Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mellesleg a Keeper vadászok eszméletlen jók lettek. A hangjuktól még msot is borsódzik a hátam.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
\"This is a good day to die!\"
Esetleg végigjátszásról nem tudsz valahol?
irto para az egész pálya képzelem mi vár még rám az ajt mögött 😄
ezzel csak anniyt akartam mondani hogy nagyon el van találva a hangulata a gémnek

Linket találsz lejjebb.
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
lang_english 2004-02-29 21:48:00 "Gyógyító Nedû" -> Gyógyital
t_compendium
lang_english 2004-02-29 21:48:00 "Gyalázat Lista" -> Listája.
t_unlitcandle
lang_english 2004-02-29 21:48:00 "Meg nem gyújtott Gyertya" -> Gyertya. A németben is csak simán "kerzen" van irva. Vagy lesz külön "meggyújtott gyertya" is?
Szenteltviz : wouw!! Lesz ilyenis? Ezexerint szellemek.. élöhalottak.. arrgggh.. mikor lesz este???
Ezek a kis versikék a tárgyak magyarázatához??!! Apám, überfrankó! Minden elismerésem : profi munka!
Ez a kedvencem : "Az Olajosflaska, mely szétfröccsenve olajpocsolyát hoz létre. Ellenfél, ha rája lépne, botladozva csúszna, esne."

Node ez offtopic.
Doomszab : végigjáccás még kétlem, hogy lenne, esetleg nézz szét a ttlg.com -on.
lang_english 2004-02-29 21:48:00 "Összes érték: " -> Összérték
t_difficultyscreenmaxcorpsedetectnorestriction
lang_english 2004-03-21 16:12:18 "Nincs testfelfedezési határ!" -> limit. Vagy "Korlátlan számú testet fedezhetnek fel" (ez a többi "határ" végü dologra is érvényes)
Nagyon szépen kérem, aki tud, válaszoljon nekem a következõ kérdésre! Életbevágó lenne (és nem azért mert egyszerûen játékkal szeretném elütni a napot).
Szal. A toronyóra összeomlása után a romok néhány épületet maguk alá temetnek, és bizonyos utakat elzárnak. Ekkor az a feladat, hogy vissza kell menni a Keeper Library-be a Stonemarket Plazaban, és meg kel találni valamilyen titkos folyosót,ami a Keeper Compendiumhoz vezet. Sajnos azonban a keeper jelek, amik az utca falain vannak már nem mûködnek, hiszen vadásznak ránk, és képtelen vagyok megtalálni mi a francot kéne csinálni, hol a bejárat.
Még egyszer nagy tisztelettel kérném, aki ebben tud segíteni nekem, kérem írja meg!!
AZ IS MEGFELELNE, HA TUDNÁTOK EGY LINKET AMIN VAN VÉGIGJÁTSZÁS!
Elõre is köszönöm!
kicsit magyarosítjuk a magyarítást!

T_DifficultyScreenTimeLimit1
lang_english 2004-02-29 21:48:00 "Ne használj többet, mint "
T_DifficultyScreenTimeLimit2Singular
lang_english 2004-03-12 10:43:47 " percet a küldetés teljesítésére"
-> "Teljesítsd a küldetést " ... " perc alatt"
-nál-nél problémája...
"Ne hagyj magadután" ... "-nél több felfedezhetõ testet" -> "Nem fedezhetnek fel, csak maximum " ... " testet" - vagy ilyesmi. (ez csak javaslat)
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Addig csak hibakeresni tudok. mingyár itt is van 2 :
"Lopd el legalább " ... "% -át a zsákmánynak a küldetés alatt."
A zsákmánynak már nem kell ellopni x %- át. Az már el van lopva. A fellelhetö értékek x%-át kell ellopni, hogy zsákmány váljék belöle 😊
t_nosoundcarderrormessage
lang_english 2004-04-13 17:42:48 "Nincs hangkártya érzékelve; A Thief: Halálos Árnyak játék hangkártyát igényel! Kilépés."
Nincs hangkártya, vagy Hangkártyát nem érzékeltem, vagy ilyesmi, de "nincs érzékelve"...

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Egyébként miért van ez a forum?????? gondoltam ezért
psnid HaTeBeKa
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
köhi mingyá átirom!
Amikor befejeztem ennek a fordítását magam is láttam, de bíztam az elõttem fordító(k)ban...
T_ObjCompleteExitMissionConfirm
lang_english 2004-02-29 21:48:00 "Be fogod fejezni a küldetést. Szeretnéd folytatni?"
lang_french 2004-04-06 08:48:01 "Vous êtes sur le point de terminer la mission. Voulez-vous continuer ?"
lang_german 2004-03-20 17:14:06 "Möchten Sie die Mission wirklich beenden?"
lang_italian 2004-03-26 04:10:08 "Stai per portare a termine la missione. Vuoi continuare?"
Ugyan az angolt nem látom már, de a német a következöt jelenti : "Be szeretné fejezni a küldetést?"
Erre a válasz IGEN, ha be szeretném.
A magyar forditás szerint ha IGEN-t választok, akkor "szeretném folytatni" választ adok, ellenben a játék ki fog lépni (ha jól sejtem).
Tehát a magyar és a német (ill. gondolom a többi) kérdés ellentétes egymással. Nem jól látom?
majd gondolkodom valami jón, addig legyen kalapács. DE a hammerita se rossz ...
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Amugy én majd nekiállok a könyvek szövegét meg mindent lefordítom ha lelehet 😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Tud valaki valamit a hdc.atw.hu letöltõs site-ról? Mér nem megy? Megszûnt? Lesz még valamikor?
\"Hard to see, the dark side is.\"
Nézegetem az sch file-okat, de már minden le van forditva! Nem hagytok nekem semmit? 😊
Kalapácsos Rend jobban hangzik a mi fülünknek! DE! A Pörölyös Rend régiesebb!!! Jobban illik a játék szövegkörnyezetéhez (remélem a magyarítás további része nem fog átcsapni egyúttal "modernizálásba" is!!!)
Itt nem az olyan fordítás lesz a nyerõ, ami a mi fülünknek jobban "tetszik".
Hisz az egész játék angol szövege is olyasmi, a régiesség miatt!!!
Javaslat : a "pöröly" számomra valahogy olyan "bután" hangzik. Kalapácsos Rend. Hm?
Mi az, hogy Pöröly Státusz? Kalapács Státusz?
Ebbõl nem egyértelmû, hogy mirõl van szó! Nem meghatározott a viszonyulás!
Persze aki már elmélyült a játékban, az vágja, de akkor ennyi erõvel minek fordítani?
a pöröllyel operálók megszentségteleníthetetlenségeskedéseire vonatkozó helyzet.
pörölyösök elgondolkodásai és megitélese énvelem kapcsolatosan

Jobb a Pöröly Státusz...
De lelketek rajta.
majd javítgatom én!