Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
még megcsinálom a másik fájlt, ahol a hely- és helyiségnevek vannak, aztán letészem a lantot.
...meg lehet, hogy a játékot is egy idõre, és megvárom a peccset (peccseket).
Iszonyatosan kiszopatott a játék, hogy átugrasztott a Toronyórás ügyön. Elõlrõl kéne kezdenek az egész játékot, mert mindig csak gyorsmentést csináltam.
Hihetetlen, hogy nincs egy rohadt autosave funkció, ha már bugoktól hemzseg a játék...
\"This is a good day to die!\"
Aki már túlvan a Keeper Compound pályán az nézze csak meg.
1: Mikor be kellett jutni Caduca szobájába, az elõszobában kilövöldöztem az összes fáklyát, mert valahogy az volt az érzésem, hogy itt valami történni fog. Az asztal takarásban volt vagy csak nem figyeltem oda, már nem tudom. Elkezdek lopózni, erre Garret beszól, hogy aki ezt tette az többet tud a Glyphektõl mint a Keeperek és ez nem jó. Gondolkozok, hogy emmeg mirõl beszél. Ekkor észrevettem ezt. Majdnem sikítottam egy akkorát, hogy valszeg a fél utca felébredt volna. El tudjátok képzelni, hogy késõ este egy kihalt katakombában tökegyedül mész és hirtelen csak egy asztalnál ülõ köpenyes kisember sziluettje látszik. Phû, nem egyszerû.
2: A banya feléleszti a szobrokat, erre én átveszem eddig betöltött szerepüket és megkövülve kushadok a sötétben és nem merek kimenni mert félek, hogy agyoncsapnak. Na végre összeszedem magam és ellopózok a lépcsõig, ahhol ez a melák járõrözik. Láttam a Glyphet a falon, gondoltam mostmár elfutok odáig. Túl hangos voltam és elkezdett üldözni. Ismétcsak késõ este, egy járkáló szobrokkal teli katakombában tökegyedül elkezd utánam hangos, döngõ léptekkel egy szobor futni és folyton azt üvöltözi a fülembe, hogy "kill, kill, find, find, catch, catch, kill, kill", hát ultrapara. Végül nagynehezen kicsúsztam a kezei közül és felmásztam a létrán. Percekig néztem hangosan dobogó szívvel ahogy az lent néz és fenyeget. Durva volt.
Örülök, hogy a készítõk egy idegnyugtató pályár taktak b a következõ helyszínnek (már nem spoileres):

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
úgyis közben derülnek ki a hiányosságok...
DE AZÉRT SZÉPEN HALADUNK!
a tutorial utáni pályán, nagyban mászok fel a várfalra, a hordóról, oké, fennt is vagyok, majd nézem, nincsenek pixelek meg texturák a lábam alatt és kiestem a pályáról, meg is haltam mint állat 😊
persze én hülye még a pálya elején mentettem 😊
Kisunnyogva az utcára, élbõl kipipálta a Toronyórás bulit, és közölte, hogy menjek vissza a Könyvtárba...
ennek ilyennek kell lennie???
Dock szövegek kész. Megyek haza, ott folytatom.
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
MapRooms fájl kész. Elfordítások, hibák lehetnek, mert nem tudtam mindent letesztelni a játékban.
A küldetésnevek szójátékait nehéz a magyarba áttenni, de azért megpróbáltam...
ill. az AUTOMAP textrészeket nem fordítottam, ezeket mintha nem használná a játék.
Én sajnos még csak a demóval találkoztam, de igazán hangulatos volt az is. Elsõ részben valahogy nem jött be a 2.pályától, bár ott bejátszott éjszakánként egy-két szívroham. :-)
az elsö pályán (a tutorialban) amikor mentem fel a létrán még a saját árnyékomtol is megilyedtem!! 😄DD
menj oda,kezdj el random kattintgatni a falon,amíg meg nem kapod a kiscsaj hálóingét,majd menj le a krematóriumba,és égesd el
psnid HaTeBeKa
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
na, most viszont megyek értekezni, úgyhogy feltölteni majd csak késõdu. fogom tudni.
További jó munkát!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Mail megy.
CLK folyt.
küldd el lécci a [email protected] -ra!
folytasd, amivel gondolod az oldalra kiírtam, hogy ki mit csinál!
csak írd ide, hogy minek esel neki és azt is beírom!
Ok, csak maximalista akartam lenni. Tudod, Lytha style 😊
Szakács naplója. oké!
Miért lenne muszáj? Az utcai részeknél soha nem kell lootot összeszedned, senki nem kötelez rá. Ha lopni akarsz, akkor törj be a házakba, ott is van cucc bõven, de szvsz elég az is, amit a missionök alatt találsz.
más téma, nem tudom volt-e már, valaki kérdezte, hogy miért nem tûnik el a note, amikor felveszi a landlord pénzét a csatornából... azért nem, mert másnap megint odarakja 😊
Riszpekk
Arra vagyok kivancsi h mi a gepigenye, vki jatszik vele 1ghz korul ?
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Én is szívesen beszállnék a ferdítésbe, dehát jún 20-ig vizsgaidõszak és még van 3 vizsgám... 😞
Majd esetleg utána, bár ha ilyen tempóval haladtok addigra nem marad semmi 😄
(tulajdonképp már most kész vagyok vele, csak még meg akarom nézni játék közben is)