Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
nekem is van pár ilyen értelmes ismerõsöm, aki végigrohan a játékokon, aztán dicsekszik, hogy hány óra alatt vitte végig.
csak szerintem nem ez a játékok lényege!
majd mikor tizenhetedszer nyomom végig, akkor fogom mérni az idõt...................
Haver az ejjel 2-kor leul jaccani ezt a gamat es most amikor felebredtem mar a vegen jart... van meg ilyen maniakus vagy csak o nem normalis? (nem hasznlat cheat-et mert asse tudgya mijaz)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Aki még nem jutott volna el idáig, annak
*** Spoiler ***
Szóval a sunken citadel pályán a 3 special loot a korona, a csata kürt, és a világíító gyémántok, igaz? Ha nem javítsatok ki, mert, én nem találok mást, ezeket felszedtem, és azt írja, hogy 2 special item found... EGyébként 92% lootnál járok, azért sem értem.
Elõre is kösz a segítséget.
Úgy nem élvezetes a játék, ha más játssza helyetted, te meg csak végrehajtod az "utasításokat"!!!
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
A szellem itt is ilyen vilagoskek repulo felho egy kislany arnyekaval?
Necra, lvl 60 ud mage Twisting Nether (PVP)
Thief 3at lehúzni elég nagy hiba 😊
Mondjuk, én elkészítem ezen képek magyarítását is, csak tudni szeretném, hogy a korábbi BHD magyarítás tartalmaz-e ilyet...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Elegge bosszant, nem tudom mit csinaltam rosszul. 😞
?
Na mondom benézek ebbe a diliházba biztos nem olyan para...
erre jöttek a kopácsolások,egyéb nyugtalanító hangok..ejhajj..sebaj megyek tovább erre vmi zajok után nem birtam tovább elkezdtem rohanni, be vmi szobába erre valami nagy nyikorgás (szivroham).. fordulok egyet ijedtemben, meglátom az árnyékom( mégegy szivroham)
3 esc és huh.. ez télleg nagyon súlyos..a doom3 béta nem hozta rám igy a frászt(persze a teljes biztos fogja😉
hát ha ezt vki végigtudja csinálni sötétben,egyedül egy vidéki házban annak edzett lelkülete van😄
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
SZÉP VOLT FIÚK!!!!!
Németország - Magyarország
0 - 2

meg beszelni sem tudnak...a jo jatekhoz meg annyi kozuk van mint a harangonteshez
bazz ez a csavo sitenitette a Knights of the temple-t LOL
mondjuk ez szubjektiv velemenyem de en kb 20 percig birtam azt a jatekot... (bocs az offert)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
nem kell most visszamenni a keeper konyvtarba?
bõvebben kukk: #3156
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A börtönbe bármikor bekerülhetsz, ha végeznek veled az utcán...de már kerültem a börtönbe vízbefulladás után is...LOL (illetve asszem, ha egyszer már végigvitted a börtönös részt, akkor utána már a menübe dob vissza, ha meghalsz)
Aki ezt az üzenetet olvassa az már rendelheti a koporsóját!
Elloptam a pénzét, erre egy hapsi kinyírta...😊)))
Mit kell csinálni vele, hogy a feladat végrehajtott legyen?
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

FACE
Mind a 8 targyat felesleges a heleyere vinni csak azert vannak hoyg tobb "probalkozasod" lehessen...
Ha minden megvan vissza kell terned a sajat testedben a multba ,(pinceben bezardo magad a ketrecbe) majd felmenni a szemelyzeti toronyba es kiugrani az ablakon....
Pár mellékküldetés:
Az eddigiek alapján a mellékküldetéseknek, vagy valamelyik csoporttal (Pogányok vagy Kalapácsos Rend) történõ baráti viszony kialakítása, vagy pedig többletzsákmány a céljuk.
A teljesség igénye nélkül:
Dokk:
-a kikötõben a pogányok facsemetéjét szerezzük meg az õröket kerülgetve, majd a pogányok területén a zölden világító gömböcskékkel körülhatárolt helyen ültessük el
-a fogadó emeleti szobájából a hullát dobjuk a tengerbe (úgy, hogy ne vegyen észre senki), és a vértócsát mossuk fel a szobában
Bagolyvölgy:
-a tér környékén a "Késes" terrorizálja Fogherty aranymûvest, akinek a boltját nem engedi kinyitni...meg kell hát ölnünk a "Késest", hogy az aranymûves ismét kinyithasson... (és mi kirabolhassuk...)
Ezen kívül az utcákon található bogarakat, illetve az élõhalottakat írtva a Kalapácsosok kedvére teszünk.
A pogány jellel ellátott sarokköveket mohanyíllal meglõve, illetve a Pogányok területén lévõ mûvükön a 4 elemi gubót elemi nyillal (víz, tûz, gáz, moha) meglõve pedig a Pogányok kedvére teszünk.
Van még két (Pogány és Kalapácsos) küldetés, de ezeket még nem néztem meg, az egyik asszem a Temetõben, amásik a Vasfa Erõdítményben.