Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
ManHunt meg megtekintés után, ment a levesbe...
FREAK
ja, amúgy a köv. PC Games-ben olvashatjátok a Thief cikkemet, bár gyanítom, hogy nem túl sokan veszik ezt a lapot 😄

Riszpekk

tomsolo
én õlnék szívesen, de nem így 😊

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

hykao
Hozzátenném, hogy én nem öltem meg senkit az eddigi játék alatt, leütni is összesen két embert ütöttem le (ebbõl az egyik a tutorial alatti kötelezõ volt)!
tomsolo
mondjuk a splinter cell és fõleg a manhunt után hihetetlenen akaraterõvel tudtam csak én is átérezni a thief lényegét... 😄

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

FREAK
de még utoljára muszáj volt

Riszpekk

hykao
Nézd, én nem játszottam az elõdökkel, csak ezzel.
Más lopakodósokkal viszont igen, és nekem így ezek alapján ebben a játékban a TPS nézet jön jobban be! FPS-ben nagyon szemet szúrnak a - multiplatform miatti - alacsony minõségû textúrák, ami viszont TPS-ben nem szembeötlõ a távolabbi nézõpont miatt! Szerintem TPS-ben szebb a játék, és nekem személy szerint, így nagyobb élményt nyújt.

De megígérem, hogy többet nem írom be.
Voltan
Honnan lehet leszedni? (A DC kivételével.)

Válaszolna valaki???

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Knox
deszép😄!

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

FREAK
most mondhatnám, hogy semmi baja a perspektívának, meg hogy sokkal élvezetesebb FP nézetben, de tök8, az elsõ egy paraméteren múlik, amit a fejlesztõk kedvük szerint állítanak be (jobb játékoknál állítható is), a második meg totál szubjektív, szóval inkább arra támaszkodnék, hogy az elsõ kettõben ugyanilyen volt a belsõ nézet, és semmi okom most külsõbõl játszani, mert elveszi az igazi Thief élményt

elfogadom a véleményedet, de tényleg túl gyakran hagoztatod, mint tényt 😛

Riszpekk

hykao
Amúgy ellenérveket kérek, nem szerelembõl fakadó fárasztásokat bazeg!
FREAK
hát igen, kérdés, hogy NÉZNI akarod a "filmet" vagy SZEREPELNI benne....

Riszpekk

hykao
ööö *dzsodzso
hykao
Te csak tekerd a dcsodcsót a kisasztalon! Különben küldöm a bohócokat!
Knox
Egyet kell értsek! jo látni a mozgását a fickonak, ahogy guggol, lopakodik, emeli az olmosbotot! Néha azért viszont jo beváltani fps nézetbe is!

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

FREAK
nem érdemes, hetente leírja ezt a baromságot 😄

Riszpekk

FREAK
"Környezeti fizika kihasználása. (ilyesmi így a 4. pálya után elmondhatom: NINCS)"

Érdekes, mert van. És egy tolvaj SOHA nem a fizikai adottságaira épít, és különlegesen LOL a "halálos" kifejezés egy tolvajra alkalmazva. Nem erõs, nem halálos, sunnyog az árnyékban, és úgy kerüli a balhét, mint szúnyog a Chemotox-ot, ennyi, és ezt a játék is tökéletesen megvalósítja. Ha gáz van, lelépsz, eldobsz pár flashbombot és már kint is vagy az utcán, vagy felkúsztál egy falra.

Nagyon eltévedtél te ezzel a játékkal...

Riszpekk

hykao
Melyik részén?
Bandew
Ezen vitatkoznék kéremszépen.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

hykao
FPS nézetû, gondolom így gondolta.
Amúgy ezen viszont látszik, hogy nem az FPS nézetre fókuszáltak! Teljesen más a perspektíva, mint a megszokott FPS nézet. Amúgy szebb is, látványosabb is a játék TPS-ben.
Szerintem az ilyen lopakodós szerû játékokhoz a TPS nézet sokkal jobban illik, és játszhatóbb is!
Bandew
Mondhatsz akármit, komolyan mondtam. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Voltan
Honnan lehet leszedni? (A DC kivételével.)

