Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ötletet várok a blackjack magyar nevére!
(dorong, husáng, furkósbot... vagy valami jobb?)

FREAK
MX-en nem fut

Riszpekk

Mr_no_NaMe
izé

"ménem megy?😞"
Mr_no_NaMe
Nekem nem indul el a demója😞(
Geforce MX42-as videó karim van nemhiszem hogy olyan rossz lenne hogy nem indulna el rajta😞
Most ménem megy?😊
The Garrett
ezt tanusítom. Gef4mx440 rõl váltottam ati 8500 ra és ég és föld 😉

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

hykao
nm
bon
köszi a segítséget

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

hykao
Hát, azt kell, hogy mondjam: ehhez a játékhoz tényleg kell egy minimális angol nyelvtudás...nameg a szövegek végigolvasása...
Ha nagyon nem érted, akkor inkább érdemes lenne megvárnod a magyarítást.

Amúgy, hogy hozzáférhess a zsákmányhoz, kell: víz, moha, vér.
A véren már túl vagy, és van nálad víz, és moha nyíl...
Shalebridge Cradleben hol kell infot szerezni a Hag-rol? Es a multban vagy rendesen?
ha esetleg tart mar ott valaki..
bon
Nos úgy látom nagyon éltért a topic eredeti témályától. Tudna segítenni valaki a #2096 hozzászolásomba leirtakon. Eléglenne ha valaki megmondaná mi a feladat mert nem teljesen értem mindegyiket. Köszönöm

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

hykao
Mé' haragudnék?! Próbálom megvilágítani az elméd...úgy tûnik sikertelenül.
hykao
Ja, sosem volt velük gond...max. el sem indul a játék.
Mint most a te esetedben!!!
Jól átvágták a népet ezekkel a Gef4-nek kamuzott MX-ekkel, amik valójában Gef2 kategóriájú kártyák (DirectX 7 támogatással!!!), bármelyik mezei 8500 ATI szarrá veri õket.

...és sorozatosan el sem indul rajtuk a sok nVidia logóval ellátott játék: Deus Ex 2, Splinter Cell 2, ez, stb.
The Garrett
Hát nemtudom nekem a morrowind nem mérvadó ha kártyát/gépet AKÁRMIT tesztelnék....
+ azt a cikket 2-3 éve írták....
Da ha nagyon ezen akarsz lovagolni mondok 25 játékot ami atin megy jobban.

PAYNE
én nem akarok vitázni semmilyen kártyáról mert talán nem ide tartozik....
DE a morrowin d akármilyen nvidiás kártyával jobban megy
(bocsánat az offokért)

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

PAYNE
a morrowind 😊

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

The Garrett
Jó akkor most az 5 évvel ezelõtti kártyák teljesítményérõl fogtok vitázni vagy a MOSTANIAKRÓL << mert akkor talán értelme is lenne az egész vitának....

PAYNE
atihoz képest... bocsánat ujra...

PAYNE
haraxol cimbi?

PAYNE
atiho képest. bocsánat

PAYNE
he he he he!!!
de ebbe ne menjünk bele mert az nvidiát sem kell félteni, mert a mai kártyáinak nem kelll szégyenkezni az nvidiához képest... az új 6000-res széria pedig nagyon faxa lesz.
én sem vagyok fan csak én nvidiás kártyákat használok és még sosem volt velük gond... persze az ati kártyáknak is me g van az elõnye mert példáúl van olyan játék ami win xp és nvidia kártyával tök bugos de ati win xpvel nem....

hiba
miez a nagy ati vs nv ismet?
ti4200on sokkal jobban m1 ?😊

hykao
ok, ok
hykao
Nem viccnek szántam!!!
Morrowind az kimaradt az életembõl, de egy játék miatt nem hiszem, hogy érdemes lenne nVidiázni...
De ha akartok, akkor játsszatok a cimborákkal akár életetek végéig azzal, az nVidiátokon...a többi játéknál meg kápráztassátok el magatokat az állóképekkel...
a gyorstöltés nem rossz gondolat, az árnyékokat meg már átírtam...

PAYNE
bocsánat hogy szétoffoljuk a topikot! csak ne moderáljatok ki bennünket... 😄DDD

PAYNE
ja télleg! 😄

hykao
külömbség=különbség!!!

...és ha itt tartunk, újabb észrevételek:

"gyors betöltés" helyett lehetne -> "gyorstöltés" (hamár a párja gyorsmentés)
illetve kilépésnél is jobb lenne inkább "árnyak", az "árnyékok" helyett
PAYNE
ezzel egyetértek...

el ne feledkezz a gyerekedrõl...

PAYNE
nem is vettem bántásnak pajtás... 😄DDDD

PAYNE
borzasztóan vicces vagy de élõ példa erre a morrowind haverom gef ti 4200-assal tök simán nyomta mindenféle patch nélkül, másik haverom atis kártyával hosszas peccselés után is csak fele olyan részletességgel tudta játszani... (pedig a két card nagyjából 1 szintû volt)
vagy ha ennek nem hiszel akkor olvasd el a 2002 júniusi gamestar-ban a morrowind tesztet. kedves cikkíró elmondta hogy ati kártyával igen durván röcögött a játék, és Nvidiával nem volt (annyi) gond.
és errõl a témáról nem csak hallottam hanem tapasztaltam...
Ja és nyugi foglalkozom monával is! 😄DDDDDD
(de tudod még a feleségem gyilkosaival is le akarok számolni! 😄DDDD)

hykao
Dehogy bántom...a bántás nem itt kezdõdik...
Mondom, nem fan vagyok. Annó a 3DFX kártyámat azonnal cseréltem Riva128-ra, ahogy megjelent! ...és aztán, amikor az ATI feltámadt a Radeonnal, onnantól az nVidia nálam nem játszott, mert mindig volt valami ami az ATI javára billentette a mérleget (jobb ár, vagy jobb képminõség, vagy TV kimenet stb.)
tökmindegy, milyen a konfig, csak fusson rajta aminek futnia kell és kész...

