Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
Most vagyok a Hammerek Old Quarterben lévõ bázisában. Folyton arrol habognak, hogy a zombik folyton újratermelõdnek. Lementem, kipucoltam a katakombákat és csak kettõ Hammer zombi nem tünt el (de nem is kelnek fel többet). Viszont nemtom, hogy mit is kellene csinálnom. Az egyetlen támpont egy aszott fej vitrinben a katakomba konyhájában, de semmit nemtok vele csinálni (még szétlõni se). Valakinek ötlet?

Mellesleg a Keeper vadászok eszméletlen jók lettek. A hangjuktól még msot is borsódzik a hátam.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Negwar
No 😞 most én is elakadtam az elmegyogy itézetben fogalmam sincs mit kerressek és hogy holl. ha valaki kisegitene egy tudatlant azt megöszönném 😊 letolhattok ujra hogy nincs bennem küzdöszellem meg minden, de valaki help

\"This is a good day to die!\"

Köszönöm szépen Necwar, nagyon sokat segítettél!!

Esetleg végigjátszásról nem tudsz valahol?

Negwar
Huuu emberek most éppen a elhagyatott házban vagyok megjavitottam a generátort is épp a rács elött állok amit ki kell nyitni. De nem tom kinnyissam e irto para az egész pálya képzelem mi vár még rám az ajt mögött 😄
ezzel csak anniyt akartam mondani hogy nagyon el van találva a hangulata a gémnek

Andie
Részben. de még közel sincs kész.
Linket találsz lejjebb.

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

BlackShadow
srácok ezek a "magyarításos dolgok" fenntvannak már vhol megosztva a publikummal?

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Negwar
Ha van már falmászó kesztyüd akkor a keeper jel fölötti ablakonn mássz be. Keeper föbejárat felett van.

Andie
t_HealthPotion
lang_english 2004-02-29 21:48:00 "Gyógyító Nedû" -> Gyógyital

t_compendium
lang_english 2004-02-29 21:48:00 "Gyalázat Lista" -> Listája.

t_unlitcandle
lang_english 2004-02-29 21:48:00 "Meg nem gyújtott Gyertya" -> Gyertya. A németben is csak simán "kerzen" van irva. Vagy lesz külön "meggyújtott gyertya" is?

Szenteltviz : wouw!! Lesz ilyenis? Ezexerint szellemek.. élöhalottak.. arrgggh.. mikor lesz este???

Ezek a kis versikék a tárgyak magyarázatához??!! Apám, überfrankó! Minden elismerésem : profi munka!
Ez a kedvencem : "Az Olajosflaska, mely szétfröccsenve olajpocsolyát hoz létre. Ellenfél, ha rája lépne, botladozva csúszna, esne."

Andie
Igen, amennyiben megengedi a környezet, akkor át lehet fogalmazni azért a mondatot. Jelen esetben hálistennek van prefix és postfix, azaz elé és utánna is be tudsz ékelni szöveget (diabloban sajna nem nagyon lehetett változtatni ezeken, lásd : Giant Axe of the Orks -> Óriás Balta ??? Orkok. No ebböl lett aztán Óriás Balta az Orkoktól, hisz nem engedte a birtokot és a birtokost megcserélni (Az Orkok Óriás Baltája)
Node ez offtopic.

Doomszab : végigjáccás még kétlem, hogy lenne, esetleg nézz szét a ttlg.com -on.

Andie
T_LootScreenHelpPopUpTotal
lang_english 2004-02-29 21:48:00 "Összes érték: " -> Összérték

t_difficultyscreenmaxcorpsedetectnorestriction
lang_english 2004-03-21 16:12:18 "Nincs testfelfedezési határ!" -> limit. Vagy "Korlátlan számú testet fedezhetnek fel" (ez a többi "határ" végü dologra is érvényes)

Srácok!

Nagyon szépen kérem, aki tud, válaszoljon nekem a következõ kérdésre! Életbevágó lenne (és nem azért mert egyszerûen játékkal szeretném elütni a napot).

