Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Szeretnék tévedni!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Szerintem olyan 10 MB-os peccs lesz, mint a huzat!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Mert nem hülyék.

FREAK
ez egy dolog

az, hogy ezeket javítják is, másik dolog... te azt állítod, ehhez is nyúlnak a patch-ben, ezt honnan veszed?

Riszpekk

IMYke2.0.0.0
Bele hát!
#3709 ... de már többszöür leírtam!

IMYke2.0.0.0
Néhányat kijavítottam, de a többségét csak a Játékot játszók vehetik észre. Én eddig csak fordítottam - a játékban csak az elején, a "kihallgatós" részig mentem el, és abbahagytam.
Õszintén? A kandalló elõtt kavargó macska miatt..

Spaw
Ésakkor az belekavar a Magyarításba?

IMYke2.0.0.0
Korábban már írtam:
A kód is tartalmaz hibákat bõven!

FREAK
mi még?

Riszpekk

IMYke2.0.0.0
Nem csak AI-javítás lesz benne - sajnos.

FREAK
hát ha azt hiszed, hogy erre a patch-re érdemes volt várni, akkor van egy rossz hírem 😄

Riszpekk

IMYke2.0.0.0
Szerintem Warren-t kellene keresni!

hykao
Hát, ha csak az AI dolgon fognak javítani, akkor az hidegen hagy...mert eleve normal-on játszok...
akkor biztos tele a légtér ex-IonStormosokkal

Juhhéééj! Ezért szoktam én várni pár hetet (bármennyire is nehéz) az új gammákkal. Mindig jön legalább egy patch. De jó, hogy nem kezdtem el. Nemhiába. Elmúltam már (sajnos) türelmetlen 20 éves.

hykao
nem ritka, hogy egy játék elkészülte után röpítik a brigádot, egész egyszerûen, mert nincs rájuk tovább szükség...
FREAK
lol, honnan volt a cím? 😄

Riszpekk

a végén kiderül, hogy már senki nem dolgozik az Ion Storm-nak.
sõt! õk se tudják, hogy tulajdonképp ki is csinálta ezt a játékot!
sõt!....

hykao
Kérd meg a Frei-t, az biztos talál egy magyart az ION-nál is...és az talán segítõkészebb lesz, ha ott dolgozik jelenleg, ha nem....
Andie
Nabazz...

Andie:

I do not actually work for Ion Storm. You need to contact someone who
actually works for the company. Check the contacts page at
www.ionstorm.com and ask one of the folks listed there.

Catman

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

hykao
Hehe...SZÓTÁR 😊))))
Andie
Na ezt nem gondoltam volna... Apáám.. én meg már mindenhol kerestem ezt a tercest 😊))))

Mike : mér ne lennék? mérkérded? 😊

hykao
Nem azt mondom, hogy nem látnék (hallanék) szívesen már egy jó szinkronos játékot, csak azt, hogy ez nehezebb téma, mint a film szinkronok. Egy filmet megnéz-elolvas egy színész 2 óra alatt, ahhoz viszont, hogy egy játékban jól "szerepeljen", ismernie kéne jól a játékot (és az nem 2 óra), és szeretnie... ...és erre elég kevés esélyt látok, hogy összeszedjenek különbözõ hangú, korú, nemû embereket, akik mind szeretnek egy adott játékot...

Az eredeti szinkronszínészeknek könnyebb a dolguk, mert gondolom folyamatos háttérinfókat kapnak, forgatókönyvet stb.
Nálunk még a kézikönyveken, szöveg-feliratozás fordításokon is nagyon látszik, hogy a fordító megkapta a szöveget, de a játékról magáról halvány lila fingja sincs...
A szinkronokról nem is beszélve... volt már szerencsém párhoz...
FREAK

Riszpekk

Sil3nt
Thief: Deadly Shadows AI patch készülõben

Igencsak fõhet a fejük az átlagnál tapasztaltabb, valamint a kezdõ Thief 3: Deadly Shadows játékosoknak, rendkívül csúnya - és a tesztelõkre nézve felettébb ciki - hiba került bele a végleges verzióba. A játék ugyanis nem menti el a kezdéskor beállított nehézségi fokozatot, így csak és kizárólag ”normal” módban lehet lopakodni. Úgy érzem, nem kell ecsetelni, mennyire kiábrándító tud lenni, ha az érzékelési képességektõl nagyrészt megfosztott öröket légy módjára csapkodhatjuk le - természetesen szöges ellentétben az elõzõ két epizóddal. Az Eidos képviselõje természetesen biztosított mindenkit, hogy a javítás már úton van, s néhány napon belül minden virtuális tolvaj átérezheti az árnyak takarásában való osonás valódi gyönyörét.

