Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Úgyhogy HOPP, már kész is vagy!
Hm?
egy kivétel van: a Quotes fájl benne van ugyan, de még nem 100%-os
A fordítói oldalra feltett rar archívum csak a lefordított anyagokat tartalmazza?
és menet közben hogy cseréljek driver?
http://thenamelessphoto.com/
nekem is 4.4 van és jó az a FárKráj így is, hidd el!
az jobb?
vagy 4.5 csinálja ezt?
baz 4.5tel gyorsabb a far cry basszameg...
most akkor mi tévõ legyek?
), ott megnézheted.
és szólj majd, hogy minek kezdesz neki, mert akkor azt is kiírom!
KÖSZI!
ati 9600pro (club-3d)
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Szótárt magamévá teszem.
Kérdés:
- Mi kié?
Azaz, írjátok meg, ki dolgozik min, nehogy nekiugorjak már elkezdett fájloknak!
driver? videokaresz?
ilyet csinál nektek is?
a gravecourt az kb. sírkert, de ez így elég fura...
Imi : neked is rögtön küldöm, csak még bugos kicsit 😊
Sch-knak addig nekieshecc.
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
kira a hangulat is
Ugyanis végeztem a hivatalos honosításokkal, el is küldtem a kiadónak.
Most van egy kis szabad kapacitásom. Megnézem, miben tudok segíteni.
igyexünk...
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Riszpekk
"Three clicks for the Kurshok. The Leaf Devil counted to bury us under the earth...." stb
Three clicks, Two clicks, németül meg Klicks.
Miajóisten ez? Kattintás? Koppintás? Csettintés?

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Ja kepzeljetek lehet lesz nemsokara vidkartyam, szal mehet a thiefezes. jupiii 😊
Rajottem, hogy mi volt a hiba a Cradle utan: Nem talaltam meg a lany veret, ugy mentem at az Inner Cradle-be, aztan a verert visszajottem, es a kincsek megint ott voltak a helyukon, en meg elkezdtem felvenni parat, azt 100%-rol vhogy leesett 0%-ra (na ezt en sem ertem igazan). Ezutan befelyeztem a palyat es akkor nem lattam a szellemet.
Ha vigyaztam, hogy csak akkor menjek at az Inner Cradle-be ha mar odaadtam a veret, es a ruhaert kell menni akkor utana nem volt gaz. Rohadt bug, szivtam miatta egy teljes napot.
Necra, lvl 60 ud mage Twisting Nether (PVP)
Elakadtam, segítség kellene.
Orland szobájában vagyok a keepereknél, és meg kellene semmisíteni a binding seal-t, hogy újra használhassam a keeperek jeleivel ellátott ajtókat.
Mit tegyek? Az ágy mellett van egy lepcsételt négyzetalakú vmi, de azt hiába lövöm, szúrom stb.
Csak olyan 14.30 körül érek haza, de akkor szívesen kipróbálom!
U.I.: nézd meg, milyen szépen haladtunk!
U.U.I: azért van még bõõõõven...
Hétvégén otthon voltam, SZegeden, igy nem tudtam haladni a forditással semmit 😞
Pénteken a Con editorral bibelödtem, úgy hagytam itt, hogy 99%-os, még egy apró byte hibát nem találtam. Azóta azt is kiküszöböltem. Per pillanat "kezelhetövé" varázsolom, aztán elkülkedném valakinek, akinél game is van, hogy ki tudja próbálni, valóban "olvasható" marad az átszerkesztett con file. Mike? Nálad van most futtatható game, vagy teis melóhelyen vagy?
Ha ez igy müködik, akkor a con file leküzdve, lehet folytatni a magyarositást. Sajna nagyon hüje szerkezete van a con-oknak, igy egy "kókány" módszert tudtam csak alkalmazni. (gyak. nem hüje-user-biztos a program, nagyon csúnyán el lehet baxni a con filet, igy az használhatatlanná válik. Viszont kellö odafigyeléssel szépen lehet vele dolgozni.). Részletek a programban, illetve akit érdekel.