Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
THX!...hm..érdekes, egyébkét nem gondoltad meg magad a végigjátszással kapcsolatban?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

The Garrett
hehe na az az egyetlen hely amit eddig nem tudtam kinyitni sehogy. már a csatornanyílást 😄
pedig vagy 10 percet ugráltam körülötte 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

BlackShadow
izémizé a templomos páyán merre van a high priest's chamber? térképen vmerre a barakk környékén van, de merre? 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Hmuda
A bérlõd pénze lehet. Nézd meg a csatornanyílást (amúgy minden este meg lehet ezt játszani, már az elsõ este is).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Én se, csak sajna arrafelé fényes volt a hold. :-)))

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
SPOILER!!!

Eddig:

Az informátorod azt mondta, hogy a fogadóban egy bizonyos Julian tartózkodik, akinél egy szütyõ van amit nagyon feltünõen õriz. Valami értékes lehet, nosza lopjuk el (ez a tréning). Kiderül a szakács és Julian beszélgetésébõl, hogy a Rutherford várban van egy hatalmas opál, ami tuti megér egy kisebb vagyon. Nosza lopjuk el (1. küldi). Elviszed az összekötõdnek, aki figyelmeztet, hogy Lady Elizabeth (Julian és Ember huga, vagy nõvére vagy akárkije) tudja, hogy te loptad el az opált és le akar vadászni (szegény nagyon megjárta a South Quarter kapujánál). Az opált az összekötõ nem fogadja el, azt mondja, hogy inkább vidd el Berthának, aki a Stonemarketben van. Elviszed aki ad egy levelet, hogy egy Keeper keres. Elmész a találkára, és ott elmondja a Keeper, hogy szerezd meg a Hammerektõl az Építõ Serlegét és a Pogányoktól a mancsot. Ha megvannak, akkor mindkét fél oltárira berág rád és ki akarnak majd belezni, de az egyik Keeper a fõhadiszálláson azt mondja, ha kisebb szivességeket teszel a két félnek akkor megbékítheted õket. Közben vannak kisebb történetek a nemrég befutott hajórol amit állítólag elleptek a zombik és az egyik Keeper tanonc azt feltételezi, hogy esetleg egy évek óta keresett tárgy esetleg azon a hajón lehet, mindenféle összefüggéseket felhozva. Elmentem a hajóhoz, majd beszartam a parátol amíg megtaláltam a manifesztumot és megtudtam, hogy a keresett cucc a kapitány házában van. Nosza, csónak elköt, cucc megszerez, elvittem a keeperekenk és nagyon ügyesnek tituláltak (megsúgom, ez mellékküldetés, nem hiszem, hogy komolyabb hiba lett volna, ha kihagyom). Most le kell mennem a csatornába megszerezni egy hiányzó gylph kulcsot.

The Garrett
hehe én városban nem/sem agresszívoskodom 😊

Hmuda
Tudom, csak az elõbb rajtakaptak és elfutottam. Elég feltünõ volt, hogy ott csillog (!) a fejük felett. 😄
Mindegy. Elültettem, és most kicsit jobb a helyzetem, bár még mindig hostile mert közben leütöttem két emberüket, hogy ne kapjanak el kertészkedés közben.

Sil3nt
hehe--mekkora bugg....bebujtam egy szekér mögé, mellé és nemtudtam onnan kijönni, bent ragadtam miközben megnéztem TPS-módban és semmibe nem akadtam fenn, probáltam mindent de nem tudtam kijönni , szerencse hogy elötte mentettem

A misztériusz valaki, miután az otthonomban voltam nyomok után keresve hogy hova is tovább (irták hogy temetõbe menjek), írta hogy valami szokatlan után nézzek a Black Alley-ben.. mi is lenne ez pontosabban?

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

LÕDD KI!

És ha már kilõtted, küldd majd el mailben lécci!
[email protected]

tenx4jorkooperésön!

bon,
a csatornához a lejárat azon az úton van, ahol 'kijössz a falból' rögtön a küldetés elején.
ennek az útnak a másik végén van egy bolt, vörös tenyérlenyomattal. na ha megvan melyik ez az út, akkor ennek kb. a felénél van egy rövid kis sikátor, annak a végén a lejárat a csatornákhoz.
r.
hai,
elakadtam a Citadel Core-ban (Kurshok romvárosban). megszereztem a koronát meg minden egyebet, csak éppen a lényeget, a Keeper Glyph Key-t nem találom, pedig azt hiszem már bejártam minden termet és folyosót.
pls segítsetek kicsit!
köszi elõre is.
r.
bon
Szokásomhoz híven megint elakadtam a feladata a következõ: Search the Sewers in the Dock to locate the entrance to the Sunken Citadel in order to find the missing Glyph Key that the Keepers are searching for. Remélem jól irtam le a feladatott. Köszönet a helpért

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

IMYke2.0.0.0
Összegyütt, aztateringettétnekije...
Köszi!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Akkor inkább "vöröses". Az kicsit visszafogottabb...
Na, megnézem azt a "Teljes név" dóóóógot...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

hykao
jah
hykao
Vöröses, vagy vöröslõ esetleg?
IMYke2.0.0.0
Azaz?: <href>.... vagy miacsöcs?

