Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tibor16
Sziasztok,
-elõször is thx a magyarítás eddig elkészült részét
- másodszor, -kérdésem -a küldik leírása fordíthtó lesz??? -mert akkor inkább várnék, amíg sor kerül rá...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

UUUUPSZ!

a 2600+ 2Mhz-en megy... de ha nem akarod túlhúzogatni vegyél 2400+-t, mert az is 2Mhz-es, ha meg húzni akarod, akkor 2500+-t, mert az csak 1,8Mhz, viszont húzható mint állat...

Bandew
Hát nekem nagy durranás lesz, mert írásbelin kettõbõl húztak.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Szerintetek ha kicserélném a 2000+ procimat legalább 2600+-ra, akkor már jól menne? Az hány mhz+?

War. War never changes.

OK! küldd el ami kész van és majd befejezem! már úgyis belefogtam a helynevekbe is.
Az érettségihez meg nagy kalappal! Bár nekem már elég régen volt, de nem volt egy nagy durranás... Csak húzz pár jó tételt

Ilyet nem szoktam csinálni, de sztem is szar a gefFX5600... anno azt mondták (gef3Ti-m volt) hogy ne ati radeon 9600-at vegyek, hanem gefFX5600-at. Hát köszönöm szépen...szinte játszhatatlan. Hogy lehet az, hogy egy gefFX5200-an jobban megy a game mint az 5600-on?

War. War never changes.

Bandew
Halihó mike!
Sztem én felfüggesztem a tárgyak fordítását, mert sajna kénytelen vagyok. Az az igazság, hogy vannak olyan tárgynevek, amikrõl nem tudom, hogy micsoda (nem a jelentése, hanem maga a tárgy), tehát nem tudom mire fordítsam. Így csak oltári nagy baromságok jönnének ki, tükörfordítást meg nem akarok. Csak akkor tudok belemerülni, ha már végigtoltam a játékot, az meg most a szóbeli érettségi elõtt, kicsit akadozva fog menni.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

2400+ 512DDR Ati9600XT
nálam 1024x768-ban minden maxon megy gond nélkül...

bon
Elakadtam a Pagan Sanctuary pályán. Egy romos épületekkel teletüzdelt pálya a pálya egyik részén egy hosszú lépcsõsoron keresztül lelehet meni egy barlangba aminek a végén egy hatalmas termeben egy szörny sétálgatot a terem közepén vagy egy nagy fa ami valamit szorongat a fa elõtt 3 jelékppet ábárzoló kötábla van a földön amire ráraktam a sámán nõ holtestét és ennek hatására a fa engedet a valami szorításából de még két karja van és bármilyen holtesetet dobok a köre nem akarja elengedni semmi pénzért. Ötleteket várok. Köszönöm.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

PAYNE
neked milyen géped van?

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

bár #2024 -nél az fx5600 is kevés volt, de ott a proci volt jóval "vékonyabb" (2000+)
szerintem neked menni fog!

PAYNE
aha oxi az lesz

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

PAYNE
akkor inkább vegyek fx5600-at? az úgy jobb lenne?

szegény fx5200 vért fog izzadni...
a többi jó!

Lacc
Pedig nekem már voltak olyan zárak, sõt nem is egy, ahol nem csak a 4 irányba kellett próbálgatni, hanem átlósan is. Sõt, szerintem olyan is volt egy-kettõ, ahol a dõlésszöget is kellett változtatni egérrel, bár lehet hogy csak nekem tûnt úgy.
PAYNE
nem fut...
námbaj akkor majd 2 hét mulva!
thx mukika!

középkori hangulatú, sötét bejutok-és-megszerzem-a... típusú (kb. hitman, splinter cell,...)
szerintem nagyon hangulatos és igencsak jó a game!

PAYNE
gef2 mx400 1200mhz proci 384mb ram

de nem baj ha ezen nem fut mert új gépet veszek a 2 hét mulva ami ilyesmi lesz:
gef fx5200 256mb ddr, 2600+amd proci 512 ddr ram

(ha fut a felsõn akkor még ma megrendelem)

mukika
System Requirements

The minimum system requirements are as follows:

COMPUTER: IBM PC or 100% compatible
OPERATING SYSTEM: Windows 2000 or Windows XP (95/98/ME/NT not supported)
CPU: Intel Pentium IV 1.5 GHz (or AMD Athlon XP equivalent)
MEMORY: 256 MB system memory
GRAPHICS: 64 MB video memory, Direct3D 9.0, and Pixel Shader 1.1
SOUND: 100% DirectSound 9 compatible sound card
HARD DRIVE: 3,000 MB free hard disk space
CD-ROM: Quad-speed CD drive or DVD drive (DVD required for European versions)
INPUT DEVICES: Keyboard and mouse

The recommended system requirements are as above with the following changes:

CPU: Intel Pentium IV 2.0 GHz (or AMD Athlon XP equivalent)
MEMORY: 512 MB system memory
GRAPHICS: 128 MB video memory, Direct3D 9.0, and Pixel Shader 1.1

ha leírod a géped, megmondom kb. hogy fog futni, mert ez elég relatív...

