Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Persze! az inventory.sch, maprooms.sch, misc.sch -ban vannak a tárgyak, helyszínek,... azokban még bõven van mit fordítami! Ha segítesz, azt megköszönném!
Szedd le az eddigi fordításomat és ezeknek ess neki, ha gondolod!
Akkor ezekhez én már nem nyúlok!

hykao
Amúgy KGY reagált valamit?

Írtam privátot az egyik HunGameses srácnak is, mert azt írta, hogy akarják fordítani õk is.
hykao
Most akkor fordítsak valamit, vagy mi?
hykao
még:

Finomítás = Dicsfény effekt, vagy Tündöklés effekt, vagy Ragyogás effekt, vagy valami ilyesmi.
BlackShadow
zsir ez a játék csak én nagyon nem tudok eligazodni benne 😄 arra még rájövök h hol vagyok a térképen amikor kezdek de utánna amikor akarok vhova eljutni... katasztrófa 😄 nincs vmi helyzetmutató? :p

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

OK! Köszi!
Mellesleg most vettem észre, hogy miért voltak még angol kifejezések!
Néhány helyen a francia sor fel volt cserélve az angollal én meg mindig automatikusan az 1. sort írtam át

hykao
Nincs mit. Apróbb fordítási dolgokban is besegíthetek ha kell, de pl. a párbeszédeket, írásokat nem vállalnám, mert az szerintem nagyon komoly fordítói munka lenne, amennyiben vissza akarnánk adni az irodalmias óangol hangulatot.
De fegyverek, helyszínek, tárgyak nevei stb.-ben egy kicsit segíthetek, ha kell.
hykao
még:

FACTION = VISZONYOK
Új változások = Változások
Szünet = Játék alatti menü
köszi a tippeket!
a többsége jogos pont ezért kértem, hogy tesztelgessétek!
amit tudok, azt kijavítom folyamatosan.

Bandew
Ja az fontos, hogy ne tükörfordítás legyen. Pl a menübe se az legyen, hogy kilépés az asztalra, sztem jobban néz ki, ha csak simán kilépés.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

tibor16
Jaja, nekem is 8500 van, és simán elmegy. Egyetlen baja, hogy directX 8-as kártya. A 9000-esek lehet, hogy nagyjából annyit tudnak csak dirct x 9-esek, -asszem....na de még átcsúsznék offba, úgyhogy ennyi...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

hykao
pl. még:

fényerõsség = fényerõ
multismapling = élsimítás
IRÁNYÍTÁS = EGYÉB
GOMBOK = IRÁNYÍTÁS
Minõségi szint = Részletesség
Vsynch = Függõleges képszinkron
Nézetremegés = Auto középnézet
Invert Mouselook = Fordított egér(nézet)
Fényáttûnés = Fénytáv
tomasz
mind1!!

Aki ezt az üzenetet olvassa az már rendelheti a koporsóját!

hykao
mike369: újabb észrevételek:
-papokat egy p-vel írjuk. (Garrett-re kattintva)
-a menüben nem ártana finomítani, összehangolni a dolgokat, mert néhol nem a legideálisabb az összkép (pl: kedves), illetve egy két esetben nem a legmegfelelõbb a fordítás (pl. nézet remegés vagy, hogy van)
hykao
Az egyik - számodra - elzárt terület a tiltott könyvtár részleg. Na ez ahol van, az oda vezetõ folyosóból nyíló kör alakú helyiségben van a keresett személy. (pár lépcsõfokot le kell menni a körfolyosóról)
hykao
Inkább az MX kártyádról kéne lemondanod!
Nem hiszem el, hogy nem tudsz pár rongyot rádobni egy 8500-ra, azon gond nélkül menni fog minden egyelõre.
Ellenkezõ esetben majdnem az összes új játékról le kell majd mondanod, mert bizony az MX-eden nem fognak elindulni!!!
bon
Senki nem tud segítenni a #2167-es hozzászolásomban leirtakban?

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Bandew
Várjuk várjuk! :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Acca Thief3 cikket😊

AbitIS7,P4 2800Mhz,2*512Mb Kingmax 400Mhz DUALTinyBGA,TT Aquarius II,Gigabyte 9600pro 128MB,LG GSA-4040B,Pioneer 120s,WD60GB 7200Rpm,SBlive5.1,Samsung 755DFX,MS3.0, Logitech InetKeyb, Icemat 2.0

bazdmeg, nem hiszem el, itt volt az orrom elött😄
Annyira fasz vagyok hogy fel se tünt😊
Na mind1, pedig gondolhattam volna, mert elég gyanus😊
Kösz a rávezetést.

AbitIS7,P4 2800Mhz,2*512Mb Kingmax 400Mhz DUALTinyBGA,TT Aquarius II,Gigabyte 9600pro 128MB,LG GSA-4040B,Pioneer 120s,WD60GB 7200Rpm,SBlive5.1,Samsung 755DFX,MS3.0, Logitech InetKeyb, Icemat 2.0

FREAK
jeesssssszzz megkaptam a Thief3 cikket!