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

IMYke2.0.0.0
Ezt te sem gondoltad komolyan, ugye?

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Bandew
Vagy First Person Stolen :-D

Bandew
:-DDDDDDDDDDD

Bandew
Ezt már manapság nem kell szó szerint venni.
FPS manapság annyit tesz, hogy belsõ nézetes valami.

lwb
hejj, de sok itten a nyelvész, meg a szõrszál vadász ...

lwb
ismerem az elõdjeit. mind a mai napig sokat jáccok a 2 ripjével. helyesbítek: first person nézetûek. remélem így már ok.
amúgy meg az FPS nekem jelenthet First Person Sneakert is, nem? 😄

raziel.
pff erted nem is neki irom de még a példát se fogja fel....nc

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Kandurex
Itt a pont.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

IMYke2.0.0.0
Ne haragudj, de nagyon melléfogtál: az elõzõ részei (sem) nem FPS-ek! Úristen!
FPS = First Person Shooter = Minden szemebejövõt lelõsz
A Thief 1 és 2 elsõ személyû nézettel operáló akciójáték, melyben erõs hangsúly van a LOPAKODÁSON, a MINÉL KEVESEBB ÖLDÖKLÉSEN!

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Kandurex
Hangulat az van, ki mondta, hogy nincs?

Egyébként Ronhaven: neked ezt a játékot mindennap el lehetne adni jó pénzért, annyira kicsi a képzelõerõd (IQ)

Raziel: Tank + Gladiátorok, te meg szépen átestél a ló túloldalára.

raziel.
fizikai adottságainak kihasználása? pl?
gladiátorkodás vagy mi? tankrobbantás?
ez a lényege a tolvajlásnak...megbújik a sötétbe és hátbadöfi az ellenfelet

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

lwb
lehet, hogy ilyen spéci mozgások* nincsenek benne, viszont van helyette valami más, ami manapság ritkaságnak számít: hangulat. és ez nagyon ott van a szeren.

* azt azért kalkuláld bele, hogy eredetileg ez is, akárcsak az elõdjei FPS-nek készült. úgy meg sok értelme a splintis mozgásoknak nem lenne.

Ez marhasag.
Kandurex
Mozgás trükkök. (a'la Splinter Cell) (egy középkori tolvaj sztem a fizikai adottságai kihasználásával volt halálos és nem attól, hogy megbújok az árnyékban 2m -re az õrtõl).

Álcázás. (pl: az ruháinak felvétele stb. stb.)

Környezeti fizika kihasználása. (ilyesmi így a 4. pálya után elmondhatom: NINCS!)

és még sorlohatnám..

Bandew
De mit szeretnél még bele?

Kandurex
Nem, nem elég. Attól még jó a játék, de ez akkor is sovány.

Bandew
Nem elég ennyi? Amúgy ha összegyûjtöd egy adott pályán az összes kincset, akkor a következõ pályán tudod használni a Bullet Time-t. :-DDD

dartonita
jah ujrakezdem asszm.nembekultem ki a paganokkal multkor.es a hidegraz ettol a palyatol.majd back *

dartonita
menje be az intezetbe.szetqrja a fejedet meglatod

Kandurex
Mo'mé?

Kandurex
talán... úgy egyébként mi nem érhetõ? Hmm, még egy:

Tárgy dobálással.

dartonita

FREAK
ja megvan, ki is lehet lépni belõle, próbáld ki!

Riszpekk

dartonita
speckok?

nem tudom, szerintem neki Whisky-s szimulátor kellene...😊))

http://gaborszantai.co.uk/

FREAK
miva?

Riszpekk

Kandurex
Hmm..ki lehet lõnni az örök kezébõl a fáklyát, aztán falon mászás, fáklya oltás íjjal, gyertya oltás kézzel, zárfeltörés, szúrni és ütni lehet az õrt (valamint cipelni)...milyen speckók vannak még, mert ez gyökér soványka

FREAK
itt a baj, szopatod az engine-t rendes játék helyett 😊

Riszpekk