10699
-
#4495 Hát...gondolom még nincs
Hisz még ki se jött a gém...asszem:PP -
Smokk #4494 Ne b*zd!
Ezt eszre se vettem!!! -
#4493 Nem. Arra gondoltam, hogy valami hivatalos féle -
#4492 Nálam csak ez az 1 szaraxik ATI powwa... -
#4491 milyen mx? -
#4490 Nálam is az szokot lenni egy csomó játéknál. Szal akkor már inkább mx. :-D -
#4489 hopp ezt akartam= -
#4488 mármint a magyarításhoz?? -
#4487 Sziasztok!
Engem nagyon érdekel ez a program és most sikerűlt végre beszereznem. Leszedtem hozzá az általatok eddig elkészített magyarítást. A kérdésem az lenne, hogy van e már hozzá patch vagy sem?
Köszi előre is! -
#4486 LOL, ha németes vagy, akkó mé' nem németül installáltad fel???
Az angol mellett német, olasz, francia nyelven lehet tolni a gémet... -
#4485 Nekem az volt a lényeg, hogy a zsarolást itt szó szoros értelmében alkalmazzák, avagy sem. -
#4484 hmmm...szvsz idáig a kilátótornyos küldi volt a legjobb... -
#4483 :DDD -
Smokk #4482 ok megvan
Meg 1 ilyen hulyet mint en...
en is tudtam h itt van leirva mit kell csinalni, csak mivel nemetes vagyok el se olvastam, de ez annyira 1szeru volt h en is megfejtettem... -
#4481 "o" betü:P -
#4480 Há' mit ír az objektív??? -
Smokk #4479 Na ez most igen lama kerdes lesz de az 1. nap mit kell csinalni?
Josokfele elmaszkaltam mar a piacra is(v hova), beneztem ide is oda is,de igy nincs meg ott magyarositas megoldva nem igazan m1!
Vmi tanacs?!? -
#4478 Ebből neked annyi a lényeg, hogy az Óváros kocsmájában minden nap találsz egy ellopásra váró nemes bort... -
#4477 thx -
#4476 thnx.. I brushed up. :)) -
#4475 GlPetyus : kapcsold ki a Bloom -ot még esetleg.
City Watch = Városőr
-
#4474 okés... és köszi ! -
#4473 levan...:(
Az is fura,hogy minimumon és maxon is ugyanúgy megy... -
#4472 Mit kéne? Rejtőzz el, vagy nyírd ki őket. Meg kell keresni a hajónaplót, és a kapitány feljegyzéseit. (Ez utóbbi lent a raktérben.) -
#4471 Kikényszeríti. Amúgy nem az őratorony őre, csak egy városi őr. City watch = városi őrség. -
#4470 vedd le az árnyék és a fény részletességét -
#4469 huhh kicsit para a játék...most vagyok a hajon ahol zombik nyomulnak...,de nemtom mit kell csinálni.... -
#4468 Fasz kivan,elmegyek egy fényforrás mellett olyan lesz mint egy lassított felvétel,miközben a kamerát normálisan tom' mozgatni szal nem "úgy" akad... -
#4467 Ötletek plz aki már látta ezt a részt:
Valóban zsarolja a vendéglőt az Óratorony őre, vagy itt a zsarolás szó azt jelenti képletesen hogy piálni megy minden éjjel ?
Hauknor, a City Watch guard, is EXTORTING the Old Quater tavern for an expensive bottle of wine every night. -
#4466 Elvégre mérnem? :)
Egyébként itt a cucc, hátha valaki ki tudja próbálni. -
#4465 Valamikor - valamiért - feltettem, de azóta nem volt szükségem rá, levettem. Elvégre, nem vagyok programozó :)))
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
----------------------------------------- -
#4464 Most nincs.
#4463 Neked van? -
#4462 Lehet kell neki a .net fejlesztőkörnyezet?
#4461 Sil3nt : most vettem fel a kapcsolatot Warren Spectorral, meg egy sráccal, aki az ion fórumon azt harsogja, hogy irt valami t3editort, amivel lehet szerkeszteni a con-okat is (a letölthetö t3editor.exe viszont egy 41 kilós valami, ami "nem win32 alkalmazás" hibával elszáll :( -
mike369 #4460 így pontos "megoldódni látszik"! -
#4459 mike: megoldodni látszik a .con fileok fordítása? -
#4458 persze, nagyít, de szarabb minőség, korrekt kompromisszum -
#4457 Köszi a visszajelzést, az emlitett dolgokat lecsekkolom és javitom. Sajna abszolute nem volt alkalmam most tesztelni már éjszaka.
A felbontást azt asszem lehetett állitani az iniben, de a szinmélységben nem vagyok biztos.
Játékinditás persze mehet a buherátorból. -
#4456 kár. kicsit zavaró néha. de lehet hogy pont ez a cél.