10699
-
#4455 -
mike369 #4454 nem a "jobb" a helyes szó, inkább a "több", mivel folyamatosan fordítjuk azt, ami meg hátravan. -
#4453 valamilyen színe mindenképpen van, alapból barnás
RGB paraméterekkel lehet megadni, milyen színben láss zoomoláskor -
#4452 Azt jól teszed nagyon kira
Én annó az 1-et "nyomogattam",de az nem teszett ennyire akkor mint ez most -
Smokk #4451 Ja igy mar vilagos!
Rendben, mar azt hittem a konyveket/feljegyzeseket se lehet megoldani...
Akkor viszont elkezdem a gamet!!! -
#4450 láma kérdés:gondolom akkor a most letöltött változat jobb mint a múlt heti?? -
#4449 le van véve...asszem -
mike369 #4448 a küldetések leírása és a párbeszédek feliratai vannak a con fájlokban...
a többi mind kész lesz, de mivel nem pályánként haladunk, hanem abc sorrendben lehet, hogy pont a második pálya még nincs teljesen kész... -
mike369 #4447 Vsync-et és Ragyogás effektet OFF, és akkor minden mást lehet felnyomni! Azok meg úgyse látszanak... -
#4446 A FC fullon ment ez meg majnem' minimumon:PP -
#4445 Egyébként király a gém,de a GÉPIGÉNYE....:// -
#4444 nekem még egyszer sem fagyott
a zöld zoom-ot hogy lehetne simára állítani ?
Jó-jó zúgjon, de ne legyen semmilyen szine. Lehet azt ? -
#4443 pont ezt akartam kérdezni... -
#4442 nálam spéci akkor fagy amikor 1 új tippet akar kiírni...:/ -
Smokk #4441 Akkor most hogyeee is all ez a magyarositas?
Mert en eddig direkt nem jatszottam vele, a masodik palyan vagyok de se a konyvek/feljegyzesek se a kuldetes leirasa nem akarodzik magyar lenni...(Isten oriz h ezt biraloan vegyetek, csak azt akarom megtudni h en basztam el vmit amikor bemasoltam a cuccost v ezek meg nincsenek megoldva)
...vagy akkor csaknem sikerult azt a con-os vacadekot megoldani??? -
#4440 azt mondtam LEHET..:) -
#4439 Nem azt mondtam,hogy emiatt fagy...:) -
#4438 Nálam sem fagyott, amíg játszottam vele... (Oktató pálya, az erszény ellopásig kandalló előtt )
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
----------------------------------------- -
mike369 #4437 Gyakorlatilag szimpla szövegfájlok vannak átírva magyarra, úgyhogy emiatt egyszerűen NEM FAGYHAT! -
#4436 nálam sem fagy semmi...ezt kivéve:P -
#4435 nekem LEKOPOGOM még soha nem fagyott
egyszer kibaszott desktopra, de többször váltogattam már alt+tabbal is, amit pedig elvileg nem bír, de mégis
mondhatni nálam atomstabil :) -
#4434 A magyarítás amit "fentről" leszedtem,még akkor elég hiányos volt(kb.10 napja szedtem)...
Nemrég frissítettek,leszedem az aktuálisat,már biztos jobb -
#4433 Hmm. Jó tudni... -
#4432 hmmm...:/ -
#4431 Ez sajnos magyarítás nélkül is van... -
#4430 Nekem is soxor fagy,pálya töltésnél 10-1x tuti nem tölt be,hanem kibasz az asztalra....((
Néha meg a menü sem tölt be...szal..:/
Lehet a magyarítás miatt... -
#4429 hehe, szóval azzal a billentyűvel, amivel legjobban lelassul az emberünk (nálam 'Ctrl') -
#4428 nekem ilyen nem volt -
arnax #4427 Üdv, Mindenkinek!
/Döbbbbenet hosszú regisztrációs idő után végrevégre írhatok ide, nnnnna/
Szinkronhoz azért megjegyezném, hogy szerintem tuti lenne vmi profi szinkronnal hallani ezt az egészet.
Ami nekem nagyon szimpi volt szinkron meg magyar hang szempontból, az a SWINE, ha vki találkozott vele.
Persze ott nem azon volt a hangsúly.
Egyébként meg a szinkronszínészek ne higyjétek, h halálra keresik magukat ezzel a melóval.
-
#4426 .ini buherátor:
érdekességek:
-nálam, ha a sétát bekapcsoltam, a futás billentyűre nem, hogy nem futott, de megállt a karakter, valamint volt, hogy csak másodszorra sikerült visszaállítani az előző beállítást.
-.ini buherálás után némely kimentésre azt írta, hogy sérült, nem lehet betölteni.
-a betűméret csökkentésével sajnos csökken a játék alatti menü feladatok, jegyzetek, kikötések ablakmérete (tehát minél kisebb méretűre állítjuk a betűket a gördülőablak mérete is csökken)
-és egy tényleg érdekes dolog: .ini buherálás után az ablakon beszűrödő holdfényben megcsillanó porszemek animáltak lettek, holott eddig nálam nem voltak azok...
amúgy tetszik a kis .ini buherátor, ha lenne felbontás, meg színmészség stb. állító is benne, akkor játékindítás előtti SETUP-nak is elmenne!
a FREAK féle zöld nightvision módot esetleg még be lehetne rakni (bár nekem ez az eredeti barnás jobban bejön a játék hangulatához) -
#4425 most töltöttem le az eddig elkészült magyarítást..gyorsmentésemet be akarom tölteni erre sötét képernyő és lefagy.... -
mike369 #4424 ez a titkos ólál-KÓD -
#4423 Én a múzeumban jöttem rá, hogy leütöttem egy őrt, és utána a földön ott volt egy kulcs...és innentől nem kellett záraznom, egyből nyitottam be mindenhová.
amúgy zárbuherálás közben az "ólálkodó" billentyűvel lehet körbenézni. -
#4422 :D -
#4421 Freak :
Imi : nem küldtem, mert elkevertem valahol a mailcimed, a site-odon meg úgy eldugtad, hogy nem találtam. Én majd csak 6 óra fele tudom otthonról elküldeni a legújabb verziókat, addig Mike vagy Hykao tudná csak... -
mike369 #4420 ...értesz?
látom, te se dolgoztál még a praktikerben (félszavakból is...) -
#4419 mit mit nem??? -
mike369 #4418 mit nem? -
#4417 hmmm... -
Jacky #4416 Valaki irta itt, hogy el lehet venni az ajult oroktol kulcsot. Hogyan? Ha nem latom az ovukon, nem ugy mint a T1-2-ben mert ott ugye latni lehetett, akkor is van naluk?
Ne valaszoljatok csunyan, most kezdtem a jatekot! :)