Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
merc : http://forums.eidosgames.com/forumdisplay.php?s=&forumid=46
ha birod az inglist,sztem itt talalsz segitseget
ha birod az inglist,sztem itt talalsz segitseget
minek töltsem vissza?
ha nem zavar bele a játékmenetbe, akkor majd ezentúl visszafogom magam...
jah elsõ pálya tutorial után:
egy katona és egy apród v szolga áll a fõbejárat elõtt - elsõre ellövöm a fáklyát a katona kezébõl, de vissza kellett töltenem - utána már 2m-rõl sem sikerült...
Mókás néha az engine - bedobtam egy katinát egy sötét sarokba, erre meg kicsúszott a falon az udvarra...
ha nem zavar bele a játékmenetbe, akkor majd ezentúl visszafogom magam...
jah elsõ pálya tutorial után:
egy katona és egy apród v szolga áll a fõbejárat elõtt - elsõre ellövöm a fáklyát a katona kezébõl, de vissza kellett töltenem - utána már 2m-rõl sem sikerült...
Mókás néha az engine - bedobtam egy katinát egy sötét sarokba, erre meg kicsúszott a falon az udvarra...
http://gaborszantai.co.uk/
jajj...hát, evvan..majd probálkozok még..köszi!
en igazan azt elveztem amikor a Keeper Guardian-ek(vagy hogyhivjak az embervadaszaikat)es az orok kozt kirobbantottam a harcot.csak alltam a falnak lapulva es neztem oket.orjasi 😄
merc:sajna az en tudomanyom elfogyott innentol.esetleg egy teljes win reinstall ha minden mas befuccsolt
merc:sajna az en tudomanyom elfogyott innentol.esetleg egy teljes win reinstall ha minden mas befuccsolt
daemon helyett alcoholt használok, de be van mountolva, folyamatosan...
nem direkt van, szépen lopakodtam oltogattam gyertyákat fáklyákat, sötétbe húztam a leütött katonáket, és akkor csak megjelentek a nõk - észrevettek elkezdtek rohangálni, nem is érdekelt volna, de utána meg sikítoztak - ne ezt már nem bírtam...
Azóta is csak nõket nyírtam ki...
(hívjam fel Dr.Csernust?)
Azóta is csak nõket nyírtam ki...
(hívjam fel Dr.Csernust?)
Arch erdekes lehet ien aspektusbol jatszani egy lopakodos,rejtozos jatekot 😉 amugy nem.ha joltudom naponta valtozik a jarokelok,es katonak szama annak fuggvenyeben hanyat gyilkolaszol le
es lehet hujeseg,de nalam hasonlo problemat codec-ek szoktak meg okozni.igaz nem ennel a game-nal.
Srácok, késõbb nem lesz gáz, ha halomra ölöm a nõket? 😄DD
igaz hogy oan 2orankent egy reset bennevan,mert abszolute fennakad az egesz,de azt meg kibirom.azonkivul mivan meg...daemon tools-ban legyen folyamat bemountolva az egyik cd....de mas gondom nemvolt,passzolok :/
erdekes.nekem amd1050mhz,512 266os ram,radeon 9.6.es azonkivul semmi baja(1024*768).oprencered nemtul regi?nekem az okoz fennakadasokat...jaes ofcos uptodate driverek kellenek
Nekem is kiugrál, meg néha bejön egy full kék kép (olyan mint a kékhalál, csak szöveg nélkül), és reszetleni kell.
Amúgy minden másnál atomstabil a gép.
Amúgy minden másnál atomstabil a gép.
dartonita:
van egy ps2es A4tech egerem, meg egy ps2es bill... ennyi 😊)
van egy ps2es A4tech egerem, meg egy ps2es bill... ennyi 😊)
jaes se fw-t se netes cuccokat nemnagyon szereti a game ugylattam...bar zonealarm mellett fut.sot,alt+tabot is tamogatja,szal innen nezve ien gondom nincs
elsõ szint és elsõ emelet nem ugyanaz, ráadásul az angol nyelvben pont máshogy van mint a magyarban
a first floor az ott az elsõ SZINT, nálunk földszint
a second floor, az a magyarban elsõ emelet
a first floor az ott az elsõ SZINT, nálunk földszint
a second floor, az a magyarban elsõ emelet
Riszpekk
na re szupertolvajok.mercenary:minden kontrollert huzibalj ki.joy,gamepad.nekem addig fagyott....foleg menuben.
Lol megvan, de ez kamu mert az elso szinten volt.., Marmint az elso emeleten, jol megkevertek
A titkos szobaba nincs semmi,a terkep meg a masodik emeleten van ,mint ahogy te is irtad,egy kis polcon, nem tudom mit keresel akkor a legfelso emeleten.
dehat a masodik szinten csak 2 resz van, egy ahol feljossz es ul a mukso, a masik meg ez. A szekrenyeken nem lattam
lol ez jó, legközelebb ha arra járok, lecsekkolom 😄
nem ott van a map, nem kell ennyire BEmenni 😄
nem ott van a map, nem kell ennyire BEmenni 😄
Riszpekk
na de akkor hol a terkep?😛
hehe, pedig mikor bejottem ide meg is jegyezte Garret hogy egy titkos szoba, a kedvence😊
En erre gondolok

Hakkeh!
tudnátok segiteni fagyás ügyben?! felinstalláltam, minden... aztán már a probaküldetésben random idõközönként, (de elég hamar) eccerûen resetel a gép...
