Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Faterx
Egyébként a progi memóriakezelésével/pucolásával lehet valami bibi mert 768 DDR ramnál a néhányadik reloadnál kilép vagy kifagy miközben a wincsi teker illetve beáll...
Rezidens nincs, page 3giga, opt. programmra
Faterx
Off
Majd ha... olyan öreg leszel mint én, megtanulod hogy vannak pénzzel nem mérhetõ értékek (is)
On
FREAK
hehe én se 😄

szegény Garrett 3 napja rostokol a diliház várójában, és várja, hogy felkeljen a Nap, de az a geci örökre lement 😄

Riszpekk

Andie
Hát ezaz, hogy nálam is igy jön. Nem tudok - és nem is akarok - rajta változtatni.
Még annyi, hogy a kettö közé beékelödik a meló (sajna mindent pénzért adnak 😊

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

Faterx
404
spatz
http://thief3hun.uw.hu Nektek se jön be?
404-A keresett oldal nem található...

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

Faterx
Primary: A család
Secondary: A játék
...tovább nem tudok számolni
Andie
A tököm televan, hogy megint nem tudtam tegnap este jáccani!!!
Elszerencsétlenkedtünk a bevásárlással, 22 fele vacsi, aztán még a szótár programmal kinlódtam (bár erre nem sajnálom az idöt), aztán hipphopp éjfél lett. A szemem majd le ragadt, úgy már nem kezdek neki jáccani.

Ma este megintcsak alig lesz idöm, mert lánynak szülinapja van, szóval vacsi meg miegymás.

Na majd szerdán. Bekészitek némi kávét (sose szoktam inni ), aztán haddszóljon!

Amúgy milyen lett a szótárproggi? Használható?
És mivel folytassam? DUN-okat mekkaptad Mike? HH-kezdetüek mehetnek?

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

köszi az észrevételeket, mindent javítok!

#3212: Nalam ez volt a galiba.
Ugyanaz volt a problemam, mint neked mindenhol koszobrok es Gamal, de nem tudtam tovabmenni, aztan a Cradle ujra megcsinaltam (csak a nagy reszet kellett ujra) hang nelkul 😉

Necra, lvl 60 ud mage Twisting Nether (PVP)

grebber
Persze hogy eltünt a feladatlistából mivel más pálya más küldik de visszatöltöm a mentést és megprobálom megkeresni (ja és én nem sokszor )még a térképet.

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Na, megyek aludni.
Délután újúlt erõvel csapok a hullámokba.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nem bírtam magammal és lefordítottam a Készítõk listáját is, ill. módosítottam a kódon (beszúrtam az elejére ezt😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

PTW
Kovetni kell a kislany szellemet (IronWood Fort kripta)!

IMYke2.0.0.0
Aki tudja, le tudja játszani ezt a fájlt: "copyright_engl_none_30.bik", mert van a gépén RAD Tools, az örülni fog, mert elkészítettem a magyar verzióját:

Szót fogadva Hykao-nak, csak az újabb magyarítás-adagommal együtt, az addig elkészített magyarításba burkolva fogom feltenni az oldalam .:Linkek:. menüpontja alá.

Lokalizálunk, amit csak lehet

hykao
Namostan újabb kérdés! és SPOILER!!!

Kiugorva az Árvaház ablakán, egybõl a kilencedik napra ugrott, és az óvárosban találtam magam, ahol mindenféle szörnyek garázdálkodtak...új küldetés nincs...csak az árvaházas kipipálva...ez normál???? Vagy megint valami rohadék bug???
Bandew
Örömmel látom, hogy a magyarítás gõzerõvel folyik. :-D
Sajnálom, hogy nincs idõm részt venni benne, ezer bocs, de még a játékkal sem tudok játszani. :-(

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

hykao
Hehe, a végén engem is majdnem kiszopatott az árvaházban...
Már ott voltam, hogy eltávolítsam a vért az oldószérummal, de még kapzsiságból odamentem a képhez...hátha már ellopható...erre Lauryl beszólt, hogy hallotta miket beszélek...és elkezdte volna elõlrõl mondani az egészet (onnan, hogy a vérét tartalmazó fiolát dobjam a szennyvízelvezetõ csõbe...).......na nem, visszatöltöttem a kép elõtti gyorsmentést...hehe...én szopattam ki....
Marmint thief3mmal, bocs kisse regi ez a 3222es hozzaszolas..
Öhm bame 3386nal tartunk ? nemsemmi

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Arra leszek kivancsi fel ev mulva ki fog vele jatszani 😉

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

hykao
Scribe Room-ként
hykao
Scribarium - Írnoki szoba (másképp már van a segédszótárban)
hykao
Artifact alternatívák: mûkincs, mûtárgy, értéktárgy, mûalkotás
hykao
mike a fõkoordinátor, én nem javítok semmit, csak elküldöm a bugreportokat mike-nak.
hykao
hehe, fogsz még ezeknél nagyobb bugokkal is találkozni a játék során...

ja van pár helyesírási hiba, én is folyamatosan bugreportálom mike-nak, de én egyelõre fõleg a tartalmi dolgokra koncentrálok
IMYke2.0.0.0
Az UltraEdiotort használd, az képes egy könyvtárban lévõ (bármilyen kiterjesztésû!) fájlokban kicserélni bármit, bármire!

