Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voltan
Tényleg erõmû kell a futtatáshoz? Nálam egy 1600-as Athlon ketyeg, 512 Mb ram, Radeon 9600 Pro-val megspékelve. Ezzel a konfiggal mire lehet számítani?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Jó utat!

bazza
Addig is irány a szomszéd szoba....hihhih

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

hykao
Olyan peccs biztos nem lesz, ami után már elindul a játék MX kártyán! Mivel ezek csak DirectX 7 támogatással rendelkeznek, ne nagyon számíts rá, hogy sok új játék futni fog rajta! Add még amíg lehet, pár ezres rádobásával tudsz venni egy 8500-ast, ezen már minden futni fog...és jobban, mint az MX-eden.
bazza
Na most kezdem átmásolni.....

bazza
Ááááááá....Tesóm gépébe Ati9600-van!!!!!
És most nincs is itthon!!! Juhhhéééééé!

bazza
Inkább várok peccsre...Vagy fél év múlva veszek egy karit...

Várok...Várok...Várok...Nincs még peccs?

cseréld le.....most.....Most......MOST!!!!!!!

hykao
MX nem támogatott!!! Azonnal cseréld le!
bazza
WinXP Pro
Celeron 1,7
GeForce 4 MX440
512 MB

Mi lehet a gond? Daemond TOOLs-al mountoltam!

az a baj, hogy én se...

Bandew
Akkó nem tom.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

nemnem, azzal már készen vagyunk...

hykao
Én olyan 15%-ra tenném.
Bandew
Én nem tom, de úgy emlékszem a mapoknál volt.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Kandurex
Hmm, légy már olyan jó, hogy összefoglalod a "Tomboló vihart" -tól (gondolom ez a zombik a hajón) a történetet rövide, nem valami jó az inglisem 😞, tudod.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

nézd meg a fordítás oldalán a lefordított fájlok listáját!
hogy ez kb. hány %, arról fogalmam sincs!

hykao
Tegnap este "állítottam meg az idõt", azaz a Toronyórás küldetéssel végeztem, most vagyok a 6. napon. (mert egy kurva bug miatt elõlröl kellett kezdenem az Elsüllyedt Fellegvárat, az Özvegy Kilátókastélyát, és a Tomboló Vihart)
ha nem a con fájlokban vannak a feladatok és a tippek, akkor nem tudom, hogy hol, mert már minden mást végigbogarásztam értük...

Bandew
A feladatok nincsenek .con fájlban, csak a párbeszédek. Vagy tévedek?

Kandurex
Te hol jársz most a játékban?

hykao
Ha a feladatokra gondolsz, akkor azok is valszeg a .con fájl(ok)ban vannak, egyelõre Andie azon fáradozik, hogy szerkeszthetõ legyen.
hykao
T-Mobile dizájn...
hykao
Nem jó neki a szörny! Csak ember(szerûség...).
Legalábbis a szörnyet hiába dobtam le, és nyilaztam szarrá, nem értem el a kívánt hatást! El kellett mennem egy emberért.
Kandurex
Megnéztem...húh...majdnem visszaszoktam a dohányzásra :/

Kandurex
Hogy álltok fordításügyileg?

Sil3nt
kb. a küldetések fordítása mikorra várható?

configod?

bazza
Nem akar elindulni a játék!
Install után crack, aztán elindítanám, és semmi...eltûnik az egér és kész...Mi lehet a baj?

Bandew
Szerintem olllyan CUKIIIIIIIIIIII!!!!!!!

Faterx
Pedig nálam ez talált, persze lehet hogy még egyéb környezeti tényezõktõl is függ!
FREAK
Csak úgy okulásképp: ez nem talált... Jó neki a legközelebbi is. Mondjuk én elõbb leütöttem, ráhelyeztem a platformra és utána küldtem bele egy nyilat, de kétlem, hogy ez számítana.

Szvsz a szörnyike is jó lenne, majd talán kipróbálom.

Riszpekk

Faterx
Csak úgy okulásképp: én két napig szívtam vele míg kiderítettem hogy nem mindegyik hulla jó, fel kellett mennem az emeletre egy másikért...
ÚRISTEN!
Most láttam valamit, ami még a Thie3-nál is sokkal ijesztõbb!
A freemail új "színét"!!!
Na, ez sok volt nekem így reggelre!

lwb
a Paw-hoz? lõni kell a jobboldali jelbe egy moss arrowt, a baloldaliba egy water arrowt és középre pedig behozni egy hullát.

Szasz Mindenkinek!
Amikor varázsolni kell a földalatt (Pagan Sanctuary) valaki mondja el hogy mit is kell csinálni!
Nyilaztam vizzel fûvel és ??? nem tudom mi kell még!
PLZ HELP!

hykao
Az még jobb, Piaci Próféta...LOL, mindkettõbõl van elég a való világban (na nem abban a valóvilágban!)
FREAK
na de próféta?.....

Riszpekk

FREAK
ellopták?

Riszpekk

hykao
Van, kukk: #2846
hykao
Hehe, tényleg, pedig a Piaci Prófécia is jó lehet...
lwb
a plazaból, fent egy csövön át bemászva egy nyílásba, ami oda vezet. de írja is a feladatoknál. nekem eddigre pl már volt mászókesztyûm.

FREAK
proper, nem prophet

Riszpekk

hykao
o_l_v_a_s_d_e_l_a_f_e_l_a_d_a_t_o_k_k_ö_z_t_!_!_!
hykao
Maj' késõbb lesz, még nem kapható
BlackShadow
h_o_g_y k_e_l_l b_e_j_u_t_n_i a t_o_r_o_n_y_b_a a s_t_o_n_e_m_a_r_k_e_t_p_r_o_p_e_r_b_e_n_?_?_?_?_?

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

lwb
tutira nem a south quarterben. szal vagy a stone vagy a dock. de inkább a stone. 2000 wupiupi lesz, szal gyûccsé rá ...

És hol van az a bót? Én eddig csak ezeken a helyszíneken jártam: South Quarter, Stonemarket Plaza és Stonemarket Prophet. Most annál a résznél járok amikor el kell valamit lopni az St. Edgard templomból.
hykao
Valamelyik "piroskezes bótban"...
Mókó? Kérem kaccsoja ki...
Azt hol és mikor kell(ett) megvennem?