Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

áááá! látom már!
OK, javítottam!

Garrett27
Elore is koszonom a forditast, meg a demot nem huztam le, mert szolgalati uton nem lehet hozza ferni a jatekhoz, de azert mar fel akartam egetni es magammal cipelni, hogy majd a hetvegen en is elo-thiefezzek egyet, de valahogy reggeltol probalok mar beloggolni a thief-thecircle-re es nem megy, de nem hozzaferheto a tobbi mirrorja se a demonak, tud valaki ajanlani egy oldalt ami nincs megtelve letoltokkel es ahonnan le lehet a demot szedni?

Háború a nemzet ellen: http://docler.hu/video/160355 - http://docler.hu/video/160384 - http://docler.hu/video/160291 - http://docler.hu/video/160315

Hagyjatok mar szegeny kartekony apro bogarakat, a rust mite az rozsdatermesz ,vagy ahogy andie irta rozsdaatka.
hykao
Ezeket kéne átírni:

Barátságos = Ellenséges
Ellenséges = Barátságos
Rozsdás Lakatokat = Kártékony Bogarakat
Apró Élõlényt = Kártékony Bogarat
ne foglalkozz az ilyen dolgokkal!
nem ér annyit az egész!

Andie
Láttad már esetleg a Diablo 2 forditásomat? Netán a C&C Generalst? Esetleg más könyvet, verset, stb, amit forditottam? Mert ha nem, ne itélj meg. Töltsd le a Thief3 magyarositást, nézd meg amiket csináltam, és az után mondj véleményt. Akkor már elfogadom, ha ezek után is irónikusan "profinak" titulálod a munkámat, ellenben el fogom várni a valóban profi javitást.

Pontosan arról van szó, amit Hykao irt. Sajnos a Thief nyelvezet nem egy szépirodalmi. Régies, sok ismeretlen szóval. Itt van a Rust Mite példája. Tudom mit jelent a rust (már csak a németböl is), de a mite-vel még sosem találkoztam. Ez nyilván az én hibám. De erre van a mobi, fölé megyek, kiirja, hogy atka, és már tudom is. 2 mp, és forditom tovább. Gyorsabb, hatékonyabb, mint pl a SZtaki online lapján fél percet tökölni, mire beirom, enterezek, kiválogatom a megfelelö választ (bár eddig azzal csináltam, csak ma hoztam be a mobi-t).
Mindezt azért teszem, hogy Ti könnyebben játszhassatok a játékkal. Én ellennék az angollal is, azthiszem.

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

Rendben, sok sikert hozzá!

hykao
A küldetés neve is komoly volt:
"Robbing the Cradle", ami így együtt Liliomtiprót jelent...
hykao
Én sem szeretem, de Andie nyilván csak az olyan szavakhoz használja, amit nem tud!
Én amúgy Országh, MTA online szótárakat használtam a fordításhoz, ahol nem volt egyértelmû, ott az MTA Sztakival megnéztem az olyasz, német, francia fordításokat is, így már ált. be lehet lõni, hogy mirõl van szó.
Spaw
Szerintemis bölcsõ.Jóaz.

A rust mite rozsdatermesz.
hykao
Na az miféle? Mert "Belsõ Bölcsõnek" fordítottam, de nem tudom ez a bölcsõ jó-e?
Nna, mobimouse... profi fordítás lesz.
Spaw
Hmuda

Nemtudom hogy holtartasz az intézetes pályán, de meg kell hogy nyugtassalak nem vagy egyedül a házban!!!Az a ház tele van,csak mostmég nem látod õket. Egyenlõre....

Egyébként annak idején végigtoltam a Thief1-et,Goldot meg a 2-õt is,de ez a rész nálam mindent überel.Le a kalappal az IonStormos fiúk elött. Az Inner Cradle mission meg egyenesen a csúcspont volt eddig.Igy még soha nem paráztam.

hykao
Na, megöltem két bogarat (élõhalottat már öltem), és a STÁTUSZ egybõl SEMLEGES-re váltott!!! Így már békésen sétálgathatok a Kalapácsosok között (az utcán).

Viszont akkor a STÁTUSZT nem jól írja ki, mert eddig BARÁTSÁGOS volt, és támadtak!!! Most SEMLEGES, és nem támadnak!!!

mike: még gyorsan átírom a hely-, területneveket, azokat amelyek akkor jelennek meg, ha a táblákra kattintassz, aztán tényleg befejezem.
hykao
Asszem ezek vannak a korábban említett .con (vagy milyen) fájlban.
Andie
Na, kezdem mai áldásos tevékenységemet.
Nyomom tovább a DOC részt, ok?

Mi az a fraps?

Megjegyzés : én mobimouse-t használok forditáshoz, csak rámész egérrel a szóra, és már irja is a jelentéseit. Ismeritek?

Öröm volt olvasni, ahogy a diliházas parázásról irtatok, szinte bent éreztem magam a játékban, pedig több km és óra választ el töle 😞 Node majd este!!! 😊

Kérdés : hol vannak az õrök mondásai? (de szép szó). Szóval azok, amiket akkor morognak, mikor sétálgatnak, vagy ha meglátnak, meghallanak valamit (you cant hide for long, face me like a man, you coward, stb)

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

hykao
Mindjárt megnézem a játékban.