IMYke2.0.0.0
Ezért írtam én is, hogy "jajj"... Tényleg nem jut eszömbe sömmi...

hykao
html, nem ubb
hykao
Arra is gondoltam, de akkor miért nem úgy van, hogy: Red Gravecourt???
IMYke2.0.0.0
Áruld el, hogyan nyomattad azt a képet a "Teljes név"-hez az infódnál?
Link, de hogyan?

Tombi
az utcákon a plakát egéész jól ábrázol engem...ha hátrafelé mész ugy hogy nem nézel senki senkire akkor is észrevesznek ?

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

hykao
Amúgy kész vagyok a tárgyak neveivel (volt egy-két érdekes).

mike369, a segítségek fordítását nem csináltad még az inventory-ban? Ha nem, akkor gyorsan megcsinálnám azt is, és akkor ez a fájl kilõve!
IMYke2.0.0.0
jajj... na mindegy

IMYke2.0.0.0
Akkor ez Vörös Sírhalom.

IMYke2.0.0.0
Jajj ezt nem hagyhatom ki...

Hihihihihihihihi

hykao
Ezt vágom, de a végén mi lehet az a Red???
Beírom a többi nyelven is, hátha az alapján könnyebb lesz:

Gravecourt Red - angol
Rouge du Cimetière - francia
Gräberhof Dunkel - német
Rosso di Camposanto - olasz

És egy tárgyat keresünk (de nem barkoba)
hykao
Na és tudod, hogy mit kéne? Olvass vissza, már kitárgyaltuk párszor ezt a témát...

IMYke2.0.0.0
Ja - én fordításom

IMYke2.0.0.0
Gravecourt = sírudvar (ez az egyszerûbb), de lehet tulajdonnév is. A Red miatt...

grebber
Elakadtam nemtom hányas pálya ez de az amikor lent vagyok a föld alatt és az a hiányzó dolog:
Steal the Jackmalls Paw from the Pagans ---> ez hol van?
Mindent találtam csak azt nem amit kéne 😞

Next PC upgrade: 2022

The Garrett
menj be a tiltott könyvtárba. Alsó szintrõl nyílik 1 ajtón át.

The Garrett
ottvan a szövegelõ õrök felett 😄

ezt passzolom...
rájöttél még közben valamire?

hykao
Gravecourt Red

Ez mi a f*sz? Ötletek?
hát, hogy a szövegbõl idézzek:
"A Pogányok felruházták íjadat az indanövesztés képességével. Ezt a zölddel jelölt sarokköveken alkalmazhatod. Lödd a sarokköveket mohanyíllal!"

Kandurex
Egyébként összefoglalnád most röviden, hogy kb mirõl is szól a történet?

Hmuda
Ott még nem tartok. Még csak most jutottam el a kikötõbe, egyelõre valami fának a megszerzésén fáradozok, mert az õrök nagyon szövegeltek róla és a Paganok tuti örülnének neki. 😄

Hmuda
Objectivek?

Kandurex
khm...#2261...látod az embereknek szüksége van rád 😉

Hmuda
Azt mondja, hogy az elemental rúnákra ha kilövök egy megfelelõ nyilat, akkor elvileg javul a megbecsülésem a Paganoknál. Nos, zöld jel egyértelmûen a moss nyilakat szereti (meg is említik) és hiába lövöm, semi nem történik.

Lenne egy kérdésem... Megszereztem a kapitány házából a ... (hogy is hívták? 😊) a compendiumot. Ezek után visszapakolt a játék a keeper könyvtárba ahol viszont fogalmam sincs mit kéne tennem, kinek kéne odaadnom.
PLZ Help...

\"I\'m just a guy with a lightsaber and a few question\" :D

Kandurex
Javítok bármi! 😄D na, na, na!!!!! Do it! 😄D

Hmuda
Amúgy miért nem történik semmi mikor moss nyilat lövök a zöld jelekre? Még a frakció képernyõn se jelzi a recent változásoknál.

...bár ha a többi nyelvet is nézem: inkább személyes kulcs v. személyi kulcs

Hmuda
Khm. Ezt vajon miért kérded? :-)))