem, viszont tegnap este jáccottam egy nagyon, fél 1-kor ott hagytam abba, hogy nem engedtek be a Forbidden Library-ba. Oda be sem lehet menni még?
    Most át kell mennem egy Glifés ajtón, amit ez a csajszi mutatott meg itt a könyvtárban.
    Viszont nem semmi, hogy el tudok tévedni ebben a városban?! Ez a térkép szinte semmire nem jó, soxor azt sem tudom, hol vagyok. LEgutóbb azt kaptam feladatnak, hogy menjek vissza a stonemarket-hez, és adjam oda a mancsot meg a kelyhet ennek a bucifejünek. Nemondjam, hogy háromnegyed órát bolyongtam, én már volt mindenütt, le akartam menni az oldquarterbe, a dokkba, de a stonemarketet nem találtam. A térképen csak piac meg piactér volt. Aztán véletlenül bekeveredtem egy sikátorba valahol, és megszólitott a pap. Ha oda nem megyek be véletlen, még mindig ott keringek :)
  • mike369
    mármint szertartÁs
    (jobb, mint ha szartartásnak írtam volna )
  • mike369
    SQ (south quarter) küldetések kész!
    PAG -ból még 4 fájl hátravan, de kicsit muszáj votlam abbahagyni, mert már vérzett a fülem a sok zagyvalékuktól!

Ritual of the Root = Gyökérszertartés ?
  • Takimate
    Mond neked az a fogalom valamit, hogy web-sweeper? Itt az van.
    Csoda hogy az SG-megy...
    haggyámá.
    Mondom, hogy csak otthonról tudok végre szótárral eredményesen fordítani...
    HAZUDOK ÉÉN ?? HE ??
  • FREAK
    nem piacra készülne, semmi szükség Clooney magyar hangjára :)

ismerek pár énekest, színészt (Ewan McGregor magyar hangját is személyesen), össze tudnám hozni
  • hykao #3805
    Ha fizeted a profi szinkronszínészeket, mehet...
  • hykao #3804
    Na akkor újabb "osztás": a szótárhoz nem kell megnyitni semmiféle rar-t, csak rákattintassz, és máris megjelenik a lista!!! de ha úgy tetszik -> jobb klikk (a már megjelent listán) -> forrás megtekintése -> és elmented magadnak az előugró .txt fájlt...
  • Takimate
    vigyázz mert mostanában vissza kell ám itt olvasni, és erről már esett szó !
  • Takimate
    a szél már én vagyok !
  • FREAK
    én belevágnék szívesen, valamennyire konyítok hozzá, csak a szoftveres részhez nem értek
  • _Vegeta_
    Hangokat nem akarjatok magyarositani ?

Lehet lehurrogni! :)
  • Takimate
    a melóhelyemen nem tudok rar-t megnyitni, csak otthon..
    so that's why...
  • Takimate
  • IMYke2.0.0.0
    ÉS jogosan!

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
    -----------------------------------------
  • Spaw
    Vigyázz!!! Megy az osztás.:)
  • hykao #3795
    Ehh, te komolyan ilyen értetlen vagy???

Thief 3 segédszótár, azaz az eddig áttárgyalt-kivesézett-lerágottcsont-magyarított kifejezések listája!!! Kukk a magyarítás oldalra!!!
  • Takimate
    azjóóóó
  • hykao #3793
    #3780 ...én nem értem...jó, hogy bizonyos helyeken azt súlykolták: "ne nézz hátra csak előre"...de ez itt nem az a témakör!!! Tessék már visszafele is olvasni egy kicsit...
  • Takimate
    gyalázat lista ? én Szégyen kézikönyvnek fordítottam, na mindegy.
    Jogos. A melóhelyemen kezdtem el most fordítani mert van egy kis időm.
    Nem para !
    Hazaérés, és szótárt is használás !
  • Spaw
    4.6-al már nem macskás:)
  • Takimate
    én is inkább a villódzzó falakat választottam.
    Nem villog olyan vészesen sok helyen, de kegyetlenül idegesítő amit a 4.4 szaggatás terén művel.
    AZ! elrontotta a játékélményemet pikpakk.
  • hykao #3789
    Catalyst 4.6 ügyben kukk: #3712 ("...ne csak nézz, hanem láss!")
  • Takimate
    és még a 4.6-al is el van macskásodva Garrett ?
  • hykao #3787
    TAKIMATE! A kérdéseidből amúgy kiderül, hogy továbbra sem használod a thief3-segédszótárt! Miért? Meg akarod nehezíteni a saját dolgod (és a miénket is)? :)))
  • Spaw
    thnxx. azt fogom tenni.
  • grebber
    Sorry nem olvastam vissza.
  • hykao #3784
    Banyek, nem is te lettél volna, ha nem rukkolsz elő valami hasonlóval...
  • hykao #3783
    Nem vágom mi a különbség a barát és a felebarát közt a magyarban?!

Amúgy a Brethen olyan "barát"-ot is jelent, mint a szrezetesek, papok témakörben a "barát"
  • grebber
    ATI Catalyst 4.6-al probálta valaki hogy milyen a game????
  • FREAK
    "Áruló felebarát"?

hmm?
  • hykao #3780
    az azért lassul be, mert dolgozik a videokártya a fény-árnyék móka miatt...a villódzás alatt meg nem (annyit)
    inkább vedd le az árnyékrészletességet, vagy az élsimítást, minthogy rosszul jelenítsen meg...
  • FREAK
    te tudod, de szerintem buta döntés

ebben a játékban NEM KELL magas frame rate, semmi nem múlik rajta, nem futkározol, nem harcolsz, lopakodni meg 15 fps is elég

ellenben ha nem tudod, hogy hol milyen fények vannak, mert folyamatosan változik az egész, és a legnagyobb árnyékban is világítanak a falak, a saját élményedet rontod el
  • hykao #3778
    Ezt a felebarát és árulót szerintem elég lenne árulónak fordítani, hisz egy személyről van szó, aki barátnak mutatja magát, de közben áruló...
    vagy a "Barátnak mutatkozó Áruló" v.vmi. ilyesmi
  • Spaw
    Nekem 4.4-el valamiért belassul egy-két helyen. Akkor inkább a villódzás.
  • FREAK
    én sem tudom, mit vártál, amikor megmondták, hogy 4.4 kell :)