Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kis fordítói fantáziával...

FREAK
hmmmmm ebbõl az "aul" a bagoly? 😊

Riszpekk

Szerintem szuper lett! Legalább ezzel nem kellett töketlenkednem! Lejakalpval!

hykao
ehh...szóval: kurva...
hykao
Auldale
...egyébként érdekes, mert a 9. napon, amikor visszatértem az aranymûves házához, megint be volt szögezve a kapu, pedig Jimyt, a pengét személyesen purcantottam ki elõzõleg...
Auldale

"...kúrva sokat kell várni..."
ez teccik!

hykao
Mûködik az, csak kúrva sokat kell várni, hogy leeressze, és akkor kell gyorsan elengedni a gombot, különben viszaemeli a kezét...
FREAK
ennek a bagolyvölgynek van angol neve?

Riszpekk

nézem!

Faterx
üzemzavar
Faterx
ESC
Faterx
ESC
Andie
Hi Miki! Sajna ez csak Thief 1-2 ben müködött. Tegnap legalábbis jól birta, 1 percen keresztül feszitette az ijat, mire meguntam.

Forditás : gratula srácok, igazán nagyot léptetek, én meg szégyellem magam, hogy 2 napja nem csináltam semmit (ez ügyben)

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

IMYke2.0.0.0
A Thief III Hun béta telepítõvel feltéve - a szokásos helyre.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

OK! Lássuk a medvét!

IMYke2.0.0.0
Elkészült a Telepítõ.
Bármikor, amikor készen állunk, egy klikk és kész az egész.
Mintát (azaz egy béta magyarítást tartalmazót) közkinccsé tudok tenni, hogy megvitassuk az általam kreált szövegeket...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

vagy fordítva...

Bandew
De ha nem örülsz, akkor nem nyílik ki. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

pl.: dobni hullát oltárra, örülni

Ams
HI!

a givings-oltárnál sikerült "felajánlani" a vizesnyilat és mossnyilat de nem tudom hogyan kell vért áldozni?!
HELP

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

gyakorlatilag már csak 7 pálya szövegei maradtak (a mágikus con-okon kívül persze ), és ez már nem olyan sok! (én most 2 nap alatt végeztem 3-mal).
ami kemény dió, az a BKR-ek fordítása, mert ott vannak a könyvek...

Be My Guest!

az újakat tettem be!

hykao
Én beállok a közeli benzinkút feddett része alá...
IMYke2.0.0.0
Ja, és a magyarítás telepítõjét is be merném vállalni...
De, gondolom, koordinálóként elsõbséged van

IMYke2.0.0.0
Mike - az összes eddig lefordított szövegem KI LETT JAVÍTVA, át lett nézve - a Fórumban elhangzottak alapján. Kérlek, azokat használd!

Andie: Ha nem akarod kilõni a nyílvesszõt tartsd kifeszített állapotban és autómatikusan elteszi miután beremegett a keze.

http://www.gamestar.hu/gmiki

IMYke2.0.0.0

okézsoké!

Köszi!
már szedem is és rakom kifele!!!
ma is szép nagyot léptünk elõre!!!

IMYke2.0.0.0
Amikor készen leszünk a fordíthatókkal, benne vagyok egy komplett szöveg-átvizsgálásban (helyesírás, elgépelés, stb.)

IMYke2.0.0.0
Kész vagyok a feliratokkal, feltöltve a "szokott" helyre!

iktatom...

IMYke2.0.0.0
Book of Names = Nevek Könyve

Andie
Taki : ne ijesztgess bazz, igyis parázok mint állat, hogy rászakad valami a gépre az udvaron. Tegnapelött is kis hija volt, hogy nem rá zuhant a derékban kettétört 15 méteres fa teljes koronája. Igaz ez a fa már nem szakad le mégeccer, de a jég meg cserép ellen hogy a francba védekezzek? Ti micsináltok (ja, zárt garázs, tudom)...

Kandurex : ááááhááá, köszi, kiprószálom 😊

Kandurex
SPACE

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Andie
Á, harcikürt, télleg. Azt is megszereztem..

Még1 dolog! Thief 1-2-ben sokszor elöfordult, hogy felhúztam az ijjat, és meggondoltam magam közben. Elment a célpont, vagy túl hangos lett volna, netán belépett valaki, aki meglátta volna, hogy lövök, vagy közben kisétált az ör, és feleslegessé vált a zajkeltö nyil kilövése. Ekkor megnyomtam a 0-s gombot (ESC alatt), és eltette a nyilat, a vesszövel együtt.
Itt azonban hiába nyomkodom, ott tartja felhúzva, amig ki nem lövöm. Tegnap az utcán egy sötét sarokból próbáltam volna egy bogarat szétpukkantani, erre az elmászkált. Ott álltam felhúzott ijjal, mint f... a lakodalomban, azt a végén elsütöttem fel a hold felé 😊
Szóval van erre valami módszeretek?

és én is AMD

4.4

Mas-Thief
Jaja szintúgy. És melyik drivert használod?

nem, Cáfolna nem egy helység neve, ahol épp vagyok, hanem a mikibácsi írni tanul legújabb epizódja:
cáfolnáM

na, ezt alapból cáfolnán, mert nekem is az van:
Connect3D Radeon9600 XT

Mas-Thief
Fasza :-) Jó ötlet amúgy tessék egy topic amin errõl van szó. Ezt se az én agyam szülte. Úgy tûnik, mintha csak 9600-on létezne ez a probléma:

http://forums.eidosgames.com/showthread.php?s=cce214072c0d6dac4feb1622e2f5ce49&threadid=39847

Takimate
ÁÁÁ

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

miért? mit fogsz csinálni a villáddal?

Takimate
OFF !
Ma estére a hét eleji viharnál is durvább várható !
Péntek este a GAME ideje, de csak óvatosan használni a gépet a villám miatt ! 😊)
ON.
zoomolásnál nekem egyszer nagyon beszaggatott...

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

SOSE zúmolj vissza!