Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elõre is jó étvágyat hozzá!

IMYke2.0.0.0
Vettem. Akkor sasolok, és hétfõtõl kimarok én is egy nagy falatot a Thief III Hun projekt testébõl... hammmmmm!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

lehet, én nem tudom, hogy per pillanat min dolgozik...
Garrett???

hykao
Még nem tartok ott, csak a hajónál.

Amúgy felhomályosíthatna valaki, hogy ez a zöld sarokkõre íjazás, indanövesztés, ez hol használatos!?
hykao
Ööö, most jut eszembe, hogy Garrett is fordít valamit nem?
Legalábbis volt róla szó!

Amúgy jó lenne, he minél többen letöltenék, és tesztelgetnék, mert elég kemény dió azért ez, a bonyolult, irodalmias, óangol szövegezés miatt!
csak akkor van értelme kiosztogatni, ha többen is beszállnak. csak azért irkáljuk, hogy ki mit csinál éppen, hogy ne dolgozzunk feleslegesen ugyanazon ketten...

Sziasztok Srácok!

Nagyon szépen kérem, aki tud, válaszoljon nekem a következõ kérdésre! Életbevágó lenne (és nem azért mert egyszerûen játékkal szeretném elütni a napot).

Szal. A toronyóra összeomlása után a romok néhány épületet maguk alá temetnek, és bizonyos utakat elzárnak. Ekkor az a feladat, hogy vissza kell menni a Keeper Library-be a Stonemarket Plazaban, és meg kel találni valamilyen titkos folyosót,ami a Keeper Compendiumhoz vezet. Sajnos azonban a keeper jelek, amik az utca falain vannak már nem mûködnek, hiszen vadásznak ránk, és képtelen vagyok megtalálni mi a francot kéne csinálni, hol a bejárat.

Még egyszer nagy tisztelettel kérném, aki ebben tud segíteni nekem, kérem írja meg!!
Elõre is köszi!!
ÜDV!
Inventory.sch, Popups.sch, Screens.sch, UI.sch :100%
Maprooms.sch, Misc.sch : ...% (ezeken dolgozunk most)
A Tutorial részt már elkezdtem fordítani!

Minden más még szabad préda!!!

hykao
Szerintem nincs kiadva konkrétan semmi!
mike369 is folyamatosan csinálgatja, én meg tegnap megcsináltam a teljes inventory.sch fájlt.
este megcsinálom a maradék helységneveket, meg még egy-két dolgot.

Az aktuális állapot letölthetõ mike Thief3 magyarítás oldaláról
IMYke2.0.0.0
Kérdés: mik vannak eddig kiadva?
Jövõ hétfõtõl én is be tudok szállni.

DF:BHD:Team Sabre - is gyorsan meg lesz (belehúzok)>DF:BHD:Team Sabre - is gyorsan meg lesz (belehúzok)>

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

hykao
ok
hykao
fejlesztések = képesség
akkor estig azért fordítgatom, majd akkor szedd le a legfrissebbet és nézd át!

hykao
Baráti (ha már viszony), de jó a Barátságos is sztem
Semleges
Ellenséges
hykao
sõt, még inkább szerzeteseknek (mivel ez egy rend...bár inkább szektaszerûnek tûnik...)

Pörölyös Szerzetesek
Barátságos(?)
semleges
ellenséges

hykao
Jónak hangzik! Tudni kéne, mi a többi fokozat, beírod?
hykao
További észrevétel:

A Hammeritákat (Kalapácsos Rend, Pörölyös Rend) szerintem célszerûbb lenne Pöröly papok helyett Pörölyös papoknak fordítani!
kedves helyett barátságos?

hykao
Én is megyek melózni ma, csak estefelé tudok belevágni!
nyugodtan elkezdheted ha van kedved, mert én most a melóhelyen csücsülök, úgyhogy kérdéses, hogy mennyi "szabadidõm" lesz úgy kb. du. 4-ig

hykao
mike: akkor a helységneveket fordítsam? vagy, hol tartassz?
hykao
Még észrevételek:

Qty = Db. (a tárgyaknál, zsákmányoknál)
Kedves = valami másra kéne (VISZONYOKNÁL)
hykao
Akkor jó!

Ha már itt vagy, akkor légyszi, a fájban amit küldtem, javítsd már át a Gliphé Kõvet Gliphé Kulcs-ra, illetve a Helpeknél (de lehet, hogy máshol is) a Villanóbombát Fénybombára (ahogy te már átírtad), a helpeknél Villanóbombára emlékeztem, de aztán a játékban láttam, hogy Fénybombának írtad. Maradjon Fénybomba, ahol Villanó van, írd már át légyszi!
5-5 másodperces késésekkel befutott a maradék 2 levél!
Freemail Forever!!!

a háromból egy sikeresen befutott! KÖSZI!
mindjárt meg is nézem!

Sziasztok Srácok!

Nagyon szépen kérem, aki tud, válaszoljon nekem a következõ kérdésre! Életbevágó lenne (és nem azért mert egyszerûen játékkal szeretném elütni a napot).

