Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voltan
A Pagan-es, vagy a Hammerite-es küldetést érdemes megcsinálni? Gondolom, azokkal, akikhez betörünk, némileg megromlik a viszony...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

...mondjuk easy fokozat, szarok a mellékküldetésekre és csak megyek elõre, mint a gõzgép...
nekem is van pár ilyen értelmes ismerõsöm, aki végigrohan a játékokon, aztán dicsekszik, hogy hány óra alatt vitte végig.
csak szerintem nem ez a játékok lényege!
majd mikor tizenhetedszer nyomom végig, akkor fogom mérni az idõt...................

Sephi
Na ezt halgasatok.

Haver az ejjel 2-kor leul jaccani ezt a gamat es most amikor felebredtem mar a vegen jart... van meg ilyen maniakus vagy csak o nem normalis? (nem hasznlat cheat-et mert asse tudgya mijaz)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

PTW
a korona nem loot hanem a kuldetes celja , ha jol tudom 8)

Sziasztok!
Aki még nem jutott volna el idáig, annak
*** Spoiler ***
Szóval a sunken citadel pályán a 3 special loot a korona, a csata kürt, és a világíító gyémántok, igaz? Ha nem javítsatok ki, mert, én nem találok mást, ezeket felszedtem, és azt írja, hogy 2 special item found... EGyébként 92% lootnál járok, azért sem értem.
Elõre is kösz a segítséget.

Ha tudsz angolul olvasd el az objektiveket,ha nem meg olvass vissza. Ha arra meg lusta vagy, dobj ra egy hullat.
Sziasztok a pogányok szentélyében vagyok letudok menni a sámaán szobályába ahol egy fába van egy tárgy amit három ág tart,ha a vizill.a moha nyillal bele lövök a tuskoba a két ág elengadi de melyik a harmadik nyil probáltam a tüzes a zajkeltö nyillal de egyik sem jó mi a megoldás tudna valaki segiteni köszi.
Az mar az o dolga ,hogy hogy jatsza😊
hykao
*játsza
hykao
Térkép!!!
Úgy nem élvezetes a játék, ha más játssza helyetted, te meg csak végrehajtod az "utasításokat"!!!
Seth
Most fogok nekiállni..milyen hosszú kikapcsolódásra számíthatok?

PSN ID.: Beegabor

BlackShadow
a halott kapitány házában merre találom azt a "master bedroomot" ? v a kompendiumot?

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

hykao
Tartalmazza.
Kosz, de az a baj hogy nem latom a szellemet... Pedig tenyleg irja a debriefingnel hogy int neki a szellem...
A szellem itt is ilyen vilagoskek repulo felho egy kislany arnyekaval?

Necra, lvl 60 ud mage Twisting Nether (PVP)

Furko a szellemet kell kovetni Fort Ironwoodba, ott meg le a kriptaba.
Náluk a Postal 2 az kultuszjáték meg satöbbi ... 😄
Thief 3at lehúzni elég nagy hiba 😊

IMYke2.0.0.0
HYKAO: Kérlek, ha majd idenézel, írd meg kérlek, hogy a Delta Force Black Hawk Down "hivatalos" magyarítás tartalmazza-e a töltõképernyõk magyarítását is?

Mondjuk, én elkészítem ezen képek magyarítását is, csak tudni szeretném, hogy a korábbi BHD magyarítás tartalmaz-e ilyet...

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Semmi, hiaba masztam vissza a Keeper libraryba ott tokre tojnak a fejemre (meg meg sem tamadnak). Sot azt se irta ki elotte, hogy menjek a keeper libraryba, csak vege lett a Cradle-nek es kiirta hogy teljesitettem...
Elegge bosszant, nem tudom mit csinaltam rosszul. 😞

mellesleg kit érdekel, hogy mi a véleménye két kiskamasznak ennyi hozzá(nem)értéssel és ILYEN FEJJEL ?

_Atti_
+SPOILER+

Na mondom benézek ebbe a diliházba biztos nem olyan para...
erre jöttek a kopácsolások,egyéb nyugtalanító hangok..ejhajj..sebaj megyek tovább erre vmi zajok után nem birtam tovább elkezdtem rohanni, be vmi szobába erre valami nagy nyikorgás (szivroham).. fordulok egyet ijedtemben, meglátom az árnyékom( mégegy szivroham)
3 esc és huh.. ez télleg nagyon súlyos..a doom3 béta nem hozta rám igy a frászt(persze a teljes biztos fogja😉
hát ha ezt vki végigtudja csinálni sötétben,egyedül egy vidéki házban annak edzett lelkülete van😄

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Lacc
Fix tv? LOLLER
az is egy tv? az egy nagy rakás sz@r!

OFF

SZÉP VOLT FIÚK!!!!!

Németország - Magyarország
0 - 2

Semmit, kijottem ott allok Cradle kapuja elott es asszondja hogy teljesitettem a kuldetest, de nem ir ujat, a notes-ba se.

PTW
Goals-ban mit ir?

