Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Faterx
Hangok: Sound Forge 4.0, 4.5
na ja! végülis a szöveg:

Though short-lived, the Mechanist movement brought advancements into wealthy households, until both the sect and the technology associated with it came to an abrupt end. Now curiosities, these steam and lightning powered niceties comprise some of the labor saving and security devices deployed by the Mechanists

FREAK
a mechanist az a 2-ben egy szekta volt, "mechanista" szvsz jó fordítás, a lényeg, hogy ne egy foglalkozás jöjjön ki belõle 😄

Riszpekk

FREAK
láma

meg is érdemled, ha doom stílusban nyomod

Riszpekk

hidd el, én lennék a legboldogabb, ha már lehetne azokat is fordítani!

bazza
Csak azért kérdezgetem, mert addig nem játszom amíg nincs kész!

Nem nyaggatlak többé...

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Úgyis észre fogjátok venni, ha valakinek sikerül elkezdeni a con fájlok fordítását!

Tudod!

bazza
A párbeszédek..........még semmi?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

mechanist=?
a múzeumban. elvileg gépész lenne, dehát ott nincsennek olyan gépek...
legyen csak simán szerelõ???

mi a szövegkörnyezet?
talán tábor...

Faterx
A jel
Én úgy oldottam meg, hogy a közepébe lõttem egy zajkeltõnyilat, amikor a szörny arra járt, majd amikor odaért belelõttem egy nyilat.
Hi ! A csónakot megtaláltam ahol a jel van ,de nem tudok vele elmenni.Beugrom és annyi.hogy kell elkötni? Kössz.
cIPELJ ODA EGY HULLÁT, MAJD NYOMJ RÁ EGY AKNÁT ,MÛKÖDNI FOG!
IMYke2.0.0.0
Compound = ????????

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ja igen, még 1 kérdés: Amit találok special loot-ot (a kereskedõnél is másképp van jelölve) azt el lehet adni, vagy jó lesz még valamire késõbb is?

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Köszi mûködött

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

ok, kipróbálom 😊
köszi

Kandurex
cipelj oda egy hullat es vagdost meg ..

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

hmm... leütött ember is jó? vagy csak tõrrel megölt? Az oltár az az amin a 3 jel van? Az a gáz, hogy már mindenkit leütöttem a pályán, a 2 szörnyet kivéve.

FREAK
na jó, legyen egy jó napod

vigyél oda egy hullát vagy ölj meg valakit az oltáron

Riszpekk

meddig? 2 oldalt visszaolvastam

FREAK
vissza kell olvasni

Riszpekk

Hi! Ha valaki játszott a játékkal, az légyszi segítsen nekem!
A Pagan Sancuaryban vagyok, el kell lopnom azt a múmifikált kezet. Addig eljutottam, hogy a elõször a bal oldali kék jelre lövök egy water arrowt, aztán a jobb oldali zöldre egy moss-t, de a középsõvel mit kell csinálni?
Elõre is köszi

FREAK
nemtom, rájuk mosolyogsz? 😊

Riszpekk

Takimate
Hékás ! Tudjátok min gondolkodtam ! Nem is hülyeség ez a szinkronizálás, ha abba gondolok bele, hogy mennyi lány kell.
Van ötletetek, hogy mivel vesszük majd rá õket, hogy sikoltozzanak ?

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

tibor16
No azér a Gothic se semmi ... 😊

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

FREAK
nebassz, van multija?????? na Thief után rakom fel, majd privátban kérek info-t

ON

Riszpekk

hykao
hogy ne lenne benne multi? már az 1.6.6-os verziónál tart a dolog...
nekem jó volt így, mert nincs kormányom, ennél nagyobb ráalitással már játszhatatlan lett volna ...mint sajna a GTR, pedig az milyen jó lesz a demó alapján Hmmm...egy CLK GTR....

Na de ON
FREAK
MBWR rulez, lenne benne multi meg rendes sérülés..... ihajj 😄

Riszpekk

hykao
Persze, hogy jó, nem állítottam az ellenkezõjét.
De azért még lehet beszélni a hibáiról is (vagy amit én annak tartok...)
Pl. a vége felé már kicsit unalmas a sok ugyanolyan környezet, textúra, kép stb.

Én az utóbbi idõben jelentõsen lecsökkentettem a játék fogyasztásomat... Hitman 3, Splinter Cell 2, Mercedes Benz WR, most ez ...ahogy idõsödöm, annyira szûkül a kör...
FREAK
sajnos az Eidos nem 😊

Riszpekk

Faterx
Igaz elfelejtettem az xboxot
Faterx
Azért jó ez a játék, sõt nagyon jó, persze minden relatív,
a mai játkokhoz képest pedig szuper!
FREAK
😄DDD

Riszpekk

hykao
gondoltam, hogy nem a szinkronszínészek hiánya lesz a szûk keresztmetszet...
hykao
nem néztem túl sokat, és nem is szeretem...
csak példákat írtam, 30 mp gondolkodás után...ha játékfejlesztõ lennék, és pénzért lötyögnék, akkor valszeg lennének jobb ötleteim is, nem 30 mp-esek...
FREAK
akkor lesz aktuális, ha valaki rájön, hogyan lehet kicserélni a hang fájlokat, addig csak merész ötlet

Riszpekk

FREAK
nem korai?

Riszpekk

Credits-ben fel vannak sorolva a szinkronszínészek. (Jól a végén vannak).
Egyébként jó ez a game, (Thief 1-et imádtam, 2 sajna kimaradt) de iszonyat bugos.

Faterx
Freak nyiss egy szinkronos topicot
Spaw
Freak a kompetens a dologban!! Hát bazz tényleg alakul a szinkronstáb. Én bevállalom ingyenis ha már a szent ügyrõl van szó...

Faterx
Én mondjuk jó lennék dádvádernek a diliházban így 56 évesen
FREAK
azért azt vegyük számításba, hogy a szereplõk többsége 30+ éves, és a digitális technológia sem képes csodákra, úgyhogy ne 18 évesek jelentkezzenek 😄

Riszpekk

Faterx
Ja
FREAK
cool, ha összejön elég ember már csak idõ (meg lehetõség) kell 😊

Riszpekk

FREAK
szerintem is jobb lett volna egy fejlesztett dark engine, de azzal soha nem csinálnak ilyen lighting megoldásokat, szóval mégis jobb így 😊

Riszpekk

Faterx
Azért a szereplõk belógása megmaradt
Az alagutak vajon hány polyból állnak? 3?
Nekem a régi motor jobban bejött volna, ne felejtsük el hogy a gépünk is gyorsúlt 3-4 év óta