Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a Pogányoktól egy valag mohanyilat a sarokkövekért,
a Hammeritáktól meg asszem gyógyitallal teli csöveket
(ha jól emléxem...)
Hehe, hacsaknem a Kurshok koronát...amit ha nem adsz el, a vége felé a múzeumban nem kell keresni...
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
2. Leleplezödtek, bár ezzel az "elemi" kifejezéssel nagyon nem vagyok megbarátkozva
. Olyan hüjén hangzik, de nincs más jó kifejezés a magyar nyelvben. Elég csak 1félével lövöldözni öket? Mert azt irja, hogy minden nap más félével. Tehát nem kell rendre viz-tüz-moha (moha az elem? a hatodik?
) nyilvesszökkel lövöldözni?Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
MUS (múzeum) és PAG (pogány) küldetések 100%-ban befejezve és feltöltve!!!
2. Van még több helyen ilyen (asszem minden pogány helyen) - na Andie akkor leleplezõdtek az elemi gumók 😊) - én amúgy mohanyíllal (mert abból található a legtöbb mindenfelé) lõdöztem addig, amíg barátságos nem lett a státusz.
Sarokkövekröl jut eszembe. Énis megkaptam ugye a küldiket, miszerint irtsam ki a bogarakat, meg lövöldözzem meg a zöld sarokköveket, illetve löjek elemi nyilvesszöket a gubókba.
1. kérdés : amikor megkaptam a sarokköves küldit (a falon volt a sámán levele), akkor a levéllel szemközt volt egy sarok, amin van egy zöld jel. Erre mingyár rá is löttem egy moha nyilat, de semmi nem történt, csak a földön szétterült egy csomó moha. Ez a jel csak demostrációs célra szolgál? Egyéb zöld sarokköre nem leltem még - lévén a föld alatt ténykedtem. Hogy néznek ki ezek a valós sarokkövek? Vagy nem tudom eltéveszteni?
2. Gubó : a fent emlitett helyröl egy kis hidon le lehetett menni az udvarba, ahonnan szép kilátás nyilt a tengerre. (bele is estem, minek hatására meghaltam, és a börtönben ébredtem. jóvicc) No itt volt egy ilyen cucc, két elefántagyar egymásnak forditva, 4 kékszinü kisgömböccel. Na, mondom, biztos ez lesz a gubó, belelöttem az egyikbe egy viznyilat. Hopp, zöld köd. Belelöttem egy másikba is egy viznyilat, zöld köd + dingdong : státusz változás. Nézem : irja 2x, hogy belelöttem egy elemi nyilat a gubóba. Nosza, belelöttem a felsö két gubóba is, zöld köd volt, de újabb státuszváltozás nem. Löttem rá tüzes nyilat is, zöld köd, de semmi változás. Moha dettó. Most akkor mivel löjem, és föleg mit? Van még ilyen elefántagyaros emelvény máshol is? Ezzel most végeztem? Vagy mivan? 😊
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Be is törtem a lakásába aztán. Na akkor is kinyírt. Joggal.

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
Mert nemrég fordítottam le!
Érdekel?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
túl vagyok a felén, amit adtatok, érdemes folytatni?
elõbb utóbb úgyis fel lesz törve ?
ha már átmentél Bagolyvölgybe, akkor már elérhetõ a dolog (az aranymûves boltja Bagolyvölgy terén van)
Valaki tudja már, hogy mi van, ha mind a 15 rozsdabogár kinyiffan, ill. mind a 15 sarokkõ mohásítva lesz???
úgy éreztem, igazságot kell tennem 😊
Riszpekk
"hogyan is lehetne így nyugisan járõrözni, amikor ilyenek mint én taffin' around here "
Ezt csak úgy maga elé mondta. Kvázi alapból nem csipázott a katona annyira.

Elkezdtem a katona elõtt rendetlenkedni. Dobáltam a tányérokat, ugráltam.
Rámszólt egyszer, rámszólt mégegyszer, harmadjára megölt.
Nevel!
Beszarás !
Hmm, azon én is gondolkodtam meg láttam, csak nem találtam helyet ahol föl lehetne mászni, a stukkók útbanvannak. Viszont ez már csak részletkérdés, legalább tom hol keressem a megoldást. Köszi!
psnid HaTeBeKa

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Húh, kis segítség kellene.. elakadtam a Gamall`s lairnél. Már elloptam mindkét arifactot, de elméletileg kéne találni vmi nyomot a Glyph-ez, amivel a szobrait szét tudnám zúzni. A nyom viszont sehol, már próbálgattam mindent, átmentem rambóba és levertem az összes rohadt gólemet hogy szét tudjak nézni rendesen (szégyenlem is magam érte, hüp-hüp), de semmit nem találok. Arra gyanakszom hogy kéne még 1 könyvnek lennie a Trickerest artifact szobájában (a mumifikál kéz), de valszeg vmi programhiba folytán nem jelenik meg és igy nem tok továbbmenni. Vagy másutt a megoldás? Help please!
fordítsa má' le valaki, aki ismeri ezeket a mechanistákat, mert nem akarok hülyeséget írni!!!
Télleg, hát ez a lényege, hogy zsarolják (blackmail), és mivel én mindig ellopom, mindig kénytelen visszatenni
Ugyanigy, van az utcán egy ilyen kis pult szerüség, egy tál alma van elötte a földön, és mögötte álldogál egy faszi. Ott egy gyertya is. Van a pulton 2 stóc pénz, azokat is már 3x elloptam

Tegnap megint volt szerencsém egy kicsit jáccani, úgy 23-tól hajnal 3-ig
Voltam lent a Kurshokoknál, hát eszméletlen milyen pofák ezek.
Mitöl van ilyen durbincs kinézetük?
Volt egy aprópp bug is itt. Ahogy az elsö szobába beértem (fürdö asszem), ott járötözött 2 ilyen halember. A fal mellett osonva szinte keresztül estem egy macskaszobron. Felvettem, kiirta, hogy spec. cucc, és milyen frankó vagyok. Remek, végigjártam a pályát, 87% cuccot összeszedtem, megvolt a glifé, erre nézem : aktiv az a küldi, ami azt irja, hogy szerezzek be legalább 1 speciális cuccot (eddig megszerezve 0). Hát mondom, frankó. Most honnan szerzek még egyet?
Visszamentem a macskaszobor helyéhez, nincs ott. No aztán emlékeztem, hogy valahol irta : minden pályán 3 spec item van. Úgyhogy futottam még 1 kört, itt már nem kiméltem senkit, járt az ólmos a fejükön. Nagy nehezen rátaláltam a gobelinre. Meglett a küldi.
Ja, még 1 bug (de ezt asszem Ti is irtátok már) : kiszedtem a csatorna alól Mr. házmester erszényét a sikátorban, erre nem pipálta ki a küldit. Ott lesz legközelebb is?
Ja, és be tudtam jutni a frobidden library-ba is, rájöttem, hol a titkos ajtó
.
Most ott vagyok megint a könyvtárban, asszem megint a dokkokba kéne mennem, mondjuk a hajóhoz?...
Szinkron : megnézem, mit lehet kezdeni a hangfile-okkal, hátha nagyobb sikerrel járok, mint ezekkel a kib..
con fileokkal.
Emez ügyben felkutatok valakit az IONnál, azt nyomom neki a levelet. Ha tökös progamozó gyerek, csak segit már egy másik programozónak, ráadásul megpedzettem, hogy a magyarositásaink során sokkal többen veszik meg a játékot, mert igy már tudnak vele játszani, mig csak angolul nem vennék meg, hisz felét sem értenék, nem élveznék
Riszpekk