Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Bradshaw S. Auldale volt a város alapítója!
Azaz Auldale TULAJDONNÉV!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Bradshaw Monument = Bradshaw emlékmû

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
...szobor nevének

IMYke2.0.0.0
Grimalkin Tabby = Grimalkin Tabby

Sil3nt
én is reménykedek....számomra a legfontosabb a feladatok..reménykedjünk

IMYke2.0.0.0
A feladatok a *.con fájlokban vannak, számunkra elérhetetlenül bekódolva!
Andie CON Editora mûködik, de ha átírunk bármit is egy *.con fájlban, az adott pályán NINCS dialógus!!!

Andie már tett lépéseket, reménykedjünk!

god mode minden bizonnyal van benne, az az egyik legfontosabb. hiaba a repulo kamera, azzal nem tudjak letesztelni, a figura hogy viselkedik az adott helyen. (beragad-e kiesik-e palyarol stb.)
Sil3nt
sziasztok...hogy álltok a feladatok fordításával?

IMYke2.0.0.0
Stamping Machine = Présgép

IMYke2.0.0.0
Charnel Furnace = Krematórium

A szótárban nem volt. Ja, igen, fordítok.

Hú mivel eddig még nem kezdtem el, de megnéztem a listát, és nagy része kész most belekezdtem, és ismét egy minõségi magyarítás készül, nagyon tetszett, csak a célok angolok, majd az is kész lesz dehát ugye azt úgyis mindenki érti, na csak ennyi, ne csak mindig veszekedjünk...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

IMYke2.0.0.0
Te is direkt félre akarsz érteni????
Tudod mennyi variáns létezik? Millió!
Mi van, ha a fejlesztõk mondjuk "god" módot engedélyeztek, építettek be (a cheateket nem ismerem, de nem is érdekelnek) és a teszterek (mert igenis vannak minden projekt esetében alfa- béta- és végsõ teszterek! A Thiefben is voltak, nézd meg a "Készítõk"-et!!!)...
De mi van, ha láthatatlansággal operáltak, netán falon átjárással, netán "repülve" nézték át a mapokat, mi van ha, skippelték néha a jeleneteket stb. stb. stb.

Álljunk már le ezzel a témába nem illõ (anglimániákusoknak: off topic) "beszélgetéssel"...!

Bandew
Ez baromság! A tesztet nem is játékon belül végzik hanem "repülõ kamerával".
Amúgy a Thiefet ezzel biztos nem rontanák el, hisz épp az a lényege, hogy egy normális komlexum legyen felépítve egy pályán.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Ami még hátravan:
AUL*, HI*, KC*, OQ*, SM* küldetések szövegeinek nagy része

Hi mielõtt még megölnétek megnéztem a listát a magyar fájlokról, de akkor még mi van hátra? ennél még több van?

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

IMYke2.0.0.0
Gratulálok, hogy egy áltlános kijelentésbõl ismét messzemenõ következtetéseket tudsz levonni. Te lehettél a legelmésebb a sulidban, de azért fogd vissza magad.
Ha valamit nem tudsz, akkor tanulj!

A fejlesztõk azért szoktak beletenni cheateket a Játékaikba, hogy a teszterek könnyebben tudjanak pályát ugrani, textúrahibákat keresni stb. A pályákra néha rövidítéseket is tesznek, hogy a dialógusok megtekintése után esetleg át tudjanak csúszni egy másik pályarészre, felemelkedjenek a magasba, áttekinteni a pályát stb. stb. stb.

Negwar
ha jól emlékszem. akkor ha a dock kapuval szemben álsz menj el balra ,és ott van a falon egy jel, nyisd ki, és menj be az ajton

\"This is a good day to die!\"

Negwar
Most meg vissza kell vinni mindent a helyére de az a ronda banya ott lofrál a Garet lak elött és nem tom a szökökutra tenni a cuccost, megprobáltam kinyirni de semmi eredménye. A doknál egy idõ után eltünt itt viszont nem akar eltünni. Mit tegyek?

A kolostorba vagyok mindent megcsináltam a rejtett ajtókat kinyitottam elhoztam mindent.Azt irja a dokkokhoz mennyek,de ha kimegyek a kolostorból se a dokkok se az óváros felé nemtudok menni,le van zárva a kapu.Van nálam egy csomó cucc amit nem vesz át senki,(kehely,aranysísak...)
Hogy tudok átmenni?

Faki
Tényleg?