Asszem a Pogányoknál "csemete ültetés" mohanyíllal, a Kalapácsosoknál, meg élõhalott, meg bogárölés.
hykao
Nem tudom mert csak a magyarított fájlok vannak már meg, de a többi nyelv alapján is inkább ezeket az "apró élõlényeket" kéne öldösni, a Kalapácsosokkal való jobb viszony érdekében, nem? Csakúgy, mint az élõhalottakat, asszem.
németben:

apró élõsködõ

ez jó?

genRob
Más: ircneten vagy vhol nincs csati?

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

genRob
Minden ki van pipálva és a térkép is megvan. El kell menni vhová? Mert én vissza mentem az "épületembe".

igen, apró élõlénynek lett fordítva...
asszem akkor ez lesz a helyes!

nem ez volt a "rusty mite"?

hykao
Nézd meg a feladatoknál, hogy mi nincs kipipálva még!!! Amit leírtál, abból nem megállapítható!
genRob
Hahó, akkor segít vki?:-)

hykao
*blokk
hykao
Találtam még valamit:

"A Hammerita szerzetesek megáldották íjadat, így már le tudod lõni a rozsdás lakatokat. Széles fejû nyíllal lõdd meg õket!"

Nos, én nem találtam semmilyen lelõhetõ rozsdás lakatokat! Nem inkább azokról a kis bogarakról van szó??? Egy másik blok fordításánál mintha találkoztam volna ilyesmivel, de én ott valamiféle kis élõlényekre fordítottam asszem!
a breafingben. sz.tem is jobb a prófécia!

hykao
Ez hol van? Mintha már fordítottam volna! Amúgy a Prófécia jobb sztem.
a prophecy legyen jövendölés, vagy maradjon inkább csak prófécia?

na, ez egy tipikusan olyan mondat, amit csak az tud fordítani, aki LÁTTA MÁR, hogy mi is ez az egész!

hykao
Na jó, de, hogy lesz értelmes a mondat így?
báb? esetleg gubó...

hykao
Na ez mit takar: "Shot an elemental arrow into an Elemental Cocoon", miaz a cocoon ebben az esetben?
genRob
Sziasztok!

A második küldetésben vagyok. (A training pályát nem számolva) El kellett adjam a dolgokat két különbözõ helyen. Ez meg van. Vmint egy térkép kellett egy cellából ahol egy nem emberi lényt õriztek. Ez is meg van, vmi alaprajz. De a pályának még sincs vége. Hová kell menjek? Köszi a segítséget elõre is!:-)

ja, igen! emléxem már az inventoryból!
köszi!
csak épp a brífing-debrífinget nézegettem...

hykao
A Kurshokoknál van az Elsüllyedt Fellegvárban.
hykao
Nem a Gyalázatlistára gondolsz? Valamiféle könyvszerûség.
Aki már elõre tart a játékban:

SPOILER!

Mi a túró az a "Compendium", amit az Õrzõk ki tudnak nyitni a Glifé kulccsal?

Huh van diliházas pálya? Imádom az olyanokat 😄
Kár hogy eégsz hétvégéig nem tudok vele nyomulni 😞 Na sebaj, majd akkor, egyenlõre még a Clocktowernél tartottam.
Negwar
Elakadtam. Diliházos pálya kiscsajnak a viaszmaszkja már megvan csak nem tom mit kell csinálni vele. tud valaki segiten? kezd elegem lenni ebböl a pályábol mert nem értem soha hogy mit a kakar a kiscsaj

\"This is a good day to die!\"

Faterx
Nem osztanád meg másokkal is?
Bandew
Silent Hill közel sincs a Thiefhez para terén! :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

PTW
Silent hill 2 korhaz de eskusozm hogy itt a thiefben ez meg durvabb mert FPS.. es az arnyak meg minden...hihetetlen..

most akarok vissza menni de nem vagyok benne biztos....

ha atjutottal az inner cradle be meg fogod erteni mieret mondom ezt...... 8)

Hmuda
Ahhoz sajna nem volt szerencsém, pedig ki akartam próbálni (kezdve az egyel aztán szépen sorban). Sajna nem volt PS1-em és emulátort se találtam.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

PTW
8) 8) 8) 8)

ugyanigy vagyok vele szunetet kellett tartanom.....

es csak annyit mondok hogy ennel csak durvabb lesz ez a palya......

en annyit mondok SILENT HILL hehehehee

Hmuda
Jeee. Végre az elsõ emeletig mindent bejártam és sehol egy lélek. Kezdek nyugisabb lenni, de azért a maradékot holnapra halasztom. :-)

(így nehezen fogok elaludni 😄)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Legalább nyugtasson meg vki, hogy nincsenek semmilyen ellenfelek és akkor talán könnyebben elviselem a hangokat, de így...

Hmuda
Inkább vesszen el a fíling mint kapjak egy mûszivet. 😄