Szal. A toronyóra összeomlása után a romok néhány épületet maguk alá temetnek, és bizonyos utakat elzárnak. Ekkor az a feladat, hogy vissza kell menni a Keeper Library-be a Stonemarket Plazaban, és meg kel találni valamilyen titkos folyosót,ami a Keeper Compendiumhoz vezet. Sajnos azonban a keeper jelek, amik az utca falain vannak már nem mûködnek, hiszen vadásznak ránk, és képtelen vagyok megtalálni mi a francot kéne csinálni, hol a bejárat.

Még egyszer nagy tisztelettel kérném, aki ebben tud segíteni nekem, kérem írja meg!!

AZ IS MEGFELELNE, HA TUDNÁTOK EGY LINKET AMIN VAN VÉGIGJÁTSZÁS!

Elõre is köszönöm!
gúd ájdí!
kicsit magyarosítjuk a magyarítást!

miért? szerinted a "hivatásos" fordítók hogy csinálják? gondolod õk utólag nem változtatnak semmin, csak nyomatják a kész szöveget?

Andie
5 után már énis otthon leszek...

T_DifficultyScreenTimeLimit1
lang_english 2004-02-29 21:48:00 "Ne használj többet, mint "
T_DifficultyScreenTimeLimit2Singular
lang_english 2004-03-12 10:43:47 " percet a küldetés teljesítésére"
-> "Teljesítsd a küldetést " ... " perc alatt"

-nál-nél problémája...
"Ne hagyj magadután" ... "-nél több felfedezhetõ testet" -> "Nem fedezhetnek fel, csak maximum " ... " testet" - vagy ilyesmi. (ez csak javaslat)

Tombi
foltozzátok szépen a nagy lelkesedésben született forditásokat !

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

most nem otthon vagyok, de ha hazaérek átküldeni fogom neked részeket nem lefordítva vannak

Andie
Most látom, hogy amit le lehet tölteni, az már magyarositva van. Igy "nyers" anyaghoz nem jutok, majd csak otthon. Vagy ha valaki küld egy forditanivalót az [email protected] -ra...
Addig csak hibakeresni tudok. mingyár itt is van 2 :

"Lopd el legalább " ... "% -át a zsákmánynak a küldetés alatt."
A zsákmánynak már nem kell ellopni x %- át. Az már el van lopva. A fellelhetö értékek x%-át kell ellopni, hogy zsákmány váljék belöle 😊

t_nosoundcarderrormessage
lang_english 2004-04-13 17:42:48 "Nincs hangkártya érzékelve; A Thief: Halálos Árnyak játék hangkártyát igényel! Kilépés."
Nincs hangkártya, vagy Hangkártyát nem érzékeltem, vagy ilyesmi, de "nincs érzékelve"...

nem baj, biztos azt hiszik majd, hogy csak vicceltem...

IMYke2.0.0.0
Lelõtted a titkot... francba...

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ezt a fórumot mi gonosz manók azért hoztuk létre, hogy becsalogassuk a gyanútlan embereket és jól letoljuk õket a tudatlanságukért!

Negwar
Én legtöbször azért akadok el mert nem tok angolul nem azért mert nincs küzdösuzellemem :S siessetek azzal a magyarositással😊 HTB köszi
Egyébként miért van ez a forum?????? gondoltam ezért

a falon lévõ cuccot lõdd meg egy fire arrow-val

psnid HaTeBeKa

IMYke2.0.0.0
Könyörgöm: valaki csináljon már egy HTML-t / site-ot azoknak, akik elakadnak, vagy rittyensen már össze valaki egy végigjátszást azoknak, akik - láthatólag - semmi küzdõszellemmel sem rendelkeznek...!!!!!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Negwar
Hali megint van egy kis elakadásom. Egyszerüen nem értem a feladatot😞 Szoval az a pálya mikor a keeperek tanácsterme felletti szobába kell eljutni ott van a falon valami de nem tom mire kell használni. Ja és nem tudok kijutni se a pályárol mert az egyetlen keeper kapu piros. PLS HELP!

jé télleg!
köhi mingyá átirom!

PTW
egy -spoiler-- warningot odabiggyeszthettel volna...

IMYke2.0.0.0
De.
Amikor befejeztem ennek a fordítását magam is láttam, de bíztam az elõttem fordító(k)ban...