Riszpekk

FREAK
tök durva, én bementem a szobába, és tök sötétben egybõl a kapcsolóhoz mentem, nem is kutattam

biztos ráéreztem az elsõ két epizód után, hogy mit kell keresni 😊

Riszpekk

Csá. Én is elakadtam. Lehet én vagyok a láma, de azért megkérdem. Az elsõ pályán, mikor az utolsó szobába benn vagyok vmi secret switchet kéne megtalálnom, na mármost a gond az, hogy nemtom, hol a gecibe lehet! Tudnátok segíteni! Köszi és bocs, ha már volt.

Mr_no_NaMe
Aha..
Akkor télleg lemondthatok a Thief III-ról.
az egy tulajdonsága a videokártyának, ami vagy van, vagy nincs (az egy megjelenítési eljáráshoz kell)

FREAK
le lehet tölteni a számgépboltok polcairól már 20 rongytól kezdõdõen

Riszpekk

Mr_no_NaMe
Honnan lehetne olyantot letölteni?
Mr_no_NaMe
De miaza Pixel Shared 1.1?
Negwar
Vannak ilyen szekták amikel ugye illik jóban lenni. De kérdem én azt hogy kell??? Mert amint meglátnak megprobálnak megölni. A dock-nál már nem tok egy lépést se tenni mert minden sarkon áll egy katona. pls help

\"This is a good day to die!\"

hát ez valóban így van, ez benne volt a rídmíben is!

Mr_no_NaMe
Na nagy nehezen megjelenítettem a hibaüzit:

"Engine requires video card Pixel Shared 1.1 or greater capabilites"

Asszem ez volt a Splinter cell Pandora tomorow nál is a hiba!Ugyanez a Pixel sharedos mittomén micsoda.
ok!

Bandew
VAnnal az ini fájl alján fegyverleírások. Elég könnyû mondatok.
AMúgy tök vicces, hogy pont angolból húztak. :-D

Mr_no_NaMe
Elindítom,aztán 2 máspdpercel az indítás után kilép
eggy hibauzenettel.A hibaüzenetet nem sikerult még elolvasni mert ugye új ablakba jelenik meg ésha a tálcán ráklikkelek egyszerüen semmi nem történik!De azért még próbálkozom
The Garrett
Pl a jacknal's paw meg ilyenek? 😊 szerintem azokat nem kell fordítani. ÁLt egyértelmû melyik is az a tárgy, ha meglátod.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
a haranghoz kb ott tudsz odamenni ahol bemászol a templomba. Csak nem lefele mész hanem fel a tetõre.
A fõpap lakosztálya pedig az udvar felett van ( az uvaron felszaladsz 1 hosszú lépcsõsoron.. Az udvar a fõcsarnokból nyílik.

ok akkor bunkó lett! amúgy a tárgyakkal is szinte teljesen kész lettem, csak a speciálisakat kellene a játékban is látni...

Fritz Von...
Sziasztok! Bocsi, de kicsit vissza kell kanyarodnom az eredeti témához.

Na szóval: most a Hammerite szekta kelyhét kell ellopnom. Eddig minden fasza volt, de elakadtam. A templomban megpréseltem azt az izét, most a High Priest lakosztályból kéne megszereznem a szimbólumot. Amit nem találok. Emellett ugye info lenne az is, hogy ha a harangot megkongatom, akkor a papok elmennek imádkozni, de a harangot sem találom.

(Lehet, hogy csak az a baj, hogy besüt a nap és alig látok valamit? )

Szal pls help!

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

bon
Nos megint elakadtam a játékkal egy könyvtárba vagyok addig nem hagyhatom el míg nem beszéltem mindenkivel. Elvileg még Keeper Isolde-val nem bezséltem. Hol találom õt? Van két zárt ajtó amiket õrõkõk õriznek oda nem tudok bemenni mert nem hagyják ha megölöm õket meg vége a játéknak.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

tibor16
Figyuzzá már, nem látom a vidikártyádon kívül, hogy mi a gond, csak azt, hogy nem megy... -tán egy kicsit bõvebben...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

tibor16
A magam részérõl bevallottan rossz vagyok ángolbol, (teljesen be vagyok a játékra indulva,) ezért tûkön állava-ülve, -toporzékolva a türelmetlenségtõl -bocs- várom a további fordításokat. Nem akarom elsz***i a játékélkményt azzal, hogy nem értem mit csinálok....

Tart már valaki annál az intézetes pályánál?Mert atom para,eddig egy összedrótozott fejû freddy kruegerrel találkoztam,és nem merek játszani :X

psnid HaTeBeKa

Mr_no_NaMe
Na jó akkor ennyit a Thiefrõl...
Pedig úgy vártam már vagy 4 hónapja...
Még aza köcsög demó se indul el.
Megyek és fölkötöm magam!
tibor16
Jajmár úúúúgyunoom, -szinte minden topicban elkezdik az ATI vs NVidia meccset, -haggggyyyuk mááá a francba!!!!!
Persze más, ha valakinek ezmegaz nem megy, és kell egy kis segítség, de így szétq**ja a topicot.

The Garrett
most erre mit mondjak? 😄
hülye kérdésre hülye válasz 😄
ne

Bandew
Én bunkónak neveztem el.

FREAK
ólmosbot

Riszpekk

Mr_no_NaMe
Akkor most vegyek új videókártyát vagy mi?
a jó öreg bunkócska, ugye?

The Garrett
bunkó. mármint a tárgy.