10699
-
mike369 #4375 KIRÁLY VAGY!!!!!!!!
Ha átküldöd az editort, akkor nekiesek én is, nem kell egyedül csinálnod!!!!!! -
Erröl ennyit.
Erre szoktam mondani, hogy nincs megoldhatatlan feladat, csak töketlen programozó. -
mike369 #4373 anyagoztok, fiúk? -
mike369 #4372 ha valamire lenne jobb ötleted, akkor azért nyugodtan javítsd ki!!!!!
utólag úgyis át kell nézni az egészet! -
#4371 Andie: [email protected]
Minden anyag jöhet!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
----------------------------------------- -
#4370 Utólag megnéztem, megláttam és az én verzsönöm kukába került. Valahogy nem vettem észre, hogy az már kész.
#4369 na végigvittem végre:D
nagyon tetszett..jó poén a vége:D nagyon remélem hogy lesz 4 és éljen Warren Spector:D na azért lehetne stabilabb és a bugokat kijavíthatnák...
amugy 1 kérdésem lenne: a múzeumon a magnetofonokat meghallgattátok?vhogy ezek a hangok nem illenek egy ilyen múzeumba az kiderült hogy ezeket ki vette rájuk? -
#4368 Mindjárt meg is nézem, köszi szépen! -
#4367 Ööö, amúgy a mike által már lefordított fájlt írtad át? Mert azt tudod, hogy már mike azt lefordította! -
mike369 #4366 ha a con-okra találsz megoldást, akkor te vagy a király! -
#4365 Na, vagyok, örült tempóban irtam az ini buherálót, és röpke 8 óra alatt össze is dobtam egyet - ezt maszekban vagy benn a cégnél kb 1 hétre vállaltam volna. Node nektek?!...
Mike, Hykao, nektek ment a béta, Imi neked még mindig nemtom a cimedet Biztos én kevertem el, tudasd már velem valahogy
Találtam egy igéretes nyomot a con file-okkal kapcsoaltban, lehet, hogy megoldódik a dolog?
Sajna forditani a fent emlitett ok miatt nem volt idöm
A civódást meg hagyjátok abba, mert ha mégeccer valaki hajbakap a thief miatt, bizisten abbahagyom az egész dolgot, és elvonulok jáccani -
#4364 Egyszerűbben oldottam meg:
"Bradshaw S. Auldale városalapítónk emlékére."
Méltatható ill. vitatható.
#4363 Tőlem :)
#4362 Akkor jó, egyébként asszem ott van.
Akkor legyen Pettyes Nősténymacska.
"A Pettyes Nősténymacska
Gyönyörű macskaszobor türkízkék smaragd berakásos szemekkel. Ár megegyezés szerint."
#4361 A fenébe! El akartam sumákolni! :)))
Akkor az emlékmű táblán a név legyen: "Bradshaw S. Auldale - Bagolyvölgy alapítója".
De amúgy ne bolygassuk már!
Mé' nem jó? -> Bradshaw S. Bagolyvölgy...tök jól hangzik, mos' mi van?! :))))))))))))))))))))))) -
#4360 Ez hol van?
Ha ez a múzeumban van, akkor lehet nyugodtan "Pettyes Nősténymacska", mert ez egy kis korabeli állatszobrocska!!! -
mike369 #4359 mindjárt mindet beírogatom a szótárba!!! -
Rusy #4358 szerintem a feladatok nélkül simán végigjátszható, az a legkevesebb, nem nehéz, max egy szépséghiba a fordításban, viszont a többi tényleg király, olyan régies hangulat... -
#4357 Transform Regulator = Átalakító szabályzó
#4356 Canal Access Hatch = Csatornafedél nyílás
#4355 Bradshaw S. Auldale volt a város alapítója!
Azaz Auldale TULAJDONNÉV!
#4354 Bradshaw Monument = Bradshaw emlékmű
#4353 ...szobor nevének
#4352 Grimalkin Tabby = Grimalkin Tabby
[pettyes nőstény macskát jelent, de egy szonor nevénel nem szívesen adnám ezt]
#4351 én is reménykedek....számomra a legfontosabb a feladatok..reménykedjünk -
#4350 A feladatok a *.con fájlokban vannak, számunkra elérhetetlenül bekódolva!