Andie
Skacok :
T_ObjCompleteExitMissionConfirm
lang_english 2004-02-29 21:48:00 "Be fogod fejezni a küldetést. Szeretnéd folytatni?"
lang_french 2004-04-06 08:48:01 "Vous êtes sur le point de terminer la mission. Voulez-vous continuer ?"
lang_german 2004-03-20 17:14:06 "Möchten Sie die Mission wirklich beenden?"
lang_italian 2004-03-26 04:10:08 "Stai per portare a termine la missione. Vuoi continuare?"

Ugyan az angolt nem látom már, de a német a következöt jelenti : "Be szeretné fejezni a küldetést?"
Erre a válasz IGEN, ha be szeretném.
A magyar forditás szerint ha IGEN-t választok, akkor "szeretném folytatni" választ adok, ellenben a játék ki fog lépni (ha jól sejtem).
Tehát a magyar és a német (ill. gondolom a többi) kérdés ellentétes egymással. Nem jól látom?

végülis felõlem lehetnek hammeriták...

IMYke2.0.0.0
Aki nem dolgozik nem is hibázik!

hiba
neha rohejesek ez a forditasok 😊

The Garrett
az a pöröly tényleg hülyén hangzik.
majd gondolkodom valami jón, addig legyen kalapács. DE a hammerita se rossz ...

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
ha végigvittem. De most totál bembugzott a game és nemengedi teljesíteni a küldetést ugyhogy kéne mentés.

Amugy én majd nekiállok a könyvek szövegét meg mindent lefordítom ha lelehet 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

IMYke2.0.0.0
Ne tessék megsértõdni, célom nem bántás volt, hanem enyhe vitatkozás.

Hi!
Tud valaki valamit a hdc.atw.hu letöltõs site-ról? Mér nem megy? Megszûnt? Lesz még valamikor?

\"Hard to see, the dark side is.\"

Andie
Ebben van valami 😊
Nézegetem az sch file-okat, de már minden le van forditva! Nem hagytok nekem semmit? 😊

hykao
Hehe, nekem egybõl a Pöröly Felügyelõ jutott eszembe errõl a Pörölyrõl.
Kalapácsos Rend jobban hangzik a mi fülünknek! DE! A Pörölyös Rend régiesebb!!! Jobban illik a játék szövegkörnyezetéhez (remélem a magyarítás további része nem fog átcsapni egyúttal "modernizálásba" is!!!)

Itt nem az olyan fordítás lesz a nyerõ, ami a mi fülünknek jobban "tetszik".
hykao
A HELP-eket, pl. direkt körülményeskedve fogalmaztam meg!!!
Hisz az egész játék angol szövege is olyasmi, a régiesség miatt!!!
Andie
Énis szivesen beszállok a magyarositásba, rögtön ránézek a site-ra. Ezt még a diablonál is szivesebben csinálnám 😊

Javaslat : a "pöröly" számomra valahogy olyan "bután" hangzik. Kalapácsos Rend. Hm?

hykao
Amúgy nézd majd meg a játékban is, és akkor látni fogod, hogy jön ki az, hogy "Pörölyösökkel a viszony: Barátságos"
hykao
Akkor már inkább Pörölyösök Státusza v.valami.
Mi az, hogy Pöröly Státusz? Kalapács Státusz?
Ebbõl nem egyértelmû, hogy mirõl van szó! Nem meghatározott a viszonyulás!
Persze aki már elmélyült a játékban, az vágja, de akkor ennyi erõvel minek fordítani?
IMYke2.0.0.0
no és ez:
a pöröllyel operálók megszentségteleníthetetlenségeskedéseire vonatkozó helyzet.

és ez milyen:
pörölyösök elgondolkodásai és megitélese énvelem kapcsolatosan

IMYke2.0.0.0
Szerintem hosszú... és körülményeskedés ez a fogalmazás.
Jobb a Pöröly Státusz...

De lelketek rajta.

Pogányok viszonyulása?

majd javítgatom én!

hykao
Ja, amiket így beírok, nem javitom át, csak észrevételezem, és kérdezem!
hykao
Pöröly Státusz = Pörölyösökkel a viszony
Pogány Státusz = Pogányokkal a viszony
Yo!

Mindjárt McNézem!

hykao
A Fénybombát véletlenül Fényóbombának javítottad az inventory-ban.

"Szünet" helyett nem jobb a "Játék alatti Menü"?