Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Vettem!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Próbáld ki a játékban!

Mivel nekünk csak a PCTextures könyvtárban lévõ dds-ek az érdekesek. a Bitmaps XBOX-os

IMYke2.0.0.0
Ez azért érdekes, mert a "Bitmaps" könyvtárban mégis ilyen képek vannak:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ez vicces, mert a game automatikusan teszi ki a LOGO-t, meg a betöltés feliratot az összes többi (amúgy üres) háttérre.
Úgyhogy HOPP, már kész is vagy!

IMYke2.0.0.0
Nagyszerû... egyre jár az agyunk

IMYke2.0.0.0
Én megcsinálnám gyorsan frissen az összes töltõképernyõ (*.dds) magyarítását, az általad elkészített logo felhasználásával!

Hm?

IGEN! az egyszerûség kedvéért.
egy kivétel van: a Quotes fájl benne van ugyan, de még nem 100%-os

IMYke2.0.0.0
Kérdés:
A fordítói oldalra feltett rar archívum csak a lefordított anyagokat tartalmazza?

hát ok...
és menet közben hogy cseréljek driver?

http://thenamelessphoto.com/

a 4.5 nem teljesen kompatibilis a játékkal (vagy fordítva)
nekem is 4.4 van és jó az a FárKráj így is, hidd el!

mert?
az jobb?
vagy 4.5 csinálja ezt?
baz 4.5tel gyorsabb a far cry basszameg...
most akkor mi tévõ legyek?

a ford. oldalra mindig kirakom, hogy mi kié (mikié), ott megnézheted.
és szólj majd, hogy minek kezdesz neki, mert akkor azt is kiírom!
KÖSZI!

AZONNAL vissza 4.4-re!!!

4.5 ati driver
ati 9600pro (club-3d)

Voltan
Mondjuk legyen Mandragora Vörös (vagy a Rosé hangulatosabb). A Mandragora meg jó kis temetõi feelinget ad neki...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

IMYke2.0.0.0
Nos, akkor én is beszállok.
Szótárt magamévá teszem.

Kérdés:
- Mi kié?
Azaz, írjátok meg, ki dolgozik min, nehogy nekiugorjak már elkezdett fájloknak!

nem csinál, a crack meg tutira jó (ha az, ami a cd-n volt)
driver? videokaresz?

baz engem kidob a desktopra a játék. szar volna a crackem?
ilyet csinál nektek is?

háááát.....
a gravecourt az kb. sírkert, de ez így elég fura...

Andie
Con editor javitva, ment mailen.
Imi : neked is rögtön küldöm, csak még bugos kicsit 😊
Sch-knak addig nekieshecc.

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

hykao
Ötletek? Milyen Vörös legyen?
hykao
Hehe, Imyke megtaláltam a Gravecourt Red-et, amirõl a múltkor szó volt...tudod mi az??? Egy BOR! A szótárban már lehet is javítani...
Voltan
Jaja! Én is így vagyok ezzel. A Thief 1-et vagy háromszor végigvittem. Igaz, harmadszor a romváros részt kihagytam... A 3-ban sok ilyen zombis-szörnyes pálya van? Azokat annyira nem szeressem...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

na letöltöttem én is. szerintem pofás kis game nagyon
kira a hangulat is

IMYke2.0.0.0
Nekem is küldheted Andie a progit. Felteszem a Game-t.
Ugyanis végeztem a hivatalos honosításokkal, el is küldtem a kiadónak.

Most van egy kis szabad kapacitásom. Megnézem, miben tudok segíteni.

hykao
lehetnek hibák, ill. a ?-eknél nem emlékeztem, az eredetire, mert már nincsenek meg az angol fájlok.
OK!

hykao
A Kurshok idézeteket lefordítottam a Quotes.sch-ban...(mert már volt szerencsém meghallgatni a csettintgetésüket...)
hetek kérdése szerintem, de a szövegtöl is nagyban függ...
igyexünk...

donneck
Kb. mikorra lesztek kész?

Majd ha már nagyjából kész lesz a fordítás, akkor kap az oldal egy rendes dizájnt, de most az a lényeg, hogy bárhonnan gyorsan és egyszerûen tudjam elérni és módosítani...

kiraktam a szótárt! THX!