2600+Barton, huzás nélkül, 512 "közepes" ram (nem a legjobb, de nem is noname), 120G WD winyo, Radeon 8500 128MB Omega 2.5.36a-val, DirectX9.b feltéve, Thief CDjérõl, WinXPSP1
ami megy a háttérben: Fsecure, Spybot.
patchet még nem találtam 😞
köszi: {EwiL}
ja és melyik vadbarom találta ki ezt a 24h hozzáférhetetlenséget?! 😞 még szerencse, h havernek is van acca!
tudnátok segiteni fagyás ügyben?! felinstalláltam, minden... aztán már a probaküldetésben random idõközönként, (de elég hamar) eccerûen resetel a gép...
2600+Barton, huzás nélkül, 512 "közepes" ram (nem a legjobb, de nem is noname), 120G WD winyo, Radeon 8500 128MB Omega 2.5.36a-val, DirectX9.b feltéve, Thief CDjérõl, WinXPSP1
ami megy a háttérben: Fsecure, Spybot.
patchet még nem találtam 😞
köszi: {EwiL}
ja és melyik vadbarom találta ki ezt a 24h hozzáférhetetlenséget?! 😞 még szerencse, h havernek is van acca!
abban a szobaban? akkor nagy noob vagyok
kivettem a konyveket a szobrok kezebol de ez sem segitett😛
A keeper compoundhoz a terkepet a 2. szinten nem talalom, a titkos szobaba sem. Otlet?
Amikor aa haverom mondta, hogy a második részben vannak robotok, kicsit húztam a szám, de amikor megláttam, rájöttem, hogy ennél "középkoribb" robotot nem lehetett volna csinálni. Szal nem olyan hülyék a készítõk, hogy beraknak valamit ami elbassza a hangulatot. Igenis nagyon kircsik a robotok, és ahogy dübörögve közelítenek feléd egy kihalt sötét folyosó...
Könnyebben távozott belõlem a gitt. :-D
Könnyebben távozott belõlem a gitt. :-D
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
nem vitatkozni akarok (vagy mégis?), de nem pont az a fantasy lényege, hogy AKÁRMI megtörténhet benne?? ráadásul a Thief 2 "robot" egy szaros gõzgép volt egy érzékelõvel meg egy fegyverrel, kis túlzással te is össze tudod dobni a sufniban 😊
szvsz a Thief nem egyszerû fantasy, hanem scifi-fantasy-gothic-horror "hibrid" stílus, ettõl olyan kurvajó 😊
persze tiszteletben tartom a véleményed, és amúgy is megoszlanak a vélemények (volt is korábban sok vita errõl), csak ez a mondat furcsa volt
a nekrofóbia meg biztos kellemetlen dolog, érthetõ, ha nem erõlteted
szvsz a Thief nem egyszerû fantasy, hanem scifi-fantasy-gothic-horror "hibrid" stílus, ettõl olyan kurvajó 😊
persze tiszteletben tartom a véleményed, és amúgy is megoszlanak a vélemények (volt is korábban sok vita errõl), csak ez a mondat furcsa volt
a nekrofóbia meg biztos kellemetlen dolog, érthetõ, ha nem erõlteted
Riszpekk
freakin tevagy a mester,en azok koze tartozom akik nem kuldtek vegig egyik thiefet sem,mint mondottam utalom a halottakat,a robotok meg nemfernek bele nalam a fantasybe.talan tulsokat szerepjatekoztam asztalnal 😉 nah maj back.beyt!
nah ha leany elment,sztem nekifutok meg1x,jolenne mar tullenni rajt.addig kitartas harcostarsak 😊
hát nem gyújtok rá az tény, de kurvára meggondolom minden lépésem
általában keresek egy árnyékos sarkot, quicksave, és van hogy percekig ülök ott, és szokom az elõttem álló látványt, hogy utána véletlenül se kerüljek cikis helyzetbe
olyan helyre meg nem is megyek, amit elõtt ne vizsgáltam volna át, sajnos a régi jó scouting orb nélkül ez kurva nehéz...
általában keresek egy árnyékos sarkot, quicksave, és van hogy percekig ülök ott, és szokom az elõttem álló látványt, hogy utána véletlenül se kerüljek cikis helyzetbe
olyan helyre meg nem is megyek, amit elõtt ne vizsgáltam volna át, sajnos a régi jó scouting orb nélkül ez kurva nehéz...
Riszpekk
ugyertem ami mellett nem gyujtasz ra,nem gondolod vegig minden lepesed.jobban preferalom a 'turn-on based' fajtakat
heosztok.sajna nekrofob leven az intezetben abbahagytam a jatekot,egyelore nemis nagyon akarodzik nekiallnom😊soksikert a magyar szovegekhez,bar picit sajnalom hogy nem erti minden kis cyberGarrett az angol dumakat,gegeket.felelmetes.akciogame igy meg nem kotott le
van benne valami...
szerintem a szimpla Napok Könyve jobb lenne. tele a játék ilyen "Próféciák Könyve", "Jelek Könyve" ... hülyeségekkel, szal így beleillene a képbe ez is.
én is keresgéltem, de még nem találtam hozzá progit!
Nem baj, van még elég szöveg enélkül is!
Nem baj, van még elég szöveg enélkül is!
Eh, szivat ez a rohadt .con fileszerkezet. Semmi logika nincs benne. 99%-ban minden második karakter #0, de a maradék 1%-ban nem, és jön egymás után két értelmes karakter. De hogy milyen rendszer szerint??? 😞
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
Kalendárium???
"Book of Days"-re ötlet?
Andie!
Ha megvan a con editor, akkor küldd el és én is nekiesek a párbeszédeknek!
akkor nem kell egyedül csinálnod (csak ha akarod...)
Ha megvan a con editor, akkor küldd el és én is nekiesek a párbeszédeknek!
akkor nem kell egyedül csinálnod (csak ha akarod...)