Hat mar jartam ott is, nem volt semmi. Csak par or jarorozik. Megnezem meg1X.

tep

\"SLICE of LIFE\"

PTW
hat a fix tv sek a legnagyobb kuzerek a foldon!!!!!
meg beszelni sem tudnak...a jo jatekhoz meg annyi kozuk van mint a harangonteshez
bazz ez a csavo sitenitette a Knights of the temple-t LOL
mondjuk ez szubjektiv velemenyem de en kb 20 percig birtam azt a jatekot... (bocs az offert)

Kandurex
Igazság szerint nappal játszva...nem játszok olyan szar a játék,...de este...hihetetlen feeling van!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

PTW
ha jol emlexem a muzeum nem a cradle utan jon hanem gamall buvohelye utan

nem kell most visszamenni a keeper konyvtarba?

tep
most nézem : hülye fasz fix.tv-sek lehúzták a játékot.........a balfaszok

\"SLICE of LIFE\"

Sehogyse kapom meg a muzeumos kuldetest a cradle utan, mikor kene? Mar 1 napja emiatt vacakolok, korbejartam az egesz varost.

az asztalon egy gomb

tep
én + végignyálaztam a falakat , könyvespolcokat 😄
THX

\"SLICE of LIFE\"

PTW
iroasztal

tep
Hol a rákban van a Study-ban a rejtett kapcs???

\"SLICE of LIFE\"

hykao
normál...de a kalapácsosokkal és a pogányokkal érdemes baráti viszonyban lenni, ekkor nem foglalkoznak velünk, még a területükön sem (kivéve egyes küldetések...)
bõvebben kukk: #3156
Shep
Az vajon probléma lesz, ha tömlöcbe vetettek, persze meglógtam, és most a fél város a nyomoban van, vagy ez természetes?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

hykao
Aha már értem: Árvaház volt eredetileg, aztán diliház, amíg le nem égett...
hykao
Én, pl. elfutottam elõlük, nem foglalkoztam velük.

A börtönbe bármikor bekerülhetsz, ha végeznek veled az utcán...de már kerültem a börtönbe vízbefulladás után is...LOL (illetve asszem, ha egyszer már végigvitted a börtönös részt, akkor utána már a menübe dob vissza, ha meghalsz)
bazza
És ha már meghalt? Az õröket is meg kell ölnöm?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

tomasz
én annyit csináltam hogy lelõttem és kinyírtak engem is!!!DE bezártak 1 börtönbe és állandóan ott járkáll majd 1 õr és le kell akasztani róla a kulcsot amikor elfordul!!

Aki ezt az üzenetet olvassa az már rendelheti a koporsóját!

PTW
peldaul old meg 8)... de le is utheted....
oroket szinten.

bazza
A második pályán mit kell csinálni Lady Elisabettel?
Elloptam a pénzét, erre egy hapsi kinyírta...😊)))

Mit kell csinálni vele, hogy a feladat végrehajtott legyen?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

hiba
utoljara a voodoo kartyam elotti korszakban

Miért? sose láttál még kockafejû embert?

PTW
a multikonzol gyonyorei!

hiba
Ez normalis , hogy ilyen pixeles a feje? (csak kozelrol)
FACE

PTW
ha egy targyat a helyere viszel akkor ugye atkerulsz a multba, itt meg kell keresned a kislany haloinget es naplojat majd elegetni oket a krematoriumban, plusz a pinceben megtalalni a veret tartalmazo fiiolat amit egy lefolyoba kell onteni.. (ezeket a kislany mindig mondja)
Mind a 8 targyat felesleges a heleyere vinni csak azert vannak hoyg tobb "probalkozasod" lehessen...
Ha minden megvan vissza kell terned a sajat testedben a multba ,(pinceben bezardo magad a ketrecbe) majd felmenni a szemelyzeti toronyba es kiugrani az ablakon....

hykao
MEGA SPOILER!

Pár mellékküldetés:

Az eddigiek alapján a mellékküldetéseknek, vagy valamelyik csoporttal (Pogányok vagy Kalapácsos Rend) történõ baráti viszony kialakítása, vagy pedig többletzsákmány a céljuk.

A teljesség igénye nélkül:

Dokk:
-a kikötõben a pogányok facsemetéjét szerezzük meg az õröket kerülgetve, majd a pogányok területén a zölden világító gömböcskékkel körülhatárolt helyen ültessük el
-a fogadó emeleti szobájából a hullát dobjuk a tengerbe (úgy, hogy ne vegyen észre senki), és a vértócsát mossuk fel a szobában

Bagolyvölgy:
-a tér környékén a "Késes" terrorizálja Fogherty aranymûvest, akinek a boltját nem engedi kinyitni...meg kell hát ölnünk a "Késest", hogy az aranymûves ismét kinyithasson... (és mi kirabolhassuk...)

Ezen kívül az utcákon található bogarakat, illetve az élõhalottakat írtva a Kalapácsosok kedvére teszünk.
A pogány jellel ellátott sarokköveket mohanyíllal meglõve, illetve a Pogányok területén lévõ mûvükön a 4 elemi gubót elemi nyillal (víz, tûz, gáz, moha) meglõve pedig a Pogányok kedvére teszünk.

Van még két (Pogány és Kalapácsos) küldetés, de ezeket még nem néztem meg, az egyik asszem a Temetõben, amásik a Vasfa Erõdítményben.