Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rezidens nincs, page 3giga, opt. programmra
Majd ha... olyan öreg leszel mint én, megtanulod hogy vannak pénzzel nem mérhetõ értékek (is)
On
szegény Garrett 3 napja rostokol a diliház várójában, és várja, hogy felkeljen a Nap, de az a geci örökre lement 😄
Riszpekk
Még annyi, hogy a kettö közé beékelödik a meló (sajna mindent pénzért adnak 😊
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
404-A keresett oldal nem található...
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

Elszerencsétlenkedtünk a bevásárlással, 22 fele vacsi, aztán még a szótár programmal kinlódtam (bár erre nem sajnálom az idöt), aztán hipphopp éjfél lett. A szemem majd le ragadt, úgy már nem kezdek neki jáccani.
Ma este megintcsak alig lesz idöm, mert lánynak szülinapja van, szóval vacsi meg miegymás.
Na majd szerdán. Bekészitek némi kávét (sose szoktam inni
), aztán haddszóljon!
Amúgy milyen lett a szótárproggi? Használható?
És mivel folytassam? DUN-okat mekkaptad Mike? HH-kezdetüek mehetnek?

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
Ugyanaz volt a problemam, mint neked mindenhol koszobrok es Gamal, de nem tudtam tovabmenni, aztan a Cradle ujra megcsinaltam (csak a nagy reszet kellett ujra) hang nelkul 😉
Necra, lvl 60 ud mage Twisting Nether (PVP)
Next PC upgrade: 2022
Délután újúlt erõvel csapok a hullámokba.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szót fogadva Hykao-nak, csak az újabb magyarítás-adagommal együtt, az addig elkészített magyarításba burkolva fogom feltenni az oldalam .:Linkek:. menüpontja alá.
Lokalizálunk, amit csak lehet
Kiugorva az Árvaház ablakán, egybõl a kilencedik napra ugrott, és az óvárosban találtam magam, ahol mindenféle szörnyek garázdálkodtak...új küldetés nincs...csak az árvaházas kipipálva...ez normál???? Vagy megint valami rohadék bug???
Sajnálom, hogy nincs idõm részt venni benne, ezer bocs, de még a játékkal sem tudok játszani. :-(
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Már ott voltam, hogy eltávolítsam a vért az oldószérummal, de még kapzsiságból odamentem a képhez...hátha már ellopható...erre Lauryl beszólt, hogy hallotta miket beszélek...és elkezdte volna elõlrõl mondani az egészet (onnan, hogy a vérét tartalmazó fiolát dobjam a szennyvízelvezetõ csõbe...).......na nem, visszatöltöttem a kép elõtti gyorsmentést...hehe...én szopattam ki....
Öhm bame 3386nal tartunk ? nemsemmi

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
ja van pár helyesírási hiba, én is folyamatosan bugreportálom mike-nak, de én egyelõre fõleg a tartalmi dolgokra koncentrálok
Elkezdtem a Játékot játszani.
Hibák, hiba vagy hiány kiemelve:
+ "A fogadót õrizni fogják..."
+ "...követsd a földön látható lábnyomokat..."
+ "Így megfelelõ idõzítéssel - mikor épp hátat fordítanak - elosonhatsz mellettük." (gondolatjel hiányzott)
+ "Használd ezt az ajtót, majd..."
+ Tötd fel ezt a zárat, hogy ..."
Tetszenek a Játék bugjai:
- ha leütöd, a fogadós rángatózik,
- a macska a kandalló elõtt körkörösen kavircol.
Mondjuk nehezen hihetõ, hogy nem találod a térkép alapján (fõleg, ha feltetted a magyarítást), egy sötét beugró a megjelölt helyen!
Szerintem érdemes lenne megvárnod a magyarítást, tényleg gyorsan meglesz úgy tûnik!
Amúgy a Dokkok csatornarendszerén keresztül Kurshok Elsüllyedt Fellegvárat kéne meglátogatnod, és visszaszerezned az Õrzõk régen elveszett Glifé kulcsát (nameg elcsenni egy-két értékes értéktárgyat pl: Korona a trónterembõl, Kürt, stb.)
Hmmm, glifé kulcs nélkül továbbengedett???
Search the Sewers in the Docks to locate the entrance to the Sunken Citadel in order to find the missing Glyph Key that the Keepers are searchinr for.
Szerintem hülyén hangzana az, hogy Pavelock Börtön vagy az, hogy stonemarket , ill. stonemarket tér (amúgy ez sztem szó szerint kõpiac - mint a kõút -szal kikövezett piac -csak úgy meg elég magyartalan, úgyhogy így lett simán PIAC, meg PIACTÉR)
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Azt azoknak csináltam, akik a *.bik fájlok kicsomagolásához értenek, és netán azt szeretnék, ha a Thief III filmjei feliratosan bármikor megnézhetõk legyenek.
A kikonvertáláshoz RAD Tools kell.
T3/Content/Books/English/Briefings...
és .../MovieSubtitles
Kipróbálom.
Az Auldale-bol hogy lett Bagolyvolgy? Aul-owl nak mi koze van egymashoz? A hasonlo kiejtesen kivul persze, de ha valaki biztosra tudja ,hogy irjak igy regiesen,akkor nemszoltam. De ha nem,akkor szerintem a dale szot sem kell kulon leforditan, igy egybe van ez ,hogy Auldale.
A landmarkot ha jol emlekszek az utolso palyak kornyeken emlitik, a varos kulonbozo reszein levo szobrokat es muemlekeket ertik rajta, szerintem jobban illik ide a nevezetesseg. De lehet ,hogy maskor, masra is hasznaljak.
Tudom ,hogy az artifact azt jelenti,csak ezekben a magyar szavakban valahogy nincs meg az a "misztikus feeling" mint az angol artifact szoban😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF