Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ellenben ugy vettem észre,hogy a leölt emberekkel, nõ az élõk száma. tehát pl 3-4 gyilkosság után már kb 6! ember volt a Hammer Templom elõtt...
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
A halyóra érve, már kezdtem örülni, hogy valami változatosabb jön...erre a belsõ tér kialakítása olyan volt, mint valami háznak...
Az utcán valóban újratermelödnek az emberek, kb ugyanabban az alakban. Söt, a hullák is eltünnek, ha otthagyod öket egy idöre. Ez nem túl jó szerintem, kicsit elrugaszkodott az eddigi koncepciótól (mikoris ki lehetett pusztitani az egész pályát). Bár értem, hogy mit akartak vele, nyilván.
Viszont néha muszáj leütnöm az utcán flangáló embereket, mert karperec vagy nyaklánc van rajtuk! Vagy nemjól csinálom? Ezeket hogy lehet elvenni tölük? (a pénzes tasit le tudom lopni, bár igen közel kell menni.)
hiba : ez kb olyan lenne, mint quake-ben ijjal és késsel szaladgálni, vagy NFS-ben biciklivel. necsináldmá 😊
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
lehet jönni vitázni melyiknek szebb a képe 😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
szvsz mindegy is, ölni lúzer dolog
Riszpekk
Akkor elméletileg, ha az ember vár, meg jól ügyeskedik, át lehetne alakítani az utcát egy középkori pestises várossá...LOL.
Így végtelen számú hullát lehetne "kreálni", csak idõ kérdése...LOL
direkt kipróbáltam, az egyik sarkon lecsaptam egy ilyen "polgárõrt", és vártam
fél perc múlva megjelent ugyanott ugyanaz a csávó, csak az élõ verziója, és felfedezte a saját hulláját 😊 összebalhézott a rendõrrel, aki megölte, de a következõ reinkarnációt már nem vártam meg 😊
amúgy az õrség helyzete minden nap változik, mindig máshol õrködnek, de ha egyet megölsz, az pár percen belül pótlódik
Riszpekk
Így felmerül a kérdés: mivel a játék nem pályákra, hanem napokra (vagy méginkább éjszakákra) van osztva, nem inkább a halottak helyébe új õröket állítanak?
A helységneveket valaki olyan csinálja majd sz.tem, aki járt már ott, nehogy hülyeségek legyenek! Ami evidens volt, azt megcsináltam. A CAS (kastély) küldetéseket még senki nem vitte el, úgyhogy azokat szerintem nyugodtan elkezdheted!
Az ICQ mellesleg jó ötlet, de itt a melóhelyen nem tudom használni csak otthon...
Én most éppen a Tutorialon dolgozok.
Akkor te csinálod a CAS-okat?
hidd el, van elég árnyék, meg lehet oldani mindent öldöklés nélkül is
Riszpekk
Nekem AI-val kapcsolatban hasonlók a tapasztalataim, és mint programozó azt vallom : ezeket lehet javitani. Az, hogy egy ör 15 percen keresztül fut a csukott ajtónak, egyhelyben, korrigálható. Miután kilockpickeltem az ajtót, és a sarokba guggolva kinyitottam, szegény végre futhatott tovább.
Aztán a másik : az utcán több ember mászkál. Nök, szolgák, örök. Találnak egy hullát, amit véletlen nem rejtettem el, erre egymásnak esnek. Ez direkt van igy? Legyilkolásszák egymást igen rendesen. És nem egy alkalommal történt ez.
Forditás : Mike, úgylátom te tartod kézben a dolgot. Kiszedtem az összes sch file-t a játékból, és külön könyvtárba másoltam. Van vagy 500. Egy részét láttam, hogy nem kell leforditani, mert debug üzenetek. (hol, hogyan kéne viselkednie a programnak, mit próbáljanak a tesztelök, stb) Javaslom, ne (csak) itt a fórumon tartsuk a kapcsolatot, hanem pl icq-n. A számom : 730-31-711. Beszéljük meg, ki, mit fordit, nehogy duplán dolgozzunk. Én pl most szivesen nekilátnék a levelek ( CAS... kezdetüek ) forditásának, de nemtom, nem-e valaki már elkezdte? Aztán meg folyamatosan tesztelni kell, mert néha valóban nem egyértelmü a dolog. Pl az elsö pályán sokáig nem mertem átmenni a ködös pályaelválasztó részen, mert azt kérdezte, hogy "valóban el akarod hagyni a pályát, és áttérsz a Belváros-ba?" és közben nemis a belvárosba jutottam, hanem az inner courtyardba, azaz a kastély belsö udvarába, majd a faszinak a hálótermébe (aholis ugye teljesitettem a küldetést).