PAYNE
meg valami olyat hogy mirõl szól a játék?
(pici sztori, játékmenet, hangulat stb...)

PAYNE
egy hardver követelményt mond valaki?

írj egy mailcímet és elküldöm, vagy töltsd le innen:
http://imyke2000.sync.hu/
a képanyagot leszámítva ott is minden megvan!

tep
Emberek.....azért az elsõ pálán az a képhez való felugrás nagy szivatás volt 😄D
Fõleg , hogy FPS módban nyomom végig......ki a f*sz gondolta volna , hogy itt ugrándozni is kell , fõleg az 1-2. rész után??? 😄DD

\"SLICE of LIFE\"

The Garrett
ez függ attól is milyen nehézségi fokon játszol... gondolom nem hard/expert be nyomod.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Lehet késõbb lesznek keményebb zárak is ahol már a dõlésszöggel is variálni kell. Mégcsak a 2. vagy 3. pályán vagyok.

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

Hmuda
Hát én még csak négy-féle iránnyal találkoztam záraknál, pedig összehozott már néhánnyal a balszerencse.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

The Garrett
amugy nem mert 8 helyen nylíhat 😛

égtájak szerint könnyebb: N;W;S;E; NW;WS;SE;NE

The Garrett
sz.tem meg fülbevaló csak rossz helyen csillogott 😊

The Garrett
kipróbáltam... tényleg az 😄DDDDDDDDDDD

IMYke2.0.0.0
Minden angol szöveg lefordítva - még az X-BoX-osak is...

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Thief III Menürendszer 100% - befejeztem. Ez kész.
Az oldalamon, a .:Linkek:. alatt található.
Tessék implantálni a magyarításba!

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hmuda
DC++

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Lehet ütni oszt leng.

Hmuda
Hát én azzal szoktam formában tartani magam. Van hogy egy éjszaka egyetlen zárat se nyitok ki és valahogy éberen kell tartani magam, hogy már a legkisebb rezdülésre kattintsak.

A szobában van, de nem a kép mögött😊 Kicsit körbenézel sztem kiszúrod.

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

BlackShadow
megoldva , visszaolvastam 😄 izé a házban az a próbababa jó vmire v csak dísz?: )

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Az a gyakorlózár mire jó? 500 pezoért akarta adni az a széphangú lány, nem vettem meg. Így is tök egyszerû a zárnyitás, 4 lehetséges helyen nyílik egy retesz. Jobb/bal/fent/lent, még a piszkavas állásszögével se kell babrálni.

BlackShadow
ize lenne egy kerdesem, a 2. payan ott vok h meg kell találnom egy titkos kapcsolot embernek a nemtommiyébe. egyik könyvben oyasmi volt h egy kép mögött van de nemtalálom sehol azt a kapcsolót 😊 merre van? 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Tud vki privibe nyomni 1 ftp-t ahonnan le lehet huzni?😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Takimate
Mike369 ?
ötlet ?

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

Takimate
Lehet hogy elmebeteg vagyok, de nekem akkor sem engedi letölteni ha a "Thief 3 magyar menü 90%" -ra kattintok.
Azt mondja, az ingyenwebnet, hogy 404-es hiba.

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

Hmuda
Hát nekem mindig kell utánpótlás víznyilakból és ha van valami extra vétel akkor arra mindig lecsapok (mint például az új gyakorlózár a házba).

hykao
tibor16
Sziasztok, -olvasom, hogy belekezdtetek a fordításba, meg esetleg az eddig elkészültet le lehetne szedni...nnna ez a kérdésem, -honnan is???

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

hykao
Ja, csak én pl. még nem tudtam mire elkölteni.
Bár igaz még csak az elején járhatok (most vagyok a Kalapácsos Rend vagy mifene után), de eddig nemigen kellett használnom a felszerelésemet, csak nagy ritkán.
Hmuda
Nem akar valaki oldalt csinálni? Küldenék egy pár cuccot... :-)))

(képek, tipek, titkok, stb)