Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A Gyûrûk Urában sem érzed Magyarországon magad mondjuk Középfölde miatt...
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
MEGÍGÉRTED.....

de itt az SG-n a topikjában volt sóla szó asszem

Riszpekk
látod, ez így félmunka, ennyi erõvel.... na mindegy, nem akarom elölrõl kezdeni 😊
OFF
Hykao, utánajártam a MBWR dolognak, és örömmel látom, hogy kiegészült pár dologgal. Netkód nemtod milyen?
ON
Riszpekk
De amúgy sztem fordítsuk át ezeket a helységneveket, hisz képzeld csak el, hogy egy angol játékosnak azt az érzést adja a helység név, mint neked a Bagolyvölgy. Ez nekik teljesen olyan, és nem rontja el nekik az élményt, mi csak hozzászoktunk az idegen kifejezésekhez.

Nem kell mindent magyarítani, csak amit érdemes...
Riszpekk
Gáspár a mestertolvaj! :-DDD
na szal nem kéne túlzásba vinni, van, amire nem alkalmas a magyar nyelv
Riszpekk
és ez a Tömörkõ Tömlöc olyan, mintha valami mesébõl lenne 😊
Riszpekk
egy ilyen játékban, egy ilyen világban mi hangzik jobban: Pavelock Prison vagy Tömörkõ Tömlöc?
(tételezzük fel, hogy magyar nyelvterületen élsz)
Riszpekk
Riszpekk
Szval ezeket kell lövöldözni moha nyíllal???

Már elképzelésem nem volt hogy hol a büdös p****ba lehetnek azok a zöld szegletkövek, legalábbis ánglisül én aaknak értettem...
Mondjuk mióta kiderült hogy a game viszzanyomja za AI-t normalra, azóta letettema geme-t, mert ahhoz képest hogy én legnehezebben igen sasszemû õröket vártam nevetségesem könnyû volt. Persze az elõzõ részeket is legnehezebben toltam végig :-)
Szval nalám pihen amíg valami pöcs számomra is játszhatóvá teszi.

Amúgy már egyszer kitárgyaltuk: az Aul skótosan, vagy régiesen (mittoménmá' hogyan) bagolyt jelent.
Hehe, nálunk a Rózsadomb a gazdagnegyed, itt meg a Bagolyvölygy...
Amúgy le lett fordítva a Shalebridge Cradle, meg a Pavelock Prison is...és nem fantázia alapján...
Riszpekk