Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Azaz a Misc-ben és az UI-ban található maradék dolgok.
Hmuda
Élménybeszámoló.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

hykao
mike: újabb mail ment -hibajavított elõzõ fájl.
még megcsinálom a másik fájlt, ahol a hely- és helyiségnevek vannak, aztán letészem a lantot.
...meg lehet, hogy a játékot is egy idõre, és megvárom a peccset (peccseket).
hykao
Ha valakinek vannak pályamentései, közzétehetné.
Iszonyatosan kiszopatott a játék, hogy átugrasztott a Toronyórás ügyön. Elõlrõl kéne kezdenek az egész játékot, mert mindig csak gyorsmentést csináltam.
Hihetetlen, hogy nincs egy rohadt autosave funkció, ha már bugoktól hemzseg a játék...
Negwar
Bakker mintha magamat irtam volna le 😄😄😄 ugyan ez a rekcio, csak én a köpenyes fickot le akartam ütni😛

\"This is a good day to die!\"

FREAK
ezt mi céllal?

Riszpekk

Hmuda
!!!MEGA SPOILER KÉPEKBEN ÉS SZÖVEGBEN!!!
Aki már túlvan a Keeper Compound pályán az nézze csak meg.

1: Mikor be kellett jutni Caduca szobájába, az elõszobában kilövöldöztem az összes fáklyát, mert valahogy az volt az érzésem, hogy itt valami történni fog. Az asztal takarásban volt vagy csak nem figyeltem oda, már nem tudom. Elkezdek lopózni, erre Garret beszól, hogy aki ezt tette az többet tud a Glyphektõl mint a Keeperek és ez nem jó. Gondolkozok, hogy emmeg mirõl beszél. Ekkor észrevettem ezt. Majdnem sikítottam egy akkorát, hogy valszeg a fél utca felébredt volna. El tudjátok képzelni, hogy késõ este egy kihalt katakombában tökegyedül mész és hirtelen csak egy asztalnál ülõ köpenyes kisember sziluettje látszik. Phû, nem egyszerû.

2: A banya feléleszti a szobrokat, erre én átveszem eddig betöltött szerepüket és megkövülve kushadok a sötétben és nem merek kimenni mert félek, hogy agyoncsapnak. Na végre összeszedem magam és ellopózok a lépcsõig, ahhol ez a melák járõrözik. Láttam a Glyphet a falon, gondoltam mostmár elfutok odáig. Túl hangos voltam és elkezdett üldözni. Ismétcsak késõ este, egy járkáló szobrokkal teli katakombában tökegyedül elkezd utánam hangos, döngõ léptekkel egy szobor futni és folyton azt üvöltözi a fülembe, hogy "kill, kill, find, find, catch, catch, kill, kill", hát ultrapara. Végül nagynehezen kicsúsztam a kezei közül és felmásztam a létrán. Percekig néztem hangosan dobogó szívvel ahogy az lent néz és fenyeget. Durva volt.

Örülök, hogy a készítõk egy idegnyugtató pályár taktak b a következõ helyszínnek (már nem spoileres):

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Köszi! mindjárt összefésülöm azt, ami eddig megvan és lehet tesztelni!
úgyis közben derülnek ki a hiányosságok...

DE AZÉRT SZÉPEN HALADUNK!

hehe... én is találkoztam egy batár nagy buggal! 😊
a tutorial utáni pályán, nagyban mászok fel a várfalra, a hordóról, oké, fennt is vagyok, majd nézem, nincsenek pixelek meg texturák a lábam alatt és kiestem a pályáról, meg is haltam mint állat 😊
persze én hülye még a pálya elején mentettem 😊

hykao
autosave
hykao
De jó! Autosav bezzeg nincs a játékban, hogy a fene enné meg...
Hmuda
Nem. Valszeg egy kökemény bug.

hykao
Hah. Az özvegyes buli után beröpített az Õrzõk Könyvtárába, ahol már ellenségesek voltak, ha csak megláttak.
Kisunnyogva az utcára, élbõl kipipálta a Toronyórás bulit, és közölte, hogy menjek vissza a Könyvtárba...

ennek ilyennek kell lennie???
Hmuda
Próbáld meg kikapcsolni a monitort és vissza. A felbontásváltási hibáknál nekem sikerül ezzel kiküszöbölni, lehet nálad is. Vagy ha van auto-adjust gomb a monitorodon, akkor az.

Hi! Egy kis segítség kéne: amint elindítom a játékot (már a menübõl) a töltõablak 4 ugyanolyan részre oszlik és ez így marad már a játékban is. A fõmenüben még semmi probléma. Vidkártya: Geforce Ti 4200, 45.23 driver. Mit tanácsoltok?
Andie
A tesztelés még hátravan, szerintem nem is azzal kell az idönket tölteni. Arra lesznek több százan. Ez többlépcsös dolog, neked nem kell mondani.
Dock szövegek kész. Megyek haza, ott folytatom.

