10699
-
mike369 #4535 szerintem jó!
garrett jobban néz ki és a kék illuminációt barnásra cserélték.
nem sok, de ez is valami... -
mike369 #4534 reméljük...
IMYke amúgy rávetette magát a fordításra. én ma nem értem rá, de holnap nekigyűrkőzök....
jövő hétre kész lehet a komplett sch állomány, ha valami közbe nem jön... -
#4533 Számoljatok be majd róla, milyen a textura patch, mert ha jó, énis felrakom. -
#4532 Tehát összegezve a változások még csak Garrett-et érintik, illetve a kékülés, barnulás lett, az értéktárgyak meg sötétebben csillognak.
Ha jól láttam ez a csóka készítette a Deus Ex 2 texture pack-jét is, akkor remélem elkészíti majd a környezet textúráit is, azt láttam, hogy az NPC-k már folyamatban vannak. -
mike369 #4531 van egy progi, amivel te tudod beállítani a kivilágosodás színét, csak van vele egy kis bibi:
maga Garrett is olyan színben fog ragyogni folyamatosan...
szerintem jó ez a barnás változat! -
mike369 #4530 -
#4529 ja, akkó' ezt meghagyom neki... -
mike369 #4528 a dds textúrákat lehet vele módosítgatni eléggé komplikált módon -
#4527 A csóka oldaláról letölthető valami DXTools 1.42 is (vagy mifen), amiről azt írja, használható a Thief 3-hoz is, ez vajon mire lehet jó? -
#4526 Mindjárt felrakom, bár nem tetszik Garrett kék szeme, a barna jobb volt... -
mike369 #4525 elvileg valahol lehet rajta állítani... -
Zsoldos #4524 azert a merete is nagyobb..
de amugy tenyleg cska meg kell nezni lassit-e vagy sem.
bar lehet a 64 mb -s vga-m beint majd nekem ;) -
#4523 Világosítást szerettem volna, de ez is jól hangzik. -
mike369 #4522 olyan barnás. sokkal nyugisabb és természetesebb lett tőle szerintem! -
#4521 Mi lesz a kék aura helyett? -
#4520 Végre! Erre vártam! Mint a Deus Ex 2-nél!
Köszi! -
mike369 #4519 ez minőségi textúracsere, semmit se lassít! -
#4518 Minek így is "alig" fut... -
mike369 #4517 ÜDV mindenkinek!
Itt egy oldal azoknak, akik szebb textúrákat akarnak a Thief-be + eltűnteti pl. a kéken világító ajtókat is...
http://www.graphics-by-john-p.com/textures/Thief-DS/index.shtml -
#4516 Hát én azzal találkoztam,hogy egyáltalán nem tok' vátoztatni...:P -
#4515 ja:DD -
steweee #4514 most installáltam. a game jól megy, de ha be akarom állítani a billentyűzetkiosztást, lefagy. találkozott már vki ezzel a problémával? -
#4513 Bocsi, úgy akartam írni, hogy max. Szal akkor már inkább max beállítottság mellet játszok. :-D -
SirD #4512 Hali! Az mitol van ,hogy a jatek indulasakor van hang de amint bejon a menu mar nincs es a game alatt sincs. Idaig minden siman ment , most kezdte el csinalni. Masnal is csinalta mar ezt ? -
#4511 :DD -
#4510 Olyan peccs biztos nem lesz, amitől elindul majd MX-en is... -
#4509 Peccs még nincs az mx-et meg dobd ki..:) -
#4508 Hello emberek! Gondolom erről már volt szó, de én most újra megkérdezem: ugyebár a Thief 3 Geforce 4 Mx-el nem megy:( Nem tudtok róla, hogy a patch esetleg segít-e ezen, vagy hogy nincs-e esetleg vmi buherálási lehetőség?? -
#4507 Május 40.:P -
team3 #4506 tényleg és mit tudtok a patch érkezéséről? dátumot esetleg? -
team3 #4505 igen elhiszem, mert gázos az AI, de akkor is meg kellene találnom a harmadik speacial lootot.. please vki help me! -
#4504 a megszerzendő special loot száma megmarad, a bug csak az AI-t érinti -
#4503 Fogadsz velem, hogy nem experten nyomod?
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
----------------------------------------- -
team3 #4502 üdv!!
experten nyomom és most elakadtam a sámános pályán.. +van az a kéz/mancs amit össze kell szedni de nem találom az uccsó special lootot :(( minden +van illetve a másik kettő -
#4501 #1939 -
#4500 Lenne még egy kérdésem. Ezeket a tippeket hol tudom kikapcsólni, mert a második pályán kivágot és olvastam, hogy volt akinek segített. -
Zsoldos #4499 beleneztem a fileba, tenyleg .net-es tema. csak fura, hogy az a hibauzenet.. Ez persze megmagyarazza a kis meretet. .netet tegyetek fel, vmi minimalis runtime valtozatot. -
Zsoldos #4498 .net lenne akkor shared dll-es hibauzivel szallna el. en inkabb linux-ra tippelnek. -
#4497 Hmmm-hmmm -
#4496 kijött az május 27-én