Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Though short-lived, the Mechanist movement brought advancements into wealthy households, until both the sect and the technology associated with it came to an abrupt end. Now curiosities, these steam and lightning powered niceties comprise some of the labor saving and security devices deployed by the Mechanists
Riszpekk
Nem nyaggatlak többé...

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

a múzeumban. elvileg gépész lenne, dehát ott nincsennek olyan gépek...
legyen csak simán szerelõ???
talán tábor...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
köszi
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A Pagan Sancuaryban vagyok, el kell lopnom azt a múmifikált kezet. Addig eljutottam, hogy a elõször a bal oldali kék jelre lövök egy water arrowt, aztán a jobb oldali zöldre egy moss-t, de a középsõvel mit kell csinálni?
Elõre is köszi

Van ötletetek, hogy mivel vesszük majd rá õket, hogy sikoltozzanak ?

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
nekem jó volt így, mert nincs kormányom, ennél nagyobb ráalitással már játszhatatlan lett volna ...mint sajna a GTR, pedig az milyen jó lesz a demó alapján Hmmm...egy CLK GTR....
Na de ON
De azért még lehet beszélni a hibáiról is (vagy amit én annak tartok...)
Pl. a vége felé már kicsit unalmas a sok ugyanolyan környezet, textúra, kép stb.
Én az utóbbi idõben jelentõsen lecsökkentettem a játék fogyasztásomat... Hitman 3, Splinter Cell 2, Mercedes Benz WR, most ez ...ahogy idõsödöm, annyira szûkül a kör...
a mai játkokhoz képest pedig szuper!
csak példákat írtam, 30 mp gondolkodás után...ha játékfejlesztõ lennék, és pénzért lötyögnék, akkor valszeg lennének jobb ötleteim is, nem 30 mp-esek...
Riszpekk
Egyébként jó ez a game, (Thief 1-et imádtam, 2 sajna kimaradt) de iszonyat bugos.
Riszpekk
Riszpekk