Szal. A toronyóra összeomlása után a romok néhány épületet maguk alá temetnek, és bizonyos utakat elzárnak. Ekkor az a feladat, hogy vissza kell menni a Keeper Library-be a Stonemarket Plazaban, és meg kel találni valamilyen titkos folyosót,ami a Keeper Compendiumhoz vezet. Sajnos azonban a keeper jelek, amik az utca falain vannak már nem mûködnek, hiszen vadásznak ránk, és képtelen vagyok megtalálni mi a francot kéne csinálni, hol a bejárat.

Még egyszer nagy tisztelettel kérném, aki ebben tud segíteni nekem, kérem írja meg!!

Elõre is
hykao
mike369! Küldtem neked 3 mailt is, jelezd már, hogy megérkeztek-e...mert ezek a mail rendszerek néha nem az igaziak...
hykao
A játékban meglesve: mégiscsak Gliphé Kulcs a legmegfelelõbb fordítás!
hykao
Korábban szó volt róla, hogy az õrök "újratermelõdnek".
Nos én nem vetem ilyet észre, sokkal inkább, hogy - mivel a játék napokra van osztva - mindig más õr kerül egy adott helyre.
Én nem öltem õket a város utcáin, de ha valaki megöli öket, akkor is természetes, hogy a következõ nap már új õrök róják a város utcáit.
hykao
Na, mi van? Mindenki alszik az éjszakai játék után?
Okok, viszont az animációk a régi thiefeket idézik, ami - nekem legalábbis - megdobja a hangulatot.

\"I\'m just a guy with a lightsaber and a few question\" :D

The Garrett
hehe biztos volt 2 ember aki az animokat csinálta. 😄

MMMMMMvalaki 1 mentést mert ez az egésztotál bebugzott szerintem :/

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Hmuda
Hát szerintem emg nem, mert akkor hoznák az engine minõségét. De olyan füleket ami a fõ-Keepernek volt a csatornás küldi után, hát én olyat még nem láttam. Ritka amatõr munka.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

The Garrett
Szerintem emg engine + post effektek, hogy ne legyen annyira feltünõ.

Hmuda
Nem hinném, hogy a 3d-s múvik a játék engine-el lettek volna magcsinálva. A játék sokkal jobban néz ki mint a 3d-s filmek.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

The Garrett
a link helyesen

ERÕS SPOILER WARININGÖ

The Garrett
az biztos. Azokhoz képest a játék engine el készült átvezetõ animációk nagyon szarok. :/
Bár gondolom egyszerûbb volt összecsapni 1 ilyet, mint igényesen megrajzolni 1-1 animációt. Bejátszhatott a kiadó siettetése is.

The Garrett
aaaaaah valami nemjó.
Nemakarom spoilerezni, de a lényeg hogy van 1 feladat, amit véletlenül megcsináltam, hamarabb, mint ahogy a történetben lenne. (elõször el kell menni A hoz aztán ott találok 1 papírt hogy menjek B -be. DE én elõször B be mentem és teljesítettem mindent. Így nemtudom teljesíteni az A pont feltételeit tehát basically megakadt az egész.

Ez az ajtó vezet A keeper Compoundba?
aki még nem jár itt az ne nézze meg, csak az aki már ezen túllépett.

Bahh... na most kapott egy rossz pontot a gamma.
A sorrend a köv volt: hajó -> moira kapitány háza.
Megcsináltam (de a földalatti részt a csatornánál még nem) és visszapakolt a játék a keeper librarybe ... Persze hogy azt hittem hogy már vissza kell adnom a cuccot. Na megyek elõkotrom azt a Glyph Key-t is.

\"I\'m just a guy with a lightsaber and a few question\" :D

Bandew
Inkább keres valamit. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Lacc
De az olyan videók nagyon jól néznek ki és hangulatosak, amikben van valami frankón megfestett kép, és csak néhány dolog mozog rajta, szóval nem full 3d-renderelt a dolog.
Hmuda
Persze egy grafikai-bug javításnak (lentebb említett haj-bug), esetleg egy kis sebességjavulást, meg apróbb script bugokat kiküszöbölõ patch is jól jönne. Elég gáz, hogy az arany tõrért kapott pénzt kétszer is fel tudtam venni, többször meg már nem volt bátorságom megnézni, nehogy megint ott legyen és akaratlanul is soft-cheathez folyamodjak.

Hmuda
Igazábol én csak egyfajta patchet várok. Amiben kijavítják a ragdol bugokat (van, hogy a figura fél lába belelóg a földbe). Olyan figurációkat képesek néha felvenni, amire még az Ocean's Eleven kisjapója se lenne képes, nemhogy egy félholt, talpigpáncél, melák Hammer.

Hmuda
Ja ezt már én is észrevettem. Fõleg a nõk haja okádék. Ráadásul átmegy rajta a fény és ha a nõ közted és a fényforrás között áll, akkor csak egy kis fekete folt látszik, körülötte a hajkoronával. Elég kiábrándító. 😛

Hmuda
Télleg, a jó öreg Pavelock. Nagy királyság. 😄

hykao
Mondjuk az arcok kidolgozottságához képest a hajak iszonyat igénytelenek!
hykao
Börtön...de gondolom már megismerkedtél vele...
Hmuda
Mellesleg tök gáz, hogy a játék modelljei részletesebbek mint a filmek figurái.