Elkezdtem a Játékot játszani.

Hibák, hiba vagy hiány kiemelve:
+ "A fogadót õrizni fogják..."
+ "...követsd a földön látható lábnyomokat..."
+ "Így megfelelõ idõzítéssel - mikor épp hátat fordítanak - elosonhatsz mellettük." (gondolatjel hiányzott)
+ "Használd ezt az ajtót, majd..."
+ Tötd fel ezt a zárat, hogy ..."

Tetszenek a Játék bugjai:
- ha leütöd, a fogadós rángatózik,
- a macska a kandalló elõtt körkörösen kavircol.

hykao
Ez érdekes! ...és eltûnt a feladatlistából???

Mondjuk nehezen hihetõ, hogy nem találod a térkép alapján (fõleg, ha feltetted a magyarítást), egy sötét beugró a megjelölt helyen!
Szerintem érdemes lenne megvárnod a magyarítást, tényleg gyorsan meglesz úgy tûnik!

Amúgy a Dokkok csatornarendszerén keresztül Kurshok Elsüllyedt Fellegvárat kéne meglátogatnod, és visszaszerezned az Õrzõk régen elveszett Glifé kulcsát (nameg elcsenni egy-két értékes értéktárgyat pl: Korona a trónterembõl, Kürt, stb.)

Hmmm, glifé kulcs nélkül továbbengedett???
hykao
Felebarát és Áruló-t sok helyen át kell írni!!!
grebber
ez volt a feladat:
Search the Sewers in the Docks to locate the entrance to the Sunken Citadel in order to find the missing Glyph Key that the Keepers are searchinr for.

hykao
milyen szart nem találtál?
hykao
IMYKE! Ne rakd már föl külön, mert csak kavarodás lesz belõle! Akkor rakd fel az egészet, ami eddig készen van!
grebber
Jóvanna csak irtam mert nem találtam azt az egy szart és tovább tudtam menni azért örülök.

hykao
Én úgy tudom, hogy az Aul vagy régies, vagy skótos vagy ilyesmi bagoly, ezen felül szerintem hülyébben néz ki, ha maradnak angol szerû kifejezések (a nevek persze nem...).
Szerintem hülyén hangzana az, hogy Pavelock Börtön vagy az, hogy stonemarket , ill. stonemarket tér (amúgy ez sztem szó szerint kõpiac - mint a kõút -szal kikövezett piac -csak úgy meg elég magyartalan, úgyhogy így lett simán PIAC, meg PIACTÉR)
hykao
Hát, ha ez neked kellemes csalódás, akkor ez nem a te játékod!
grebber
Tudom hogy nem számit de akkor is egy dolgot nem csináltam meg és mégis elmentem a csónakkal a kilátos részre ahol teljesen más küldetések voltak.

_Atti_
-részben
+részed
nem tudok írni

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

_Atti_
Akkor most kellemetlen csalódásban lesz részben.. nem lehet továbbmenni.. a hajó nem számit külön missziónak😉

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

grebber
Kellemes meglepetésben volt részem lehet hogy ti már az elejétõl kezdve tudjátok de én csak a hajón lévõ zombis pályán jöttem rá hogy nem kell mindegyik feladatot megcsinálni hogy átengedjen a köv részre 😊

IMYke2.0.0.0
Az összes .bik feliratát megcsinálom így is.

IMYke2.0.0.0
Azt sehová.
Azt azoknak csináltam, akik a *.bik fájlok kicsomagolásához értenek, és netán azt szeretnék, ha a Thief III filmjei feliratosan bármikor megnézhetõk legyenek.

A kikonvertáláshoz RAD Tools kell.

IMYke2.0.0.0
Ott a táblázat.
T3/Content/Books/English/Briefings...
és .../MovieSubtitles

Sil3nt
mármint az az .srt? felirat gondolom..azt hova kell benyomni?

IMYke2.0.0.0
Megjött a CON Editor.
Kipróbálom.

Sil3nt
i2k: amit lefordítottál az végülis mi? hova kell bemásolni?

köszi!

IMYke2.0.0.0
Feltettem az anyagot a honlapomra, .:Linkek:. alá. Tartalomjegyzékkel.

Ja es meg egy kis szorszalhasogatas.
Az Auldale-bol hogy lett Bagolyvolgy? Aul-owl nak mi koze van egymashoz? A hasonlo kiejtesen kivul persze, de ha valaki biztosra tudja ,hogy irjak igy regiesen,akkor nemszoltam. De ha nem,akkor szerintem a dale szot sem kell kulon leforditan, igy egybe van ez ,hogy Auldale.

A landmarkot ha jol emlekszek az utolso palyak kornyeken emlitik, a varos kulonbozo reszein levo szobrokat es muemlekeket ertik rajta, szerintem jobban illik ide a nevezetesseg. De lehet ,hogy maskor, masra is hasznaljak.

Tudom ,hogy az artifact azt jelenti,csak ezekben a magyar szavakban valahogy nincs meg az a "misztikus feeling" mint az angol artifact szoban😊
Legvégsõ Glifé

Bucser
LAndmark pedig tájékozódási pont...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Last of all Glyfs az nem A Legutolsó minden glifé közül????

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF