10699
-
#3975 hogy ne lenne benne multi? már az 1.6.6-os verziónál tart a dolog...
nekem jó volt így, mert nincs kormányom, ennél nagyobb ráalitással már játszhatatlan lett volna ...mint sajna a GTR, pedig az milyen jó lesz a demó alapján Hmmm...egy CLK GTR....
Na de ON -
#3974 MBWR rulez, lenne benne multi meg rendes sérülés..... ihajj :D -
#3973 Persze, hogy jó, nem állítottam az ellenkezőjét.
De azért még lehet beszélni a hibáiról is (vagy amit én annak tartok...)
Pl. a vége felé már kicsit unalmas a sok ugyanolyan környezet, textúra, kép stb.
Én az utóbbi időben jelentősen lecsökkentettem a játék fogyasztásomat... Hitman 3, Splinter Cell 2, Mercedes Benz WR, most ez ...ahogy idősödöm, annyira szűkül a kör... -
#3972 sajnos az Eidos nem :) -
#3971 Igaz elfelejtettem az xboxot -
#3970 Azért jó ez a játék, sőt nagyon jó, persze minden relatív,
a mai játkokhoz képest pedig szuper! -
#3969 :DDDD -
#3968 gondoltam, hogy nem a szinkronszínészek hiánya lesz a szűk keresztmetszet... -
#3967 nem néztem túl sokat, és nem is szeretem...
csak példákat írtam, 30 mp gondolkodás után...ha játékfejlesztő lennék, és pénzért lötyögnék, akkor valszeg lennének jobb ötleteim is, nem 30 mp-esek... -
#3966 akkor lesz aktuális, ha valaki rájön, hogyan lehet kicserélni a hang fájlokat, addig csak merész ötlet -
#3965 nem korai? -
spR #3964 Credits-ben fel vannak sorolva a szinkronszínészek. (Jól a végén vannak).
Egyébként jó ez a game, (Thief 1-et imádtam, 2 sajna kimaradt) de iszonyat bugos. -
#3963 Freak nyiss egy szinkronos topicot -
#3962 Freak a kompetens a dologban!! Hát bazz tényleg alakul a szinkronstáb. Én bevállalom ingyenis ha már a szent ügyről van szó... -
#3961 Én mondjuk jó lennék dádvádernek a diliházban így 56 évesen -
#3960 azért azt vegyük számításba, hogy a szereplők többsége 30+ éves, és a digitális technológia sem képes csodákra, úgyhogy ne 18 évesek jelentkezzenek :D -
#3959 Ja -
#3958 cool, ha összejön elég ember már csak idő (meg lehetőség) kell :)
-
#3957 szerintem is jobb lett volna egy fejlesztett dark engine, de azzal soha nem csinálnak ilyen lighting megoldásokat, szóval mégis jobb így :) -
#3956 Azért a szereplők belógása megmaradt
Az alagutak vajon hány polyból állnak? 3?
Nekem a régi motor jobban bejött volna, ne felejtsük el hogy a gépünk is gyorsúlt 3-4 év óta -
#3955 jelentkeznék szinkronszinésznek , ez a szinkron 5let nagyon jó,ha értenék hozzá egymagam megcsinálnám (vannak jó hangtorzitó progijaim ).szal engem érdekel a dolog remélem nem halva született a kezdeményezés... -
#3954 hja de az más motor -
#3953 A filmek feliratai legkésőbb holnap elkészülnek és akkor egyben küldöm az egészet, a kijavított eddigi fordításaimmal együtt!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
----------------------------------------- -
#3952 Az 1,2-ben nem talákoztam textúra hibával pedi helyenként szebb is volt, pl szőnyegek.
Időnként elfelejti a brightness beállítást, újra fel kell erősítenem -
#3951 Ismét egy visszatérő téma.A most kiadott 4.6-os Ati driver release notesjában benne van a Thief3 buggal kapcsolatban,hogy ez egy ismert probléma és a javítást a következő driver tartalmazza. Ezt csak annak írom akit zavar a falvillogás és 4.4-el belassul bármit csinál. -
#3950 üdv...hogy álltok a feladatok fordításával? -
mike369 #3949 IMYke!
ha kész lettél a subtitlessel vagy abbahagytad, akkor ami készen van azt lécci küldd majd el, vagy tedd fel a múltkori helyre!
Köszi! -
_Vegeta_ #3948 Bocs de a fa**omnak sincs ideje vegigolvasni 2000 hozzaszolast :\ -
_Vegeta_ #3947 Detto :) En is szivesen adnam hangomat, de nemhiszem h kellene. :D -
#3946 nyílzápor, mozgó falak egy múzeumban?? :/
túl sok Indiana Jones-t néztél :D -
mike369 #3945 NNNNNA!
felraktam, ami eddig készen van, lehet próbálgatni! A PAG küldetésekből már csak 4 fájl van hátra, a MUS-okból meg 5.
Ezek már holnapra maradnak...
Apropó, aki esetleg nem vette volna észre: közben az SQ fájlokkal is kész lettem! -
mike369 #3944 ÁHÁ! vagyis lápisz! -
#3943 Forgó robotkamerafejek voltak a szobákban értitek?? Ha meglátott riasztott és lement a rács,meg beindult a sziréna. Dedurva volt atyaég!!! Ennyit a középkori biztonsági rendszerről. -
#3942 természetesen nem...de láttunk már jópár filmet (de még játékot is), amiből lehetett volna meríteni! pl: elnyelő csapóajtók, összepréselő kőfalak, nyílzápor stb. -
#3941 ilyen -
mike369 #3940 milyen szín az a LAPIS? -
#3939 középkori biztonságtechnika - két nagydarab csávó alabárddal
ez biztos, hogy ötletesebb lenne? :D -
#3938 azaz :)
de milyen sunyi helyeken lehetett ott mászkálni, atyaég, mint egy denevér :) -
#3937 Én nem a biztonságról beszélek, hanem a biztonsági rendszerek milyenségéről... csinálhattak volna középkori szerű biztonsági rendszereket....ez így kicsit ötletszegénynek tűnik... -
#3936 Ja nem bocs az bank volt.