Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"This is a good day to die!\"
LOL, találtam egy elég röhejes dolgot a játékban. Kurshok citadelben vagyok, keepereknek keresem a glymph keyt. A gyiklényeke mint a birkákat lehet lemészárolni, csak annyit kell tenni hogy leguggolsz, és nem tud megütni 1x sem, mert a fejed fölött csapkod csak. 😊)))))))
Elég durva bug, bár asszem néha csinálnak egy overhead csapást is, de ettõl függetlenül... 😊
Amúgy meg nemsokára kész a magyarítás, úgyhogy TE is fogod érteni...
Én most inkább bugreportolom az eddigi fordítást, és ehhez én is szeretném már mielõbb végigjátszani...
De, mindjárt összedobok pár mellékküldetés leírást, amirõl Hmuda is beszélt.
Kiléptem a játékból, remegek, üveges tekintettel rágyújtottam egy cigire (és erõsen pislogok a konyakosüvegek felé). VAJON HOL JÁRHATOK? 😊"
Thief : The Dark Project, második zombis pálya, ahol a sötét sírkamrák között hörögnek és folyton beszarsz a félelemtõl? 😊 Annál már tényleg csak az élõhalott város volt parásabb, én úgy játékban még nem féltem, amikor a töksötétben centikre hörögtek el tõlem a zombik, SEMMIT nem láttam, és szinte éreztem, hogy ebben a városrészben bizony én vagyok az EGYETLEN élõ..
Most ezért tuti le fognak lõni, de nekem egy egész picit lekonyul a szám. Miért is? A grafika, hangok stb. nagyon jó és szép, arre nincs panasz. Lekopogom, stabilan fut a game, nincs összeomlás, ilyesmi.800x600-ban játszható (erõsebb proci kellene!)
De: A pályák SOKKAL kisebbek mint az elõzõ részekben, bár a színvonalat hozzzák. Kicsit olyan bezártság érzetet ad... hasonlísd pölö a Deux Ex-hez, vagy a Thief 2 pályához, amin a Mechanist palotába kellett betörni. Csak hogy odajuss, 5x akkora terület volt mint it bármelyik pálya..
Nagyon nem tetszik hogy kivették a vívást, talán a legrulláb rész volt az elõzõ kettõ játékban. Jó, persze, lopakodás meg minden. Akkor se tetszik, nem lehet védeni (!!!), oldalt/felül csapni, ilyen esztelen vagdalkozás megy a tõrrel ha gáz van.
Kivettek belõle tök jó dolgokat, nem lehet a kajától gyógyulni, csak potiontõl, a potion is azonnal feltölti az életeted, nem fél perc alatt mint régen. MIÉRT? Jó volt!
Azt hiszem nem lehet úszni, legalábbis nekem még nem volt hol. Miért?!
Az irányítás szarabb lett, valahogy nem fix ahogy Garrett megáll egy helyen, csúszkál ide oda.. szar.. Nincsen már nagyon ugrálás meg ügyesség, régen volt egy csomó ilyen hely.
Mászókesztû a rope arrow helyett, áhh..
Az örök AI-ja persze nagyon jó, de azért lehetett volna fejleszteni rajta kicsit az elõzõhöz képest, pölö ha meggyújtanák a gyertyákat, fáklyákat stb.
A lock picking jópofa, mondjuk lehet kissé komplexebb is, pölö ha sweet spotot 360 fokos 3D ben kéne megtalálni 😊), nem csak egy síkban. Én azt hittem a trainingen h így müxik, el is tököltem a zárral egy csomót. 😊))
Szvsz az õrök beszólásai is jobbak voltak az elõzõ részekben..
A videók se rosszak amiket eddig láttam, de az 1ben a feelingjük sokkal nagyobbat ütött. a 2 videóit sajna nem láttam.. 😞
Ami tetszik: mechanica eye zoom a 'szemdobálás' helyett. És persze a fény árnyék effektek.
Szal szvsz egy csomó változtatás csak rontott a gamen, meg kellett volna tartani a bevált alapokat, és továbbfejleszteni okos ötletekkel. Viszont ha úgy nézem hogy bizony 3ik rész már, hát, örülnék ha ilyen színvonalú folytatások jönnének ki.
Na megyek is vissza játszani. 😊)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
\"This is a good day to die!\"
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Ezt vagy nappal vagy kikapcsolt erõsítõvel fogom megcsinálni, mert még nem is történt semmi, már elpattantak az idegeim 😊
Riszpekk
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Kiléptem a játékból, remegek, üveges tekintettel rágyújtottam egy cigire (és erõsen pislogok a konyakosüvegek felé). VAJON HOL JÁRHATOK? 😊
Riszpekk
Kész lettem a tippekkel és már ki is raktam!!!
...de ne csak nekem köszönd!

Na meg azért is, hogy az eredmény rögtön fel is kerül. THX mike369

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A magyarítás nagyon király már alig várom,hogy 100%-os legyen,mikor várható?
SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

nanemonddná'...
Mivel annyian kérdezték, kiszámoltam kb!
Szóval a lefordított / nem lefordított fájlok arányát figyelembe véve most tartunk kb. 18%-nál
De ebben benne vannak olyan fájlok is, amiket nem kell majd lefordítani, ill. egy szó van bennük...