FREAK
az eleje durva volt, de hamar kikopott a selejt 😄

Riszpekk

Pajti mennyi Lame hozzaszolas volt eddig ? :>

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

nemtom, én is kb. itt fogytam ki az 5letekbõl...

hykao
gramofon
FREAK
a kurshok õrök minden mondatnál csettintgetnek az ujjaikkal, ilyen matek õrült népség 😄

Riszpekk

Andie
Van itt ilyen ima, vagy miajóisten, a Kurshokok részéröl :
"Three clicks for the Kurshok. The Leaf Devil counted to bury us under the earth...." stb
Three clicks, Two clicks, németül meg Klicks.
Miajóisten ez? Kattintás? Koppintás? Csettintés?

BlackShadow
na igen térkép... csakh találjam ki h merre van ráadásul van 2 "rész" és 2 emelet és azt se tom mi az a "Viktrola" , elvileg azon van egy levél

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Tom mar mondtad. Es enis mondtam h en akkor erzem magam jol ha jatszok vele. (gondolok itt a thief1re) 😊

FREAK
szerintem a legjobb játékokat az ember csak 1x játsza végig, kár ronggyá játszani

Riszpekk

Nyaron tuti ejjelnappal nyomni fogom szvsz 3-4x jatszom vegig ha van olyan jo mint a thief2! 😊
Ja kepzeljetek lehet lesz nemsokara vidkartyam, szal mehet a thiefezes. jupiii 😊

Be kell dobni a tuzbe (kandallo, esetleg tuzes nyil).

Rajottem, hogy mi volt a hiba a Cradle utan: Nem talaltam meg a lany veret, ugy mentem at az Inner Cradle-be, aztan a verert visszajottem, es a kincsek megint ott voltak a helyukon, en meg elkezdtem felvenni parat, azt 100%-rol vhogy leesett 0%-ra (na ezt en sem ertem igazan). Ezutan befelyeztem a palyat es akkor nem lattam a szellemet.
Ha vigyaztam, hogy csak akkor menjek at az Inner Cradle-be ha mar odaadtam a veret, es a ruhaert kell menni akkor utana nem volt gaz. Rohadt bug, szivtam miatta egy teljes napot.

Necra, lvl 60 ud mage Twisting Nether (PVP)

GaVino
Üdv!

Elakadtam, segítség kellene.
Orland szobájában vagyok a keepereknél, és meg kellene semmisíteni a binding seal-t, hogy újra használhassam a keeperek jeleivel ellátott ajtókat.
Mit tegyek? Az ágy mellett van egy lepcsételt négyzetalakú vmi, de azt hiába lövöm, szúrom stb.

hykao
ez a Cradle nem volt világos... de már értem, megnéztem a játékban, úgyhogy árvaház lett a fordításban.
hykao
ja, már rájöttem: #3167
Meló sajnos!
Csak olyan 14.30 körül érek haza, de akkor szívesen kipróbálom!
U.I.: nézd meg, milyen szépen haladtunk!
U.U.I: azért van még bõõõõven...

Andie
Sziasztok!

Hétvégén otthon voltam, SZegeden, igy nem tudtam haladni a forditással semmit 😞
Pénteken a Con editorral bibelödtem, úgy hagytam itt, hogy 99%-os, még egy apró byte hibát nem találtam. Azóta azt is kiküszöböltem. Per pillanat "kezelhetövé" varázsolom, aztán elkülkedném valakinek, akinél game is van, hogy ki tudja próbálni, valóban "olvasható" marad az átszerkesztett con file. Mike? Nálad van most futtatható game, vagy teis melóhelyen vagy?
Ha ez igy müködik, akkor a con file leküzdve, lehet folytatni a magyarositást. Sajna nagyon hüje szerkezete van a con-oknak, igy egy "kókány" módszert tudtam csak alkalmazni. (gyak. nem hüje-user-biztos a program, nagyon csúnyán el lehet baxni a con filet, igy az használhatatlanná válik. Viszont kellö odafigyeléssel szépen lehet vele dolgozni.). Részletek a programban, illetve akit érdekel.

FREAK
diliház VOLT, elõtte meg árvaház

Riszpekk