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
További jókat.
Koh_i_noor
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Nagyon király a játék, látom már elindult a magyarítási folyamat, köszönet érte!
Az egyetlen fekete pont a fejlesztoknek az nálam a ai! Eddig még csak két pályát vittem végig, az elson a csávo végigtolt a szobán maga elõtt egy asztalt, az õr meg folyamatosan futott bele a falba! Mondanom sem kell nem talált meg! a másodikon a fõpap lemegy kántálni a harangra, de vissza is jött! humondom dekiráy, izzadás a lockpickkel, egyre hangosabb léptek, jön az ürge egy õrrel, erre micsinál a szentem? Beleakad az ajtoba és nem sikerül neki bejönni! Pedig már készültem egy feelinges lebukásra! aztán meg a varázsló böszen le akart tûzlabdázni de ugy döntött hogy inkább a kis rácsos ablakba lövi el a municiot, ami mögött én álltam, nem adta fel, idétlenül futott bele a falba és lövöldözött! Ez két pályán 4 dolog, remélem nem találkozom többet ilyennel!
jo játékot mindenkinek!
Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan
Xp plat.- ra nincs drivere!
TV tuner: mittoménmennyi, de biztos az is van párezerért.
Thief 3 is elindul, stb.
Erre számítottam. Kösz a gyors választ.
Koh_i_noor
Na lejárt a 24 óra. :-)
Tanácsotokat szeretném kérni. Következõ a bánatom:
A dx 2 –ért nem vettem új videó karit. /pedig de jó volt az 1/ és mi lett belõle? …:-( Viszont ahogy olvasgattam a fórumot a thief-el más az ábra. Le is húztam gyorsan a 3 cd-ét.
Mondtam, majd késõbb veszek új kártyát. /rohadt pixel shader/.
Gondoltam egy radeon 9600 pro megteszi a mostani asus v7700 ti helyett.
Igen ám, csakhogy az asus-nak van video in, a 9600-nak nincs. Márpedig nekem kell a tv hez a videóbemenet.
Elkezdtem szaglászni milyen karesz is jó nekem /video in + thief + jó is legyen/.
Gyorsan rájöttem hogy ez nehéz dió lesz. /csak nem enkóderkártyát is kell vennem? Ne má!/
Ne hogy az legyen a vége, hogy az avermedia kareszt elõ keljen
bányászni a pincébõl. Xp – én meg se mozdul. Mi lesz így velem?
Nagyon kéne a tanácsotok hogy a fent említett problémákból jól jöjjek ki. Milyen kártyát
ajánlotok?
Conf: Abit BE7-raid /4x AGP/ , P IV 2 Gh+ , 512 Mb ram /DDR/, ASUS V7700 Ti., Sound Blaster live! 5.1 Platinum, 80 Gb maxtor 7200 rpm. /Az fdisk csak %-ban ismeri fel. :-)/, off: 19-es Mag Innovision 810FD
A legjobb moni, amit valaha láttam 19 „hagyományosban”! /flatron-trinitron + sony képcsõ/ „Kell a fasznak a
lusta TFT! pixelhibás csök. – Nagy az asztal!:-) ArchiCAD-hoz fasza nagyon, nem remeg, nem reped, nem ….. stb. Életem legjobb üzlete volt 2 éve 180.000 – ért.
Thief 1-2 – õt max fokon /Gerret?/ 1x-2x végigtoltam. De, thief 2 „necro torony” /társasági élet – k.gy. után/ tûzbe nyultatok már? Hol nyílik a titkos plac?
És bocs az offért. /Tudom hogy nem ez a hardver forum./
Elõre is köszi.
Koh_i_noor, na nem a gyémánt. Simán czechoslovakia HARDTMUTH „KOH-I-NOOR” * 1500*
Ez volt épp a kezemben. /kemény/:-) Este-van, este-van, ki-ki nyugalomba, lehet, nem is válaszoltok az offomra? :-) Pedig kira lenne.
Extra fontos téma ez, biza.
Üdv: Koh_i_noor /A hasított csodakõ/
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
A "bes" a "be" létige 'paganosított' változata.
--
az a "bes" az mit jelent? sokat használják de nem nagyon értem 😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
Hogy kik lehetnek?