Spaw

hykao
Ennek a grafikának (és játéknak) pont az ilyen sötét, gyenge fény-árnyék-os környezet áll jól, sokat dob a hangulaton.
Ha lenne nappali rész az szerintem csak rontana az összképen.
Takimate

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

FREAK
ok, akkor hagyjuk, van jobb dolgom 😊

Riszpekk

hykao
Hát én még jól szinkronizált játékkal nem találkoztam...sajna
az égész olyan mûfajidegenre sikerül mindig (ált. az összes szereplõ, mintha prózát szavalna - túljátsza magát, mint a színházban...vagy épp monoton, rossz hangsúllyal)

Kíváncsi leszek erre a szinkronos Pandora Tomorrow-ra is (állítólag nagy költségvetésû, profi színészekkel készül)
FREAK
"Nappal nincs árnyék,nemhogy halálos de semmilyen"

Hmmmmmm ez nekem új, akkor most miben parkol az autóm? KÖDBEN? 😄

Riszpekk

FREAK
ez így tök magyartalan

akkor már szobortér jobb lenne, nem?

Riszpekk

Spaw
Nappal? Nappal nincs árnyék,nemhogy halálos de semmilyen.Nappal alszanak a tolvajok.😊

hykao
Terces Courtyard = Szobros Tér
FREAK
amint valaki megmondja, hogy kell hozzáférni a hang fileokhoz, megpróbálom

Riszpekk

FREAK
egy Bp térképen sincsenek jelölve a sikátorok, lépcsõk, aluljárók, szvsz a Thief térképpel semmi baj, csak tudni kell tájékozódni

Riszpekk

hykao
hozd
tibor16
Háát a térkép, fõleg a városban xart sem ér. Akkor lehetne használni, ha jelölné vmi a pill helyzetét, a házak is egyformák (nagyjából). Nekem nyomasztó ez az icipici tér, egyáltalán jáccódik ez nappal? (-várom a végleges fordítást, ezért nem tudom).... ehhh

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Spaw
Belehet menni libraryba, csalogasd el az õrt(zajkeltõ nyillal)vagy keress másik utat.

FREAK
nem kell letölteni, akinek megért 400+Áfát, hogy leszedje az ISO-t, annak megért 500 forintot CD-n a magyar szöveg

tisztelet a fordítóknak, de egy szinkron azért sokkal nagyobb munka

Riszpekk

végülis meg lehet próbálkozni vele...

bazza
Én leszedném!!!!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

és mondd, amúgy jól vagy?

Andie
Anno, mikor a Diablo2-t forditottuk, nekem irt egy srác, és felajánlotta, hogy rendelkezésünkre bocsájtja a szinkron csapatát. 8 lelkes fiú és lány, akik már sokmindent szinkronizáltak. Volt stúdiója is, meg minden, szóval frankón meg lehetett volna csinálni, csakhát 1 cd-nyi anyag lett volna, és ki az, aki azt letölti? Föleg 2 éve, mikor még nemnagyon volt ennyire elterjedve a szélesszájú net.

Andie
Arghhh... most jutok egy kis lélegzethez, de már rögtön kezdödik is a következö megbeszélés. Történt valami újdonság, amiröl tudnom kell? Plz valaki irja már meg 😊
Ma még nem forditottam egy szót sem, viszont tegnap este jáccottam egy nagyon, fél 1-kor ott hagytam abba, hogy nem engedtek be a Forbidden Library-ba. Oda be sem lehet menni még?
Most át kell mennem egy Glifés ajtón, amit ez a csajszi mutatott meg itt a könyvtárban.
Viszont nem semmi, hogy el tudok tévedni ebben a városban?! Ez a térkép szinte semmire nem jó, soxor azt sem tudom, hol vagyok. LEgutóbb azt kaptam feladatnak, hogy menjek vissza a stonemarket-hez, és adjam oda a mancsot meg a kelyhet ennek a bucifejünek. Nemondjam, hogy háromnegyed órát bolyongtam, én már volt mindenütt, le akartam menni az oldquarterbe, a dokkba, de a stonemarketet nem találtam. A térképen csak piac meg piactér volt. Aztán véletlenül bekeveredtem egy sikátorba valahol, és megszólitott a pap. Ha oda nem megyek be véletlen, még mindig ott keringek 😊

mármint szertartÁs
(jobb, mint ha szartartásnak írtam volna )

SQ (south quarter) küldetések kész!
PAG -ból még 4 fájl hátravan, de kicsit muszáj votlam abbahagyni, mert már vérzett a fülem a sok zagyvalékuktól!

Ritual of the Root = Gyökérszertartés ?

Takimate
Mond neked az a fogalom valamit, hogy web-sweeper? Itt az van.
Csoda hogy az SG-megy...
haggyámá.
Mondom, hogy csak otthonról tudok végre szótárral eredményesen fordítani...
HAZUDOK ÉÉN ?? HE ??

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

FREAK
nem piacra készülne, semmi szükség Clooney magyar hangjára 😊

ismerek pár énekest, színészt (Ewan McGregor magyar hangját is személyesen), össze tudnám hozni

Riszpekk