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

hykao
mike, mail ment.
MapRooms fájl kész. Elfordítások, hibák lehetnek, mert nem tudtam mindent letesztelni a játékban.
A küldetésnevek szójátékait nehéz a magyarba áttenni, de azért megpróbáltam...

ill. az AUTOMAP textrészeket nem fordítottam, ezeket mintha nem használná a játék.
BBird
Én is megiJednék! :-D
Én sajnos még csak a demóval találkoztam, de igazán hangulatos volt az is. Elsõ részben valahogy nem jött be a 2.pályától, bár ott bejátszott éjszakánként egy-két szívroham. :-)
huh... na megszereztem én is a játékot! yeahh.. 😊
az elsö pályán (a tutorialban) amikor mentem fel a létrán még a saját árnyékomtol is megilyedtem!! 😄DD

Negwar
huu köszi!

menj be a white hall-ban a teleszkópos szobába,ott hallani fogsz egy megjegyzést,hogy a fal mintha lazának tûnne
menj oda,kezdj el random kattintgatni a falon,amíg meg nem kapod a kiscsaj hálóingét,majd menj le a krematóriumba,és égesd el

psnid HaTeBeKa

Negwar
Segitsen már valaki mert csak egy helyben totyogok. A diliházos pályán vagyok a kiscsaj aggya a küldiket: megszereztem a vérét és a csatornába öntöttem. most adott egy ujat csak nem értem hogy mit nem vagyok jó angolos. white holl ban kell csinálni valamit

Geeryy
a 100% forditas mikorra várható?ha lesz egyeltalan vagy mit tudom en.lama vagyok ebben a témában is.

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Kandurex
Izé, errõl lenne szó: sztem kurva jó zene 😄

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Köszi! Megkaptam!
na, most viszont megyek értekezni, úgyhogy feltölteni majd csak késõdu. fogom tudni.
További jó munkát!

Kandurex
Izé ez most totálisan a témába és ide fog vágni nem tudja vlki, hogy mi az új Heineken reklám (sörök a hûtõben) zenéjének elõadója és címe?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

PRIV.!!!

ahogy megkaptam, ki is rakom az oldalra!!!

OK!

Andie
Gyorsaság a fõ erényem a szerénység mellett 😊
Mail megy.
CLK folyt.

WOW! de gyors vagy! gratula!

küldd el lécci a [email protected] -ra!
folytasd, amivel gondolod az oldalra kiírtam, hogy ki mit csinál!
csak írd ide, hogy minek esel neki és azt is beírom!

Andie
Mike : kész az összes CAS. Hova küldjem? Mivel folytassam?

csináld! mostantól az oldal aljára kiírom, hogy ki-mit-csinál a duplamunka elkerülése érdekében!!!

Negwar
Valaki help pls! Kiscsaj vére a csatornában de most valami uj feladatott adott amit nem értek white holl ban kell keresni valamit de nem tom mit.

hykao
...és helyiségneveket
hykao
Tudnád összegezni, hogy akkor most ki mit csinál fordítás ügyekben?
Helységneveket csináljam?
hykao
ja 😊
a feje a helyén maradt?

hykao
Mintha tudtam volna olyat csinálni, hogy az egyik csaj nyakáról hátulról a tõrrel levágtam a nyakláncot, anélkül, hogy megöltem volna. Majd kipróbálom.
Andie
😊
Ok, csak maximalista akartam lenni. Tudod, Lytha style 😊

Szakács naplója. oké!

FREAK
na szóval a játék címe "thief" nem "cleptomania" 😄

Riszpekk

FREAK
"Viszont néha muszáj leütnöm az utcán flangáló embereket, mert karperec vagy nyaklánc van rajtuk! Vagy nemjól csinálom?"

Miért lenne muszáj? Az utcai részeknél soha nem kell lootot összeszedned, senki nem kötelez rá. Ha lopni akarsz, akkor törj be a házakba, ott is van cucc bõven, de szvsz elég az is, amit a missionök alatt találsz.

más téma, nem tudom volt-e már, valaki kérdezte, hogy miért nem tûnik el a note, amikor felveszi a landlord pénzét a csatornából... azért nem, mert másnap megint odarakja 😊

Riszpekk

Ecsém, most mondom h gepet nem ujjitok mer az belekerulne 50+ba, nekem max 20am van ilyen celra.
Arra vagyok kivancsi h mi a gepigenye, vki jatszik vele 1ghz korul ?

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

szakácskönyv?

A journal tudomásom szerint napló, nem??
Én is szívesen beszállnék a ferdítésbe, dehát jún 20-ig vizsgaidõszak és még van 3 vizsgám... 😞
Majd esetleg utána, bár ha ilyen tempóval haladtok addigra nem marad semmi 😄

Andie
Mi legyen a "journal" ? Jegyzet? (pl Cook's Journal = Szakács jegyzete?)

Estére kész leszek a Tutoriallal!
(tulajdonképp már most kész vagyok vele, csak még meg akarom nézni játék közben is)

The Garrett
mmmmm pont bele akartam kötni >😉

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
hátistenem hosszú útra nemárt ha "házias" a belsõ tér 😄
nem lesz honvágy stb 😉

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.