Akkora OFF-ban vagyunk, hogy már kezd elhalványulni a Thief fejléc

FREAK
nekem már volt nVidia, Savage, Kyro és Ati és mind jó volt

nVidia-t minden támogatja, de maga idejében a többi kártya mindig fejelte valamivel

Riszpekk

ugyanez volt az intellel meg az amd-vel

ne bántsd már szegényt!
amíg én is nvidiás voltam (tnt2, Gf2mx200, Gf2mx400, Gf3Ti200, Gf4Ti4200) addig én is orrba-szájba szidtam az ATI-t.
Tény, hogy mindkettõt ki kell próbálni, hogy lásd a külömbséget...

hykao
Látszik, hogy olyan témáról próbálsz értekezni, amirõl csak hallottál...

1. Melyik játék nyûglõdik ATI kártyával (ami nVidiával nem)???
Mert én még nem találkoztam ilyennel! Olyannal viszont már igen, hogy az nVidiára optimalizált játék szebb, és gyorsabb ATI-val...errõl ennyit.

2. Persze, ha a pénz nem akadály, akkor érdemes nagyobb procit venni a csúcs videokártya mellé...de a hozzászólásaitokból nem az tûnt ki, hogy a pénz nem akadály...azt hiszem nem értetted meg amit írtam -> próbáld többször elolvasni, és helyesen értelmezni...

3. Amennyiben a kártya softmodolható (ha tudod, mi ez...) akkor minden játék megvan vele...(saját példa: 9800SE alapon, 3dmark03: 3500, softmod után: 5900)

4. Inkább foglalkozz Monával...
The Garrett
majd csniálok 1 scr shotot, mikor nw állásban nyitom a zárat.

DE mondom szerintem ez nehézségi fok függõ.

Amugy kéne 1 kis help. A clocktower pályán vagok ,és mikor quicksave-t akarok nyomni kilép a játék. Rendes save nél ugyanez, save nélkül pedig nem fogom tudni megcsinálni a pályát szerintem. Tudnátko adni 1 mentést a pálya végérõl?

The Garrett
énis nvidia párti voltam, amig nem lett ati kártyám 😄

hykao
Azt mindenképp! Érdekes módon a Deus Ex 2-nél még gyorsabb volt azzal a homályosítással, de úgy tûnik a Thiefre ezt is antioptimalizálták...(lehet, hogy pénzt kaptak valamelyik hardvergyártótól...bõvítéskényszerítõzés...)
PAYNE
én alapból geforce párti vagyok! mert nem egy játék nyûglõdik ati kártyákkal...
viszont ha egy csúcs kártyát vesz a delikvens (nagyon faxa kártyára gondolok) akkor mindenképpen érdemes mellé egy nagy procit pakolni...
tuningot meg sztem tök fölösleges beiktatni,mert nem minden játék van meg velük. (keményebb tuningok meg nem kizárt hogy kivégzika a 3d kártyát, vagy jelentõsen lecsökkentik az élettartamát...)

persze! alapból ki kell venni azt a finomítási izét (mint a hitman 3-ban) és az kapásból megdobja a teljesítményt, ha kell...

krob
Gyengebb masinaval rendelkezoknek:
Nalam 1024*768-ban jatszhato sebesseggel, igaz LOW detail-en megy.
konfig: 1200TBird 512RAM ATI9000PRO (semmi tuning)
Persze teljes pompajaban volna jo jatszani egy ilyen gameval, de nem mindenki engedheti meg maganak, nekunk marad a jatekelmeny

hykao
Miért baromság? Mert esetleg a segítségével gyorsabb lesz a játék, illetve megszûnnek a játékkal kapcsolatos egyéb kifágyási stb. problémák?
Az EIDOS fórumából való a dolog!

hykao
Kis OFF...

Gép vásárló, gép bõvítõ emberkék:
Fölösleges 2000, vagy 2000+ fölötti procikat venni, ha a videokártya terveitek nincsenek összhangban vele!
A videokártyára fókuszáljatok, mert azon van a hangsúly!!!
Hiába lesz akár 3000-es procitok, ha a videokártya ilyen 5200, meg 5600-as fx-ekben kimerül...csodát ne várjatok!
A proci nem baj, ha csak 2000-es, inkább a videokártya legyen erõsebb! ...és inkább ATI-t javaslok.
Nem vagyok FAN, de jóideje már csak AMD procijaim, meg ATI kártyáim vannak, a jobb ár/teljesítmény viszony, és a jobb tuninglehetõségek miatt (vid.kártya).
Komolyan mondom, hogy az FX5200-5600-oknál még egy 9500 ATI is gyorsabb (fõleg, ha még softmodolható is 9700-ra).
Nekem már régóta egy 2000+ procim van (a legrégebbi), egész egyszerûen azért, mert nem érzem szükségét lecserélni, inkább a videokártyákat cseréltem jobbakra: elõbb egy softmodolt 9500-as, majd nemrég egy 9800pro-ra modolt 9800SE került a gépbe.
4X élsimítás, 8x aniso mellett 1024x768-ban minden játék elfogadhatóan fut.
Takimate!
Leveled lesz!

minden fordítható, kivéve a párbeszédeket

tomasz
Nem az csak sztem 1 baromság

Aki ezt az üzenetet olvassa az már rendelheti a koporsóját!