Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vettem!

FREAK
amúgy szarok bele, csak szóltam, hogy nem kéne mindent ész nélkül 😊

Riszpekk

FREAK
az "in-game" egy szakkifejezés, aminek nincs olyan megfelelõje, hogy "játék alatti"

inkább egy érthetõ és elterjedt angol kifejezés, mint egy magyartalan, értelmetlen magyar

Riszpekk

IMYke2.0.0.0
De az In-Game Menu nem szakszó. (Én kérek elnézést! )

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

FREAK
szvsz az "In-game menü" teljesen jó lenne magyaroknak is

vannak szakszavak, amiket nem érdemes fordítani

Riszpekk

hykao
Andie
Ja, ezt a részt épp most forditottam (amikor a pogányok feladatot adnak Garrettnek).
De én a cocoon-t Gumónak forditottam. ElemGumó. És elemi nyilvesszõ.
Kéne valami szótár, amit közösen használunk, esetleg online, html, vagy ilyesmi, hogy ne nevezzük 18 féleképpen ugyanazt...

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

hykao
Át is vittem a csúszkát barátságosba, így már akkor sem foglalkoznak velem, ha bemegyek a területükre!
hykao
*gömböcskébe
hykao
mike:
Misc fájl végefelé:

Lõdd meg a sarokkövet mohanyíllal = Meglõttél egy sarokkövet mohanyíllal.
(ezt már akkor írja ki, ha meglõtted...megy is a csúszka a Barátságos felé!)

Shot an elemental arrow into an Elemental Cocoon = Belelõttél egy elemi nyilat az egyik Elemi Gömöcskébe. (akkor írja ki, ha belelõsz valamelyik elemi nyillal - pl. tûz, víz, moha nyilak - a négy alapelemet szimbólizáló pogány szoborszerûségbe - négy gömböcske van rajta)
Tombi
hiányos angol tudásom miatt nem tudom hogy ereszti el a fa azt a paw-ot(mi ez?) ! 2 vizes elvesz 2 ágot de marad még 1 bald oldalon es az fogja..itt passzolom ugyanis mindent rádobtam de nem ereszti...

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Andie
huh, AGP nélkül nyomulsz? mazo.
BIOS-ban engedélyezd. (4x). Aztán esetleg nézz valami alaplapi drivert is (via?)

hykao
Hát épp ez az...
Veszem észre.. nvidiára va noptimalizálva, és egy GefFX-el nem megy? Kössssz

War. War never changes.

FREAK
térképet használd

Riszpekk

Tombi
2 napja rohangálok össze vissza. sehol semmi még a pályáról is kugrottam de ott se volt... 😞

FREAK
meg fogod találni, játsz tovább

Riszpekk

Tombi
segitséget kérnék, elakadtam a Pogány alagutakban a Bogár már megvan 1 feladat hiányzik csak :
"Steal the Jacknall's Paw from the Pagans"

Nagyon idegesit, nem tudom mit kell csinálni vki légyszi mondja !Hol van az a Paw ???

hykao
azért mert nVidiára van optimalizálva ez is...
FREAK
mit ír ki graph card check-re?

Riszpekk

FREAK
csökkents a napi hernyó adagodat 😄

Riszpekk

hykao
ment mint az acél, ez érdekes...milyen beállítások mellett??? 320x200???
Bandew
Akkor csak álmodtad az egészet. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Miért va naz nálam, hogy nagyon szaggat a demo? (nemtom, hogy jobb-e a teljes)
AMD athlon xp2000+, 512 mb ddrram, GefFX5600 128mb, winxp
A videókártyára gyanakszom. Meg amikor a Ground Control 2 demoját elindítottam, azt írta hogy the motherboard's AGP acceleration is not enabled, this could slow the your pc's ... Erre van megoldás? Új driver kell vagy mi?

War. War never changes.

Mr_no_NaMe
Ott voltam meleltte😊 Elindult neki ment mint az acél!
És a vidió karija télleg Mx volt,megis kértem mutassa meg mijen karija van hátha télleg kamuzik de nem kamuzott,mx volt neki.
a pixel shader a kártya egy tulajdonsága, ami bizonyos képi megjelenítési formákhoz szükséges...

vagyis: ha a progi igényli, a gfmx-nek meg nincs, az SZÍVÁS!

FREAK
a haverod sajnos rondán átbaszott

nem is fut, nem hogy szaggatás nélkül.... nagy pofont a köcsögnek

Riszpekk

hykao
Haverod kamuzott...
MX nem támogatott!!!
Mr_no_NaMe
Csak azt nem értem nekem miért nem indul el.
A haveromnak GEF.MX-440-es videó karija van és aszondta hogy szaggatás nélkül elfut!Nekem gef.mx 420-as van,
apámnak pedig 440-es!És eggyik gépen se indul el.
Aza pixel shared vmi videjókártyához való cucc vagy mi?
Andie
A DOC-ok 15 perc múlva kész lesznek. Egy csomó lentebb beszélt dolgot forditottam benne (békités, gubó, sarokkö, stb) Küldöm amint megvan!

ronhaven : ezek hasznos infók, ilyet kérünk még, aki elörébb tart. Csak ez erösen spoiler (bár tudnám mit jelent, eddig autón találkoztam vele, mint légterelõ), igy nembiztos, hogy hasznos, ha ide irogatjuk...

Mellesleg hogy állsz a DOC-al?
Én elkezdtem a briefingeket, de az a vicc, hogy legalább 2-3 féleképp is le lehet fordítani értelmesen...