FREAK
gratulálok nem létezõ humorérzéked újabb demonstrációjához

Riszpekk

IMYke2.0.0.0
Tuti, hiszen az ellenõrzéshez kellenek (ezért is teszik bele a fejlesztõk!) a csítek és a rövidítések.

Shep
szerintem igen 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

remélem, majd fordítgat is egy kicsit....

hykao
én is írtam neki ilyeneket
FREAK
wow, és vajon a készítõk tudnak errõl a járatról????

Riszpekk

Shep
Bejutottam a tiltott részre egy titkos járaton át, hát nem nagyszerû?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
ok thx

megírtam Andie-nek a thief-es fórum címét, ahol az összes ini buheráció fent van.
ha jól sejtem, hamarosan jelentkezik valami jó kis progival...

hykao
Nem ott van az infó! A tiltott könyvtárat egyelõre ne erõltesd!
bazza
És akkor mi van...Ezeket nem azért kérdeztem, hogy válaszloljanak is rá...

Én úgy érzem itt csak Mike-nak van humora...

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Shep
embert vittem és mint kiderült kicsit feljebb kell dobni, mint ahova elõször dobtam, és így már sikerült.

A könyvtárban az a feladat, hogy szerezzek infót a Dark Age-rõl nade bejártam az egészet és sehol semmi, viszont van egy számomra tiltott része a könyvtárnak, ahova nem tudok bejutni /vszinüsítem itt a keresett infó/ mert a figura akármit csinálok észrevesz, kilövöm a fáklyát észrevesz, ha leütöm és úgy megyek az ajtót nyitni akkor meg mission not completed, na akkor most mi van, mit kell itt csinálni?

hykao
Szóval az ilyen fajta szórakozás már (hülye)gyerekeskedésbe hajlik...
hykao
Idézném is:

bazza: "Csak azért kérdezgetem, mert addig nem játszom amíg nincs kész!

Nem nyaggatlak többé..."

NO COMMENT...
FREAK
szép ték 😊

Riszpekk

hykao
nekem csak ember vérével mûködött, szörnyével nem
hykao
.ini tweak, betûméret állítás, stb. -> #1939, #1940-es hozzászólásokban, valamint FREAK összeállítása: mike játék magyarításának oldalán.
Shep
A pogényok szentélyében, hogy megszerezzem a cuccot, ahhoz hogy tudom összevérezni az oltárt? Odavittem egy leütött figurát, megöltem a vére odafolyt de semmi.

ne conoszkodj!

bazza
Most mit fújod magad! Miért ne szórakozatnék?
Már kezdem azt connolni, hogy idegesít...

Andie
Hüh, jó magasan van ez a Gellérthegy.
Összedobhatunk egy ini buherálót, nem nagy cucc, csak akkor össze kéne szedni az összes hasznos állitgat6ó opciót.

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

hykao
Miért nem kérdezed meg inkább óránként?
bazza
Conokrol még nincs hír? Már nagyon conolnám a conolót! Csak így, hogy a conok miatt nincs rendesen leconolva a conolnivaló, nem szeretnék conolni a conokkalteli conosban, miközben az angolul conoló conok, conolját a conokat...

Jah, hasonló, 800x600....😊
Közben persze meglettek.

hehehe...
én is voltam az angol mellett 1 évig oroszos....
meg 2 évig olaszos.......
meg 4 évig németes......

csoda, hogy még tudok magyarul

donneck
Nálad a pont!
Nekem a kötelezõ orosz mellett a francia volt a választott nyelv amilyen marha voltam.

hykao
Hmm, azt sem tudod, mit jelent, hogy CROWN? Hát én amikor gyerekkoromban még a '80-as években a spectrumos játékoknál elakadtam, mert nem tudtam mit jelent egy-egy szó (angolt nem tanultunk, csak oroszt...), akkor megnéztem a szótárat... Ma csak be kell írni a szót, és kiadja, hogy mit tesz magyarul, bármelyik online, vagy telepített szótárprogi.

Nem lebaszás, csak saját magadnak szûkíted le, igen jelentõs mértékben a játékélményt, ha azt sem tudod, mi történik körülötted a játékban!
Negwar
Megleszn a teljes magyarositás igérem végtolom ujra

Negwar
Nem vágom az angolt igy tényleg nem értem a történetet de attol még tetszik a game. Nemértem miért kell ezért letolni
de azért köszi a segitséget

hykao
...a térkép pedig az általad beállított billentyû lenyomására jön elõ...