Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kosz a tippet, tenyleg rossz keruletben probalkoztam veletlen 😊
Kis beugro, asszem le is kell guggolni hogy beferj. Ha a karanten miatt lezart kaputol indulsz jobbra az utcan, ott lesz 5 meteren belul jobb oldalt.
Voltan
A csatornába hol lehet lemenni? Tudom, a Dokkoknál, de azon belül hol?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Kandurex
Azzal nekem néha összeszaródik a kép 😞 (ilyen rózsaszínes, pöttyös zavarós lesz (és csak a restart segít (Xp resi!))) 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

hykao
Van: 4.4 vissza.
Kandurex
Nem tudjátok, hogy van már valami megoldás a 4.5 Catalyst-t árnyék problémáira?

hykao
Ha továbbra sem nézed a térképet, és sötétben tapogatózva játszod a játékot, akkor tõlem nem csak egy egyest kapsz, hanem meg is buktatlak...
hykao
Úgy csináltam, természetesen! Mindent sorban, ahogy írta a játék a feladatokat (meg ahogy Lauryl mondta).
Padlás, Viharpince - vér, Elõtér - szennyvízelvezetõ, stb.

Na kiszopatom valahogy mindjárt...
ja! még 3 egyest beszed "valahogy", és máris kitûnõ lesz...

Kandurex
Nem is hemzsegek! Csak kedves biztatom a fiút.

Seth
azmá kettes 😊

PSN ID.: Beegabor

nah most akadtam el... óratorony ugye ledõlt, de kõkemény hüjeséggel nem mentettem a temetõnél és most nem emléxem, hogy a kepeer libraryba hol a titkos átjáró... sikerült egy titkos ajtót találni, könyvespolc elõtt lemezre rálép - de az elgördülõ polc mögött csak jel van /ami piros, tehát nem tudom megnyitni/... Talán a titkos /forbidden v. mittoménmilyen/ részében lehet az átjáró?
grebber
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nem birom ki ezt a nagy kényszert!!!!!!!!!
Itt csinálom az iskolába a szart azt ez meg itt sipákol hogy játszak má vele.Most mi legyen??? 😊
Két 1-es nem egyes megyek play. 😊 Mert megérdemlem 😊

Next PC upgrade: 2022

Faterx
passz
Voltan
Hehe. A zombik nem tudnak megütni, ha lekuporodsz. 😊))

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

A kislany verenek a megszerzese utan menj csak az Inner Cradle-be, akkor nem fogja kitenni visszajovetelkor a regi kincseket. Ugy nekem ment jol, mar vegig is vittem. 😊

Necra, lvl 60 ud mage Twisting Nether (PVP)

hykao
Engem is ki-kidob a desktopra 1 giga rammal, hol itt, hol ott, valamikor töltés végén, van amikor töltés közben, és van amikor a játék közben...
hykao
Furko!
Tehát akkor megint átugrasztott ez a rohadt játék egy napon, mint korábban a toronyóránál??? Hihetetlen bazeg! Csak tudnám, hogy mi a rákot csináltam rosszul! A zsákmányt is lenullázta a gecc, pedig 100%-os volt, mindent elloptam (még egy generátor biztosítékot is...)
Nem baj...már rutinosan kb. 10 percenként csinálok egy nem gyors mentést...hogy szippantana le a játékfejlesztõk összes (jó) hölgytagja...
hykao
Kandúr ne hemzsegjé' má'! A feladatok, jegyzetek, kikötések, és a párbeszédek azokban a bizonyos kódolt .con fájlokban vannak!
hykao
olvasd el - vagy a feladatokat, vagy a jegyzeteket. írja, hogy honnan kell megközelítened a toronyórát.
hykao
Hehe, én értem...
Nem fog, szerencsere erre azert gondoltak a keszitok, meg par mas dologra is.

Necra, lvl 60 ud mage Twisting Nether (PVP)

folyamatban van...

Vegigvittem mar enis, ujrakezdtem experten. Most megyek majd a kurshok citadelbe.Kiprobalom mi lesz, hogyha ellopom,aztan magamnal tartom a koronat,tehat nem adom el kereskedoknek. Kivancsi vagyok,hogy fog kikotni a muzeumban,ha egyszer nalam van.
Takimate
Rendbe vagyok az angollal, csak ha már lúd... Megvárnám magyarul. A könyvek az gondolom húzós meló. Szal azt megcsináltátok már ?

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

attól függ, mennyire érted az angol részeket

Takimate
Spaw azt mondta, hogy már végignyomta... #2834

Takimate
.. a magyarításért. Érdemes még várni, mielõtt elkezdem ? Könyvek ugye még nincsenek lefordítva?

Takimate
NNA államvizsga letudva. 4-es !!
Még ma este nekiugrok a Deadly Shadow-nak. Tudatosan elrántottam a szemem ahol a játékról folyt a megbeszélés, de egy bizonyos: INNER CRADLE - nevû pályán már tudom hogy jobb lesz ha egy orvoscsoportot szervezek otthonra aznapra.

ááá

Seth
Még senki nem jutott a végére?
Milyen hosszú?

azok is készülnek...

Hi!
oratoronyba hogy lehet bejutni? Le kene allitani az orat, de ugye a kapu zarva..

Felmaszkalni nem lehet, ott egy kis karima a falon ami nem enged magasra maszni. A szomszedos hazon at probalkoztam, de csak egy erkelyre jutok ki, ami tok messze van mindentol(a templom kornyeken mar) es onnan sincs semmi..
Kandurex
és a legfontosabb? a küldetések? (kitérdekelatetvesrímesrész? 😊)

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

KÉSZ A QUOTES!!!!!

Aki nem látta azokat a tetves míves-rímes idézeteket, az nem is értheti, minek örülök ennyire.
Végülis csak egy fájl..............

igaz

A The One az Jet Li.
mindenképp sorra fognak kérülni azok is!

Sziasztok!
Örülök, hogy ilyen lendülettel csináljátok a fordítást.
Napota töltögetem én is a friss munkákat.
A játék közben történõ dumákat pl: az õrök motyognak, beszélgetnek, fenyegetõznek stb amiket ki lehet feliratoztatni azt is sikerülni fog majd lefordítani?

Más: Valaki mást is kivágott már a Windowsba a játék? Nálam ott történz ilyen, hogy a déli városrészben sikerült elkapatni magam az õrökkel és beszállítottak a Tömörkõ tömlöcbe. Ki is jutottam, de amikor belépnék a városba töltés közben kivág a játék :-( Kénytelen voltam visszatölteni egy városi mentést.

http://www.gamestar.hu/gmiki

Megint semmi..........
Freemail Forever!
A másikat meg innen nem tudom megnézni.

Próbáld ezt:
[email protected]

ez jó! köszi!

Jé! nem is tudtan, hogy NEO is szerepel a Thief 3-ban (The One)

Seth
Enforcer=Végrehajtó

ezek amolyan különleges harcosfélék

köszi!
ötlet az Enforcer-re?

Andie
Ment újra.

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

Mikor küldted át a DUN-okat?
Mert még nem gyütt meg!
Kûdd el mégeccer lécci!

Már mûködik, csak ez a kib@"+!%=(@#ott szerver szórakozott velem!

A szótárprogi jó lett! Köszi!
A DUN-okat mindjárt megnézem (hogy megkaptam-e), és mehet a HH!

Faterx
Vagy a daemon?