2688-ban viszont nem kerdes volt a mohanyil.
A faultetos mellekkuldetesben eldontheted ,hogy elegeted a fat valahol,vagy elulteted a dokkbeli poganytelepen.
DE ez teljesen fuggetlen a kibekito feladatoktol,amiket mar valaki eccer leirt lentebb,hogy hogy kell csinalni. Vagy mohanyillal losz ilyen pici barna sarokkoveket a falak toveben, vagy elemental arrowokkal kell loni a poganytelepeken levo keresztbetett csontkapu-szeru akarmicsodan a 4 ekkovet.
Dettó!
itt a melóhelyemen csak fordítani tudok, játszani nem. mire hazakeveredek, akkorra meg már mindent akarok, csak játszani nem!

Mellesleg szerintem kár egy szóra ennyi idõt vesztegetni, mikor még ENNNNNNNNNYI szöveget kell lefordítani!
Jó mast így, ahogy van, aztán majd ha a végére jutottunk, akkor lehet az aprómunkával pepecselni!

hykao
Tõlem lehet pontos fordítása is, én csupán a "rozsdás lakat" ürügyén kerültem kapcsolatban vele.
Mondom, nyugodtan beszállhatsz, ez nem vicc!

Szóval, hogy van ez az "ültess egy fát" dolog, meg a haverkodás a pogányokkal???
Andie
Szerintem meg ne veszekedjünk, hanem segitsük egymást. Ötleteket, épitõ jellegû kritikát örömmel veszünk!
Ne romboljunk, épitsünk!
Sajnos sokunknak több ideje van forditani, mint játszani. Ennélfogva néha valóban nem értem, amit forditok, és félreforditom. Node kompromisszumot kell kötni : vagy elöször játszok, és majd hetek múlva forditok, mikor már mindenki végignyomta, és nem kiváncsi a magyarositásra, vagy most gyorsan leforditom, még a saját szórakozásom rovására is, igaz néhány félreirással, buggal (miért pont ebben ne lenne), amiket a TI segitségetekkel majd javitunk!
Egyéb 5let?

Szerintem az nem a fordito dolga hogy eleg egyertelmu-e vagy nem a forditas,hanem inkabb az,hogy helyes forditas legyen😊
Ha a rozsdatermesz, rust mite nem lenne eleg egyertelmu, akkor a keszitok "huge brown six-legged bugs running around the street" nevet adtak volna nekik.
En (es Andie is az atkával) csak helyesbiteni probaltam,amire aztan a 2706 volt a valasz..
Negwar
Na azért csak sikerült segitséget kicsikarni 😄 köszi mindenkinek

\"This is a good day to die!\"

hykao
Különben sem írtam, hogy mohanyillal! Hanem kérdeztem!!! Új mondatban szerepelt a kérdés, hogy: "Mohanyillal?"
hykao
Pont ezért kérdezem, mert nem értem ezt az indanövesztéses dolgot (a játékban meg még nem tartok ott), ami a fordításban van (mellesleg ezt a részt nem én fordítottam), úgyhogy elmesélhetnéd!!!

Amúgy az, hogy "kártékony bogár", még nem zárja ki, hogy rozsdaatka, vagy rozsdatermesz legyen...
A "csemeteultetesrol mohanyillal" meg annyit,hogy kevered a faultetos mellekkuldetest a poganyok kibekitesenek feladataival.
Es raadasul mohanyil se kell hozza.
hykao
Ki üvöltözik madárpókszájú?
Én is tudom, hogy milyen apropóból kell írtani õket, de nem biztos, hogy mindenki számára egyértelmû lesz, hogy mirõl van szó, ezért gondoltam, hogy a Bogár egyértelmûbb lenne!
De nyugodtan beszállhatsz a fordításba, én úgyis pont kiszálltam!
hykao
keresd meg Lauryl egyik szóbanforgó játékát, és helyezd a megfelelõ helyre, a Bölcsõ régmúlt emlékeihez...

vagy valami ilyesmi, látni kéne a játékban!

nem szeretek kiragadott szövegeket fordítani...
Jovan okoska velem ne uvoltozzel. Nem mindegy mekkorak, ha egyszer ez a nevuk..? A hammeritaknak meg foleg a keszitoknek biztos okuk volt ra ,hogy a termesz nevet adjak nekik, mivel azok is. A hammerek fémépitmenyeit eszik szét,mint a termeszek, ezert kell irtani oket.
De inkabb radhagyom mesteri forditasaidat..
Sztem ne a maszkosat csináld
én a teleszkópot vettem fel,és vittem fel az observatory-ba(mert csak annak a helynek tudtam a hollétét)
de van a szoba,ami az elsõ az inner cradle-be,ha a külsõbõl jössz,ott van egy recepciós pult,rajta egy könyv
ott le van írva,hogy melyik páciens hova cipelte az adott cuccot

psnid HaTeBeKa

Negwar
Ha már mindenki csak forditt akkor máshogy állok hozzá
ezt pls forditsa le valaki "find one of the toys Lauryl mentioned and bring it to the right place to enter the Cradle's memorias of the past" remélem igy már segit valaki

\"This is a good day to die!\"

hykao
Pogány "Csemete ültetést" csinált már valaki? Mohanyíllal?
mondjuk pl. egy NAGYON pici íjjal...

hykao
Jó nagyok, az biztos.
Mondjuk furi is lenne atkákra, meg termeszekre íjjal lõdözni...
BigBug?

hykao
Ühüm, akkor majd lesd meg a játékban is, hogy hogyan néznek ki!!! Hehe, nagyobbak a játékban, mint a patkányok!!!
A termesz, meg az atka, ha jól tudom, jóval kisebb!!!

Szószerinti fordítás lófütty!!! Fõleg ebben a játékban!!!