Andie CON Editora működik, de ha átírunk bármit is egy *.con fájlban, az adott pályán NINCS dialógus!!!
Andie már tett lépéseket, reménykedjünk!
Zsoldos #4349 god mode minden bizonnyal van benne, az az egyik legfontosabb. hiaba a repulo kamera, azzal nem tudjak letesztelni, a figura hogy viselkedik az adott helyen. (beragad-e kiesik-e palyarol stb.) -
#4348 sziasztok...hogy álltok a feladatok fordításával? -
#4347 Stamping Machine = Présgép
#4346 Charnel Furnace = Krematórium
A szótárban nem volt. Ja, igen, fordítok.
Rusy #4345 Hú mivel eddig még nem kezdtem el, de megnéztem a listát, és nagy része kész most belekezdtem, és ismét egy minőségi magyarítás készül, nagyon tetszett, csak a célok angolok, majd az is kész lesz dehát ugye azt úgyis mindenki érti, na csak ennyi, ne csak mindig veszekedjünk... -
#4344 Te is direkt félre akarsz érteni????
Tudod mennyi variáns létezik? Millió!
Mi van, ha a fejlesztők mondjuk "god" módot engedélyeztek, építettek be (a cheateket nem ismerem, de nem is érdekelnek) és a teszterek (mert igenis vannak minden projekt esetében alfa- béta- és végső teszterek! A Thiefben is voltak, nézd meg a "Készítők"-et!!!)...
De mi van, ha láthatatlansággal operáltak, netán falon átjárással, netán "repülve" nézték át a mapokat, mi van ha, skippelték néha a jeleneteket stb. stb. stb.
Álljunk már le ezzel a témába nem illő (anglimániákusoknak: off topic) "beszélgetéssel"...!
#4343 Ez baromság! A tesztet nem is játékon belül végzik hanem "repülő kamerával".
Amúgy a Thiefet ezzel biztos nem rontanák el, hisz épp az a lényege, hogy egy normális komlexum legyen felépítve egy pályán. -
mike369 #4342 Ami még hátravan:
AUL*, HI*, KC*, OQ*, SM* küldetések szövegeinek nagy része
-
Rusy #4341 Hi mielőtt még megölnétek megnéztem a listát a magyar fájlokról, de akkor még mi van hátra? ennél még több van? -
#4340 Gratulálok, hogy egy áltlános kijelentésből ismét messzemenő következtetéseket tudsz levonni. Te lehettél a legelmésebb a sulidban, de azért fogd vissza magad.
Ha valamit nem tudsz, akkor tanulj!
A fejlesztők azért szoktak beletenni cheateket a Játékaikba, hogy a teszterek könnyebben tudjanak pályát ugrani, textúrahibákat keresni stb. A pályákra néha rövidítéseket is tesznek, hogy a dialógusok megtekintése után esetleg át tudjanak csúszni egy másik pályarészre, felemelkedjenek a magasba, áttekinteni a pályát stb. stb. stb.
#4339 ha jól emlékszem. akkor ha a dock kapuval szemben álsz menj el balra ,és ott van a falon egy jel, nyisd ki, és menj be az ajton -
#4338 Most meg vissza kell vinni mindent a helyére de az a ronda banya ott lofrál a Garet lak elött és nem tom a szökökutra tenni a cuccost, megprobáltam kinyirni de semmi eredménye. A doknál egy idő után eltünt itt viszont nem akar eltünni. Mit tegyek? -
Gbr #4337 A kolostorba vagyok mindent megcsináltam a rejtett ajtókat kinyitottam elhoztam mindent.Azt irja a dokkokhoz mennyek,de ha kimegyek a kolostorból se a dokkok se az óváros felé nemtudok menni,le van zárva a kapu.Van nálam egy csomó cucc amit nem vesz át senki,(kehely,aranysísak...)
Hogy tudok átmenni? -
#4336 Tényleg?